szkodra Re: A KTO Z LONDYNU? 23.11.07, 12:04 ja jestem mezatka i z dzieckiem.mam 26 lat i my mieszkamy na west norwood Odpowiedz Link
a.hysa Re: A KTO Z LONDYNU? 23.11.07, 12:10 tez mezatka w tym samym wieku i tez mam dzieciatko.. my z hornchurch essex - koniec zielonej linni. Odpowiedz Link
szkodra Re: A KTO Z LONDYNU? 23.11.07, 17:43 z jakiej czesci albanii pochodzi twoj maz? Odpowiedz Link
urszulka_r Re: A KTO Z LONDYNU? 26.11.07, 12:55 My mieszkamy na Kingston, a moj maz jest z okolic Burrel. Odpowiedz Link
a.hysa Re: A KTO Z LONDYNU? 26.11.07, 16:58 burrel tego niedaleko tirany jak tak to z tych samych okolic jest moj maluzonek.. pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelinka834 Re: A KTO Z LONDYNU? 12.12.07, 16:18 Czesc Szkodra jestesmy sasiadkami ja mieszkam w South Croydon, szczesliwa mezatka od 5 miesiecy, a z laporushim od 2.5 roku, moj szpirtunio urodzil sie w Kukes ale od malego mieszka w Tiranie - Paskuqan Odpowiedz Link
shilpa A KTO Z LONDYNU? 28.12.07, 18:11 Jeszcze nie mężatka, jeszcze bez dzieciaczka. Z Xhelil'im od 6 mcy, mieszkamy na Woodgreen. Odpowiedz Link
e_dashur Re: A KTO Z LONDYNU? 07.03.08, 23:01 o to bedziemy sąsiadkami niedługo (od wakacji) ja z moim przyszłym mężem będę mieszkała na Tottenham a Wood Green to odemnie rzut beretem tylko pare minut jadąc W3. Może sie kiedyś spotkamy...? Odpowiedz Link
joannamiszuk Re: A KTO Z LONDYNU? 31.01.08, 23:21 hejka kochane! ja jestem z Albanczykiem ze Shkodry(dokladnie Vajush) od 2 lat, mieszkalismy na Norwood Junction, Selhurst, teraz obok Wimbledonu. Jest wspanialym tatusiem dla naszego synka, ktory za trzy tygodnie skonczy roczek Zycze wszystkim takiego partnera z jakim jestem ja pozdrawiam Was goraco! Odpowiedz Link
olia24 Re: A KTO Z LONDYNU? 27.03.08, 18:38 podaje moj email olia24@interia.pl. jesli sa jakies dziewczyny z albanczykiem i chcialyby sie ze mna spotkac.prosze o odzew Odpowiedz Link
aida05 Re: A KTO Z LONDYNU? 12.01.08, 16:53 Ja pisze takze z LondynuZ tym, ze moj od 6 miesiecy maz jest z Kosowa. Jestesmy razem od 4 lat, mieszkamy na Kilburn. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! Odpowiedz Link
a.hysa Re: A KTO Z LONDYNU? 13.01.08, 10:04 To zapraszamy do naszego grona forumowiczow. A tak swaja draga probojemy zorganizowas male spotaknko, jak masz ochote to poczytaj 11.01.08, tylul a moze tak male spotkanko, pozdrawiam aga Odpowiedz Link
tusienka22 Re: A KTO Z LONDYNU? 05.02.08, 00:26 Czesc! Ja mieszkam na Ealing-u wraz z moim mezem(od 3 tygodni), ktory niestety jest w Albanii.A moze sie spotkamy...jedno juz sie odbyl, bylo dosc skromne tylko ja i shilpa ale co sie nagadalysmy, to nasze.Wyobrascie co by sie dzialo jak by nas bylo wiecej.Pozdrawiam Marta Qerkezi.Buzka Odpowiedz Link
agjin Re: A KTO Z LONDYNU? 07.02.08, 20:24 Czesc! Ja mieszkam na Palmers Green z moim mezem i rocznym synkiem. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe dziewczyny i zycze duzo milosci! To przezwycieza wszelkie problemy! Odpowiedz Link
olia24 Re: A KTO Z LONDYNU? 27.03.08, 18:35 hej. mieszkam w Londynie ,na clapton.jestem z albanczykiem z Kosowa.od 14miesiecy.planujemy slub w Albanii. Bardzo chcialabym poznac dziewczyny w podobnych zwiazkach..spotkac sie pogadac... czekam na jakis odzew. Odpowiedz Link
suada olia24 27.03.08, 18:42 czesc,gratuluje przyszlego slubuja jestem mezatka juz 4 lata. a dlaczego planujecioe slub w albanii a nie w kosovie?pozdrawiam Odpowiedz Link
agus.ka22 Re: A KTO Z LONDYNU? 08.03.08, 22:05 jestem aga, mieszkamy na notting hill,maz niestety teraz jest w alb, czeka na rozmowe o wize pozdr dla wszystkich Odpowiedz Link
r1357 Re: A KTO Z LONDYNU? 12.03.08, 16:23 ja jestem, jeszcze nie mezatka, mieszkamy na wood green Odpowiedz Link
ania13a3 Re: A KTO Z LONDYNU? 04.02.09, 16:42 Ja z moim przyszlym mezem mieszkamy na south croydon Ewelinka pozdrawiam Odpowiedz Link
balkandriver Re: A KTO Z LONDYNU? 04.02.09, 21:57 Witajcie zamieszkujący Londyn i okolice. Ponieważ wybieramy się tam na przełomie marca i kwietnia, chcielibyśmy zorganizować pokaz slajdów,a może i wystawę fotografii z Albanii na terenie Londynu. Myślimy, aby taka inicjatywa pozwoliła spotkać się nam wszystkim w jednym miejscu w realu, by wszyscy (oczywiście , którzy będą mieli nieprzymuszoną ochotę), mogli przyjść, poznać się, zobaczyć i przekonać do Albanii, albańscy emigranci, Wy, żony, dziewczyny, które / którzy znacie się li tylko z klawiatury, moglibyście się na takim pokazie spotkać. Mogło by paść trochę uprzedzeń do Albanii w tym kraju. Teraz prosimy Was o pomoc w zorganizowaniu takiego przedsięwzięcia. Jeśli jesteście zainteresowane / zainteresowani takim pomysłem. Czy sobota to jest dobry dzień na taką imprezę? Może piątek? Wy wiecie lepiej, kiedy szanse na dotarcie większości są większe. I druga sprawa - my możemy mieć jakieś typy na miejsce takowego spotkania, ale Wy tam jesteście i może nam podpowiecie,gdzie jest odpowiedni klimat i miejsce na taki pomysł? Z góry dziękujemy i oczekujemy odzewu na nasz projekt. BALKANDRIVER Odpowiedz Link
ramika79 poslubione w uk.Legal Preliminaries 14.03.09, 19:35 Witam ! znowu o papierach w UK. Dostalismy pozwolenie na slub z H. Office biegniemy do urzedu stanu cywilnego a ci wysylaja nas na jakis wywiad.. The Legal Preliminaries. ktory ma nam pozwolic na zawarcie malzenstwa (bo jedno pozwolenie to za malo). Czy ktos moze mi napisac co to jest ? o co beda pytac ? czy jak zapomne date urodzin jego ojca to nie dostaniemy pozwolenia ? czy jak on nie zna moja rozmiaru buta to tez nie ? czy to beda tez pytania na temat wiedzy o Anglii. Prosze o jak najwiecej info ! Odpowiedz Link
annarexha Re: poslubione w uk.Legal Preliminaries 09.05.09, 12:29 ramika79,jak bylo?Czy to nie byl czasem ten wywiad z superintendent registrar sprawdzajacym certfikat?Czy moze ten wywiad zaraz przed slubem? Odpowiedz Link
redona Re: A KTO Z LONDYNU? 09.05.09, 08:25 ja tez mieszkam w londynie, wschodni londyn podrawiam Odpowiedz Link