Dodaj do ulubionych

Zakochała sie w...........

14.12.10, 17:53
Nauczycielu moja przyjaciółka kocha nauczyciela uncertain Muszę przyznać że jest bardzo przystojny,ale to juz dojrzały mężczyzna (ma 32 lat). I nic z tego nie będzie . On uczy nas fizyki . Myślałam że to jakiś żart ale wczoraj napisała że chce zapisać sie do niego na korepetycje ( choc ma 4 z fizyki) bo chce być bliżej niego. Jak mam ją od tego odwieść??
Obserwuj wątek
    • onlyou Re: Zakochała sie w........... 14.12.10, 18:07
      serio? kurczę, no u mnie w szkole też są tacy "przystojni nauczyciele", ale bez przesady... Wróć < nie o tym mowa ;D

No więc, spróbuj z nią pogadać. Powiedz, że niech da sobie z nim spokój ,a o korepetycjach niech zapomni. Wątpię żeby się zgodził , jak ma dobrą czwórę. Bądź szczera do bólu - czasem inaczej się nie da. Zresztą, nie ma on może dziewczyny albo nawet i żony?

<zakochać się w nauczycielu ? nieprawdopodobne>
      • scarrlet No i co z tego, co w tym złego? nie wiem 14.12.10, 19:08
        A co w tym złego, smile Jest młoda na pewno za jakiś czas jej przejdzie, zakocha sie w kimś innym, i będziecie sie z tego obie śmiały. A z takiego zauroczenia same plusy mogą wyniknąć, bo będzie się lepiej fizyki uczyła, żeby zaimponować nauczycielowi. Niech sie lepiej na jakieś koło fizyczne zapisze, a nie na korepetycje. Jak ma 4.
        Mi sie podobał nauczyciel z Historii, to zaczęłam w końcu sie uczyć tego przedmiotu, i często sie na lekcjach zgłaszałam, w sumie to wyszło mi na dobre, bo potem spodobał mi sie ktoś inny, no ale dalej sie uczyłam z tej historii, żeby z siebie głupka przed nim nie robić niepotrzebnie, skoro wcześniej mnie to aż tak interesowało. Lepiej miec takie autorytet niż menela z pod sklepu.
        Proszę zagłosuj na mnie smile Klikaj i pomóż mi!
    • skierkawmroku Re: Zakochała sie w........... 14.12.10, 20:36
      no to powiem wam ,że mi też się taki jak by nauczyciel podoba (tzn też uczy w szkole ale nie jest nauczycielem) i mam nadzieje,że za jakiś czas mi przejdzie ,bo jednak mimo wszystko to jest troche dziwne .
    • pauuli Zakochała sie w........... 15.12.10, 17:01
      powiedz, że nie ma szans. bo :
      1. dowiedzcie się czy ma dziewczynę ten facet. ;d
      2. jak można CHODZIĆ z nauczycielem? O.o
      3. jest za stary.
      4. brak wspólnych tematów.
      5. a jak by rodzice zobaczyli ich razem ?
      on by wyleciał z pracy, ona np. dostałaby karę..
      6. umów ją z kimś innym w waszym wieku, kimś kto jej się podoba.

Przjedzie jej. wink
      • zakochanawsobie Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 15:29
        Ten facet nie ma żony a o dziewczynie to nie wiem uncertain
        Mam nadzieje że jej przejdzie uncertain
        Na dodatek siedze z nią w pierwszej ławce od biurka uncertain//indifferentindifferentindifferent
    • destaa Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 15:31
      Uwaga . ! Coś szokującego . ! tiny.pl/h7nw2
      • hellokiciara Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 15:37
        oj ciężka sprawa .przecież on ma za dużo lat , a w przeciwieństwie do twojej koleżanki ten nauczyciel jest dorosłym mężczyzną , a ona tylko dzieckiem .
        musisz jej uświadomić po prostu, że to korepetycje to strata czasu , i tak w końcu znajdzie kogoś innego .
    • moniss_ Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 15:41
      powiedz jej że to zły pomysł,niech głupoty nie robi..
      • zakochanawsobie Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 17:31
        To nie takie prostesad(
    • arbuzooowa Re: Zakochała sie w........... 18.12.10, 21:13
      znając życie to co byś jej nie powiedziała to i tak cie nie posłucha ;p
      i pewnie już jej mówiłaś ze to głupie
      najlepiej poczekaj dziewczyna sie przejedzie i da sobie spokój przecież wiadomo że nie ma na co liczyć u tego nauczyciela . najwyżej dopadnie ją chwilowa deprecha ale potem minie i znajdzie sobie jakiegoś w swoim wieku ;p

swoja drogą znałam kilka takich przypadków i życze ci cierpliwości bo za łatwo to teraz nie będzie z nią wytrzymać jak zacznie opowiadac jaki to on boski haha ;p
    • zapalka20 Re: Zakochała sie w........... 19.12.10, 16:04
      Jeżeli jej sie podoba to nie ma sensu jej odciągać, ona sama zrozumie ,że to nie ma sensu i prędzej czy później jej to przejdzie ... każdy z nas się na pewno zakochał się w jakiejś sławnej, starszej od nas osobie, a niedługo później ta osoba mu się znudziła...serce
    • mweezy . 20.12.10, 16:22
      Przejdzie jej. Aczkolwiek na wszelki wypadek miej na nią oko, żeby nie zrobiła nic głupiego.
    • angelxd Re: Zakochała sie w........... 20.12.10, 21:01
      No trochę to dziwne, ale jeśli ona tak na serio to spróbuj jej jakoś przemówić do rozsądku i odradź jej koniecznie te korepetycje i zaproponuj może.. no nie wiem jakieś kółko fizyczne, bo podejrzewam że facet coś załapie lub po prostu się nie zgodzi. Powodzieniawink
    • martunia1 rozumiem cie ;). 20.12.10, 21:08
      też mam przyjaciółkę (ale w innej szkole)
      ona miała nauczyciela świeżo po studiach u siebie w szkole (26lat.)
      był u nich przez 1,5-2miesc. na 'praktykach' czy coś....
      trochę to dziwne bo on już skończył u niej w szkole te 'praktyki' ale kontaktuje sie z nią.. np, ostatnio byli razem na koncercie Marsów itd. wink
      ja go osobiście nie poznałam i chyba narazie nie mam zamiaru wink
    • meggi_13 Re: Zakochała sie w........... 21.12.10, 14:51
      nie mam pojęcia... moim zdaniem to mądra ona nie jest -.-
    • newborn. . 21.12.10, 15:22
      Też mam takiego w szkole,przyznam prystojny jest,ale nie żeby to była jakaś wielka miłość. -.-
      • newborn. . 21.12.10, 15:22
        przystojny*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka