misia_2000 10.07.07, 21:15 dzisiaj mija moj 1 dzien jestem strasznie glodna;( na nic nie mam sily nie wiem czy nie przerwe diety i nie zaczne na nwowo od jutra - jesc mi sie chce; (troche mi szkoda bo 1 dzien bylby juz za mna;(. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: załamka 10.07.07, 21:55 Połóż się spać i nie myśl o jedzeniu, poczytaj, pooglądaj coś, idź na spacer, nie znam Cię i nie wiem co lubisz. Nie umiem poradzić, bo jak robiłam ścisłą miałam 15kg nadwagę i powazne problemy zdrowotne i moj amotywacja była tak silna, że wcale nie czułam głodu. Jeśli źle się czujesz, nie możesz wytrzymać, to może DC nie jest dla Ciebie, może warto poszukać innej diety, nie głodówkowej. Przerywanie diety pod koniec dnia po to by rano zacząć od nowa to skończony idiotyzm. Odpowiedz Link
natalusk Re: załamka 11.07.07, 14:36 ja dzisiaj tez pierwszy dzien!!!Ale cale szczescie nie czuje glodu!!!Tylko tak dziwinie sie czuje!!!jetsem taka pobudzona, tak troche sie trzese!!Ale tak poza tym jest oki!Mam jeszcze sile nosic mojego 7 miesiecznego 10 kg synka :) trzymaj sie misia Odpowiedz Link
margo_kozak Re: załamka 15.07.07, 14:07 ale to normalne ze pierwsze 3 dni sa takie. czuje sie glod, rozbicie. trzeba wytrzymac i potem juz bedzie z gorki. uczucie glodu minie a 21 dni zleci szybciutko. powodzenia! Odpowiedz Link
voluptas Re: załamka 15.07.07, 14:31 3 pierwsze dni są takie dlatego, że organizm dopiero wchodzi w ketoze (a to właśnie efektem ketozy jest zahamowanie uczucia głodu). No i niestety - te pierwsze dni trzeba po prostu przetrwac - a potem już z górki ;) Odpowiedz Link
zuza_130 Re: załamka 19.06.08, 21:28 Anka nie zamartwiaj się ,przez pierwsze dni zawsze tak jest. Zajmij się czymś np.obejrzyj telewizję... Odpowiedz Link