Dodaj do ulubionych

Marketing szeptany

02.05.14, 13:22
finanse.wp.pl/kat,108914,title,Ile-zarabiaja-szeptacze,wid,16539787,wiadomosc.html
pasuje jak ulał dlaczego niektórzy tak bronią wizerunku PKO BP
Obserwuj wątek
    • troublemaker_next Mamy Go :D 03.05.14, 14:39
      elka302 napisał(a):

> rel="nofollow">finanse.wp.pl/kat,108914,title,Ile-zarabiaja-szeptacze,wid,16539787,wiadomosc.html
      > pasuje jak ulał dlaczego niektórzy tak bronią wizerunku PKO BP

Pozwoliłem sobie zbadać i opisać jeden przypadek takiego szeptacza smile Podaję link. Chciałem wkleić całość ale jest dużo linków i boję się, że się rozlecą smile
      • skuter44 Re: Mamy Go :D 03.05.14, 15:33
        Ten pokazany szeptacz chyba niewiele zarobił, bo jego robotę ocenił bym jako - całkowicie nieskuteczne podpowiedzi, takie miotanie się z podpowiedziami , owijanie w bawełnę. Poza tym nie może się taki uaktywniać bardzo w sieci (jak ten pokazany) bo występuje pod jednym nickiem i łatwo może być rozpoznany , jako wynajęty .
      • zocha37 Re: Mamy Go :D 03.05.14, 22:28
        troublemaker_next napisał:

> Pozwoliłem sobie zbadać i opisać jeden przypadek takiego szeptacza smile Podaję [u
        > rl=http://goo.gl/27CwBR]link[/url]. Chciałem wkleić całość ale jest dużo linków
        > i boję się, że się rozlecą smile

No przecież o tym pisałam tutaj . Ten szeptany marketing to zwykłe spamerstwo.
        Tacy sami spamerzy jak agapa01 i aprila01 (bardzo możliwe, że to ta sama osoba) kryją się pod innymi nickami na forach pracowniczych i jak widać nie tylko tam.A na starym forum mają stworzone od jakiegoś czasu wyjątkowo cieplarniane warunki. No i po co jeszcze im pomagać, reagując na każde ich mlaśnięcie? big_grin
        • kotwica110 Re: Mamy Go :D 04.05.14, 11:22
          jestem ciekaw ile pko płaci tym spamerom ,lepiej dajcie podwyżkę ludziom w oddziale , ale prawdziwą a nie pozorowaną ,od kilku lat oszukujecie pracowników, a to włączacie bonusa a to inna bzdura byle nie dać złotówki.
          • p-p-i płace 27.05.14, 22:47
            Oficjalnie wiadomo, że podwyżek nie będzie bo nie ma takiej potrzeby. W ostatnim czasie podwyżki dotyczyły tylko kadry zarządzającej. Jak dyrektor dostaje premię kwartalną w wysokości odpowiadającej wynagrodzeniu miesięcznemu 10 pracowników ZOK-u to o czym tu gadać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka