bolebole 13.12.05, 15:09 Czy szprotki w sosie pomidorowym to "nasze" jedzenie?Ta puszka leży w lodówce a ja regularnie wzdycham do niej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stonogga Re: o jedzeniu 13.12.05, 17:56 Może tu cos znajdziesz , ale mi profesor powiedzial ze po miesiacu wprowadzac pojedynczo i po troszku wszystko, w koncu jestem mloda i nie bede diety całe zycie trzymac .Tak zrobilam i jest na razie ok.Nie jem tylko frytek smazonych( te z piekarnika), i smazonych mies.Na wakacjach jadlam wszystko i bylo ok, ale po co ryzykowac. ww1.dieta.pl/DiseasePos.asp?id=343 Odpowiedz Link
bolebole Re: o jedzeniu 13.12.05, 19:35 Dziękuje bardzo, chyba narazie się wstrzymam ,bo czuje się tak różnie. Zauważyłam, że dobrze mi robią male posilki co ok.3godz.Jeszcze boję się zaczą c rozszerzac dietę. Odpowiedz Link
jb63 Re: o jedzeniu 11.05.06, 12:36 Mam pytanko..!. W jakim okresie po zabiegu zaczęliście jeść jabłka i co z alkoholem....chodzi mi tutaj o symboliczną lampkę wina wytrawnego, czy też małe piwo. W jakim okresie po zabiegu można sobie na to pozwolić bez ujemnych konsekwencji ? Pzdr. Odpowiedz Link
stonogga Re: o jedzeniu 11.05.06, 22:18 Pamietam , ze mi profesor przy wypisie powiedzial ze jestem mloda i mam normalnie zyc, i ze po miesiacu moge plaster tlustszej kielbaski i szklanecze piwka do tego:D Kielbaski skosztowalam, ale nie pamietam czy piwka. Odpowiedz Link