Dodaj do ulubionych

WISIELEC x2

05.03.18, 18:22
Co oznacza jako odpowiedź na pytanie "co o mnie myśli?" W sensie myśli, myśli, duuuuuuuuzo myśli, analizuje, ocenia mnie z innej perspektywy niż dotychczas czy przeciwnie obojętność, takie "wisisz mi"? Jakie macie doświadczenia z ta kartą?
A jako odpowiedź na pytanie, czy pewna osoba się do mnie odezwie oznacza, że nie czy raczej na razie nie, czeka na odpowiedni moment?
Obserwuj wątek
    • donbas Re: WISIELEC x2 05.03.18, 22:22
      Wisielec, to on za dużo raczej nie myśli. Wylogował się. Ma przerwę w życiorysie albo na pewnym polu. Czeka, ale w zasadzie nie wiadomo na co. Przestał myśleć w ogóle. Musi minąć pewien czas aby znowu zaczął.
      Jeśli widzi Ciebie w wisielcu to ( upsss) może Cię tak właśnie oceniać - jako bujającą w obłokach, oderwaną od rzeczywistości, nawet w pewien sposób "nieobecną", taką właśnie "zawieszoną".
      Czy się odezwie? - musi minąć jakiś czas i prawdopodobnie raczej dłuższy niż krótszy.
      Powinnaś zadać pytanie: "czy dana osoba odezwie się do mnie w najbliższych 2,(3,4 5?) miesięcy (tygodni/dni?) obecnego roku.". Tak zadane pytanie dałoby może jakąś perspektywę czasową. Bo co Ci z tego, że osoba się odezwie ( bo karty odpowiedzą, że tak) ale np. po dwóch albo 5 latach? A chciałabyś pewnie aby jednak wcześniej.
      • monkaaa85 Re: WISIELEC x2 05.03.18, 22:42
        Wisielec x3 powinnam napisać. Bo na pytanie jakie ma zamiary wobec mnie też wypadł wisielec. Jasnym jest ze nie zrobi nic, będzie sobie wisiał smile
    • monkaaa85 Re: WISIELEC x2 05.03.18, 22:48
      Zapytałam jeszcze - czego ode mnie oczekuje (wieża) i jakie ma życzenia związane ze mną (gwiazda). Coś ta wieża dzisiaj wszystkim bruździ wink rozumiem, że spodziewa się że mogę mu narobić zamieszania w życiu a życzenia hmm ma nadzieję na coś, ale na razie to nierealne. Tak bym to widziała smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka