Dodaj do ulubionych

********09.12***********

09.12.04, 12:51
Obserwuj wątek
    • osi-ris ********09.12*********** 09.12.04, 22:35
      Jakby nie było jest człowiekiem, o takich czy innych poglądach...

Za jego kadencji szkolnictwo w naszym mieście otrzymało medal Komisji
      Edukacji Narodowej, powstał powiatowy Urząd Pracy, szkoła specjalna, uratował
      szpital godulski(..) Jakby nie było - co by nie było - dziś skończył 58 lat(..)

Postawa ta zasługuje na uznanie i jest godna naśladowania przez innych, mam
      nadzieję, że Pana przykład okaże się wzorem dla wszystkich osób, którym zależy
      na propagowaniu wartości społecznych oraz wychowaniu młodzieży.

Wszystkiego najlepszego, oby Twoi oponenci zawsze byli tacy jacy są, by Pana
      zapał nie przeminął (..) Wszytkiego najlepszego Józefie Osmneda, szkoda że
      niemogę Panu osobiście złożyć tych życzeń..

może kiedyś się spotakmy..
      osi-ris
      --
      samo życie..
      • broneknotgeld Re: ********09.12*********** 10.12.04, 16:50
        Ze "żubrym" se dzisioj ździybeczko pożyja
        Toż zdrowie Osmyndy niym teroz wypija.
        • jozefosmenda Re:serdecznie dziękuję.... 11.12.04, 14:23
          ...wszystkim za życzenia.No, nie powiem ale to bardzo miłe.
          A podobno wczoraj był ze mną wywiad w Elsacie, mam oryginalną kasetę to sobie
          potem porównam jak działa cenzura.
          Bronku , propozycja o "wydaniu" nie jest mrzonką a czas - myślę pokaże jak to
          zostanie rozwiązane!
          • broneknotgeld Re:serdecznie dziękuję.... 11.12.04, 20:36
            Ano, pokozali tyn wywiad w "Elsacie".
            Po prowdzie to był piyrszy kery żech tam łoglondoł ze tego cyklu. Mało pacza na
            kablowka, yno czasami puszczom se "ILE".
            Na moj gust, to źle niy wyszło, choć musza sie prziznać, że mie take skokanie po
            partiach niy przekonuje.
            Stykło mo być krotko w PO i na pewno już wiyncy do partii se niy przilepia.
            No dyć to jest yno take moje zdanie.
            Co do tych mojich rymowanek to wiym - "łod pomysłu do przemysłu droga daleko".
            Pozdrowiom
      • obywatel2 Osi-ris =s.f. 22.12.04, 09:46
        Osi-ris napisał:

>>Wszytkiego najlepszego Józefie Osmneda, szkoda że nie mogę Panu osobiście
        złożyć tych życzeń. może kiedyś się spotakmy. osi-ris>>

Osi-ris to fantasta. Myśli że wszyscy na około to idioci. Oczywiście NIE ZNA
        Pana Osmendy ale ma wyjątkową wiedzę na jego temat. O jego zasługach dla
        miasta, o jego talentach, o jego przeciwnikach itd. Osi ris ma wiedze kiedy Pan
        Osmenda ma urodziny i osobie której nie zna składa również życzenia urodzinowe.
        Bardzo ciekawe he, he, he
    • osi-ris oBYWAtel2 24.12.04, 20:43
      Ostatnio duużo czytam:
      np.BIP
      Duużo słucham:
      np. ELS@T
      i czasami piszę np:
      forum gazeta.pl
      i tym się różnimy...

głupku
      • obywatel2 Skecze osi-risa 27.12.04, 14:17
        Co się tak pieklisz człowieczku. Każdy ma jakieś hobby.
        Ty np. lubisz czytać i oglądać. I to nic dziwnego.
        Ale że czytasz BIP i wyczytujesz w nim tylko datę urodzenia Pana Osmendy i
        tylko jemu skladasz życzenia (nie znając go w ogóle jak twierdzisz) to już
        trochę dziwne. Osi-ris musisz jeszcze raz zaglądnąć na BIP, bo tam jest jeszcze
        masa innych dat urodzenia pracowników i innych radnych, prezydenta. Myślę że od
        przyszłego roku normą się stanie składanie przez Ciebie życzeń wszystkim po
        kolei. Trzymaj się. Ja też tam jestem więc chcąc nie chcąc i mnie będziesz
        musiał życzyć i to dobrze.
        Zyczę Ci dużo szczęścia w przyszłym roku bo będzie Ci potrzebne a gałązki
        zostają podcinane i masa Twoich koleżków już pospadała. Czerwona kapusto.
        Ostatnio nawet ten od niepełnosprawnych. Biedaczek.
        • osi-ris Głąb - obywatel2 28.12.04, 00:05
          Co do czerwonej kapusty mi daleko, ale z niej najbardziej lubię tego głąba
          którego ty reprezentyjesz...

Życzenia złożyłem bo miałem taki kaprys, innym może będę składał jak sie tu
          pokażą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka