Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oglaszam zjazd forumowiczow

04.07.07, 10:52
    W wasrszawie za dwa tygodnie.

Dokladna data nie jest jeszcze ustalona, ale bedzie to z pewnoscia po 23
    lipca, nie przecze, ze o jej ostatecznym ustaleniu zdecyduje wiekszosc.

Chetni prosze o wiadomosc na priva, goraco, bardzo goraco zachecam
    wszystkich, ktorzy chca zobaczyc jak wygladam ja i inni aktywni dzialacze
    forum na WLASNE oczy.

Zintegrujmy sie, to zawsze troche dziala.
    Obserwuj wątek
      • melba_piszczykowa Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 05.07.07, 09:08
        oj :)
        ale mam nadzieje ze w weekend? :) bo ja z innego miasta ale chetnie bym
        przyjechala :)
        • nika_6 Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 07.07.07, 10:30
          bardzo chcialabym was poznac na zywo ale odleglosc jaka mnie dzieli z warszawa
          jest duza a nie mam z kim tez zostawic malego dziecka :( ale bede czekala na
          foto ze zjazdu :)
          • konstatacja Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 07.07.07, 17:04
            Oj, foto to juz chyba na prywatna poczte, jesli takie bedzie. Ostatnio tego nie
            praktykowalismy, ale rzeczywiscie, moze to i dobry pomysl.
            Zastanawiam sie wlasnie, czy oglosic to spotkanie w jakims prywatnym miejscu,
            czy moze lepiej u mnie w domu w Warszawie.
            Nie wiem, gdzie kto by sie gdzie swobodniej czul.
            Jesli nie masz osoby, ktora pomoglaby Ci zaopiekowac sie twoim dzieckiem pod
            twoja nieobecnosc to rzeczywiscie niefortunnie, ale czy to rzeczywiscie prawda?
            To nie jest racjonalizacja albo alibi?

Pomysl jeszcze. Ja mysle, ze mi,o odleglosci, to spotkanie to nie musialaby byc
            taka abstrakcja.

Pozdrawiam
            • amazon500 Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 07.07.07, 22:24
              Ja myślę, że najlepiej będzie się spotkać na jakimś neutralnym gruncie...
              • uhu_an Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 08.07.07, 15:42
                no to niezly pomysl.moze byc jakas kawiarnia. ja raz juz bylam na jednym
                forumowym(nie tym) spotkaniu dda- byulo hmmm dziwnie. tak sztucznie, ale teraz
                chyba jestem sklonna "zaryzykowac" raz jeszcze. tak z ciekawosci.;). dlugo nad
                tym myslalam,hehe.
                a co do dziecka. bierz ze soba.;)
                • melba_piszczykowa Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 09.07.07, 10:12
                  wlsnie :) dziecko mozna zabrac ze soba :) na pewno ucieszy sie z nowych cioc i
                  wujkow ;)
                  • januszek96 Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 09.07.07, 11:00
                    Noo.....nie wiem..... czy się ucieszy . Ja bym się nie ucieszył ,takim nagłym
                    powiększeniem rodziny ;-))
                    • jazz-use1 Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 10.07.07, 21:36
                      średnio wspominam z dzieciństwa takie poznawanie nowych cioć i wujków ;/
                      • uhu_an Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 10.07.07, 21:45
                        ej no, nie traktujmy tego jak misji. nie bedziemy brali dzieciaka na kolana i
                        mowili: "powiedz czesc cioci/wujkowi".;)gdybym takie cos przecyztala, majac
                        dziecko, to nie wiem, cyz bym je wziela na spotkanie.:), ale jakby co dzieciak,
                        moglby bawic sie obok, albo spac, o ile malutkie.;)
                        • malymyszok Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 11.07.07, 20:52
                          Ja dziecko biorę z sobą. Może nie będzie za wygodnie, ale innego wyjścia nie
                          mam. Maluch ma 10 miesięcy, więc jakoś sobie poradzimy.

A co do miejsca, to neutralne jest ok, ale może wyluzować, żeby nie było
                          strasznie sztywno, byłoby łatwiej właśnie u kogoś, a nie w kawiarni. A może po
                          prostu w parku?
                          • melba_piszczykowa Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 12.07.07, 11:29
                            wiesz ze ja tez pomyslalam o parku? np. pole mokotowskie? tam duzo lawek i w
                            ogole... knajpy tez sa jakby nam sie pic zachcialo?
      • malymyszok Co z tym zjazdem? Zmarł śmiercią naturalną? 18.07.07, 14:51
      • anonim_ka Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 19.07.07, 13:44
        ja sledze i czekam , jestem wolny strzelec
        www.jogawparku.pl/
        :))
        • melba_piszczykowa Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 19.07.07, 14:27
          oo super pomysl z ta joga :)
          ech... czemu jak mieszkalam w warszawie to nie docenialam tego ze tam jest tyle
          ciekawych imprez...:(
          • kwiaaatek1 Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 19.07.07, 21:51
            a co z tymi, co mieszkają poza Warszawą, np. w Toruniu:(? Nie należe do stałych
            bywalców, ale chętnie wybrałabym się na takie spotkanie.
            • melba_piszczykowa Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 20.07.07, 09:12
              no to chyba jednak wiekszosc jest spoza stolicy :) ja tez :)

mysle ze konstatacja po prostu nie zaglada tu teraz, stad to milczenie. mozliwe
              ze ma inne sprawy, wazniejsze.
              poczekamy :)
              • konstatacja Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 22.07.07, 19:03
                Konstatacja wujechala na dwa tygodnie na urlop i wlasnie z niego wrocila, z
                reszta Konstatacja zaznaczyla w watku rozpoczynajacym ta dyskusje, ze
                spotkanie - organizowane przez mnie wlasnie - moze sie odbyc po 23 lipca z
                racji mojego wyjazdu wlasnie. Wiec nie, Konstatacja nie ma wazniejszych rzeczy
                do roboty, choc ma rzeczy do roboty, po prostu ma zycie jeszcze obok tego forum
                ktore czasem uniemozliwia jej dostep do komputera.

Spotkanie jest jak najbardziej na tapecie, niemniej jak zaznaczylam wczesniej,
                zainteresowanych prosze o kontakt na priva.
                • konstatacja Re: Oglaszam zjazd forumowiczow 27.07.07, 09:00
                  W zwiazku z brakiem zainterewsowania zjazd forumowiczow w ten weekend sie nie
                  odbedzie. Niemniej dawajcie znac, moze sie to uda w przyszlosci.

Pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka