gaja_1 21.07.05, 13:49 Uff Nareszcie koniec Moje dziecię własnie wyszło z obrony Cieniutko jej poszło, bo tylko na 4, ale przy jej zdolnosciach krasomóczych, to wynik własciwie nas wszystkich zaskakujący Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Radocha:) 21.07.05, 14:33 Cieszymy się razem z Tobą bo wiemy jaka to radość gdy dziecię coś osiągnie. I wcale nie cieniuśko a zupełnie dobrze.Jakie plany "na dalej"? Uściski serdeczne od nas obojga Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Radocha:) 21.07.05, 15:05 Dzięki Alfredko, nie mam pojecia jakie ma plany, bo zmienia je każdego dnia Niemały wpływ na te plany mają portki Do tej pory była mowa o podyplomowych w MSWiA lub MSZ. Teraz się poprzestawiało i najpierw chce zmienić pracę i z tym związać podyplomowe. Niech robi jak uważa Ja swoje wiem, a ona na własnych błedach musi się uczyć życia Wędrowcze nie ma słów, które by wyraziły moje podziękowania dla Ciebie Włożyłaś niemało wysiłku, żeby tak się skończyło Ściskam mocno DZIĘKUJĘ!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Radocha:) 21.07.05, 17:43 Gratuluję ))) Ja mam studentkę w domu... ale Ona nie uznaje prostych rozwiązań ijest w drodze na inne studia... Staram się być tolerancyjna. Kran. Odpowiedz Link
mammaja Re: Radocha:) 21.07.05, 22:19 Dolaczam do ogolnej radosc i gratulacji, zawsze to kamien milowy na drodze naszych dzieci Odpowiedz Link
maryna04 Re: Radocha:) 23.07.05, 01:38 Gratuleje, najwieksze to szczescie dla rodzicow - sukces dziecka. Juz czas byl na jakas radosna wiadomosc na tym forum. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Radocha:) 23.07.05, 21:07 Dziekuję wszystkim )) Wydaje mi się, ze moje gadanie powoli dociera do móżdżku mojego dzieciecia. Wprawdzie jeszcze się mocuje sama z sobą, ale raczej poważnie podchodzi do zadbrania sie za doktorat Moje ględzenie, że magistrów teraz jak psów powoli przynosi efekty Odpowiedz Link