kak18 10.10.07, 13:15 a co sądzicie o suplementacji tym pierwiastkiem? czy ktoś zauważył poprawę wyników po zażywaniu selenu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racja-ltd Re: selen 11.10.07, 21:04 Biorę od tygodnia i chyba zrezygnuję, bo mam mdłości i potworne bóle głowy. Odpowiedz Link
alka85 Re: selen 11.10.07, 21:29 a ja biore od 6 miesiecy i czuje sie znacznie lepiej wyniki przeciwciał mam leprze Odpowiedz Link
racja-ltd do alka85 12.10.07, 22:27 Czy nie odczuwasz mdłości, migren, po zażywaniu selenu??? Ja się czuję tak fatalnie po godzinie od połknięcia , że nie chyba przerwę choc kupiłam 100tabl opakowanie... Odpowiedz Link
alka85 Re: do alka85 12.10.07, 22:46 czuje sie zupełnie normalnie mam zamiar przejść na selen Olimp bo podobno lepiej sie wchłania, Przez jakieś 30 minut po połknięciu po prostu " czuje tabletkę że tam gdzieś leży mi na żołdaku " ale to trwa raptem kilka minut ,ale to nie jest jakies straszne uczucie i zupełnie mi nie przeszkadza , może nie każdemu selen podchodzi wszystko pewnie zależy od organizmu Odpowiedz Link
ms.messy Re: do alka85 13.10.07, 14:20 Ja mam ten selen firmy Olimp, no i rzeczywiscie szybko sie wchłania, nie zauważyłam, że coś mi"leży na żołądku". Ale chwilowo nie zauważyłam żadnej zmiany,nie wiem, biorę go dopiero od tygodnia, a w ogóle pierwsze dwa dni jak brałam ten selen, to natychmiast ogarniała mnie totalna senność. W sumie to się zdziwiłam, bo wiekszość osób na forum twierdzi, że po selenie im się jaśniej myśli. No coz, być moze trzeba poczekać na efekty. Odpowiedz Link
racja-ltd Re: selen 13.10.07, 15:24 ja stosuję Selen (drożdże selenowe) firmy Walmark. A oprócz tego łykam cynk Zincteral. Może zbyt szybo jeden po drugim. Może żle na siebie działaj i stąd te napady migreny... Odpowiedz Link
alka85 Re: selen 14.10.07, 06:40 co do myślenia ,pamięci to tez nie zauważyłam jakiejś ogromnej poprawy ,ale wyniki mi sie znacznie poprawił spadły przeciwciała i to sporo i tarczyca mnie już tak nie dusi jak wczesniej Odpowiedz Link