Dodaj do ulubionych

Surówki??!!

25.01.06, 22:27
Bardzo proszę - jeśli macie jakieś inne niż w żółtej książce, ciekawe
przepisy na surówki i sałatki to podajcie. Błagam!!! Niestety okazało się że
muszę ze względu na zdrowie zostać 90% jaroszem a w książce przepisów nie za
wiele!!

Z góry dziękuję!!!!! big_grin
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: Surówki??!! 26.01.06, 07:58
      Niestety okazało się że
      > muszę ze względu na zdrowie zostać 90% jaroszem a w książce przepisów nie za
      > wiele!!
      >

Bardzo mi przykro, że zdrowie nawaliłosad Mam nadzieję, że to przejściowe.
      W tej chwili nic konkretengo nie przychodzi mi do głowy, ale przecież możesz
      korzystać z innych książek, nie związanych z thermomixem, w zasadzie każdy
      przepis da się dostosowac do TM.
      Zobaczę popołudniu co ciekawego w tym temacie jest w książce M.Błaszczyszyn z
      rozdziałem na thermomix (po długich poszukiwaniach znalazłam tę książkę) i
      przepiszę dla Ciebie.

pozdrawiam
      Basia
      • pestka1973 Re: Surówki??!! 26.01.06, 21:38
        Wielkie dzięki basiu_11!! Mam parę (tzn.dwie big_grin) książek Pani Mai, ale chyba
        nie tą o której piszesz, a muszę przyznać że jakiś czas stosowałam jej dietę i
        czułam się świetnie!!! Może do niej wrócić?
        • basia_11 Re: Surówki??!! 27.01.06, 11:17
          pestka1973 napisała:

> Wielkie dzięki basiu_11!! Mam parę (tzn.dwie big_grin) książek Pani Mai, ale chyba
          > nie tą o której piszesz, a muszę przyznać że jakiś czas stosowałam jej dietę i
          > czułam się świetnie!!! Może do niej wrócić?

Witaj!
          Książka, o której mówię, to ta:
          www.mareno.pl/ksiazka.php?isbn=83-86056-45-2
          mam nadzieję, że link zadziała, a jesli nie, to wejdz do tej księgarni i znajdź
          książkę "Pełnia życia FITONICS", wyd. SIC!, okładka żółta, z owocami i warzywami.
          Widzę, że znasz zalecenia p. Błaszczyszyn i sprawdziłaś na sobie, więc skoro
          teraz ze wględu na zdrowie musisz przejśc bardziej na warzywa, to powrót do
          zaleceń diety Diamondów powinien Ci pomóc.

Jeśli nie zdecydujesz się na zakup książki, to mogę coś przepisać, tylko że tam
          jest sporo przepisów, więc warto ją mieć.

pozdrawiam
          Basia
          • pestka1973 Re: Surówki??!! 27.01.06, 22:46
            Link zadziałał, wielkie dzięki!! Książka niestety nie jest dostępna w
            sprzedaży, ale poszukam na Allegro (tam kupiłam swoje poprzednie książki "Dieta
            życia" i "Jedzta co chceta"). A na razie to mam prośbę może chociaż ze dwa
            jakieś ciekawe mogłabyś podać?? Pozdrawiam ciepło!!
            • basia_11 Re: Surówki??!! 06.02.06, 12:26
              www.allegro.pl/show_item.php?item=83866633
              Pestko, tu jest ta książka o której Ci pisałam.

pozdrawiam
              Basia
              • pestka1973 Re: Surówki??!! 06.02.06, 12:34
                Basiu, dzięki serdeczne że ci się chciało szukać!!! W tzw. międzyczasie
                pożyczyłam sobie książkę (omawianą big_grin) od znajomej i jestem w trakcie lektury
                (muszę przyznać, że jest świetna - jak i inne pani Błaszczyszyn). Znowu na
                śniadanka jem owocki i czuję się coraz lepiej big_grin

Pozdr. Pestka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka