dakota_ 11.11.09, 16:38 wiem , że wielcy aktorzy , piosenkarze itp . są niezastąpieni ale jednak na horyzoncie pojawiają się nowe talenty . jak myślicie kogo zapamiętamy na długo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseline Re: Następcy . 11.11.09, 16:42 mówisz o nowych twarzach Disney'a czy ogólnie? Myślę, że Lady Gaga jest kimś takim, bo pomimo jej dużego już dorobku, tak naprawdę jest w show - biznesie krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Następcy . 11.11.09, 16:49 aha ;] no cóż, pewnie jest jeszcze dużo, dotąd nieodkrytych osób, które wkrótce się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Następcy . 11.11.09, 16:49 Nie wiem. Na początku myślałam, że Miley bo podobno została okrzyknięta drugą Madonną. Ale wszyscy wiemy że jak zerwie z wytwurnią Disneya to każdy wcześniej czy później o niej zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay_evans Ashley Tisdale 11.11.09, 21:18 Ja myślę , że na naprawdę długa da się zapamiętać Ashley Tisdale , bo dziewczyna jest super ~!!!! Ma taki temperament , że napewno się o niej długo nie zapomni tak przynajmniej bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Następcy . 11.11.09, 16:54 Jonas Brothers A na pewno ja ich na długo zapamiętam... Potem dzieciom swoim będę opowiadać, ze byłam ich fanką Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Następcy . 11.11.09, 17:01 ja myślę , że miley jeśli będzie rozwijała swoją karierę . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Następcy . 11.11.09, 17:56 Lady Gaga. Ona jest oryginalna, ma sposób na siebie i super głos. Do tego wpadające w ucho piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Następcy . 11.11.09, 18:13 katsuumi_17 - zgadzam się. Jej nie da się nie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Następcy . 11.11.09, 17:58 Ashley Tisdale i Miley Cyrus. One mają szansę na wielką karierę i tego im obydwu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Następcy . 11.11.09, 17:59 Mam także nadzieję, że na długo wszyscy zapamiętają Avril Lavigne. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Następcy . 12.11.09, 11:19 Tak naprawdę to bardzo trudno o taką osobę, i chyba nie można tego przewidzieć. Kiedyś wszyscy mówili, że Hilary Duff zawsze będzie na topie, a teraz mało kto jeszcze ją pamięta. Powiem tak - na pewno nie będą to gwiazdki Disney'a, ani Justin Bieber. Może teraz nastoletnie gwiazdki są na topie, ale pomyślałyście o tym, co się z nimi stanie, kiedy skończą 18 lat? Zerwą umowę z Disney'em, wyjdą za mąż i nikt już nigdy o nich nie usłyszy. Myślę, że osobą, o której ludzie nie zapomną, jest Florence Welch i jej zespół (Florence + the Machine). Jest już dorosła i jest pewna, że chce poświęcić życie muzyce, ma świetny głos i plany na przyszłość. Dzieci prędzej czy później porzucą swoich nastoletnich idoli aby słuchać właśnie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Następcy . 12.11.09, 14:35 ` hm.. lady gaga , napewno ; ) emma watson czy daniel radcliffe , może . a z gwiazd disneya to sądze że miley i ashley . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Następcy . 12.11.09, 14:40 Lady Gaga on jest strasznie oryginalna i jej się nie da zapomnieć. Na plejadzie znalazłam taki plebiscyt- obczajcie go xd www.plejada.pl/444,,,przyszlosc_show-biznesu,plebiscyt.html Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: Następcy . 12.11.09, 14:41 Jeśli chodzi o gwiazdy telewizji to na pewno tych ze zmierzchu harrego pottera i oczywiscie orlando deppa i jacksona a tak ogolnie to polskich siatkarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Następcy . 12.11.09, 14:48 zapamiętam tych którzy będą moimi ulubionymi wykonawcami przez długi czas. a nie na przykład lady gage lub gwiazdki disney'a. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Następcy . 13.11.09, 20:37 według mnie miley cyrus . taylor switf . czy justin bieber . Odpowiedz Link Zgłoś