szesnasty_sympatyk_po 23.04.10, 19:34 Dlaczego po prezydenta nie pofatygował sie,zeby powiedziec chociaz kilka zdan? Przyszły, niedoszły prezydent zlekceważył bohaterów.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 19:39 żebyś miał padalcu o czym bzdety pisać. a to bohaterstwo z czego się wzięło?z głupoty lądowania w takich złych warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 [...] 23.04.10, 19:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Uznali że dotychczasowy spadek poparcia dla PO 23.04.10, 19:43 jest wystarczający i Komorowski, Palikot i Niesioł, dostali zakaz otwierania buzi do 20 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Uznali że dotychczasowy spadek poparcia dla P 23.04.10, 19:46 ale komorowski dostał dyspensę od jarka, czy dziwisza? Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po [...] 23.04.10, 19:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy He he żałoba się skończyła 23.04.10, 20:36 i powrót do pisowskiej normy... a nie... u was chyba przerwy nie było (tak patrzę na wpisy nowotwora, nienormalnego, elenki...) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 19:50 Żeby nie mówić prawdy o kretyństwie lk to woli milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj [...] 23.04.10, 20:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Dlaczego Niesiolowski się tak kiwał 23.04.10, 20:08 Przyglądałem się garniturowi PO Tusk Komorowski , ten od dyplomatołków i Niesiołowski kiwający się przez cały czas uroczystości.Nie wiecie co mu dolega, że nawet chwili nie wytrzymał w godnej pozycji.Pozostali byli w stanie a on ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dlaczego Niesiolowski się tak kiwał 23.04.10, 20:13 z radości, ciężko to pojąć, ja w sobotę bawiłem się wyśmienicie. Nawet sobie robiliśmy żarty. Gdy się kogoś pokona, nic nie robiąc, nazywa się to szczęściem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 [...] 23.04.10, 20:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 [...] 23.04.10, 20:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:32 bał sie otworzyc japę,zeby znowu nie wypasc jak na pl. Piłsudzkiego. Zdaje sobie juz sprawę ,ze leci jak TU 154 dziobem w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 [...] 23.04.10, 20:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:47 Kto z PISu byl na lotnisku, bo jakos nie zauwazylam? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 21:31 szesnasty_sympatyk_po napisała: > bał sie otworzyc japę... Ooo i tera ja mam pytanie: Twoje było retoryczne, z tezą, od czapy?? Z czystej ciekawości pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:34 znowu pił??? jak na POmorzu Odpowiedz Link Zgłoś
deep_breath Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:48 Nie wymagaj od niego zbyt wiele. Brzemie (wspol)odpowiedzialnosci przytlacza. On przezywa teraz, zaluje, ze byl taki podly dla wielu z tych ludzi co umarli. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:51 > tych ludzi co umarli. to już rozumiem Jarka minę, a bałem się że jak putin, skała na buzi - odpowiedzialny za śmierć, zupełnie jak tej dziennikarki. Też zgrywał (putin twardziela). Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Bał sie owacji na stojąco? 23.04.10, 20:50 szesnasty_sympatyk_po napisała: > Dlaczego po prezydenta nie pofatygował sie,zeby powiedziec chociaz > kilka zdan? > Przyszły, niedoszły prezydent zlekceważył bohaterów.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
hehehe-komorowski Re: Bał sie owacji na stojąco? 23.04.10, 20:53 borsuk i paru innych trzymało się za brzuchy zawczasu Odpowiedz Link Zgłoś
hehehe-komorowski Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 20:51 Klich Grabarczyk Sikorski amatorska drużyna bobslejowa - wypad z toru Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska A ja podziwiam 23.04.10, 21:01 Niemal codziennie pogrzeb? Kto to może wytrzymac? Podziwiam tu rządzących z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Re: Borsuk wyglądał jak .... 23.04.10, 21:05 Breżniew, oddychał jak karp. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Bo jak by mwoił to byś i tak nie zrozumiołałała! 23.04.10, 21:10 szesnasty_sympatyk_po napisała: > Dlaczego po prezydenta nie pofatygował sie,zeby powiedziec chociaz > kilka zdan? > Przyszły, niedoszły prezydent zlekceważył bohaterów.Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 21:11 Matko jedyna moja... jakby się pofatygował i powiedział, tobyś bzdety pisał, że sobie PR robi nad trumnami. Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 21:14 ale nie mógł ze względu na alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dlaczego Komorowski nic nie mwoił na lotnisk 23.04.10, 21:17 co Bronek POwie to PO spada hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 [...] 23.04.10, 21:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś