monjan 13.07.09, 14:17 znacie?widziałyscie niezle wyglada www.4kids.com.pl/produkt-4237.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: parasolka dla dwójki Cosatto Duet lite 20.07.09, 10:31 Ja widziałam, ale używaną, stoi w Komisie z Artykułami Dziecęcymi we Wrocławiu, przy ul. Rydygiera 9 i musze powiedzić, że to bardzo zgrabny i ładny wózek. Lekki i fajnie sie prowadzi, niestety na pusto. Chcą za niego 350zł, albo 310...juz nie pamiętam. Piekaruś Ewa. Komis art. dziecięcych 50-248 Wrocław, Rydygiera 9 woj. Dolnośląskie, pow. Wrocław, gm. Wrocław Kategoria: Komisy (Tel) 0713297027 ewaia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patunia2003 Re: parasolka dla dwójki Cosatto Duet lite 18.08.09, 17:10 ja też widziałam w Krakowie w sklepie 4kids , gdzie kupowałam swój wózek Diablo - też Cosatto - solidnie wykonany - składa się w parasolkę ! są też wózeczki you2twin jeden kolo drugiego w super kolorkach. Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: parasolka dla dwójki Cosatto Duet lite 08.02.10, 14:47 Dziewczyny szukajac wózek dla moich dzieci w rozsadnej cenie wpadlam wlasnie na ten ale malo mozna znalesc opinii na jego temat. Córka urodzi sie na dniach, syn ma 2,3m lata. Zastanawiam sie jeszce nad zooper tango ale chce wozek tez praktyczny dla mnie a te szerokie mnie nie do konca przekonuja- moze wy mnie przekonacie. Na phil&teds sobie za bardzo nie moge pozwolic bo cllasic to jestem przekonana ze syn sie nie zmiesci- jest dosc duzy(94cm, 14kg), sport juz widzialam od 1500 stoja uzywane- chyba nie dam rady finansowo. Wpadl mi tez w oko hauck z taka laweczka- to jakas nowosc ale niestety noworodzia nie bardzo da sie wozic bo on sie nie rozklada na plasko, przypuszczam ze dopiero od 4 miesiecy bysmy mogli nim jezdzic. Dziewcztyny poratujcie, poradzcie cos. Musze byc niezalezna bo od wrzesnia mlodyego musze do przedszkola podrzucac i czasem do miasta wyjsc juz z noworodziem. Odpowiedz Link Zgłoś