albama
21.10.10, 17:55
Mam prawie 15 lat. Wzrost 160, waga 38 kg - według wagi BMI 'wychudzenie' kilka dag
mniej 'wyniszczenie organizmu'.. Czy ja jestem anorektyczką? wiem, pewnie wiele z Was
napisze, że tak etc. ale przeczytałam wiele blogów anorektyczek i mogę powiedzieć, że ja
się nie zachowuje tak jak one. Nie połykam po każdym posułku tabletek przeczyszczających,
nie chowam obiadów w żadnych pudełkach, ani nie wyrzucam ich do kosza.. Na wakacjach
owszem, głodziłam się, ale bez przesady. Schudłam wtedy 5 kg.. Ale od początku roku
przestałam się głodzić a i tak schudłam jeszcze dwa! a zapewniam, że zaczęłam jeść więcej
(śniadanie, obiad, kolacja) moi rodzice zaczęli mnie bardzo pilnować jeśli chodzi o jedzenie,
mama nawet chciała iść ze mną do lekarza.. no więc zaczęłam jeść więcej i co? jeszcze
jeden kg w dół! czy ze mną jest coś nie tak? czy żeby nie chudnąć mam jeśc jeszcze więcej?
ja już i tak kolacje muszę jeść na siłe bo po zjedzeniu obiadu nie jestem głodna do
nastepnego dnia, po prsotu nie mam potrzeby jedzenia.
przez moj wygląd po prsotu odechciało mi się wychodzić z domu.. nie chodzi że jakoś
brzydko wyglądam tzn kości wystają mi strasznie ale pod ubraniami tego nie widać, chodzi
tu o zachowanie innych ludzi np znajomych czy nauczyciele. Zachowują się tak jak bym im
coś zrobiła tak wyglądając, jakby mieli mi to za złe.. strasznie mnie denerwują..