mataga3 30.01.07, 11:45 Razem z mężem zaczynamy dzisiaj DC. Podobno 3 pierwsze dni są najgorsze. Trzymajcie za nas kciuki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwkaga Re: Zaczynamy 30.01.07, 18:18 Witajcie! 3 dni są najgorsze bo poziom cukru się stabilizuje + ta ketoza i potem nie powinno chcieć się tak jeść.Podoba mi się pomysł odchudzania w parach, to dodatkowe wsparcie i swego rodzaju rywalizacja. Dajcie znać jak wam idzie? Trzymam kciuki za wasz tandem.Pozdrowienia!Iwona-IWKAGA Odpowiedz Link
iwona.bal Re: Zaczynamy 30.01.07, 22:36 no to witamy was serdecznie fajnie że startujecie razem mój m ze zwględu na swoją prace nie jest w stanie na razie przejść na dc ja byłam głodna przez cały pierwszy tydzień piłam wtedy wode albo kawke albo szukałam sobie zajęcia pies miał dość spacerów ze mną trzymajcie sie cieplutko i piszcie jak wam idzie Odpowiedz Link
matago Re: Zaczynamy ( dzień 4) 02.02.07, 22:04 Żyjemy!!!!!!. A tak poważnie nie jest żle.Bardzo bolała mnie głowa, ale już przeszło.Dzieki Bogu nie muszę gotować normalnego jedzenia, więc nie mam pokus. Lodówka pusta. Tylko sąsiadka dzisiaj chyba smażyła cebulkę, więc myslałam,żę wypadnę przez okno. Mąż jest dzielny, pije wodę(chociaż bardzo nie lubi) chlipie zupki i jest szcęśliwy jak je batona- prawda jak niewiele do szczęścia potrzeba?.Tylko wieczory jakieś dziwne. Zawsze było najpierw wymyślanie co byśmy zjedli, albo zamówili, potem pitraszenie, jedzenie, zmywanie. A teraz chlip-chlip, chrup-chrup i koniec? Odpowiedz Link
mataga3 Re: Zaczynamy ( MINĄŁ TYDZIEŃ) 06.02.07, 08:40 Właśnie się zważyłam. No i jest mnie o 5,2 kg mniej. Jestem zadowolona i mam doping do dalszej diety. Chyba z ochotą zjem dzisiaj nawet żurek. Mąż rano zapomniał się zważyć, zrobi to jutro rano. Napiszę ile. Odpowiedz Link
voluptas Re: Zaczynamy ( MINĄŁ TYDZIEŃ) 06.02.07, 08:59 Matago, moje gratulacje :) Śliczny wynik! A napisz, proszę, z jakiej wagi startowałaś i jaka jest Twoja docelowa? pozdrawiam! Odpowiedz Link
mataga3 Re: Zaczynamy ( MINĄŁ TYDZIEŃ) 06.02.07, 09:04 Jak łatwo się domyśleć z wyyyysoookieeeej!!!(108).Ze względu na wiek nie mogę szaleć. Jeżeli do czerwca(urodziny) schudnę jeszcze 12 kg będę szczęliwa. Odpowiedz Link
mataga3 Re: Zaczynamy ( MINĘŁO 21 dni) 19.02.07, 21:15 Noi koniec ścisłj.Nasze wyniki: mąż - 8 kg, 10 cm w pasie ja - 7,4 kg 9 cm w biodrach Nie muszę chyba pisać, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Od jutra mieszana,Już czuję smak mięska gotowanego kurczaczka i warzywek.No i w końcu poważnie biorę się za siebie: steper i brzuszki na dzień dobry. Trzy razy w tygodniu roletic i dwa razy basen, no i oczywiście rower. Mam nadzieję, że starczy mi czasu i wytrwałości Pozdrawiam wszystkie dietowiczki, a powodzenia życzmy sobie nawzajem. Ja wam życzę. Odpowiedz Link
voluptas brawo! :))) 20.02.07, 08:42 Mataga, piekny wynik, gratuluję serdecznie (i trochę zazdroszczę, że Ty już jutro masz mieszaną a ja sama muszę czekać na to jeszcze _całe dwa dni_ :))) ). Czy do czerwca masz jeszcze zamiar powtarzać DC, czy teraz już tylko dieta niskowęglowodanowa plus ruch? Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki za dalsze sukcesy i pozdrawiam! :) Odpowiedz Link