Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    19.03.09, 17:15
    Wiesz ja mam podobny problem jestem facetem ona ma dziecko i cały czas jest jakiś problem...nie można się dogadac...ona jest DDA i ja też.Jest złośliwa na esemesy dopowiada tak albo nie wiem albo czekam całymi godzinami,jak chcć się przytulić to jest zadowolona,ale jak zapraszam ją do domu by przyjechała posiedziec pogadać to mówi że ja mam tylko seks w głowie...a ja mam dążyłem cały czas do związku z nią..powiem tak-to nie ma sensu i się będę musiał wycofać choć na początku dawała mi wyraźnie do zrozumienia,że jest mną zainteresowana...gdybym nie miał wcześniejszych związków to bym sądził że tak powinno być ale ja kiedyś byłem w takim związku (choć z pewnych innych powodów się nie udał) to wspominam go bardzo dobrze i nie było problemów...jakaś mała sprzeczka raz na jakiś czas a nie tak jak w tym wypadku bez przerwy jakies kłótnie np.że dziecku kupiłem taką a nie inną zabawkę..a nie bierze pod uwagę że w ogóle kupiłem..ani dzięki ani pocałuj mnie w nos..a z drugiej strony niby za mną jest.Ja jestem też DDA i jakos potrafię panować nad moimi zachowaniami...nie zmarnuję sobie życia drogą samarytanina bo życie stwarza naprawdę dużo problemów by nim być w związku....w dobrym związku.
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka