Dodaj do ulubionych

4444,,,,,1813,,745!!!

11.09.09, 19:02
aaaa.....lubie..fas!!!kiss
Obserwuj wątek
    • maximum_ride Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:03
      czyli krotki przewodnik jak zostac debilem... x///

wiem zasmiecam...tongue_out
      • najt. Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:06
        no zaśmiecasz . . . uncertain
        • bella96 Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:07
          potwierdzam, zaśmiecasz, nie zniżaj się do poziomu tych dzieci!! wiem, że taka
          nie jesteś tongue_outkiss
        • sysiek4444 Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:07
          Eeee ty tak na serio czy tylko takie zarty ?? : /
        • szysza_xd Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:07
          A mi pasi, ze zasmiecasz bo moge sobie popisać tongue_outbig_grinbig_grinpiwopiwo
          • maximum_ride Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:25
            hehe...
            nie no zarcik...
            chcialm spr ile osob wchodzi na takie ''kr3jz0l5k!3'' wątki...
            wim, że mogłam obczić gotowy, ale chciałam też zobaczyć po jakim czasie kot usunie...
            taki teścik... kiss
            • independent_ Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:30
              chyba mylilam sie co do ciebie. -,-
          • th4ever Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:33
            Fajnie xd....
    • agnes_cerk Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:32
      o ! kolejny bezsensowny wątek, dla odmiany nie napisany przez dziecko neo,
      maximum_ride poćwicz trochę to p0k3m0n0000ffee p!!!$Moo to mo$$3 b3dź3$$ p!$@ć
      LeP!3II oTt ancia3cia CyY i@k j3j t@M ByLL0 , jak można tak pisać??!! wiem ze moje
      pokemony wyglądają żałośnie, ale ja nie kapuje zasad tego pokemonoffofego jenzyka
    • pariska65 Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 19:33
      y te conozco no, y está bien i rozumiemy się xd po co zakładasz takie wątki??xd
    • megan_ ??? 11.09.09, 19:52
      Myślałam, że jesteś inna. Przykro mi, ale zgłaszam. uncertain
      • maximum_ride Re: ??? 11.09.09, 19:53
        boze... zglaszajcie!
        o to chodzi!
        zeby zobaczyc po jakim czasie kot usunie!smirk
        • im_rebel Re: ??? 11.09.09, 19:58
          Spoooko. Na pewno lepszy taki wątek niz typu An3ci (czy jakos tak)
    • jane_ Re: 4444,,,,,1813,,745!!! 11.09.09, 20:39
      /-\ /\/\Y (|3/\/\ |\||3.
      też umiem pisać pokemonem, lol.
      i 667, a nie 4444, gdzie tu sprawiedliwość i oddanie, a pfpfpf.

swoją drogą, widzę, że co niektórym się udziela nowy 'klimat'.
    • oxygeniumoflife re. 11.09.09, 21:44
      Jane, to nie klimat, na szczęscie ;d a może na nieszczęście. to jedna i ta
      sama osoba. która tym wątkiem to udowodniła. Mwahaha :p ale niektórzy tu się
      wkopują ;x
      • jane_ Re: re. 11.09.09, 21:45
        Oxy, zabijesz mnie, jeśli powiem, że trochę nie rozumiem? ;x
        • oxygeniumoflife Re: re. 11.09.09, 21:49
          Jane, masz dziś szczęście . smile mam dobry humor :dd. chodzi o to, że jakaś tam
          ZRRJZOL (czy jakoś tak ;q) i maximum ride i an3cia i jeszcze ktoś tam jeden,
          którzy ostatnio bawią się w dziwne zabawy na kotku, to jedna i ta sama osoba. na
          koncie 'maximum' chciała być postrzegana jako normalna. ale coś się wymknęło
          spod kontroli, wkopała się i założyła taki wątek, jak na pozostałych kontach. i
          dlatego : mwahahaha ^.
          • independent_ Re: re. 11.09.09, 22:11
            maximum ride = an3ciaa = jonasik_love [czy jakoś tak] = zrejzigirl_lol [nie
            pamiętam. :x] = TA SAMA OSOBA? : DD

hahahahahaha, no to faktycznie myliłam się co do niej. santa
            • michelle_ Re: re. 12.09.09, 09:48
              ta sama osoba ? możliwe . bardzo . ;p
              w każdym razie jedno pewne , jeżeli
              tak jest : wkopała się . x /
              • jane_ Re: re. 12.09.09, 09:56
                mi maximum ride już raz podpadła swoją drogą, ale ja nie wiem, po co one marnują energię na robienie z siebie idiotów. przecież to chore, ja bym sobie coś poczytała, poszukała nowego zespołu, wyszła gdzieś, pogadała z kimś. jej, żyjcie, nie marnujcie się.
                • independent_ Re: re. 12.09.09, 10:32
                  trzeba być debilem aby zrobić takie coś. -.-
                  i żeby się tak wkopać.
                  powiew inteligencji. : DD

santa
                  • oxygeniumoflife Re: re. 12.09.09, 11:03
                    no właśnie ja też się dziwię. chyba w swoim prawdziwym życiu nie są doceniani,
                    czy coś tam i mają nadzieję, że tu będą sławni. (w sumie to powinna mówić w
                    liczbie pojedynczej ;p ) Lol ;d a czym Ci już maximum podpadła, Jane? ^.
                    independent, ha :p ja też się myliłam, co do niej. też myślałam, że jest
                    normalna, a ten jakiś tam jonasik z niej durnia robi. wydaje mi się że kot to
                    się robi jakaś wylęgarnia chorób. najpierw mitomania teraz rozdwojenie jaźni.
                    Mwahaha tongue_out
                    • independent_ Re: re. 12.09.09, 11:06
                      to jest nienormalne.
                      jakaś psychoza, trzeba odciąć takich ludzi od kotka.
                      omg, mam nadzieję że inni nie wpadną na taki idiotyczny pomysł. -.-
                      • jane_ Re: re. 12.09.09, 11:09
                        cośtam marudziła, że jej się tu nie podoba. i nie rozumiała mojej prostej wypowiedzi, jeśli dobrze pamiętam xd

ale że oni z tego wniosków nie wyciągają, i dalej robią to samo. gupie.
                      • jane_ Re: re. 12.09.09, 11:09
                        cośtam marudziła, że jej się tu nie podoba. i nie rozumiała mojej prostej wypowiedzi, jeśli dobrze pamiętam xd

ale że oni z tego wniosków nie wyciągają, i dalej robią to samo. gupie.
                        • pani_kaulitz Re: re. 12.09.09, 11:57
                          a ja znam realne max smirk
                          i bylam przy zakladaniu tego watku
                          chcialysmy spr po jakim czasie kot go usunie...
                          na razie kiepski wynik bo jest od wczoraj od 19.00 a jest juz 12.00 nastepnego dnia...confused
                          • pani_kaulitz Re: re. 12.09.09, 11:59
                            i uwierzcie, ze max nie ma nic wspolnego z an3ciaa i innymi debilamitongue_out
                            • independent_ Re: re. 12.09.09, 12:08
                              a ja znam z reala Jane, Zuaona, Nikt., Syśka, Miqusię. ; x

-,-
                              • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 12:45
                                no to sie ciesz xD
                                • independent_ Re: re. 12.09.09, 12:58
                                  sprawdź w słowniku słowo ironia.

btw. nareszcie raczyłaś nas odwiedzić i może wyjaśnić swoje zaburzenia osobowości?
                                  • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 13:04
                                    mhhh...
                                    no wiec jak juz pisalam chcialam zobaczyc po jakim czasie kot usunie taki watek...
                                    jak narazie cos sie nie spieszysmirk

poza tym, nie mam nic wspolnego z tamtymi pokemonami...

w kazdym razie nie mieszkam w miejscowosci o nazwie ''krakuw'' i moja mama nie robi
                                    dobraj ''piccy'' xD

i nie tyrala bym th, nie?

poza tym jonasie to pedaly... nawet nie mogla bym udawac, ze ich lubie... xp
                                    • independent_ Re: re. 12.09.09, 13:14
                                      tyryryryry.
                                      wkopałaś się, przykro nam. ; x
                                      • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 13:17
                                        dobra... nie wierzcie mi jak chcecie.
                                        mam to gdzies.
                                        ja znam prawde.
                                        wy jak nie chcecie to nie musicie xD
                                        • independent_ Re: re. 12.09.09, 13:19
                                          wiemy, że znasz prawdę;
                                          kiedy pojawisz się jako an3ciaa? suspicious
                                          • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 13:22
                                            a skad mam wiedziec kiedy sie pojawi an3cia?
                                            • independent_ Re: re. 12.09.09, 13:40
                                              dobra, walić to.
                                              wiemy że jesteś an3ciąą, jonasik_love i zrejzigirl_lol.
                                              jeśli nie - udowodnij że się mylimy, bo nasza wersja jest taka;
                                              chciałaś znowu zaśmiecić oficjalne forum [biedna Jane] jako jonasik_love ale nie
                                              zobaczyłaś że jesteś zalogowana jako maximum_ride.
                                              chcąc się szybko podratować napisałaś że chcesz sprawdzić po jakim czasie kotek
                                              usunie ten wątek.

cóż. może nie usunie, bo nikt nie zgłosił do usunięcia.
                                              huh, iście szatański plan. devil
                                              • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 13:45
                                                eee...
                                                dobrze kombinujesz, niestety ta wersja ci nie wyszla...

nie wiem akurat jak mam to udowodnic... bo tego zrobic sie nie da...shock
                                                • independent_ Re: re. 12.09.09, 13:50
                                                  ale to nie ja wymyśliłam;

oxygeniumoflife napisała:

Jane, masz dziś szczęście . smile mam dobry humor :dd. chodzi o to, że jakaś tam
                                                  ZRRJZOL (czy jakoś tak ;q) i maximum ride i an3cia i jeszcze ktoś tam jeden,
                                                  którzy ostatnio bawią się w dziwne zabawy na kotku, to jedna i ta sama osoba. na
                                                  koncie 'maximum' chciała być postrzegana jako normalna. ale coś się wymknęło
                                                  spod kontroli, wkopała się i założyła taki wątek, jak na pozostałych kontach. i
                                                  dlatego : mwahahaha ^.
                                                  • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 14:10
                                                    wiem.
                                                    czytalam.
                                                    jak oxy chce myslec ze to ja to niech sobie mysli.
                                                    mnie to zwisatongue_out
                                                  • independent_ Re: re. 12.09.09, 14:18
                                                    aczkolwiek; jeśli taka osoba znowu się pojawi wiemy na kogo zwalić. xdd
                                                  • maximum_ride Re: re. 12.09.09, 14:37
                                                    no dobra.
                                                    zawsze musi byc koziol ofiarnytongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka