ela-e22 13.12.07, 09:07 Zastanawiam się nad sprzedażą swojego Buggstera, kolor granatowy, mało używany, stan bdb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 13.12.07, 09:46 nie przesadzasz troszkę? Dopiero co piszesz, ze sypie Ci się buggster forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=73057463 a zaraz potem, ze stan bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 13.12.07, 19:29 OK , bdb-. Z tym sypaniem trochę przesadziłam , chciałam żeby ktoś zajrzał . A jak czytałyście dokładnie , to musiałyście to zauważyć. Tym "sypaniem" określiłam złamany pałąk ( jest w trakcie wymiany) oraz lekko naderwana folia na podnóżku, nic poza tym ( nad podnóżkiem serwis zastanawia się już cztery dni). Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 14.12.07, 12:11 wiesz, ja czytam wszystkie wątki dot buggstera, ale nie kazdy musi tym bardziej, ze ten Twój o sypiącym się wózku był na dole strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 14.12.07, 12:34 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jeżeli czytałaś mój wątek , to powinnaś wiedzieć , że jestem w kontakcie ze sklepem i z serwisem , i staram się naprawić podane wady. Jeżeli zdecyduję się go sprzedać to dopiero po naprawach, nie zamierzam nikomu wciskać popsutego sprzętu, to nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 16.12.07, 20:50 może lepiej poczytaj to co napisałaś to zrozumiesz. Jakoś nie bardzo mam problem z rozumieniem tego co czytam, więc osobiste wycieczki zostaw może dla kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Chciałby ktoś kupić Buggstera? 17.12.07, 09:27 elu - tu nikt nie zna Twojego stylu, trudno się domagać aby od razu wszyscy Ci ufali, bo sie po prostu nie znamy. A wrazenie po prostu pozostaje fatalne... Może gdybys uzyła innego określenia? A tak, to wychodzi na to, że wózek Ci "się sypie" więc się go pozbywasz... Może tak nie jest ale jak mówie - chodiz o wrażenie, które jest fatalne... Ja na początku nie zajarzyłam że to Ty pisałaś o "sypaniu się", ale ponieważ czytałam tamten wątek, od razu pomyślałam: "Buggster - nie, dziewczyny piszą że po paru miesiącach uzywania zaczyna się rozsypywać... jakś folia sie drze, problem z uwzględnieniem reklamacji... NIE" Także niestety - może i przesadziłas z tamtymi określeniami, ale zrobiłaś negatywną reklamę wżókowi, także nie dziw sie naszym opiniom :) Odpowiedz Link Zgłoś