desires 28.04.10, 15:35 Kuba z You can dance został zmuszony odejść Lubiliście go ? A może cieszycie się z tego że odszedł ,a wrócił ten drugi (nie pamiętam jak miał na imie ) Mi osobiście jest bardzo przykro ,bo lubiłam go ,nadal go lubie i jego brata też Kotki pisać ,33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiiniaaa Re: Kuba... 28.04.10, 16:03 Szkoda....Mmm...przystojniaczek z niego....;D A tak dla poprawki to Sebastkian a nie Kuba<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Kuba... 28.04.10, 15:43 Bardzo lubię Sebastiana i to wielki pech że doznał tej kontuzji , no ale został jeszcze Kuba , który jest tak samo niesamowity jak Seba ! Adama [ który zastąpi Sebastiana ] też lubię , też dobrze tańczy i myślę , że godnie zastąpi Sebastiana Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Kuba... 28.04.10, 18:15 przez takie coś zaczynam nie lubić You Can Dance. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kuba... 01.05.10, 12:07 bardzzo go lubię świetnie tańczy szkodaa że odszedł .... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Kuba... 01.05.10, 21:51 Ohh smutno mi było jak odpadł Bardzo go lubiłam i nadal lubię. We środowym odcinku pokazywano jak Augustin mówił do Kuby że niestety jego miejsce zajmie Adam czy jakoś mu tam i że Kuba jest ich tancerzem i jak przyjdzie do następnej edycji na pewno go wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś