elliot Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 19:12 może odrobinkę Odpowiedz Link Zgłoś
afryka35 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 19:32 Tak ja też płakałam w szczegulności na tym fragmencie z Tonks i Lupinem i jeszcze mówiłam do siebie ( wiem że to głupie ) że dlaczego to oni zgineli i w ogóle. Zal mi też było zgredka i Freda. A kiedy doczytałam że Snape obiecał chronić Harrego to wtedy tez płakałam nad Snapem. Więc raczej nie jesteś dziwna a jak tak to ja też Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 19:37 ryczałam przy lupinie i tonks :c przy fredzie niesamowicie, przy dumbledore'u przy snape'u ;| o rany, przy wszystkich ryczałam. płakałam jeszcze przy tym, jak za pomocą kamienia wskrzeszenia przywoływał matkę ;| Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 19:50 Tylko przy śmierci Zgredka uroniłam pare łez. Naprawdę lubiłam tego skrzata ... Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 19:56 Płakałam .. Płakałam prawie przez całą książkę, czyli na: śmierci Hedwigi, Szalonookiego, Zgredka, Freda, Snape'a, Lupina, Tonks.. itd.. a najbardziej płakałam , gdy skończyłam czytać, bo tak mi było smutno, że to już ostatnia część.. Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 20:02 ja czytałam wszystkie części oprócz VII =) Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 30.07.10, 20:11 Też trochę płakałam, jak Zgredka zabili, Lupina i Freda. Ich najbardziej lubię... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Tak... 30.07.10, 20:15 Płakałam, najbardziej przy "Opowieści Księcia". A tak to po śmierci Severusa, Tonks i Lupina, Freda... nawet Zgredka jakoś tak bardzo smutno było i zły poleciały : ( Odpowiedz Link Zgłoś
ewka13 Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 22:33 Ja również płakałam, przy tym tomie, w momencie gdy zginął Fred i gdy Harry zobaczył ciała Tonks i Lupina. Więc nie jesteś dziwna bo każdy ma sie prawo wzruszyć . Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 30.07.10, 22:44 Najbardziej płakałam na śmierci Dumbledore'a. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 31.07.10, 11:15 Nie plakalam , ale bylo mi bardzo zal bohaterow. Przez tyle lat kazdy kto czytal i ogladal HP zzyl sie ze wszystkimi bohaterami . Choc gdy czytalam ksiazke to nie plakalam mysle ze na filmie moze to sie zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 31.07.10, 11:22 Płakałam przy Zgredku. I płaczę zawsze jak jestem przy tym momencie. Ale rozpłakałam się też na końcu, jak sobie uświadomiłam, że to koniec przygód jednego z moich ulubionych bohaterów. (Harry Potter to była pierwsza książka w życiu , jaką przeczytałam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 31.07.10, 12:24 Nie płakałam, ale było mi okropnie smutno po śmierci Hedwigi... Odpowiedz Link Zgłoś
alice120 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 31.07.10, 12:39 Tak. Płakałam po śmierci Freda, Zgredka, Lupina, Tonks. Było mi strasznie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: Do tych, co czytały "Harry'ego Pottera" 31.07.10, 13:09 Łzy stawały mi w oczach, kiedy umarł zgredek, Remus i Tonx i Fred, jego śmierć była taka wzruszająca. Odpowiedz Link Zgłoś