Dodaj do ulubionych

grzegorz1948

02.06.07, 14:52
Albo jest podstawiony?!
albo tak zakonspirowany aż głupi !!

pl.wikipedia.org/wiki/M%C5%82odzie%C5%BC
podszkol sie kolego z gramatyki bo jakoś czytając Cię w nic Ci nie wierzę...
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: osi-ris 02.06.07, 23:22
      Przepraszam za blad.Dziekuje za watek. A co dalej na temat.Jestem podstawiony
      przez ultraprawice i zakonspirowany przez szakieciorzy.
      Wiesz osi juz u mnie czasy minely kiedy bardzo zwracalo sie na gramatyke,teraz
      pozostala tylko do dyskusji tresc a to niektorym nie pasuje.Przepraszam jestes
      z Gwardii Ludowej czy Armii Ludowej?
      • osi-ris Re: osi-ris 03.06.07, 09:07
        ul. solidarności
    • zoro333 Nie duskutować z wałem 03.06.07, 13:04
      Nie prowokujcie tego nawiedzonego inżynieraka /tak go nazywali robotnicyy/, on
      będzie się wtrącał na każdy temat i pierdził co mu ślina na język przyniesie.
      Jego pojęcie o mieście nie wyszło z poza murów kopalni i to lat 70.
      a oczywiście zna się na wszystkim.
      mamy w miscie kilka takich baranów
      • grzegorz1948 Re: Mosz recht spikol. 03.06.07, 14:39
        Nie prowokujcie tego nawiedzonego inżynieraka /tak go nazywali robotnicyy/, on
        Dziekuje ci za nominacje!
        Przepraszam o ktorych ty robotnikach mowisz co o mnie mowili-przecie ty spikol
        mnie nie znasz.
        Dlugo mnie straszysz ze mnie wydasz tu na rece forumowiczow.Jozek ciagle mowi
        ze pisze nieprawde i glupoty i falszywie tylko NIKT jeszcze raz NIKt z was
        moich bledow(oprocz gramatycznych) wytknac mi nie potrafi.
        A ty zoroczku moze mi tylko powiesz dlaczego do Jozka Osmendy zwracasz sie
        przez pan a do mnie nie.Czy to sa kroki wazeliniarza w strone bielizny?
        A druga sprawa to nikt na forum nie zwraca sie w dyskusji per PAN.A wiec cos
        tukej jest przerabane.
        • jozefosmenda Re: Mosz recht spikol. 05.06.07, 15:03
          a co do tego,że Zorro pisze do mnie przez pan to jak sam wiesz to jestem starszy
          (już po samym nicku można rozpoznać).
          Niby nie tak dużo ale jednak.
          Stad też i ta gradacja.
          Ale jak już bydziesz bez roboty to Zorro też będzie ci pisał przez pan!
      • grzegorz1948 Re: Nie duskutować z wałem 03.06.07, 14:41
      • grzegorz1948 Re: Nie duskutować z wałem 03.06.07, 14:50
        A przypomniala mi sie jedna historyjka z czasow gimnazjalnych ktora opowiadala
        nam historyca na lekcji.Uczyla ona tez w liceum wieczorowym gdzie"ksztalcili
        sie"gliniarze.Kiedys do tablicy wezwala jednego i mial opowiedziec o miastach w
        sredniowieczu.A wiec zaczal nasz glina"Miasta w sredniowieczu byly otoczone
        bykami" historyca robi wielkie oczy a on potwierdza to pewnym glosem"Tak stoi w
        ksiazce" dopiero jak mowila historyca glosi sie sierzaqnt z tylnej lawki i mowi
        "Ja to pani profesor wytlumacze:on przeczytal zamiast waly ,-woly a po naszymu
        to sa byki"
        Tys mi chcial zoroczku dociac i w temacie przeczytales tak jak ten gliniarz-byl
        on twoim ojcem czy dziadkiem?
        • jozefosmenda Re: Nie duskutować z wałem 05.06.07, 14:54
          Gregor ta "historyca" jak się wyraziłeś z kolei i nas opowiadała coś innego.
          Mianowicie jak Piłsudski hartował swoją silną wolę to kazał sobie by do miski
          nawalić kupsko i to musieli mu postawić na stół w czasie gdy jadł obiad.
          Dlatego też był silnym marszałkiem i niektórych wsadzał do ciupy! Także naszego
          Korfantego.
          No ale jak przykład to przykład!(tej samej "historycy")
          • grzegorz1948 Re: Nie duskutować z wałem 06.06.07, 20:49
            Dlatego też był silnym marszałkiem i niektórych wsadzał do ciupy! Także naszego
            > Korfantego.
            > No ale jak przykład to przykład!(tej samej "historycy")
            No jezeli Jozek cgcesz mnie przepytac z historii slaska to musze przy tych
            dwoch postaciach znalezc ogniwo laczace to wszystko a wiec Michala Kurzydlo.
            No i znow masz reke w nocniku.
            A co do niektorych forumowiczow z tego forum to przytocze tez pewna wypowiedz
            z czasow sanacji:
            "Zapluty, potworny karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swoją brudną duszę,
            opluwający mnie zewsząd, nie szczędzący niczego, co szczędzić trzeba – rodziny,
            stosunków, bliskich mi ludzi, śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy,
            przekształcający każdą myśl odwrotnie – ten potworny karzeł pełzał za mną, jak
            nieodłączny druh, ubrany w chorągiewki różnych typów i kolorów – to obcego, to
            swego państwa, krzyczący frazesy, wykrzywiający potworną gębę, wymyślający
            jakieś niesłychane historie, ten karzeł był moim nieodstępnym druhem,
            nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nieszczęścia, zwycięstwa i
            klęski
            A wiec dobrej zabawy stary lewaku no to pyrsk!
            A tak na marginesie ten "Socjalista" czemu nie wpuscil do Polski twoich braci
            bolszewikow?!

• jozefosmenda Re: Nie duskutować z wałem 06.06.07, 21:44
              Wiesz co Gregor?
              Jak pomyślę,że gdyby ciebie w pewnym momencie nie "przenieśli" to bym nie miał
              dzisiaj z kim polemizować i nie miałby taki zawodnik jak ty możliwości pisania
              takich pierdół.A tak kto inny ziemię gryzie.
              Czyli jesteś w czepku rodzony!
              Ale i tak mam poważne obawy o stan twojego zdrowia.
              Musisz pofolgować bo możesz marnie skończyć.Dlatego też poproś przełożonego by
              cię zwolnił od tego pisania tutaj bo się zawału dochrapiesz!
              • grzegorz1948 Re: Jozek 07.06.07, 01:00
                dzisiaj z kim polemizować i nie miałby taki zawodnik jak ty możliwości pisania
                > takich pierdół.A tak kto inny ziemię gryzie
                Jezeli pisze pierdoly to musisz najpierw udowodnic a tego nie mozesz!
                Jezeli chcesz tak chwalic PRl to musisz jeszcze troche poczekac az ci ktorzy
                te czasy pamietaja beda pod ziemia.Ja na razie korzystam z dwoch rzeczy z
                dobrej opieki zdrowotnej i dwoch synalkow lekarzy a wiec masz gorsze karty od
                moich.
                Ty Jozek nie rob sobie tu na forum reklamy na nastepne wybory bo ci szyki i tak
                pokrzyzuje.
                Ty mozesz mentorka zgrywac przed takimi spikolami jak osi, zorro czy stefan ale
                nie przed kims co twoja lewicowa partia terazniejsza i PZPR dobrze saszedl za
                skore.
                A moze teraz pogodomy o Kop."Halemba"?
                • amuerak Re: Jozek 07.06.07, 11:32
                  >A moze teraz pogodomy o Kop."Halemba"?
                  Kurde następny oszołom.
                  Za chwile powiesz -a może pogadamy o wypadku drogowym? - gdzieś się ten wątek
                  już przewijał.
                  czyżby kolega szykował sie do wyborów sejmowych. wyluzuj ojciec prezydent Cię i
                  tak wykończy. Zapewne już cię namierzyli -a może ty z nadania co?
                  grzegorz1948 napisał:
                  >Ja na razie korzystam z dwoch rzeczy z
                  > dobrej opieki zdrowotnej i dwoch synalkow lekarzy.

Jak sie nie mylę to chyba dobrobyt komuny i komunisty Kwaśniewskiego i jego
                  Konstytucji RP która wam wątrobę gryzie !
                  A teraz Grzegorzu powiedz wszystkim czy jak zaczniesz płacić za dobrą opiekę
                  zdrowotną w wydaniu pRAWYCH i "sPRAWIEDLIWYCH" będziesz taki zdrowy bo jak cie
                  czytam od samego początku to wydaje mi sie że powinieneś jednak skorzystać z
                  dobrodziejstwa służby zdrowia w wydaniu PRL leczą jednak z sercem a nie dla kasy
                  i byle jak!
                  • grzegorz1948 Re: amuerak 07.06.07, 20:25
                    Jak sie nie mylę to chyba dobrobyt komuny i komunisty Kwaśniewskiego i jego
                    > Konstytucji RP która wam wątrobę gryzie !
                    Poleku synku.
                    O tak komuna gryzla i dzisiejsze lewusy gryza moja watrobe.
                    Te szakocierze lotaja do Piekar i na procesje zeby tylko wlasnie byc tam skad
                    mozna glosy zdobyc w nastepnych wyborach.
                    Co do lecznictwa!No coz zostawilem w kieszeniach lekarzy za czasow PRL dosc
                    pieniedzy aby uratowali mojego synka(wlasnie teraz lekarza).Jak mi powiedzial
                    ze chce studiowac medecyne to powiedzialem mu krotko OK.ale musisz tylko oddac
                    spoleczenstwu to co od niego otrzymales a masz dlug na cale zycie.Jezeli raz
                    uslysze ze zlekcewazyles pacjenta to i na moim lozu smierci dostaniesz w pysk
                    bo za moje pieniadze bedziesz studiowal i moge miec wymagania"
                    A jezeli chodzi o Kop. Halemba to Jozek jest belfrem lopatologi to jest jego
                    domena bo jako spolecznik to on jest marny,demokrata -jak z koziej dupy trabka
                    (powiedzenie z opolskiego).
                    Napisalem mu o moim stosunku do sluzby zdrowia dlatego ze przy ostatnim wpisie
                    wyczulem jego serdeczne zyczenie"Zeby tego Grzegorza krew zalala"
                    > A teraz Grzegorzu powiedz wszystkim czy jak zaczniesz płacić za dobrą opiekę
                    > zdrowotną w wydaniu pRAWYCH i "sPRAWIEDLIWYCH" będziesz taki zdrowy bo jak cie
                    > czytam od samego początku to wydaje mi sie że powinieneś jednak skorzystać z
                    > dobrodziejstwa służby zdrowia w wydaniu PRL leczą jednak z sercem a nie dla
                    kas
                    > y
                    no oczywiscie skladki place z pewnoscia prawie jeszcze raz tyle co ty
                    (procentowo)Za PRL mozesz byc pewny ze z tesknoty nie umieram ale patrze z
                    utesknieniem kiedy dobiora sie do skory tym ktorzy z pieniedzy spolecznych
                    ponad miare sie wzbogacili i teraz jeszcze to spoleczenstwo kopia.
                • stefan_st Re: Jozek 11.06.07, 08:50
                  grzegorz1948 napisał:
                  > Ty Jozek nie rob sobie tu na forum reklamy na nastepne wybory bo ci szyki i
                  tak pokrzyzuje.
                  > Ty mozesz mentorka zgrywac przed takimi spikolami jak osi, zorro czy stefan
                  ale nie przed kims co twoja lewicowa partia terazniejsza i PZPR dobrze saszedl
                  za skore.
                  > A moze teraz pogodomy o Kop."Halemba"?

Szanowny Grzegorzu!
                  Nie jestem ślepo zapatrzony w słowa Józefa Osmendy. Za śpikola też się nie
                  uważam... Wielokrotnie wskazywałem co mi się w postępowaniu Radnego Osmendy nie
                  podoba. Ostatnio także stwierdziłem, że niedobrze się stało, że zasilił szeregi
                  Klubu Radnych SLD. Widać, że w tym zakresie nie zabardzo wie gdzie pupe
                  posadzić. Jednak został wybrany w demokratycznych wyborach jak 24 innych
                  radnych. Według mnie większość radnych w szczególności tych będących lekarzami,
                  pielęgniareczkami i pseudobisnesmenami do pięt mu nie dorastają.

A o co chodzi tą z Kop. Halemba i tym jakimś wypadkiem? Może ktoś wyjaśni?

