14.01.04, 09:11
wczoraj natknelam sie w telewizji na Wiolette Villas, moglaby pojsc w slady
QQlskiej!Jej fanem jest Ognistowlosy!
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Porost 14.01.04, 09:50
      Tak bez mchu? Jakze to tak, Viki?
      • Gość: v2l Re: Porost IP: 213.255.126.* 14.01.04, 09:56
        wczesniej na mchu jadali, juz sa stoly, okragle, hyhy
        • brezly Re: Porost 14.01.04, 10:05
          Oczywiscie wsrod skrzypow I (AND) widlakow.
          • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:35
            na marsie nawet tego niet!
            • brezly Re: Porost 14.01.04, 13:38
              Szczegolnie jezeli ten mars srogi. Ale to nie jest pewne. Ale za to pewnie jest
              tam lad i porzadek.
              • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:41
                albo jeszcze nie....wprowadzili
                • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:44
                  czerwony lad i porzadek, hmmm, a dobrobyt?
                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 13:50
                    Dobrobytu nie uwzgledniamy bo zajmujemy sie tylko pojeciami polaczonymi
                    zwiazkiem frazeologicznym w nierozerwalna pare. Jak Zwirko i Wigura.
                    • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:53
                      to dlaczego jest chleb i sol, a nie chleb i woda, no?
                      • brezly Re: Porost 14.01.04, 14:09
                        Jak nie jest jak jest? Powitaj kogos chlebem i woda a potem trzymaj w zamknieciu
                        o chlebie i soli. O witaniu woda i sola nie wspomne. A dlaczego sa krainy
                        mlekiem i miodem plynace jak cera jest krew z mlekiem?
                        • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:14
                          ja mam ponoc takom cere, chetnie oddam lub zamienie sie na totalna blada twarz
                          • brezly Re: Porost 14.01.04, 14:17
                            Ja miewam podobnawom, w pewnych okolicznosciach chemicznych. Krew z piwem.
                            • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:20
                              Drakula von Budweiser??
                              • brezly Re: Porost 14.01.04, 14:32
                                Please, no! Von Carlsberg, von Tuborg, von Paulaner, von Flensburger, von
                                Zywiec, von Bittburger, von Piast, von Guinness, von Prazdroj, ale NIEEE von
                                Budweiser czytany jako butuajzer!!!
                                Ten kon ma cukrzyce!!!
                                Trafilas w czakram antyamerykanizmu, Viki!
                                • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:49
                                  kon lisciem busza sie zywil albowiem!
                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 14:59
                                    Moze sie z tym watkiem przeniesiemy na Foruum Horrorum. tam jest wlasciwe
                                    miejsce dla dyskusji od Budweiserze. Ale jezeli mamy pociaganc temat dalej to
                                    neich bedzie: moje horrorystyczne spotkanie z ta ciecza mialo miejsce w Szewcji.
                                    Przyjechalem, bedac pierwszy raz tam i robilem zakupy w sklepie. zachcialo mi
                                    sie piwa, nie wiedzac co zanczy kupowanie piwa w Szwecji w sklepie. No, mlody
                                    bylem glupi, chcialem sie przekonc czy to co starzy piwosze mowia o B-rze to
                                    prawda. I kupilem dwie flaszki. A ze byl sprzedawany w sklepie wiec byl nie
                                    tylko B-er ale jeszcze bezalkoholowy. Stephen King wysiada. Nicholson ze
                                    'Lsnienia' to byl poczciwy, dobry kochajacy ludzkosc czlowiek w porowaniu ze mna
                                    jak sie wszystko okazalo.
                                    • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:01
                                      kupiles wiecej???? do muzeum (akcentuj sobie jaktamchcesz)
                                      • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:07
                                        fajne jest tez piwo komunikacyjne Fax
                                        • brezly Re: Porost 14.01.04, 15:11
                                          Czy kupilem? Myslisz ze wpuscili by mnie do Danii z bezalkoholowym Budweiserem
                                          ze Szwecji.
                                          Faxe. Dunskie wlasnie. A czy istnieje jakas birra italiana? Bo ja glownie
                                          Heinekena stamtad pamietam. Ale gdzies tam Tyrolu powinni cos warzyc, co?
                                          • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:17
                                            Peroni, nawet z tradycja (i z blondynka)
                                            Nastro Azzurro
                                            sie unfortunately nie umywaja nawet do naparu z dziegcia choc moj maz to pije
                                            zamiast kompotu
                                            • brezly Re: Porost 14.01.04, 15:26
                                              Hmmm, no ale Slonecznych_Italczykow cenimy nie za piwo, wszak.
                                              • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:40
                                                a np. za co?
                                                • brezly Re: Porost 14.01.04, 15:44
                                                  Co do trunkow to pewnie predzej za Chianti. Ja mam jescze inne slabosci
                                                  spozywcze do tamonejszych wynalazkow. A i profesjonalnie tez mam wiezy serdeczne.
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 15:56
                                                    co Ci brezly smakuje, wal smialo, wyprzedaze sa Torrone, Pandoro, Panettone ?
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:00
                                                    hyhy, ja mam profesjonalnie lancuch i ciura,
                                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 16:09
                                                    Znaczy, ja mam dosc duza estyme dla italskiego dorobku niekoniecznie powiazanego
                                                    z jedzeniem, kopaniem pilki i architektura. A takoz spiewaniem. Bardziej z
                                                    roznymi kolkami, cyferkami, tej tradycji bardziej od Fibbonacciego i Volty. I
                                                    takich ichnich nastepcow wspolczesnych.
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:15
                                                    wielu jest tez przestepcow wspolczesnych w ich dorobku!
                                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 16:21
                                                    No, od tego to niewiele nacji wolnych. Moze Innuici? Albo Sami? Ewentualnie
                                                    Ewenkowie. (nie)ciekawe np. historie o Szewcji wyszly niedawno.
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:33
                                                    przeskakujesz po wszytkich, prawdziwa mafia jest tylko jedna, inne to podroby,
                                                    ze tak brzydko powiem nie jednemu psu Burek
                                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 16:39
                                                    Tyz prawda (pewnie). Znaczy, jakos oddalamy sie od plazy, ale rzuce jeszcze ze
                                                    mafai to tylko podklasa przestepcow.
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:44
                                                    za to jedyna ich grupa "z klasa" ( past simple)
                                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 16:45
                                                    Ale zyje ci sie tam OK, co?
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:49
                                                    przyzwyczajam sie juz od kilku lat , zawsze mi czegos brak, ale teraz juz na
                                                    amen wpadlam z wlasnej, nieprzymuszonej woli
                                                  • brezly Re: Porost 14.01.04, 16:54
                                                    He he, tow. Lenin mawial ze 'wolnosc to uswiadomiona koniecznosc'.
                                                    No, poki co. Ile mozna czekac az przestanie lac :-))
                                                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 16:57
                                                    wiesz co ja juz dzis nie moge, kiedy ludzie wstukaja te brakujace posty, caly
                                                    dzien na taka bzdure zmarnowac to tylko ja!
                                    • piotr_c Re: Porost 14.01.04, 17:33
                                      Dla miłosników piwa i Starwars

www.theforce.net/theater/trailers/beerwars/index.shtml
                                      Koniecznie zobaczcie :))))
                • brezly Re: Porost 14.01.04, 13:45
                  Ale mgiel i zamglen nie ma.

W aproposiu nieoczywistym to sie zastanawiam co oznacza 'komunikat o krajowej
                  czestotliwosci wzorcowej. W dniu dzisiejszym w Warszawie o godzinie dwunastej -
                  zero'. Kiedys mi ktos to tlumaczyl ale zapomnialem.
                  • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:50
                    za to oczy zamydla
                    • brezly Re: Porost 14.01.04, 13:54
                      viki2lav napisała:

> za to oczy zamydla

Mars?
                      • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 13:57
                        om
                        • viki2lav Re: Porost 14.01.04, 14:07
                          qrka brezly alesmy odbili od tematu, ja wracam, przez Wenus. Czy to Ty tam
                          stoisz na wzgorku?
                          • brezly Re: Porost 14.01.04, 14:13
                            Nie widac, bo na Wenus mgly i opary. Idzie ci o wzgorek weneryczny? Z tego co
                            widze to tam stoi jakis weredyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka