inna__ 08.12.09, 14:25 cieszycie się na kolejny etap You Can Dance ?wiem, że to jeszcze troche czasu, ale tak jak np. we wrocławiu odbędzie się casting już jutro. co myślicie o tym programie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truuu Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:31 Moim zdaniem, kiedyś było fajne. Ludzie chcieli tańczyć. A teraz to większość chce się po prostu lansować. Ale zobaczymy jak to będzie w tej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:34 kocham tanczyc. moja pani od tancow powiedziala, ze smialo moge isc do ycd ) a ja jej: ,,no co pani ja mam dopiero 12 lat a to jest od 16" ;d lubie ycd , chodz 4 edycji nie ogladalam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja PS. (...) 08.12.09, 14:35 najbardziej koocham Dianee z 1 edycji <333 Top Toys ! Sasza! Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:36 lady_paja napisał(a): > kocham tanczyc. > moja pani od tancow powiedziala, ze smialo moge isc do ycd ) > a ja jej: ,,no co pani ja mam dopiero 12 lat a to jest od 16" ;d > lubie ycd , chodz 4 edycji nie ogladalam. heh , niezła musi być ta babka Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:35 Nie ma co oglądać w środy,więc czemu,by nie?! Ale też myślę,że ludzi wiekszość co się zgłasza myśli przede wszystkim o lansie i tej forsie Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:34 na się baaardzo cięszę !!!! uwielbiam You Can Dance ja myślę , że YCD jest programem rozrywkowym i co najważniejsze spełniający marzenia ! YCD pokazuje widzom super choreografie , ruchy ... chodzą plotki , że zajdą zmiany w jury ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia123 Re: YCD ; ) 08.12.09, 14:40 Fajne było na początku to poprostu była pasja a teraz taki kit wogule mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: YCD ; ) 08.12.09, 18:50 inna__ napisał(a): > ludzie żyyyjecie ?? <lol2> , ;D żyje xD jeśli chodzi o YCD to tak : 1 - łaaa , już jutro w moim mieście (Wrocku) xDD , fajnie , bo pierwszy odcinek bd z wroclovee , xDD 2 - bardzo lubie ten program , xD ciekawa jestem kto teraz zastąpi Pazure ?! xd bo słyszałam że Mucha ;dd 3 - <woooowć> jak oni świetnie tańczą , fajnie tak ;DD . Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: YCD ; ) 08.12.09, 20:36 smerfetka759 napisał(a): > inna__ napisał(a): > > > ludzie żyyyjecie ?? > > > <lol2> , ;D żyje xD > > jeśli chodzi o YCD to tak : > 1 - łaaa , już jutro w moim mieście (Wrocku) xDD , fajnie , bo pierwszy odcinek > bd z wroclovee , xDD > 2 - bardzo lubie ten program , xD ciekawa jestem kto teraz zastąpi Pazure ?! xd > bo słyszałam że Mucha ;dd > 3 - <woooowć> jak oni świetnie tańczą , fajnie tak ;DD . noo właśnie Wrocław pierwszy, nie mieszkam w nim, ale to najbliższa miejscowaośc w której odbędzie sie casting od mojej wiochyy xPP aa no i właśnie też słyszałam o jakiejs zmienie w jury Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: YCD ; ) 08.12.09, 18:55 Ja byłam u Julki Żytko na jednych zajęciach i będę za tydzień chodzić na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś
axe_ Re: YCD ; ) 08.12.09, 22:11 więc tak. pierwsze dwie edycje były spoko , normalnie taki szał , wszyscy za ty " srali " potem stało się to lekko nudne. i myśle że 5 edycja będzie przesadzona . XD no ale będe oglądać. ; ) ciekawe kto zastępi Pazurę ? x d Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: YCD ; ) 11.12.09, 14:56 Uwielbiam .. ! sama tańczę więc jak bym mogła nie lubieć . ! Fajnie żę będzię ta kolejna edycja ! Dają szansę ! Odpowiedz Link Zgłoś
marika. Re: YCD ; ) 11.12.09, 15:00 I adore YCD! Alone I am dancing a little, and most probably if there were castings in Łódź I would answer. Unfortunately, he is closest in Warszawa and I unfortunately in the nearest weeks there won't go. Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: YCD ; ) 11.12.09, 15:01 To już jest nudne. 1, 2 etap jeszcze były spoko, ale za dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
spoofiaszcza Re: YCD ; ) 11.12.09, 15:03 ycd czasem jest nudne, ale gdy jest juz mucha, pooglądam ale z czystej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynxqa Re: YCD ; ) 11.12.09, 15:12 tamtej edycji nie oglądałam ,ale popatrzę jak bd. mucha oceniała . no i na tancerzy . ;D Odpowiedz Link Zgłoś