smileyy776 15.04.11, 21:12 Jest już nowa piosenka Gagi-Judas macie link : Gaga-Judas podoba się ? mi baardzo <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: Lady Gaga-Judas 15.04.11, 21:16 jest już taki wątek... piosenka beznadziejna, jak wszystkie inne gagi. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lady Gaga-Judas 15.04.11, 21:18 Piosenka jest bardzo fajna, tylko ten refren mi nie leży za bardzo. Ale pewnie się przywyczaję ; ) GaGa forever Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Lady Gaga-Judas 15.04.11, 22:54 Fajna . Ale chyba jednak Born this way jest lepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Lady Gaga-Judas 16.04.11, 09:58 Założyłam już taki wątek, ale chyba moderator zauważył że są dwa i usunął. W każdym razie, piosenka jest przezajebista, genialna, ogólnie nie mam słów. Nawet nie liczyłam, na taką niespodziankę, byłam pewna, że premiera będzie 19 kwietnia. Nie liczyłam też, na coś aż tak niesamowitego.^^ Ohohohoh I’m in love with Judas Ohohohoh I’m in love with Judas Judas! Odpowiedz Link Zgłoś
tsst nieee. 16.04.11, 10:07 moze dlatego ze od zawsze nie podobala mi sie jej muzyka. wrecz nie cierpie tych pseudo skandalicznych teledyskow i jej piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 Re:^^ 21.04.11, 12:06 Mi się podoba,na początku ten refren był dla mnie taki....jakiś....no....nie leżał mi,a potem,a potem zostało mi tylko czekać na teledysk ^^ Odpowiedz Link Zgłoś