loves_vampire11 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:33 dla mnie też KITT nie cierpie polskiego hip hopu a np. moja przyjaciółka cały czas tego słucha a ja nie moge tego znieść !! i fakt faktem zespół dżem mógłby być fajny Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:36 Dżem nie mógłby, ale jest fajny. A polska muzyka to nie tylko rap. Ja też go nie cierpię (nie mówię tu o wszystkich zespołach hip hopowych, bo np. Kaliber44 uważam za dobry) ale o innych podrobach, które mogłyby mu najwyżej buty czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
wowmileywow Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:34 To jest Hit bo z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:35 dla mnie to też w większości KIT. oczywiście niektóre piosenki czy zespoły są fajne ale duuża większość to jakieś żałosne pioseneczki albo sztuczni 'artyści' ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:39 zależy jakiego pokroju. osobiście uważam ją za hit. c: ..ale tego już nie można powiedzieć o piosenkach, typu jp na 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:36 Tak szczerze ? Wogóle nie słucham muzyki Polskiej .. no może słuchałam raz Sasha Strunin-To nic kiedy płyną łzy , ale to wszystko ;D . ale słuchać tego ... nie , nie lubie słuchać polskiej muzyki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:42 kit. a w szczególności CHYLIŃSKA! nie mogę jej słuchać. jak ona się wydrze to aż mnie głowa boli. STRASZNE. i te jej "chcę byś mnie MIAAAŁ" jak jakiś kot. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:48 pop to rzeczywiście kit, ale niektóre inne zespoły np. rockowe są moim zdaniem bardzo fajne, osobiście nie jestem fanką polskiej muzyki, ale nie skreślajcie jej z powodu Mandaryny i nie oceniajcie jeśli kiedy ktoś mówi o muzyce polskiej wy kojarzycie to wyłącznie z Feelem c: a polski metal... dzięki tym zespołom niektórzy kojarzą polskę nawet w usa c: Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:43 zależy ale nie przepadam...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
staceyann Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:56 dLA MNIE TO W 99% KIT (1%DLA MYSLOVITZ U) WY TU WYMIENIACIE ZESPOŁY ROCKOWE, KTÓRYCH MUZYKA (DLA MNIE) JEST SŁABA, MAŁO SIĘ O NICH SŁYSZY I MAŁO KTO JE ZNA. POLSKA TELEWIZJA PROMUJE DODE, FEEL A, GORNIAK ETC. CO DLA MNIE JEST TOTALNĄ ŻENADĄ (ALE WŚRÓD POLSKIEJ PUBLICZNOŚCI MAJĄ DUŻĄ POPULARNOŚĆ, CO JEDNAK TROCHĘ ŚWIADCZY O UPODOBANIACH MUZYCZNYCH POLAKÓW). kTOŚ NAPISAŁ WCZEŚNIEJ, ŻE W OBCOJĘZYCZNYCH PIOSENKACH JEST TYLKO "OH BABY TAKE ME" ITP. jEŚLI SIĘ SŁUCHA CIĄGLE KEYSHY, JONAS BROTHERS ALBO MILEY CYRUS, TO MOŻE TAKJEST, ALE JEŚLI CHCE SIĘ POSŁUCHAĆ POŻĄDNEGO POP U ALBO ROCKA TO TYLKO WYKONAWCY OBCOJĘZYCZNI SĄ TU NAJLEEPSI I TWORZĄ ŚWIETNĄ MUZYKĘ. ZE SWOJEJ STRONY MOGĘ POLECIĆ NP. THE KOOKS,BIFFY CLYRO, PARAMORE, PANIC AT THE DISCO, DEPECHE MODE. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:47 polskie zespoły? dżem, myslovitz, stare dobre małżeństwo, tsa, meanchester, ira, rotary, perfect, budka suflera, czy to są słabe zespoły? wątpie. dla mnie jak najbardziej hit. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:47 Kit, zapomniałaś o feel ^^ To beznadziejny szajs Odpowiedz Link Zgłoś
patikot12 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:49 ...a KASIA KOWALSKA? Piękne piosenki... Najlepsze są te starsze polskie zespoły, a nie jakaś Mandaryna, czy Doda lub Iwona Węgrowska kurcze! Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:49 Według mnie KIT. Nie słucham żadnych polskich piosenkarzy/piosenkarek. 100x bardziej wolę amerykańskich . Odpowiedz Link Zgłoś
mo. Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:50 ja myślę, że HIT.! zgadzam się z poprzedniczkami, że tylko te 'gwiazdy' z vivy, bravo i innych takich to KIT.. Naprawdę mamy wspaniałe zespoły, które mają przesłanie, i mają niesamowitą energię, i rzeszę wiernych fanów, mimo tego iż nie piszą o nich w gazetach.. np. Coma, Happysad, Farben Lehre, Myslovitz.. Polska muzyka jest bogata, tyle, że trzeba troszkę się zagłębić, a nie szukać muzycznych inspiracji na vivie, w bravo czy w innych tego typu źródłach. Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:53 bo polska nie umie robic dobrych hitow. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:55 ja mam dosłownie takie samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doniusia Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 21:55 polska muzyka nie jest zła, ale wolę zagraniczne hity Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Maza przejdzie ale tekst 27.01.10, 22:00 No muza jak muza ale tekst to beznadzieja Np: "czy ten pan i pani są w sobie zakochani "\ Mój pan zawsze z tego gnije Pilscy artysci powinni zwracać większa uwage o czym piszą Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 22:01 Doda, Mandaryna... KIT ! Happysad Odpowiedz Link Zgłoś
najaarana Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 22:03 ale mandaryna, doda i inne gwiazdeczki to totalne dno . Odpowiedz Link Zgłoś
pati_fan_us5 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 27.01.10, 22:06 KIT nie długo zejdziemy do poziomy Ruskiego Discopolo Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 13:19 hit. jest tyle genialnych alternatywnych zespołów polskich... enpe moja ostatnia mania - Psychocukier. ale jeżeli podzielić polską muzykę na komercyjną i niekomercyjną, to można stwierdzić , co jest kitem a co nie. bo zauważyłam, że wy wrzuciliście polską muzykę do jednego worka, co się kłóci. rezultatem jest to, że słysząc termin polska muzyka od razu mamy na myśli nasze gwiazdeczki typu doda, feel, sasha, afromental (dobry Boże, oni to promują wartości nie ma co) i inne tego typu potworki. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 13:26 Ja ogólnie wole muzyke zagraniczną, ale musze przyznać, że niektóre polskie piosenki są nawet fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 14:26 dla mnie to nawet afromental nie ujdzie. teraźniejsza polska muzyka w 90% zeszła na dno. :c Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 14:35 niektórzy są dobrzy. Ewa Farna daje radę chociaż nie słucham jej. Ale jakieś tam polskie zespoły fajne się znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 14:36 ogolnie kit, ale niektore piosenki a naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Polska muzyka...HIT czy KIT? 28.01.10, 14:41 polska muzyka to masakra!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weron HIT HIT 28.01.10, 14:45 jezeli twierdzisz ze Polska muzyka to KIT to naj wyrazniej sluchasz tylko te puste gwiazdki DISNEYA , typu Miley Cyrus lub Justin Bieber UWAGA POLSKA MUZYKA TO HIT posluchaj sobie : Lady Punk sumpuactic dzem ania wyszkoni to sie nazwa muzyka nie jakies ryczenie Gagi czy Milbera ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotkaa Re: HIT HIT 28.01.10, 14:51 KIT ! , nasi piosenkarze mają bardzo banalne teksty . gdy usłyszy się taką piosenke poraz pierwszy w życiu czuje się że słyszałeś ją milion razy i znasz ją na pamięć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś