viki2lav 14.01.04, 09:11 wczoraj natknelam sie w telewizji na Wiolette Villas, moglaby pojsc w slady QQlskiej!Jej fanem jest Ognistowlosy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v2l Re: Porost IP: 213.255.126.* 14.01.04, 09:56 wczesniej na mchu jadali, juz sa stoly, okragle, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 13:38 Szczegolnie jezeli ten mars srogi. Ale to nie jest pewne. Ale za to pewnie jest tam lad i porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 13:50 Dobrobytu nie uwzgledniamy bo zajmujemy sie tylko pojeciami polaczonymi zwiazkiem frazeologicznym w nierozerwalna pare. Jak Zwirko i Wigura. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:53 to dlaczego jest chleb i sol, a nie chleb i woda, no? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 14:09 Jak nie jest jak jest? Powitaj kogos chlebem i woda a potem trzymaj w zamknieciu o chlebie i soli. O witaniu woda i sola nie wspomne. A dlaczego sa krainy mlekiem i miodem plynace jak cera jest krew z mlekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:14 ja mam ponoc takom cere, chetnie oddam lub zamienie sie na totalna blada twarz Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 14:17 Ja miewam podobnawom, w pewnych okolicznosciach chemicznych. Krew z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 14:32 Please, no! Von Carlsberg, von Tuborg, von Paulaner, von Flensburger, von Zywiec, von Bittburger, von Piast, von Guinness, von Prazdroj, ale NIEEE von Budweiser czytany jako butuajzer!!! Ten kon ma cukrzyce!!! Trafilas w czakram antyamerykanizmu, Viki! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 14:59 Moze sie z tym watkiem przeniesiemy na Foruum Horrorum. tam jest wlasciwe miejsce dla dyskusji od Budweiserze. Ale jezeli mamy pociaganc temat dalej to neich bedzie: moje horrorystyczne spotkanie z ta ciecza mialo miejsce w Szewcji. Przyjechalem, bedac pierwszy raz tam i robilem zakupy w sklepie. zachcialo mi sie piwa, nie wiedzac co zanczy kupowanie piwa w Szwecji w sklepie. No, mlody bylem glupi, chcialem sie przekonc czy to co starzy piwosze mowia o B-rze to prawda. I kupilem dwie flaszki. A ze byl sprzedawany w sklepie wiec byl nie tylko B-er ale jeszcze bezalkoholowy. Stephen King wysiada. Nicholson ze 'Lsnienia' to byl poczciwy, dobry kochajacy ludzkosc czlowiek w porowaniu ze mna jak sie wszystko okazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:01 kupiles wiecej???? do muzeum (akcentuj sobie jaktamchcesz) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 15:11 Czy kupilem? Myslisz ze wpuscili by mnie do Danii z bezalkoholowym Budweiserem ze Szwecji. Faxe. Dunskie wlasnie. A czy istnieje jakas birra italiana? Bo ja glownie Heinekena stamtad pamietam. Ale gdzies tam Tyrolu powinni cos warzyc, co? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:17 Peroni, nawet z tradycja (i z blondynka) Nastro Azzurro sie unfortunately nie umywaja nawet do naparu z dziegcia choc moj maz to pije zamiast kompotu Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 15:26 Hmmm, no ale Slonecznych_Italczykow cenimy nie za piwo, wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 15:44 Co do trunkow to pewnie predzej za Chianti. Ja mam jescze inne slabosci spozywcze do tamonejszych wynalazkow. A i profesjonalnie tez mam wiezy serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:56 co Ci brezly smakuje, wal smialo, wyprzedaze sa Torrone, Pandoro, Panettone ? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:00 hyhy, ja mam profesjonalnie lancuch i ciura, Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 16:09 Znaczy, ja mam dosc duza estyme dla italskiego dorobku niekoniecznie powiazanego z jedzeniem, kopaniem pilki i architektura. A takoz spiewaniem. Bardziej z roznymi kolkami, cyferkami, tej tradycji bardziej od Fibbonacciego i Volty. I takich ichnich nastepcow wspolczesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:15 wielu jest tez przestepcow wspolczesnych w ich dorobku! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 16:21 No, od tego to niewiele nacji wolnych. Moze Innuici? Albo Sami? Ewentualnie Ewenkowie. (nie)ciekawe np. historie o Szewcji wyszly niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:33 przeskakujesz po wszytkich, prawdziwa mafia jest tylko jedna, inne to podroby, ze tak brzydko powiem nie jednemu psu Burek Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 16:39 Tyz prawda (pewnie). Znaczy, jakos oddalamy sie od plazy, ale rzuce jeszcze ze mafai to tylko podklasa przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:44 za to jedyna ich grupa "z klasa" ( past simple) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:49 przyzwyczajam sie juz od kilku lat , zawsze mi czegos brak, ale teraz juz na amen wpadlam z wlasnej, nieprzymuszonej woli Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 16:54 He he, tow. Lenin mawial ze 'wolnosc to uswiadomiona koniecznosc'. No, poki co. Ile mozna czekac az przestanie lac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:57 wiesz co ja juz dzis nie moge, kiedy ludzie wstukaja te brakujace posty, caly dzien na taka bzdure zmarnowac to tylko ja! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Porost 14.01.04, 17:33 Dla miłosników piwa i Starwars www.theforce.net/theater/trailers/beerwars/index.shtml Koniecznie zobaczcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 13:45 Ale mgiel i zamglen nie ma. W aproposiu nieoczywistym to sie zastanawiam co oznacza 'komunikat o krajowej czestotliwosci wzorcowej. W dniu dzisiejszym w Warszawie o godzinie dwunastej - zero'. Kiedys mi ktos to tlumaczyl ale zapomnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:07 qrka brezly alesmy odbili od tematu, ja wracam, przez Wenus. Czy to Ty tam stoisz na wzgorku? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Porost 14.01.04, 14:13 Nie widac, bo na Wenus mgly i opary. Idzie ci o wzgorek weneryczny? Z tego co widze to tam stoi jakis weredyk. Odpowiedz Link Zgłoś