Stefan_St.
                  • grzegorz1948 Re: Stefan 11.06.07, 11:09
                    O ile wiem to tylko na tym forum jest w pewnych wypadkach stosowany zwrot
                    Pan/Pani.Porzucmy te uprzejmosci bo na forum sa one niestosowne w zwiazku z
                    anonimowoscia dyskutantow.Czesto sie zdarza ze nacierasz na adwersarza pelna
                    para a potem sie okazuje ze to jakis docent na paryskiej uczelni a znow inny
                    mowi ze jest dochtor tylko z wypowiedzi wynika ze slabo zrobil "dyplom" szkoly
                    podstawowej.Tyle co do zwrotow.
                    Jezeli chodzi o Osmende ,Piorkowskiego to jest stara gwardia postkomuny(o
                    Piorkowskim to moglbym tu jeszcze niejedno powiedziec-ale nie ze byl pracowity)
                    a wiec sadzmy ludzi po czynach.Moze tu dam tylko jeden przyklad Ficynus ktora
                    to ulice mieli juz zrobic za czasow Swierczka, Cierczka i tym
                    podobnych "gospodarzy".Oj byly juz plany lat70 Wirek zrobic za CENTRUM HANDLOWE
                    tylko przy tych gospodarzach to stawialo sie domy partii i spartaczonego
                    Zdebla niz cos co moglo oczy cieszyc.To samo zarzucam Jozkowi ze jak mogl to
                    nic nie robil a teraz jako"opozycjonista" chce wszystkich krytykowac i
                    pokazywac jak on"walczy".
                    A co do kop. Halemba-no coz jednego z mojej rodziny przybralo w czasie wybuchu
                    metanu w 1990.Opowiadal mi o przesluchaniach prokuratorow z Gliwic i
                    powiedzial mi "Grzegorz tym razem bedzie tak samo rozejdzie sie po kosciach" a
                    jednak nie!Nawet ten ciolek z kop.Barbara(w czasie akcji mowil o wybuchu pylu
                    weglowego chocia ratownicy mowili ze chodnik jest drozny-to musi byc
                    rzeczywiscie specjalista od spraw daremnych) teraz naraz zmienil zdanie.Czy
                    moze prokuratorzy wystraszyli sie ze za PIS-u takie sprawy moga ich kosztowac
                    stolki(zaznaczam po raz 100 ze nigdy nie poparlem zadnej partii ale docenialem
                    ludzi)Jest tez wiele spraw zwiazanych z lapownictwem gdzie pewne osoby dostana
                    stracha a spoleczenstwu wyjdzie to tylko na dobre.Moja dewiza to przed PRAWEM
                    MASZ ALBO RESPEKT ALBO STRACH-a prawo to jest podstawa Panstwa.
                    A jeszcze jedno bisnesmenii?! no coz wielu jest tylko nowobogackich.
                    • jozefosmenda wzorzec Gregor 20.06.07, 23:06
                      Popatrz Gregor!
                      Nawet niejaki Osiris założył ci specjalny nick a ty wiecznie niezadowolony jesteś?
                      Przytoczę ci zatem jak cię widziałem w poszczególnych dniach ( wg powiedzenia
                      :jak cię widzą tak cię piszą):
                      9.05.07 - filozof Gregor,
                      12.05.07 - marzyciel Gregor,
                      14.05.07 - fantasta Gregor,
                      15.05.07 - bogobojny Gregor i historyk Gregor,
                      20.06.07 - wulgarny Gregor(i na świeżo: wzorzec Gregor).
                      Myślę,że czegoś nie przeoczyłem ale wszystko dalej przed tobą.
                      A przy okazji to w ubiegłym tygodniu rozmawiałem z Piórkowskim na twój
                      temat.Niestety wspomina cię bardzo źle. Nieomal tragicznie.
                      Ponoć byłeś agentem,donosicielem i szpiclem w jednej osobie? No i byłeś wredny
                      do ludzi.
                      Jednym słowem mówiąc muszę zapytać: azali to prawda?
                      • obywatel2 Re: wzorzec Józek 21.06.07, 07:37
                        Za to Ty jesteś chodzącym ideałem Jedyny w swoim rodzaju, wspaniały... Nie rób
                        z siebie pośmiewiska weź się do roboty i zostaw innych w spokoju
                        • osi-ris Re: wzorzec Józek 21.06.07, 08:26
                          ja pierd...ole to gregor tego nie skomentował a jego poplecznik obywatel2 czy
                          wy bracia z jednej łafki?
                          • jozefosmenda Re: wzorzec 21.06.07, 10:16
                            Brawo Osi!
                            Strzał prawie w 10-kę!
                          • grzegorz1948 Re: osi-ris 21.06.07, 13:36
                            Och co cie znowu boli ty chodzace gacie Jozka.
                            Wiesz juz "Slazoku" jak nazywaja sie po slasku sznurowki?To se kup i powies sie
                            na nich.
                      • grzegorz1948 Re:Jozek 21.06.07, 13:49
                        A przy okazji to w ubiegłym tygodniu rozmawiałem z Piórkowskim na twój
                        > temat.Niestety wspomina cię bardzo źle. Nieomal tragicznie.
                        > Ponoć byłeś agentem,donosicielem i szpiclem w jednej osobie? No i byłeś wredny
                        > do ludzi.
                        > Jednym słowem mówiąc muszę zapytać: azali to prawda?
                        Wiesz zla opinia Piorkowskiego to jest tylko dla mnie zastrzyt bo to znaczy ze
                        nie bylem w waszej fereijnie i na dziwki z nim tez nie chodzilem.Podziekuj mu
                        za to i ucaluj Ewke i Marysie.I niech Piorkowskiemu/przepraszam za
                        wyrazenie/klozet przy sr..aniu miedzynarodowke gra.
                        No i byłeś wredny
                        > do ludzi.
                        No moze w koncu czerwony intrygancie wydusisz dla jakich ludzi?Z jakiego
                        oddzialu?Kotku czasy intryg komunistycznych sie skonczyly.
                        Jozek mam do ciebie taka prosbe jezeli masz cos co napisalem tu nieprawde to
                        wskaz gdzie i kiedy.Jezeli twierdzisz ze swinilem to prosze cie tez konkretnie.
                        Ja tu daje konkretne przyklady a ty sie wysilasz tylko na glupia
                        intryge,naprawde nie stac cie na lepszy styl PALANCIE!!!!

• grzegorz1948 Re:Jozek 21.06.07, 14:17
                          Z pewnoscia pelny glupiej satysfakcji chcesz poprawic moj blad?!Nie to nie jest
                          blad to specjalnie tak napisane aby pokazac gdzie moga mnie czerwone kolki.
                          • jozefosmenda Gregor czarodziej 22.06.07, 23:21
                            Zawsze mnie to bawi jak sam próbujesz się z zaczerwienionego zaróżowić a potem
                            nawet zblednąć!
                            Ale i tak ci to nie wychodzi.
                            Pamiętasz jak powiedział Kloss do Brunera?
                            • grzegorz1948 Re: Jozek 23.06.07, 00:28
                              Najpierw to z nas jest Kloss a kto Bruner?
                              Kotku a co wstydzisz sie za czerwona legitke? To jest twoja sprawa
                              www.ruda-sl.pl/default.aspx?docId=192
                              www.obserwator.net.pl/czytaj_interpelacje.php3?id=558
                              i podkreslenie
                              I w tym całym rozgardiaszu niejako pomija się fakt (a może zapomina?), że
                              istniejemy także MY czyli ci, którzy z wielką polityką nie chcą mieć nic
                              wspólnego

Na sali sesyjnej rajcowie czują się jak w domu, nic wiec dziwnego, że każda
                              zmiana miejsca obrad, powoduje w nich dyskomfort i niepewność.
                              28 lipiec na sesji zwołanej w MOK-u radny Józef Osmenda podkreślił, że „obrady
                              powinny odbywać się w odpowiedniej atmosferze i nie powinny być zakłócane”.
                              Tak, brakuje tylko muzyki relaksacyjnej, świec zapachowych i rozluźniających
                              masaży… Bo radni niepotrzebnie się rozpraszają, ale co się dziwić, skoro nawet
                              goście w sali sesyjnej potrafią radnego Osmendę tak zestresować, że przyciska
                              nie to, co trzeba. 25 marca musiał aż złożyć oświadczenie „W nawiązaniu do
                              głosowania elektronicznego nad wnioskiem o zdjęcie z porządku obrad sesji
                              punktu nr 5.10 wyjaśniam, że pomyłkowo nacisnąłem przycisk „za”. Jestem i
                              byłem „przeciw” zdjęciu projektu tej uchwały z porządku obrad a moja pomyłka
                              powstała w skutek mojej nieuwagi (jako jedyny z radnych mam zaszczyt zasiadania
                              wspólnie z innymi osobami będącymi na sesji – gośćmi, stąd też i łatwo o
                              rozproszenie uwagi).”
                              www.nie.com.pl/art496.htm
                              O znow zmiana barw klubowych?????
                              www.zsp2.ruda-sl.pl/~media/strona/ruda.php?cnt=2020&rset=rds&rmatch=31
                              Czy to w ramach samoksztalcenia?Czy tez szakiet odwrocony podszefka do gory?
                              A to na razie na dobre samopoczucie!
                              Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 1:56 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Anonymous napisał:
                              Co do wyborów dziękuje już radnym typu:Andrzej Garus,Andrzej Kuczera,Józef
                              Osmenda,Marek Pejas,Henryk Piórkowski, Andrzej Pytlok którzy nic w moim
                              odczuciu dla rudy nie zrobili. Choć Osmeda i jego stowarzyszenie coś próbowało
                              Oby nowe było lepsze

podzielam to zdanie, tych Panów to na emeryturke a chlejasa na odwyk !

z drugiej strony pracował tylko Pan Andrzej Stania on coś chciał zrobić ale
                              niestety otacza się kretyńskimi ludźmi i z tąd ma gorsząopinie niż ta na która
                              zasługuje bo to naprawde dobry człowiek.
                              Z pozdrowieniami dla dzielnej lewizny OP przepraszam lewakow zawsze oddany i
                              nie lubiany GRZEGORZ
                              • jozefosmenda licealista Gregor 27.06.07, 10:41
                                O kurcze!
                                Ależ włożyłeś wysiłku w to opracowanie.To prawie elaborat na poziomie LO!
                                Chociaż z tematem słabo powiązany. Ale jako były belfer łopatologii muszę ci
                                wystawić ocenę za te wypociny.
                                W skali od 2-5 bo tak jest czytelniej. Daję ci zatem "=3" (czyli dost. na
                                szynach).Czyli inaczej prawie dwója ale jeszcze nie dwója!
                                Ale przełożonemu jak wróci z urlopu to możesz donieść (czyli zameldować) iż
                                zadanie wykonano!
                                • grzegorz1948 Re:Jozek 27.06.07, 22:49
                                  Twoja ocena lezy mi............!?Wiesz gdzie.
                                  Udowodnilem ci zes jest normalnym szakieciorzem i zajmij sie tym problemem.OK
                                  • jozefosmenda rzeczywistość czy reżyserka? 27.06.07, 22:59
                                    A co powiesz Gregor na temat tych lajtongow?
                                    Że w nich woda nie leci do nas mieszkańców?
                                    I ani nie mogę sie teraz ochłodzić,ani umyć ani .....?
                                    Chciałbym znać twoje zdanie na ten temat.Czy to nie jest przypadkiem zmowa tych
                                    wredzioli,których nie lubisz?
                                    • grzegorz1948 Re: Jozek 28.06.07, 22:30
                                      Mosz dobro pamiec ale krotko.Wiela dni kiedys za "dobrych" czasow PRL ludzie
                                      byli bez wody i pradu i pyski trzymali zeby ich sekretorz do porzadku nie
                                      przywolol.W tym wypadku jakis bamber wylol gnojowka do wody.Niy wiym kaj sa
                                      ujecia wody pitnej dla tej czesci miasta /ta wiadomosc podala telewizja i to by
                                      sie po bakteriach zgadzalo/Jednak na przyszlosc zabezpieczenie ujec musi byc
                                      lepiej przeprowadzone.ale dowiedz sie gdzie sie to stalo i jak sie to
                                      stalo.Ostatnio slyszalem o takich rzeczach jak pekla rura /kolo Hermesa/
                                      odprowadzajaca wode z kop. Pokoj.
                                      Chciałbym znać twoje zdanie na ten temat.Czy to nie jest przypadkiem zmowa tych
                                      > wredzioli,których nie lubisz?
                                      No widzisz sa tu na forum tacy co i na tym chca zbic kapital polityczny.A tak
                                      co z tym moim 50Euro poszukoles juz go bo juz dlo takich detektywow jak ty i
                                      Zorro to klepia juz medale z blachy ocynkowanej.Jo wiym teraz musisz juzas
                                      szukac tego co ta woda zakrecil ale jak znojdziesz czas to prosze.....
    • broneknotgeld Re: grzegorz1948 03.06.07, 23:11
      Dziynki za wpis do "ksiyngi gości"
      ludzie.gazeta.pl/broneknotgeld/0,0.html
      • grzegorz1948 Re: broneknotgeld 03.06.07, 23:28
        Niy ma za co!Jo zawsze godom zem "Dumny Slazok" i Slazok mo zawsze u mnie 3
        punkty w plusie.
        • broneknotgeld grzegorz1948 03.06.07, 23:44
          Toż se po palicy szkrobia
          W zocy mom co som tu robia.
    • osi-ris Re: grzegorz1948 11.07.07, 07:45
      Jo sie pytom ślązokow na tym forum jak nazywajom sie sznorowki po śląsku?
      ino jedyn mi napisoł na priv'a jak sie nazywajom...

a grzegorz ty nasz hanysie jedyny powiedz mi co to jest "zdrzadel"?
      • grzegorz1948 Re: Ale osi-ris -WSCHODNI 11.07.07, 23:30
        Jo wiym a takich goroli jak ty niy byda uczyl.Czynsto sluchom slaskich spiywek
        z Radia Piekary tysz i krew mnie zalywo jak gorole chca na chama tyn SLASKI
        JEZYK poznac a co gorsze to jeszcze chcieliby nos SLAZOKOW go uczyc idz w
        pierony osi tam u ciebie dalej zyrdka na ciebie czeko.
      • osi-ris Re: grzegorz1948 12.07.07, 09:24
        Najlepsząoł obronąoł jest atak... więłc jak ? zdrzadel a może szpadel? wiesz
        literówki ci się ciągle zdarzająoł...
        • grzegorz1948 Re: osi-ris 12.07.07, 23:53
          Najlepsząoł obronąoł jest atak... więłc jak ? zdrzadel a może szpadel? wiesz
          > literówki ci się ciągle zdarzająoł...
          >
          No dobra moze byc tysz szpadel ale wyglancowany na hoch glanc /lepiej niz tyn
          co wciskali przed kamerami Gierkowi do lapy/
          No moze literowki mi sie kans przewina ale nie litrowki kmieciu.
          sluchej ty chcesz mi wrabac ze musza sie bronic?na to zes za ciynki w karku.
          Slaskiego cie uczyl niy byda bos pojetny niy jest a potem bys myslol ze umisz
          po slasku i zaczalbys glupoty spiywac w Radiu Piekary.
          • osi-ris grzegorz "kans przewina" 13.07.07, 13:19
            > No moze literowki mi sie kans przewina ale nie litrowki kmieciu.

chciałbym cię rozumieć ale jakoś nie potrafię cię rozczytać

zamiast grzebać (...) prawą ręką - kciukiem - wciśnij alt i będziesz miał
            (ęąśćżźół) to ten knefel- guzik przy spacji space, a space to ten długi
            separation się zwie po prawej stronie patrząc z przodu na klawiaturę to
            zazwyczaj białe lub czarne przed monitorem... z guzikami - kneflami - znaczy
            się. Nie wiem jak wy forumowicze ale myślę że Pan Giertych powinien złożyć
            projekt ustawy (Każdy kto chce uzyskać dostęp do internetu powinien poddać się
            badaniom psychiatrycznym) i na podstawie wyniku uzyskał by dostęp z odp.
            uprawnieniami.
            • grzegorz1948 Re: grzegorz "kans przewina" 13.07.07, 18:30
              (Każdy kto chce uzyskać dostęp do internetu powinien poddać się
              > badaniom psychiatrycznym) i na podstawie wyniku uzyskał by dostęp z odp.
              > uprawnieniami.
              >
              A jak u ciebie wyszly te badania.Psychiatra nie powiedzial ci zebys przeniosl
              sie na inne forum?! Jo knefli przyciskac nie bede bo mi to nie na reke a jak
              chcesz zrozumiec po slasku to idz do Bronka na korepetycje. Chyba na bilet
              autobusowy do Halemby cie stac.
              Jak ja chodzilem do szkoly to Kuratorem byl Pan Bieniek a w pozniejszej szkole
              jak gadalismy po slasku to nas kapowala pani profesor Lucja Zawadzianka(to
              nazwisko z pewnoscia wielu cos mowi) Dobrze ze teraz tyle ludzi chce sie uczyc
              pon slasku ale prosza was nie udawajcie zescie SLAZAKAMI.
              • osi-ris Re: grzegorz "kans przewina" 16.07.07, 07:59
                jo nie mom zamiaru udować. a knefel mie we szkole nauczyli wciskać. więc
                grzesiu zapisz sie na eskk bo do normalny cie już nie weznom chyba że za woźnego...
                a twoja historia nauczania mi wisi po twojej arogancji widać że mosz braki
                telo..
              • zoro333 Łucja Zawada - toporku 16.07.07, 10:48
                Profesor Łucja Zawada jest patronem Hufca ZHP Ruda Śląska.
                Więc z szacunkiem, agregacie.
                Jeżeli takie przymuły kończyły SP 22 to chyba słabiutki to był rocznik.
                A zawadzianki to ty jesteś.
                • osi-ris Re: Łucja Zawada - toporku 16.07.07, 11:04
                  pamiętasz zorro kiedyś na tym forum był jakiś agregat co też nie wciskał knefli
                  bo w pisowni tyle byków walił że w koncu zamilkł ale to przed wyborami było.
                  tylko nie potrafie się przypomnieć jaki to nick był notgeld ty prowadzisz
                  statystyki może sie w końcu roz przidosz szukej w notatkach...
                  • grzegorz1948 Re: osi-ris 16.07.07, 22:55
                    pamiętasz zorro kiedyś na tym forum był jakiś agregat co też nie wciskał knefli
                    > bo w pisowni tyle byków walił że w koncu zamilkł ale to przed wyborami było.
                    > tylko nie potrafie się przypomnieć jaki to nick był notgeld ty prowadzisz
                    Dobra wiesniaku masz tylko w glowie byki i krowy to po cos przyjechal na SLASK:
                    • osi-ris Gregor P_e_d_a_g_o_g 17.07.07, 08:33
                      (cut.)byki i krowy to po cos przyjechal na SLASK

