beata.iwaniuk 13.09.04, 15:03 Goraco polecan wózek bebe confort szczególnie dla dzieci duzych. zarówno gondola jak i spacerówka są fantastyczne. Ma jedna wadę dużo kosztuje ale czego się nie robi dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazeb Re: bebe confort 11.11.04, 23:07 Ja przestałam być fanką tej marki - wózek kupiliśmy w zeszłym roku i już ze cztery razy dzwoniliśmy do Poznania z reklamacją - plastiki w mroźną zimę pękają, budka nie wytrzymała deszczowego lata, a teraz padła sprężyna w amortyzatorze :((( Aha, i nie wchodzi do niektórych tramwajów - za szeroki rozstaw kół. A byłam zachwycona, kiedy udało mi się namówić męża na tę "furkę". I estetyczna jest, i małemu w niej wygodnie, i dobrze się ją prowadzi, ale niestety francuski bubel... Odpowiedz Link Zgłoś
beata.iwaniuk Re: bebe confort 17.11.04, 14:56 Być może trafił ci się taka sztuka. Mój mały , który w wieku 6 miesięcy ważył 10 kg był w tym wózku bujany do każdego zasnięcia także potem w spacerowym. Uzywaliśmy w sumie wózek 2 lata i jeszcze czeka na nastepne dziecko w dobrym stanie. Jedynie co to złapalismy gumę ale w wulkanizacji naprawiono. Odpowiedz Link Zgłoś
wikowamama Re: bebe confort 17.03.05, 15:55 kurcze ! Amój syn ma 1,5 roku i już sie nie mieści do spacerówki bebe confortu. Ja żałuje że kupiłam ma zdecydowanie zbyt małe siedzisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: bebe confort 18.03.05, 21:50 Ja ma bebe confort i jestem bardzo zadowolona. Dziwi mnie fakt, że Twój synek nie mieści się juz w spacerówce. Córka bratowej która ma skończone dwa latka bez problemu mieści się w wózku mojego synka. Naprawde polecam te wózki choc wiem że nie wszystkich stac na taki wydatek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: bebe confort 24.10.05, 20:39 Może mowimy o innym wózku, ale moja corka ledwo się mieściła w spacerowce w wieku 8miesięcy, a do dużych nie należy...Ale fakt, wózek super!! Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: bebe confort 06.05.05, 12:22 ja bardzo sobie ten wózek chwaliłam , dopóki mała nie skonczyła 1,5 roku i trzeba było załozyc kombinezon bo przyszla zima. po prostu stał sie za mały. Odpowiedz Link Zgłoś
monia734 Re: bebe confort 11.10.05, 22:25 Ja mam bebe c. Kart. Bardzo duża spacerówka. Moja roczna córeczka wygląda jakby była za mała do niego. I super się składa do samochodu. "Super" też kosztował - 2000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: bebe confort 12.10.05, 15:08 a ja używałam stelaża b.c. z ich fotelikiem samochodowym (miałam to pożyczone) i nigdy był nie dała 10 zł za ten stelaż. Wygodnie się składał,fakt, ale kółka sie telepały, zahaczały o każdą nierówność (nawet zablokowane na prosto) i ogólnie zgadzam sie, że to francuskie badziewie. Jedyna fajna rzeczą było to, że fotelik mozna było wpiąć przeciągając pasy pod nim a nie nad nóżkami dziecka, więc można było wyjac dziecko bez odpinania całego fotelika. Odpowiedz Link Zgłoś
variacja Re: bebe confort 23.10.05, 20:14 Jestem w 8 miesiącu ciąży i 31 października odbieramy ze sklepu wózek tej firmy - fotelik CREATIS oraz stelaż TROPHY (koła piankowe) wraz z gondolą WINDOO. Ze spacerówką poczekamy. Napiszcie proszę coś o gondoli, jak Wam się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: bebe confort 23.10.05, 20:39 Jupiłam samą gondole ze stelażem i jestem zadowolona. Chociaż czasmi troszke skrzypi ;) Spacerówka od samego początku mi się nie podobała. Za jakieś 2-3 miesiące będe sprzedawać :) Mam też torbe i fotelik :) Odpowiedz Link Zgłoś
paka25_k do kara13! 24.10.05, 20:50 Jeśli mozesz to bardzo prosze przeslij mi na priva-zdjęcie swojego wózka i sugerowaną cene ( ewentualnie napisz model stelaza i gondoli oraz kolor),moje dziecko przyjdzie na swiat w styczniu a podobaja mi sie wózki bebe confort wiec moze sie dogadamy.dziekuje pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: do kara13! 25.10.05, 09:10 paka25_k napisała: > Jeśli mozesz to bardzo prosze przeslij mi na priva-zdjęcie swojego wózka i > sugerowaną cene ( ewentualnie napisz model stelaza i gondoli oraz kolor),moje > dziecko przyjdzie na swiat w styczniu a podobaja mi sie wózki bebe confort wiec > > moze sie dogadamy.dziekuje pozdrawiam. Wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: bebe confort 23.10.05, 21:15 Siedzisko Opera jest bardzo płytkie i nie każdemu dziecku wygodnie się w niej siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś