madohora 18.12.07, 15:46 Jakieś Tornado po Forach przeleciało Bardzo brzydkich wyrazów używało A niestety taka moja już uroda Że mnie się to po prostu nie podoba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 10:28 Są osoby, w których ustach brzydki wyraz jakby się urodził. U większości niestety,nie uchodzi, nie uchodzi, nie uchodzi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 06.02.08, 23:08 Ślonzok umi łopieronić Dyć trzy za to trza go gonić? Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 10:30 To tak jak palenie papierosów. Jedni palą z gracją, a patrzenie na większość, napawa cię frustracją. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 10:31 Że też ja to tornado przegapiłam. Założę się. Ciekawa bym była. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 19.12.07, 19:10 Trza do jedny dziury forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=73380647 Gonić czorne chmury. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 19:45 To nie dziura, to po wulkanie jak ocean jama. Wbiłeś mi Bronku największego bretnala tam, gdzie miejsca jest zaledwie na 1/10 cala. Nie umiem tego skleić do kupy. Czy chowając dzieci pod kloszem, robi się im wokół ....? Czy góral to dla Was potępieniec? zrozumiałam, że to jakiś cudaczny odmieniec. Ale to tylko fraszka, błahostka, ja myślałam, że Twe życie, to radostka. A Ty w takim kołomyjcu żyjesz. Dychasz chłopie? Do fraszek przychodzisz, gdy się obmyjesz? Fraszki, to detal, jak pisze Aza? Prawdziwe życie Twe tętni tam i nazad? Musiałabym, by zrozumieć, tygodnie strawić. Barierą jest język. Tego feleru u siebie nie umiem naprawić. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 19.12.07, 19:53 Niy trza se tym wiela tropić Jak jest biyr to idzie łopić. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 19:59 Ale zrozumieć wypada. Mało tego. Moja ciekawość się tego domaga. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:51 "Dużo by mówić. Przechodzić okropnie wszystkie od chwały, do niedoli stopnie" z pamięci Byron Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 19.12.07, 23:22 Czasym liza Tam kaj bliza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=45067018 Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:37 Nie to, żebym swego zdania nie miała, ale, że żyjecie na wulkanie, nie wiedziałam. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 19.12.07, 23:25 Jak wulkan prawie niyjedna szachta Możno tam fraszek przido se wachta. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:38 ambiwalentne mam zdania. Jedno, jednakże przeważa. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 12:23 Wiela niy pytej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=73569396 Chcesz se poczytej. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:39 Lecz nie na fraszki to temat. Jak zatem swój punkt widzenia przedstawić, oto dylemat. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 31.01.12, 00:27 Eli ja, eli niy? Dyć po prowdzie kto to wiy? Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:45 Mam na myśli wykład w Katowicach, bo nadal nie rozeznaję się w Waszych pyskowicach.*) *) od pyskowania a nie od Pyskowic Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 00:25 Nikerym sie zdo że blyszczom jak za wiela ciyngym pyszczom. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 20:46 u mnie jest taki mechanizm: gdy ktoś kogoś szkaluje, szkalowany a priori sympatię moją zyskuje. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 21:22 Żadne złe słowo nie mogło być napisane, bo nie zostało przeze mnie absolutnie pomyślane. Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 19.12.07, 21:25 Z tej właśnie rodziny jest mól, co naszą rodzinę gryzie. I co mamy zrobić? Forsować swe zdanie, czy zabić mola gadzinę?. Odpowiedz Link
madohora Re: Tornado?! 20.12.07, 18:09 Zaszedł daleko wątek "Tornada" Ja rozpętałam więc trudna rada Ja na Interii też się bawiłam I też ta nawałnica tam się zjawiła Najpierw chodziło o przeklinanie No i przez Trollów ciągłe nękanie Ale jak takie obroty "Tornado" przybrało Dobrze by o tym się dyskutowało Ale ja powiem gdzieś się z tym spotkałam że taka sprawa była w sądzie wygrana Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 00:37 Trza mieć profit z siyły trolla Niyjednago jo dyć smola Czy mianuja na lampasa By ze fraszkom iść do lasa Dyć jak wiela zamataczy Idzie trocha go złonaczyć By go graby niy swyńdziały I z ty złości była aż mały. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 08:43 Wspomniołch z Mysłowic se tyż kamrata Siod na beamtra i tratatata Rymy mioł łostre - sypoł jak pieprzym Wiela łodymie tyn istny lepszy W końcu przejechoł se dyć na mianie Sond pedzioł - "Karlus sztrofa dostanie" Tako sie stało - łodciyrpioł swoje -Ktosik mie skorze za miano moje? Odpowiedz Link
hiszna Re: Tornado?! 21.12.07, 07:59 madohora napisała: > Zaszedł daleko wątek "Tornada" > Ja rozpętałam więc trudna rada > Ja na Interii też się bawiłam > I też ta nawałnica tam się zjawiła > Najpierw chodziło o przeklinanie > No i przez Trollów ciągłe nękanie > Ale jak takie obroty "Tornado" przybrało > Dobrze by o tym się dyskutowało > Ale ja powiem gdzieś się z tym spotkałam > że taka sprawa była w sądzie wygrana W takim razie albo ja coś źle zrozumiałam, albo różne wątki pomieszałam, ale przyznam, częściowo z tego powodu, jedną noc nie spałam. I teraz już nie wiem, czy nadal mam rachunek do wyrównania. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 08:45 Niychej se wiyncy Ci troll niy prziśni Sad zdo sie lepszy co pełyn wiśni. Odpowiedz Link
madohora Re: Tornado?! 21.12.07, 10:54 Tornado po całym necie latało i wielkie szkody tam wyrządzało Weszło także na inne portale A ja na niego patrzę z żalem Tornado lata po wszystkich netach* Biedne gdy to jedyna podnieta Wchodzi na chwilę i tam błaznuje Jakieś głupoty gdzieś wypisuje Chociaż Trollem jest nazwane dla mnie Tornadem jednak zostanie Bo jak huragan sieje spustoszenie Znika by na innej pojawić się scenie Odpowiedz Link
madohora Re: Tornado?! 21.12.07, 10:55 Zrozumiałaś czy nie zrozumiałaś Ty głębiej jeszcze na problem spojrzałaś A w sądzie sprawa faktycznie była I wyrokiem skazującym dla Trolla się skończyła Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tornado?! 21.12.07, 12:24 Możno byś znodła jakisik link Kery dowodzi że tyn troll zmiynk. Odpowiedz Link
madohora Re: Tornado?! 07.02.08, 10:24 W wersji papierowej to czytałam Dlatego żadnego linku nie dałam Odpowiedz Link