elka302 02.05.14, 13:22 finanse.wp.pl/kat,108914,title,Ile-zarabiaja-szeptacze,wid,16539787,wiadomosc.html pasuje jak ulał dlaczego niektórzy tak bronią wizerunku PKO BP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troublemaker_next Mamy Go :D 03.05.14, 14:39 elka302 napisał(a): > rel="nofollow">finanse.wp.pl/kat,108914,title,Ile-zarabiaja-szeptacze,wid,16539787,wiadomosc.html > pasuje jak ulał dlaczego niektórzy tak bronią wizerunku PKO BP Pozwoliłem sobie zbadać i opisać jeden przypadek takiego szeptacza Podaję link. Chciałem wkleić całość ale jest dużo linków i boję się, że się rozlecą Odpowiedz Link
skuter44 Re: Mamy Go :D 03.05.14, 15:33 Ten pokazany szeptacz chyba niewiele zarobił, bo jego robotę ocenił bym jako - całkowicie nieskuteczne podpowiedzi, takie miotanie się z podpowiedziami , owijanie w bawełnę. Poza tym nie może się taki uaktywniać bardzo w sieci (jak ten pokazany) bo występuje pod jednym nickiem i łatwo może być rozpoznany , jako wynajęty . Odpowiedz Link
zocha37 Re: Mamy Go :D 03.05.14, 22:28 troublemaker_next napisał: > Pozwoliłem sobie zbadać i opisać jeden przypadek takiego szeptacza Podaję [u > rl=http://goo.gl/27CwBR]link[/url]. Chciałem wkleić całość ale jest dużo linków > i boję się, że się rozlecą No przecież o tym pisałam tutaj . Ten szeptany marketing to zwykłe spamerstwo. Tacy sami spamerzy jak agapa01 i aprila01 (bardzo możliwe, że to ta sama osoba) kryją się pod innymi nickami na forach pracowniczych i jak widać nie tylko tam.A na starym forum mają stworzone od jakiegoś czasu wyjątkowo cieplarniane warunki. No i po co jeszcze im pomagać, reagując na każde ich mlaśnięcie? Odpowiedz Link
kotwica110 Re: Mamy Go :D 04.05.14, 11:22 jestem ciekaw ile pko płaci tym spamerom ,lepiej dajcie podwyżkę ludziom w oddziale , ale prawdziwą a nie pozorowaną ,od kilku lat oszukujecie pracowników, a to włączacie bonusa a to inna bzdura byle nie dać złotówki. Odpowiedz Link
p-p-i płace 27.05.14, 22:47 Oficjalnie wiadomo, że podwyżek nie będzie bo nie ma takiej potrzeby. W ostatnim czasie podwyżki dotyczyły tylko kadry zarządzającej. Jak dyrektor dostaje premię kwartalną w wysokości odpowiadającej wynagrodzeniu miesięcznemu 10 pracowników ZOK-u to o czym tu gadać? Odpowiedz Link