voluptas 24.04.07, 11:04 Ja jeszcze nie, zresztą innych preparatów doustnych-stricte wyszczuplających i redukujących cellulit też nie. Ciekawa jestem, czy to podziała - właśnie zaczynam pierwsze opakowanie ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewuniek24 Re: a może któraś z Was stosowała CELLASENE? 24.04.07, 11:26 Witaj Voluptas Ja nie stosowałam, ale z doswiadczenia wiem (dosyc długo pracowałam w sklepie zielarsko medycznym i wypróbowałam na sobie wiele specyfików), że preparaty doustne na cellulit dawały lepsze wyniki w walce z cellulitem niż preparaty do smarowania. Nie wiem jak to jest w przypadku cellasene, ale korzystnie wpływa połączenie tych preperatów z wysiłkiem fizycznym. Najgorsze jest to, ze to już było ze 4 lata temu i jak widzę praktycznie większość tych preparatów jest wycofana. Ruch w tym interesie jest duży i ciągle wychodza nowości, które usuwają pozostałe preparaty w zapomnienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewuniek24 Re: a może któraś z Was stosowała CELLASENE? 24.04.07, 14:40 To jeszcze raz ja. ja wypróbowałam, a także wiele klientek chwaliło BIO-Cla, które raczej jest sprzedawane jako preparat wspomagający, poprzez spalanie tłuszczu, odchudzanie. W połączeniu z ćwiczeniami dawał naprawdę dobry efekt. Ja tak uważam i wiele osób mi to mówiło. Generalnie większość tych doustnych preperatów ma podwójne działanie. Przyspiesza spalanie tłuszczu, co przyczynia się do zmniejszania tkanki tłuszczowej, a co za tym idzie zredukowanie cellulitu. To samo sie tyczy np CLA Clarinol. No ale bez ćwiczeń, takie jest moje zdanie,efekt może być mało zadowalający. Pozdrawiam Odpowiedz Link
voluptas Re: a może któraś z Was stosowała CELLASENE? 29.04.07, 08:20 Ewuniek, dzięki za odpowiedź ;) Oczywiście, cały czas latam na steperze, minimum 2500 kroczków dziennie, więc mam nadzieję, że taki zmasowany atak na moje uda szanowne da efekt pożądany ;) No ale niestety wiem, że na efekty trzeba poczekać, więc grzecznie łykam te zielone kapsułki i czekam. Mam nadzieję, że jest na co czekać ;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: a może któraś z Was stosowała CELLASENE? 25.04.07, 14:41 Cellasene ja nie, ale od tygodnia pijam Inneov Cellulit. Oczywiście codziennie minimum te pół godziny ćwiczę i staram się jeść sensownie. Mam dwa opakownania na miesięczną kurację. Odpowiedz Link
balbina_alexandra update 03.05.07, 09:01 Pijam Inneov Cellulit już od ponad 2 tygodni i pora na mały update. Paskudne w smaku - mechaniczna poziomka - ale jestem naprawdę pod wrażeniem jeśli chodzi o skutki. Chyba nigdy nie miałam aż TAK gładkiej skóry. Działa! Skóra jest pięknie napięta, nie miałam dużego cellu, ale zniknął zupełnie, zginęły też niemile podskórne mini obrzęki - moja skóra ma do tego tendencje (myślę że moje cellu to typ wodny), nie wiem czy to zasługa Inneovu ale jestem bardzo zadowolona z efektów. Oczywiście sam preparat cudów nie zdziała, ja ćwiczę codziennie ok. 45 minut, unikam cukru i węgli prostych, generalnie na diecie nie jestem ale staram się jeść zdrowo (wyjątek czynię dla pepsi light - moj organizm oszalał, znów domaga się tej trucizny, wypijam litr dziennie, jakby organizm chciał sobie odbić ten długi okres niepicia :(), no i oczywiście się smaruję. Do grona polecanych smarowideł dopisuję najnowszy Galenic - Elancyl Cellu Reverse. Jest po prostu świetny i polecam gorąco. Mała pojemność niestety, ale za to bardzo wydajny (chyba w ogóle najwydajniejszy z wszystkich jakie znam). Lipometric się nie umywa... Odpowiedz Link
julietkicks cellasene 14.05.07, 16:46 ja sobie przypomniałam,że kiedyś je kupiłam ..starczy na 18dni i zaraz skończy im się ważność więc zeżrę.. osobiście gorąco polecam endermologie.. tylko niestety kosztuje.. u mnie czyli w Gdyni 900zł za 10 wizyt w tym ubranko.. to takie coś w stylu odkurzacza;) zasysa i jednocześnie rozmasowuje..z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć,że działa w ogóle na skórę super:) Odpowiedz Link
voluptas update po miesiącu stosowania - TO DZIAŁA! :))) 24.05.07, 11:38 Właśnie zaczynam drugie opakowanie, producent zaleca kurację 6-8 tygodni. Ale juz teraz z całą odpowiedzialnością za słowa mogę stwierdzić: to działa. Mam wygładzoną, o wiele jędrniejsza skórę, ciekawa jestem, co będzie po kolejnym miesiącu: teraz planuję poza Cellasene jeszcze mieszaną DC plus więcej basenu, niech tylko praca mi się trochę przewali... Dwa tygodnie temu widać było już efekty w centymetrach, teraz mniej, bo jestem przed okresem i mimo drenującego działania C. nabieram wody - mówi się trudno, zmierzę się po @ i wtedy zobaczymy. Ale jestem zadowolona: dobrze wydałam pieniądze. Odpowiedz Link