milenka2822 byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:12 Dobryj djen wszystkim Po 10, jakże zajebistych dniach, wróciłam do domu i do Was oczywiście Czy chcecie, czy nie, muszę się z Wami podzielić moimi openerowskimi przeżyciami. Starając się Was nie zamęczać (tak, wiem jestem okropna) zrobie to najkrócej jak się da. Mieszkałam na campingu, gdzie panowała fucking-amazing atmosfera. Co się tam wyprawiało! Przy okazji pozdrawiam moich zajebioza-całe życie pod górkę-sąsiadów oraz ruskije druzja-we are smoking everything-sąsiadów Pozanałam mnóstwo mega zakręconych ludzi. Jedynym minusem campingu był wieliki burdel panujący w naszym namiocie. Spanie, jedzenie i imprezowanie w tym samym miejscu to kiepski pomysł Jeżeli chodzi o koncerty, to nie potrafię stworzyc mojego podium. Coldplay jest ponad wszelką klasyfkiacją. Było bosko, wiadomo. Ale tak jak wczesniej napisałam, to pewnie gdyby Chris Martin fałszował dźwięk za dżwiękiem to i tak by mi się podobało. Bardzo podobał mi się występ Pulp. Byłam zaskoczona, gdyż nie spodziewałam się takiego szaleństwa. Na ich koncertcie lało niemiłosiernie, ale odlot był chyba największy. Na pewno w mojej prywatnej czołówce znaleźliby się Hurtsi. Zdarałam na nich gardło. Nie wiem tylko dlaczego byli na tencie a nie na głównej. Jeżli jestem przy scenie tent to bardzo dobre koncerty zagrali Crystal Fighters, Kate Nash i James Blake. To może wystarczy Do pełni szczęścia na openerze brakowało mi tylko Marsów. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:19 @milenka2822 dobry dobry ty szczesciara i opowiadaj dalej bo napewno sie dzialo (jezeli masz checi oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:19 Zazdroszczę Ci przeżyć po Twoim streszczeniu wnioskuje że było epicko Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:26 klaudia-jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/-o ten blog zdaje się chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:27 kuźwa link nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:29 moze ten zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:41 a ja mam takie pytanie nie chcac nikogo obrazic ani nic ale zauwazylscie ze przy marsach ostatnio tylko same dziewczyny widac na koncertach itd. czy mi sie tylko tak wydaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:48 wokół nich zawsze i wszędzie były dzieczyny wg mnie tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:56 Popieram @paramoore Nie byłam na koncercie, ale chciałabym pójść! *-* Jeszcze jakby był w Łodzi! xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 19:58 No, sporo dziewczyn ,ale chłopaków też trochę jest Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:03 trochę chłopaków się znajdzie wiecie jakie mnie szczęście wczoraj spotkało? oglądam sobie VH1 European, program się nazywał Guess the Year ( chyba :p) i dum, dum, Kings & Queens! Mój banan na ryju bezcenny. Swoją drogą to chyba, aż trzeci raz w życiu widziałam teledysk Marsów w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:02 @rozowelizaki, ostatnio nie śledziłam koncertów marsów, ale faktem jest, że na ich koncertach zawsze jest wiecej dziewczyn niż chłopaków. Dotychczas wyglądało to mniej więcej tak: 40% dziewczyn, 40% chłopaków i 20% napalonych fg. Ale to nie jest jakaś reguła, po prostu moje subiektywne spostrzeżenie. Cieszę się, że Was nie zameczyłam. Już wiem że na Openera za rok tez jadę. A tak wogóle kilka razy spotkałam Echelon (nie trudno nas rozpoznać), ale niestety nie było okazji pogadać. Życie festiwalowe płynie dwa razy szybciej. Wstawałam ok. 11, szłam wziąc prysznic, potem śniadanko, pasztet, pasztet, kabanos, woda, pasztet, dalej szukanie przy pomocy przypadkowych ludzi jakiejs rzeczy w namiocie, potem wypad do gdyni zatloczonym, darmowym autobusem na ciepły obiadek, nastepnie powrót jeszcze bardziej zatłoczonym autobusem do miasteczka festiwalowego i po godz. 19 wyjscie na koncerty, przed 5 powrót do namiotu, przeniesienie imprezy do namiotu, potem albo