Dodaj do ulubionych

karty na prace

19.10.16, 10:02
Dziewczyny mam w piatek ocene mojej półrocznej pracy. Postawicie mi prosze na to karty?
Stresuje sie jak nie wiem, zawsze mnie to stresuje a teraz tym bardziej, ze wzgledu na kolezanke, ktora troche dołków pode mna nakopala. Chcialabym wiedziec czego mam sie spodziewać i jaka taktyke powinnam przyjac. Korporacja, korporacja... nerwy na to strace a i tak glowa muru nie przebije
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: karty na prace 19.10.16, 22:11
      ja wylosowałam
      Pytanie - jaka będzie ocena pracy Rozsypki ?
      Kart proste , talia gilded CM
      10 buław, Q Pucharów, XIII Śmierć
      Myślę, że twoja praca zostanie dostrzeżona i doceniona. ocena powinna być rzetelna i skrupulatna, a twój nakład pracy wyraźny dla oceniającego . Zostaniesz potraktowana życzliwie, nie wiem jednak czy nie nazbyt niefrasobliwie. W tej Śmierci to jakby mogła szykować się dzięki temu zmiana, której niekoniecznie możesz sobie teraz życzyć. Coś na kształt - ooo, jaki fajny pracownik, tyra i unosi obowiązki, jesteśmy zadowoleni, poklepiemy po ramieniu , ale dołożymy za to obowiązków, no bo na pewno sobie poradzi.
      Taki mi się rysuje obraz. Karty rady nie wyciągałam, bo też nie wiem czy masz jakikolwiek wpływ na to.

• rrozsypana80 Re: karty na prace 19.10.16, 22:41
        Wplywu na ocenę nie mam juz. Jest juz wystawiona. Ostatnio bylo trochę zwolnien i to mnie stresuje ale chyba tu zwolnienia nie widac. Obciaza mnie nowymi obowiazkami pewnie tak bo duzo ciąż w teamie bylo i w związku z tym nowe osoby są co się na mnie tez przekłada. Dzieki Tab za karty
      • rrozsypana80 Re: karty na prace 21.10.16, 20:17
        Weryfikuje. Bylo dokladnie jak mowilas. Skrupulatnie, rzetelnie, szczegolowo. Moj wklad zostal zauwazony, niedociaagniecia rowniez. Dosc poblazliwie ale z naciskiem na wieksze zaangazowanie w pomoc nowej kolezance, przejeciu czesci jej obowiazkow i jeszcze w kwestii opinii od klienta mam sie bardziej postarac.
        • tabularasa22 Re: karty na prace 21.10.16, 22:56
          Ehhh... jeszcze więcej i mocniej... a podwyżkę zaproponowali ? Jak jak ja to znam...
          Cieszę się że trafnie i chociaż mogłaś być jakoś na to gotowa, ale wolałabym żebyś dostała awans i podwyżkę big_grin
          • rrozsypana80 Re: karty na prace 21.10.16, 23:15
            Ani awansu ani podwyzki. Klient stwierdzil, ze nie rozumiem chyba procesu a jak mam zrozumiec cos czego nikt mi nie wytłumaczył... Tym razem wysoka nota od lidera slaba od klienta... kurde zwykle dogadywalam sie jakos z klientem. Muszę nad tym popracowac.
            • rrozsypana80 Re: karty na prace 21.10.16, 23:17
              Podwyzka w okolicach lipca a awans rok temu dostalam. Następnym juz jest pozycja liderska przed ktora sie wzbraniam.
            • tabularasa22 Re: karty na prace 21.10.16, 23:20
              Klient to osoba czy grupa? Może jakiś rozkład jak robić żeby wrażenie zrobić, się nie narobić i zarobic? big_grin
              • rrozsypana80 Re: karty na prace 21.10.16, 23:25
                Klient to dwie panie. Jedna kontroler finansowy, druga cos w rodzaju naszej glownej księgowej. Szczerze mowiaac myslalam, ze jest ok bo do tej pory tak bylo. No widać juz chyba nie jest. Jak masz chwile to zrob taki rozklad. Ciekawe jaki wynik wyjdzie smile
    • donbas Re: karty na prace 19.10.16, 23:22
      Korpo wyścigi szczurów. Wiem jak to jest i na całe szczęście jestem już od tego wolna. Na własne życzenie. Pomyślałam sobie kiedyś, że cmentarze pełne są ludzi niezastąpionych. I dedykuję to przesłanie pod rozwagę wszystkim korponiewolnikom.
      Rozsypana - pracy jest w bród. Naprawdę!. Wiec nie stresuj się nią już więcej. Po prostu pracuj żeby żyć, a nie żyj żeby pracować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka