didis 01.06.08, 21:15 Opłaca się go kupić?Bo zwariuję z tą parasolką... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: DSaszek przeciwsłoneczny do bugaboo 01.06.08, 22:03 Hej, ja polecam daszek przeciwsloneczny teutonii (pasuje do roznych innych wozkow i sama go do bugaboo uzywalam). Bedzie tez pozniej do np. spacerowki-parasolki pasowal i jest znacznei tanszy niz ten firmowy bugaboo i latwiejszy w montazu. Choc dla mnie parasolka bugaboo byla najlepsza ze wszystkich parasolek, jakie dotychczas mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: DSaszek przeciwsłoneczny do bugaboo 02.06.08, 06:49 Ja nie miałam żadnej innej parasolki, ale denerwuje nie ona sama w sobie , tylko to, że co chwila musiałam ją przestawiać, a bywało,ze i tak całej twarzy jej nie zasłoniłam, nie wiem, może się pomęczę. Wiesz może czy ten daszek rozkłada się na całości jak moskitiera? I czy to rzeczywiście chroni przed słońcem? Na zdjęciach wygląda, że tak, ale może są różne modele. Kurcze najlepiej zobaczyć, ale w Poznaniu mają je mieć za 2 mcec:( Odpowiedz Link Zgłoś