co gorola w oczy kole jak ślązok jest wykształcony?
                      • grzegorz1948 Re: osris 17.07.07, 20:41
                        co gorola w oczy kole jak ślązok jest wykształcony?
                        >
                        Tysz niy wiym,ales ty przeca niy Slazok!Ewentualnie tylko natuturyzowany.
                        • osi-ris Re: osris 18.07.07, 08:35
                          -pierdolisz
                          • brynio5 gorola kole w oczy ... 18.07.07, 09:22
                            ...to, że ślonzokowi słoma ze szczewikow wyłazi.
                            Obywatel Grzegorz jest tego typowym przikładem.
                            Pieronowo mondrala co na wszystkim sie zno ale komuna go wykończyła i pitnoł na
                            zachód. A terozki mu jeszcze w Katowicach podpierdolyli 50 Euro a wokół są
                            sami czerwoni.Katole jakby ftoś niy wiedzioł bo ponoć jest nos w tym kraju 98%!
                            I jak sie tu potym nie napić?
                            I taki gorol sie potym cieszy bo mysli,że wszystke ślonzoki to take tuki!
                            • grzegorz1948 Re: brynio5 19.07.07, 23:01
                              zachód. A terozki mu jeszcze w Katowicach podpierdolyli 50 Euro a wokół są
                              > sami czerwoni.Katole jakby ftoś niy wiedzioł bo ponoć jest nos w tym kraju
                              98%!
                              > I jak sie tu potym nie napić?
                              A pij bryna "Na zdrowie kamrat" A 50 Euro kupilech u ciynkciorzy przed PEWEX-em
                              Mosz swoja uciecha?
                              • osi-ris Re: ciynkciorz 20.07.07, 07:46
                                Pewex'ów nie ma !! a jak były to nie było euro.
                                buhaaaaa
                                • grzegorz1948 Re: osi-ris 21.07.07, 21:32
                                  Pewex'ów nie ma !! a jak były to nie było euro.
                                  > buhaaaaa
                                  No w koncu kapnales sie zes glupi.PEWEXY i Euro poskladac do kupy to jest
                                  osiagniecie dobrej pracy psychologow.
                                  A nie zapomnij myslenie ma przyszlosc a wiec pracuj dalej nad swoja glupota.
                          • grzegorz1948 Re: osris 19.07.07, 22:50
                            -pierdolisz
                            >
                            KOGO???????
                            Richtige gorolsko inteligencja.
                            • kanalarz1 Re: osris 20.07.07, 09:32
                              Grzegorz, ty naprowda robisz gańba nom- ślonzokom. Prawdziwy ślonzok tak się niy
                              wyrażo, ino tyn, przesionkniynty najgorszym gorolstwym. Bo gorolstwo tyż jest
                              dobre i jest złe. Jo kumpluja się z fajnymi goralami. A takich brzidkich
                              ślonzoków jak ty, to lepi byłoby przepłokać w gulu. Może by jim tyn pysk
                              wypucowało trocha.
                              • grzegorz1948 Re: kanalarz1 21.07.07, 21:39
                                Grzegorz, ty naprowda robisz gańba nom- ślonzokom. Prawdziwy ślonzok tak się ni
                                > y
                                > wyrażo, ino tyn, przesionkniynty najgorszym gorolstwym. Bo gorolstwo tyż jest
                                > dobre i jest złe. Jo kumpluja się z fajnymi goralami. A takich brzidkich
                                > ślonzoków jak ty, to lepi byłoby przepłokać w gulu. Może by jim tyn pysk
                                > wypucowało trocha.
                                przeproszom cie ale mozesz mi powiedziec na kierym wulcu twoj tata miyszkol?
                • grzegorz1948 Re: Zoro-toporku 16.07.07, 22:53
                  Ona byla panna a wiec byla to Lucja Zawadzianka.Zoro tys jest taki zdolny ze
                  nawet nie potrafisz poskladac ze 2*2=4.Gdzie jest szkola podstawowa 22 na Wirku?
                  Poskacz sobie jak wsza na wlosku to przynajmniej bedziesz mial"wspaniala figure"
                  • zoro333 Młocie poczytaj. 16.07.07, 23:46
                    rudaslaska.zhp.pl/podstrony/patronka.php
                    A jedyną panna to ty jesteś.
                    Widzisz oprócz Zawady /polok i historia/ uczyli mnie dobrzy matematycy.
                    A twoje dowcipy górniczo - wiejskie śmieszą tylko ciebie.
                    tak dla zabawy od czasu do czasu warto się pośmiać z przygłupa, który fedruje,
                    fedruje, fedruje aż mu odbiło.
                    • grzegorz1948 Re: No wlasnie zoro 16.07.07, 23:55
                      Psalem ze byla zawadzianka bo byla panna.A ze zostala patronka hufca to nas tez
                      zdziwilo.Wiecej o tej pani pisac nie bede ale lepiej jakby ten hufiec nazywal
                      sie imieniem Profesorow Hlondowskich ktorych sie zawsze bardzo cieplo wspomina
                      w naszych kregach.Obydwoje wspaniali pedagodzy i zawsze mieli otwarte serce na
                      nasze problemy.
                      Ale ty kmiocie tego spokopic nie umiesz.
            • hepik1 Re: grzegorz "kans przewina" 16.07.07, 09:15
              Do niemieckich kompów trzeba polski program zainstalować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka