undercover 01.11.09, 10:36 Jak w tytule. Nie chodzi mi tu o same nowości, ale też o klasyke Disneya. Ja pamiętam, że zawsze lubiłam Mulan. Kilka lat temu miałam obsesję. xDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankensztajn94 Re: brak 01.11.09, 10:44 klub przyjaciół myszki miki i fineasz i ferb oglądam z moim młodszym bratem xd Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Bajka ;D 01.11.09, 10:46 ja ostatnio Herculesa bym ciągle oglądała bo kupuje tę bajkę siostrzeńcowi na święta i tak jakoś xD wgl. starsze bajki typu właśnie Hercules są świetne, nie to co teraz Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 10:44 ja mam obsesje na Czarodzieje z Warvely Place i Hannah Montana ja tam mam tylko obsesje na nowości Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 13:30 Czarodzieje z waverly place film Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 01.11.09, 11:05 ooo ; d. Mulan mogłam oglądam 24h. Kaczor Donald czy Myszka Miki też była przeze mnie oglądana wiele razy. Teraz coś mnie wzięło na Hane Śmietane xd Nie żebym była jej fanką ale są odcinki, które są naprawdę fajne. Oprócz tego 'Nie ma to jak hotel' i chyba tyle. xd Ale i tak stare bajki Disneja są najlepsiejsze ! ;b Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 11:24 teraz a raczej od wczoraj to Czarodzieje z Waverly Place film x DD no i Camp Rock, wskakuj.. a jak byłam mała to miałam obsesję na punkcie Króla Lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 11:33 Ze starszych to lubię prawie wszystkie. Szczególnie Myszkę Miki i Kaczora Donalda. Z nowości podoba mi się Czarodzieje z Waverly Place i Magiczny Duet - uwielbiam filmy fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sel Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 11:38 Myszka Mickey ; ) a z obecnych to Czarodzieje z Waverly Place i Sonny with a Chance , Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Camp rock:D i wiele innych... 01.11.09, 11:41 Do tej pory najbardziej lubiłam Camp Rock. Ale teraz doszedł to tego jeszcze Program ochrony księżniczek i Czarodzieje z Waverly place film A z bajek to trudno powiedzieć... Dawno nie oglądałam żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 12:02 Nic.Tylko serial Nie ma to jak (tokio) hotel;************************** super jest;333 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 12:02 kocham Króla Lwa. do dziś ;d Mulan też lubiłam. kiedyś to były boskie bajki, w przekazem, uczące, wywoływały i pokazywały emocje, a teraz jakieś księżniczki byle tylko sprzedać jak najwięcej gadżetów. ;x nie mówiąc o takich g*wnach jak camp rock i high school musical. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 12:56 herkules, kopciuszek, król lew, mała syrenka. filmami, które teraz produkuje disney nie pogardzę pod warunkiem, że nie gra tam ani selena, ani miley . Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ulubiony film Disneya? 01.11.09, 12:58 O film sie pytasz nie bajkę..! To Czarodzieje z Waverly Place! Film - reszta to badziew Odpowiedz Link Zgłoś