mysha16 27.07.09, 10:43 mam okzaje kupić ten wózeczek po atrakcyjnej cenie.Mam pytanie dla was mam czy któraś z was użytkuje ten wózek -głównie chodzi mi o spacerówkę-czy jesteście zadowolone ?Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: Jane Carrera Matrix co sądzicie? 27.07.09, 11:04 Carrera C ? Carrera Pro ? Carrera Anniversiario ? Są trzy rodzaje. Ja mam carrerę pro, fajnie się prowadzi, jest wygodna dla dziecka, super tapicerki, łatwe do utrzymania w czystości. Poszukaj przez wyszukiwarkę było dużo nt. Samego fotelika Matrix nie polecam, bardzo kiepsko wypada w testach zderzeniowych. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha16 Re: Jane Carrera Matrix co sądzicie? 27.07.09, 11:34 dziekuję za odpowiedź .Mam zamiar kupić Carrera Anniversiario .A możesz napisać czym różni się anniversiario od pro? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Jane Carrera Matrix co sądzicie? 27.07.09, 11:46 Kołami, stelażem i sposobem składania. Pro ma podwójne kółka (teraz carrera pro nazywa się solo), anniversario pojedyncze. Stelaż w pro jest taki normalny klasyczny, okrągłe rurki, a anniversario ma płaskie i owalne , trudniej np. dokupić do niego parasolkę przeciwsłoneczną. Z tym składaniem to nie wiem dokładnie o co chodzi, ale dziewczyny posiadające anniversario narzekały na ciężkie składanie, ja z pro nie mam żadnych problemów i nigdy nie miałam. A. Odpowiedz Link Zgłoś