ktoś zasnął na siedząco, albo uspokajała nas ochrona, tak że po 7 juz spałam Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:04 Ty to miałaś fajnie kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:06 hah. oprócz tego, że Jay jest syreną jest też wiecznie młodym wampirem, który pływa pod wodą ! no, a Shann wygląda... ciekawo w tych gatkach Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:08 Co wy zmyślacie? xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:10 Nic nie zmyślaliśmy,tylko głupawka nas dopadła Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:12 Głupków dopadła głupawka i to taka, że wymyślili, że Jay to syrena! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:12 Moje pytanie sie wzielo z tego ze ostatnio mnie to lekko zaczelo draznic ale dzieki dziewczyny za odpowiedz @milenka nie wiem czy juz to pisalam ale cholernie ci zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:16 zamiast zazdrości, proponuję mobilizację do wyjazdu na przyszłorocznego openera a ja myślałam, że Jared to wampir, a jednak fakty okazały się inne. To przykre, że byłam oszukiwana przez te wszystkie lata, ale cieszę się, że w końcu prawda wyszła na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:19 Wampir? xD To musiałoby być ciekawie, gdybyś spotkała go na koncercie i powiedziała: "WAMPIR!" Haha Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:21 haha to sie mobilizuje zapomnialam ze zazdrosci to nie ladnie a jay to przeciez benjamin button jest nawet sam sie chyba kiedys przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:24 To syrena i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:25 To ciacho i tyle xD Syndrom FG! O.O Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:26 a syreny sie starzeje ? bo ja nie pamietam jak to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:28 Chyba nie :3 Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:28 A sunt mam wiedzieć?:3 Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: byłam, dziwne, że przeżyłam, wróciłam! 06.07.11, 20:28 *starzeja kurde pisac nie potrafie i nie mam polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Echelon 06.07.11, 20:29 Współczuję ^^ Syrenki się nie starzeją! Zresztą zapytaj się Jaya! xD Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Echelon 06.07.11, 20:32 @song ty masz wiedziec bo od syrenek go wyzywasz i jak dostane szanse to sie spytam Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Echelon 06.07.11, 20:34 Ja go nie wyzywam,tylko wywnioskowałam z "nedi" i "paramooore",że jednak ową syreną jest,bo wszystko na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Echelon 06.07.11, 20:36 Co wskazuje? Głupawka nedi, paramoore i song :3 Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Echelon 06.07.11, 20:37 A ja myslam ze tez bylam zwiazana z tym sledztwem po co wtedy byly te chrupki Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Echelon 06.07.11, 20:42 Aj no i ty też różowylizaku,zapomniałam. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Echelon 06.07.11, 21:03 chyba nie jestem tu teraz za bardzo potrzebna a tak na marginesie, może o to pytałam, ale: skąd jesteście? potrzebuje jakiegoś echelona z łodzi, bo chyba zanudzę sie na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... Re: Echelon 06.07.11, 21:12 o łaał .. xd szybkie jesteście .. @odlot ja jestem z Wa-wy . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Ja jestem pewnie tu sama :( 06.07.11, 21:24 Ja jestem z okolic Wałbrzycha Czyli pewnie daaaleko od Was. Aha, no i cześć Syrenie dochody juz opanowałam, spoko, jestem w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Ja jestem pewnie tu sama :( 06.07.11, 21:37 A jestem z Gdańska(no prawie) i chyba nikogo w pobliżu ni mam. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ja jestem pewnie tu sama :( 06.07.11, 21:44 @klaudia 25- mwhahaha, ma siostre w strykowie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ja jestem pewnie tu sama :( 06.07.11, 21:45 marsowy_odlot napisał(a): > @klaudia 25- mwhahaha, ma siostre w strykowie *mam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Siostra! xD 06.07.11, 21:47 Chyba najbliżej ze wszystkich Echelonow! Ale to nie zmienia faktu, że to i tak daleko! D: Poleci ktoś opowiadanie o marsach? xD Czytałam Little Lady 1,2 Szkoda, że nie zakończyła! D: Może znacie inne, fajne? :d Odpowiedz Link Zgłoś
forgotten... Re: Siostra! xD 06.07.11, 21:50 jared--leto.blog.onet.pl/ ja polecam tego bloga .. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Siostra! xD 06.07.11, 21:51 klaudia-just-a-stranger-in-a-strange-land.blogi.kotek.pl/ paramooore pisze fajne opowiadanie Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Siostra! xD 06.07.11, 21:57 dzięki za reklamę, @song nie jest aż takie dobre jak niektóre opowiadania krążące po necie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Siostra! xD 06.07.11, 22:01 ja się uczę pisać.... mam nadzieje, że z czasem będzie lepiej zresztą człowiek uczy się na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Siostra! xD 06.07.11, 22:02 @paramooore świetne to opowiedanie A jest ktoś z okolic Bielska Białej? Oświęcimia? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Siostra! xD 06.07.11, 22:07 Nie ma za co kunegundo, ktoś cię musi promować Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Siostra! xD 06.07.11, 23:53 A jest ktoś z Mysłowic (oprócz mnie xd), Katowic, Sosnowca, Chorzowa, lub okolic? Szukam rodziny! xd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Rodzina :) 07.07.11, 00:13 @paulinka_us5 ja jestem z Kato @paramooore jest z Zabrza więc też blisko <br /> <br /> I tak w ogóle to jest tu ktoś jeszcze? mi się nudzi więc wbiłam ale chyba sama jestem xD zostawiłyście mnie a jest dopiero 00:08 - młoda godzina <br /> Pisałyście wcześniej o opowiadaniach i... ja nabazgrałam dzisiaj mały kawałek o Marsach, muszę to teraz na bloga wrzucić tylko nic nie mówcie @paramooore bo mnie zje jeśli jej tego nie pokażę aczkolwiek i tak to pewnie zobaczy jak wejdzie dziś na Koteta... enyłej, też macie takie głupie odpały późnym wieczorem albo po północy i piszecie głupoty? bo mnie teraz dopadło... chyba musze pieguska zjeść albo lepiej nie... dobra spadam bo... bobobo xD Jółata z wami i do za pare godzinów Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Rodzina :) 07.07.11, 00:31 @toshaned, też tak mam i przeważnie w takich godzinach piszę opowiadanie, więc.... jest źle... ;p ja zamierzam dzisiaj iść spać przed 1.30 ;] i wstać przed 11... zobaczymy czy się uda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Rodzina :) 07.07.11, 00:50 @klaudusss powodzenia w wstawianiu i iściu spać wtf is "iściu" xD<br /> I dawaj swojego bloga z opowiadaniem jestem go ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Rodzina :) 07.07.11, 00:55 life-on-the-mars-claudia.blogspot.com/ właśnie dodałam nowy rozdział ;pp mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej ;p może kolejne opowiadania.... ;d dochodzi 1, a ja się zmywam Marsowych snów ;*** obudźcie mnie o 10, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pobudka! 07.07.11, 10:05 @klaudusss pobuuuuudka!<br /> Ludzie wstawać i wbijać na Koteta! xD Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Pobudka! 07.07.11, 10:52 ekhem... @toshanned Ty... Ty... Ty... wiesz co? Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Pobudka! 07.07.11, 11:15 @toshanned "co", "co"... Ty już doskonale wiesz co ^^ Miałaś mi od razu powiedzieć jak cuś nabazgrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Siostra! xD 07.07.11, 10:50 @zakochana w sierpniu przeprowadzam się w okolice Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Siostra! xD 07.07.11, 11:16 łiii!!!! wstałam o 9.54!!! powstałam z łóżka o 10.10 i teraz jestem już uszykowana do wyjścia dziękuje Wam za pobudkę i dzięki temu, że się wyspałam miałam Marsowe sny śniło mi się, że dostałam perkusję taką samą jak ma Shannon i przyszedł on do mnie w tych swoich portkach i ledżżinsach i uczył mnie grać, ale ta perkusja była porozstawiana wokoło mojego stołu xd później poszliśmy do jakiegoś studia i coś tam robiłam z Tomo xd A kolejny sen, to że byłam na ich koncercie w jakimś lesie xd a Wam co się śniło? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Siostra! xD 07.07.11, 11:24 @paramooore nabazgrałam to wczoraj a że Ty już spałaś to nie miałam jak Ci o tym powiedzieć, forgiw <br /> @klaudusss jakie Ty masz fajne sny ja o swoim dzisiejszym nie będę się wypowiadać bo jest taki walnięty że łooo ciup xD napiszę tylko że wynalazłam nowy samolot Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Siostra! xD 07.07.11, 11:26 Fajny sen, mi się ostatnio nic nie śni Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Siostra! xD 07.07.11, 11:40 @song musisz się do tego zmobilizować nalicz 30 Seconds to coś Ci się na pewno przyśni Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Siostra! xD 07.07.11, 11:42 Muszę dziś spróbować. Brakuje mi tego snu,kiedy z szanem zabijałam ufo Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 11:52 łii nowa kolumna! a mi się wczoraj śniło że leciałam gdzieś z marsjankami samolotem ^^ i że wyszłam z samolotu bez butów a na dworze padało i wszyscy mi nowej pary szukali Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 11:56 Mogłaś wziąć te wielkie buciory Szamana Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 12:21 cześć co tam? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 12:27 Gadamy co się komu śniło Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:12 ja teraz daje koncert xdd wpadajcie ;dD i jaram się z koleżanką Shannem i niecny plan szykujemy ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:14 przedstawisz nam go, czy to tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:19 Co wy tam knujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:32 aww... no nie wiem czy mogę muszę kosić pole, żeby samolot mógł wylądować... no bo... dałam ogłoszenie, że moje usługi są za darmo xdd i wiecie.... Pan Młodszy Leto.... ;DD vege czekoladki, samolot, ja i on.... noo ;D dobra... wybaczcie ale mi odbiło ;DD jaram się muzyką i dlatego powstają dziwne plany xdd Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:33 @klaudusss znowu masz jakiś plan? Macie świetne opowiadania, ja ostatnio porzuciłam swoją książkę, ale myślę, że do niej niedługo powróce... Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:50 a ja właśnie piszę trzeci rozdział i za jakiś czas będzie na blogu (za jakiś czas znaczy za jakąś godzinę ) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 13:56 @morelka, znowuu ;DD aww... jaram się ;D ale chyba na serio czegoś mi dosypali do soku o.O dziwnie się zachowuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 14:10 mooore-Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 14:25 Ja miałam dziwny sen, ale pamiętam mało. Że Marsi i MCR mieli grać wspólny koncert. Najpierw Marsi, potem MCR. Najpierw poszliśmy do kościoła (Echelon i Killjoys) i staliśmy na polu. Stałam chwile i gadałam z MCRmy, po czym podeszłam do Echelonu i zaczęłam na fladze rysować triady, a MCRmy zaczęli na mnie dziwnie patrzeć, po czym przewróciłam się ze schodka i spadłam na ręce do dziewczyny, która była ratowniczką medyczną. wiem, debilne Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 14:59 Mam takie dziwne pytanie Jakie wykształcenie mają chłopaki? Wiem, że Tomo jest cukiernikiem, a Jared chyba skończył coś z malarstwem... Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 15:08 Jared chciał zostać malarzem ale się rozmyślił i skończył szkołę reżyserską czy jakoś tak a Shannon to chyba fotograf jest Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 15:31 tak, jay skończył "tworzenie filmów" xd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 15:39 Dokładnie ciekawa jestem teledysku do NOTH i tego co nasz kochany Pan Reżyser wykombinował względem niego ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 15:41 Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 16:02 też jestem ciekawa co pan Cubbins wymyśli znowu Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 07.07.11, 16:13 Fajnie jakby Józ film nakręcił Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:35 www.youtube.com/watch?v=TKMrxNQK1Z8&feature=player_embedded niewiele zrozumiałam ale jest hałas że Tomo i Vicki wzięli slub! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:43 Jeżeli to prawda,to zajebiście! Ale by tak potajemnie wzięli ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:45 @song z tego co słyszałam to Józek ma w planach nakręcenie filmu tylko jak on to powiedział czeka na dobry scenariusz <br /> Co do tego filmiku to faktycznie Tomo to potwierdza zajebiście! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:49 Weee, Józiu się kiedyś weźmie za kręcenie Same dobre wieści Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:56 ale fajnie, szczęścia życzę! może panowie Leto wezmą przykład z młodszego kolegi? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 16:59 Nie wiem co by się musiało stać żeby te uparciuchy związali się z kimś na stałe ^^ to chyba nie wykonalne jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 17:03 pożyjemy, zobaczymy w bliższej perspektywie są małe Tomislavki Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 17:07 Ciekawe czy też takie kudłate będa xD jeśli tak to wolę nie myśleć jak będzie wyglądał ich "pierwszy kroczek" Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 17:14 Chciałabym,żeby Tomo i Vicki mieli córkę. Musi być więcej kobiet w tym cały "Miličević&Leto family". Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 17:19 O rany ale ta mała miałaby fajnie świetni rodzice i dwaj wujaszkowie którzy na pewno by ją rozpieszczali Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 17:28 Jakie to słodkie jakby cała trójka ją tak przytulała,bawiłaby się z nią,a jakby podrosła,to by może ją zabierali w trasy(oczywiście jakby mamuśka się zgodziła) Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 18:15 jak mi toshanned pokazała ten filmik to aż skakałam z radości jak to ktoś już powiedział: Czekamy na małe Tomislavki ^^ btw: @song uparciuchu masz ten trzeci rozdział Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 18:46 Łoo, no to nic tylko im gratulować i życzyć szczęścia. Pijemy za Tomo i Vicki Zgadzam się, Leto też by mogli sobie kogoś znaleźć na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 18:54 ale się cieszę! właśnie, niech panowie Leto biorą przykład z młodszego kolegi i niech sobie kogoś na stałe znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:06 Mieliśmy im ten kasting zrobić,żeby im znaleźć kandydatki na żony, pamiętacie?^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:12 tak, pamiętam. dziś widzialam dziewczynę w marsowej koszulce z motywem "The Ride" ^.....^ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:14 Też pamiętam. Tylko może najpierw ich poinformujemy, że szukamy im żon? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:16 @morelka nie. cicho! to tajemnica. robimy im niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:17 ciii... niech to będzie tajemnicą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Vicki i Tomo! 07.07.11, 19:19 wiecie, oni będę smutni a my tadam! macie żoneczki. widzicie jak was echelon kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 zlot 07.07.11, 19:28 a ja mam pytanie z innej beczki: 2 lipca miał byc zlot echelonu. Wie ktoś coś na ten temat? Może ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: zlot 07.07.11, 19:33 ja nie byłma, ale znam kogoś kto był. macie twittera? była jedna dziewczyna właśnie z twittera. pisała coś o zlocie w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: zlot 07.07.11, 19:58 O zlocie mi nic nie wiadomo sorry ze nie moge pomoc. Jak ja sie ciesze ze ktos w tym zespole jest choc lekko normalny i wzial slub i tylko gratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: zlot 07.07.11, 20:09 Słyszałam o tym zlocie ale niestety nie byłam i nie mam pojęcia jak było ^^<br /> Co do Tomo i Vicki to ciekawe kiedy się pobrali skoro Marsy cały czas po Europie krążą... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: zlot 07.07.11, 20:34 Może podczas koncertu wzięli, wdupili księdza na scenę, bracia leto robili za świadków,a publiczność się darła "oni temu wini,oni temu wini..." Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Pytanie 07.07.11, 20:56 Ale długo mnie nie było! xd Dlaczego to się właściwie nazywa Echelon? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie 07.07.11, 20:59 bo naszemy Jaredowi przyśnił się kot Tomka, Mylo i mu powiedział zeby coś takiego stworzył. Tadam! XDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 07.07.11, 21:08 Nikt chyba nie zna teorii tej nazwy Józef nigdy nie mówił dlaczego tak a nie inaczej więc pewnie sam tego nie wie jedyna teoria to Kot Mylo Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Pytanie 07.07.11, 21:15 Ja chyba wiem. Znaczy to są moje przypuszczenia... Ale chodzi Ci o to dlaczego coś takiego powstało czy dlaczego taka nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pytanie 07.07.11, 21:18 Chyba chodzi o nazwę A tak wgl, to czeeeeeść! Czekam na małe Tomislavki i mam pytanko, ktos ma zdjęcia ze ślubu Tomo i Vicki? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Pytanie 2 07.07.11, 21:16 Teraz czas na pytanie number 2! 3 ulubione piosenki marsów? 1 This Is War <33 2 closer to the edge <3 - from yesterday 3 Kings and Queen Ta... 2 piosenki na jednym miejscu... No kurcze nie mogłam się zdecydować! Postawiłabym wszystkie na 1! xD A wasze ulubione piosenki? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:19 Jakoś nie mogę wybrac najlepszych. Myślę Escape, ale nie, nie bo From Yestarday, ale nie FY bo K&Q! No i tak jest cały czas, nie umiem wybrać xd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:21 @klaudia_25 zadałaś pytanie i... na nie odpowiedziałaś więc my chyba nie jesteśmy Ci już potrzebne co? xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:23 Ale jestem ciekawa jakie wy lubicie piosenki xD Jesteście mi potrzebna! Jakbym się inaczej dowiedziała, że Józek jest syrenką? :C Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:23 Hmmm, chyba to : 1.a beautiful lie 2.from yesterday 3.the kill Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Sisters! I'm back! 07.07.11, 21:25 wracacacam ! bylam na trafalgar square i widzialam aktorow z pottera.. matko... poryczalam sie.. . . i wgl jak ogladacie skinsow to wiedzcie, ze jechalam w autobusie z pandora moon xd <3 tylko marsi sa mi dzisiaj jeszcze do szczescia potrzebne ; o Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 HaHa! :D 07.07.11, 21:30 To jedź do nich! I walnij coś takiego: "... Byłam na trafalgar square i widziałam aktorów z Pottera! No i jechałam autobusem z pandora moon..." A więc do szczęścia potrzebni jesteście mi tylko wy! tylko nie zapomnij na angielski przetłumaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:30 1. From Yesterday<br /> 2. The Kill<br /> 3. Hurricane<br /> @klaudia_25 Józek to syren nie syrenka nie rób z niego transa Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:32 Oj no dobra! Syren! Ale FG miały by niezły ubaw gdyby się dowiedziały, że Józek to syrenka, a nie syren xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:38 Ubaw? Gały by im z orbit powylatywały! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 :3 07.07.11, 21:42 haha xD Ale jak one by go zobaczyly skoro syrenki i syreni siedzą w wodzie? xD Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:42 Gdyby się dowiedziały to Józek sucho by na tym nie wyszedł xD a co do Syrenki to Shanana bardziej do tego określenia pasuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:48 zZauważyłyście że coraz więcej powstaje wątków "fanowych"? Jesteśmy my, MCR, Linkin Park, Lady gaga, MSI, i teraz jest coś takiego "Green Day" idę sprawdzić co to. O ile się nie mylę kolejny taki wątek. Fajnie że wzięli z nas przykład Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:50 Niom, i fani paramore też mają takie forum A Greem Day to spoko zespół,czasem sobie ich posłucham. Ale nas chyba jest najwięcej ,bo mamy już 4 edycję, a na drugim miejscu MCR gonią nam po piętach Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:49 Dobre, dobre :3 Przecież one by mu tam ocean łez wylały i miałby gdzie pływać! xD Zalały by cały świat! D: Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:50 hah nie potrafie wybrać trzech ulubionych a co pytania nr. 1 to nazwa echelon oznacza także komputerową sieć wywiadowczą, a nasz echelon jest w pewnym sencie globalnym wywiadem Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 2 07.07.11, 21:57 Ja spotkałam się z Echelonem który jest podsłuchem ale my to bardziej nasłuch jesteśmy ^^<br /> I wątpię żeby MCR nas kiedykolwiek dogoniło xD bijemy rekordy postów na tym forum więc mają z nami ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pytanie 2 07.07.11, 22:00 a kto powiedział, że MCR nas dogodni?! marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie 2 07.07.11, 22:03 nie cierpię skrótów więc co to jest, do cholery MCR?! xD Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pytanie 2 07.07.11, 22:04 @song napisała że depczą nam po piętach ale raczej nas nie dogonią Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Echelon 07.07.11, 22:05 Moje piosenki: 1.Valhalla 2.Stranger in a strange land 3.From Yesterday. Oczywiście co jakiś czas sie to zmienia... A jeśli chodzi o kota Tomo jako twórce Echelonu to to troszkę nie możliwe, bo Echelon jest od samego początku powstania zespołu a Tomo dałączył w 2003 roku.. ii pijemy za szczęście Vicki i Tomislava Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Echelon 07.07.11, 22:06 Wiecie co? Idę sobie zrobic herbate i pooglądac coś na Nikelodeon'ie xd Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Echelon 07.07.11, 22:07 Jestem ciekawa czy to była jakaś kameralna uroczystość czy takie tam w pośpiechu sritu sritu Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Pytanie 2 07.07.11, 22:06 Z tego co wiem to Echelon to też wojsko. 30STM ma tak jakby Marsową Armię, a więc może dlatego Echelon, tak jakby Marsowe Wojsko... No nie wiem, ja sobie to tak tłumacze Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Pytanie 2 07.07.11, 22:09 A co do piosenek to nie wiem... na 1 miejscu to na 100% CTTE bo to wgl dla mnie ważna piosenka, a dalej to nie wiem, ale najbardziej lubię drugą płyte. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: sritu stritu 07.07.11, 22:12 @song to miała być kameralna uroczystość i specjalnie czekali na Cb a że się nie zjawiłaś to z kameralnej uroczystości zrobili sritu sritu Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Wojsko? 07.07.11, 22:09 Że niby my bronimy Marsów przed FG?! xD My Chemical Romance nas nigdy nie dogonią! To jest już nasz 4 forum! A jak nie zsyłamy FG! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:16 nedi-Eee, ale je*bana poczta polska mi nie dostarczyła na czas zaproszenia Napiszę list do Bronka,żeby zrobił coś z tą pocztą Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Wojsko? 07.07.11, 22:18 jakoś nie wyobrażam sobie żeby to była duza uroczystość, a na pewno nie miała nic wspólnego z naszymi polskimi weselami, wieśniacką muzyką i tandetnym wystrojem, chociaż pierogis to pewnie Tomo by nie pożałował Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:23 Pierogów nigdy za wiele ^^ Ciekawe czy Vicki miała białą suknię,a Tomek garniak Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Wojsko? 07.07.11, 22:26 @song lepiej nic nie mów Bronkowi bo jeszcze będzie chciał to osobiście załatwić i na Marsa poleci xD on zamotany przecież jest <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: xD 07.07.11, 22:28 O rany... ksiądz to musiał dopiero gały postawić jak zobaczył Jezusa przed ołtarzem xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:28 On myśli,że "mars" pisze się przez "m" z kreską,także tego...masz racyję,nie za dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:29 O rany... ksiądz to musiał dopiero gały postawić jak zobaczył Jezusa przed ołtarzem xD rozbroiłaś mnie tym tekstem...rzuńdzisz kobito ! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Wojsko? 07.07.11, 22:35 @toshanned - nie te Twoje teksty są zajebiste! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:38 Nie przesadzamy,piwo ci się należy :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Wojsko? 07.07.11, 22:40 wreszcie ktoś się ożenił w Marsiakach ! :d możecie mi podać twitter tomo ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Wojsko? 07.07.11, 22:41 Nie przesadzamy, słowo :piwo: :piwo::piwo::piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Wojsko? 07.07.11, 22:41 Tee bo wychlam to wszystko i na Marsa odlece truskawki zbierać xD za dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Wojsko? 07.07.11, 22:44 toshanned, cóż za skromność idę w kimę, bo cos mi się oczęta zamykają, a wy tu snujcie teorie o slubie i syrenie Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Wojsko? 07.07.11, 22:53 @toshanned nie bądź taka skromna.. wymiatasz Zresztą wszystkie wymiatacie.. Bo wszystkie jesteśmy z marsa! i pijemy z nową kolumnę... wpadłam w nałóg.. pije prawie w każdym poście... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Wojsko? 07.07.11, 22:55 @zakochana_aa No ców, Mars juz na nas tak działa Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 22:56 Nedi-nie polecam truskawek z marsa, lepsze są na plutonie . Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Wojsko? 07.07.11, 23:00 @song a skunt wiesz?<br /> I ja też wychlam za nową kolumnę a co tam! <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Wojsko? 07.07.11, 23:03 a tak generally to samiec syreny to chyba jakis tryton o.O okej, nie znam sie xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Wojsko? 07.07.11, 23:03 Ola- tt toma - tomofromeatrh @mab- hej Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wojsko? 07.07.11, 23:11 ned-zwiedziłam cały kosmos i wiem co gdzie rośnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Wojsko? 07.07.11, 23:13 @song byłaś i mnie ze sobą nie zabrałaś? ide płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Batony ^^ 07.07.11, 23:12 Pytanie mam <br /> Mars, Lion, Snikers czy Milky Way?<br /> <br /> Pytam bo zgłodniałam i nie wiem co mam zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Batony ^^ 07.07.11, 23:21 @marsowy_odlot no to żeś mi pomogła, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Batony ^^ 07.07.11, 23:22 pomaga się rodzinie bosz, ale doła mam Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:23 wróciła, nie zapomniałyście o mnie ?? co sie działo?? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:24 kara4454-jak to co?Sensacja dnia-tomek wziął ślub! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:25 witaj Karola Tak! NASZ TOMUŚ MA ŻONĘ! VICKI! VOMO I TICKI ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:25 Nie zapomniały i działo się wiele total odpał xD<br /> @marsowy_odlot czemu masz doła? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:26 ehhh, dużo by gadać. jutro jade z mamą do krakowa... niby fajnie, ale cel nie za fajny Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:29 ym... chodzi o mojego wujka.... musimy go zawieść do szpitala, tylko ze to jest bardziej skomplikowane. sorry, nie chce o tym mówić. ej, co powiecie na marsokonfe? dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:28 coooo !!! wziął slub a ja u babci siedziałam i o niczym nie wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:29 @kara od czego masz nas ^^ teraz już wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:30 no ^^ małe toviki z tego będą XD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:34 Oby były! Chcę je zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:36 Takie małe, słodkie, kudłate Tomislavy <br /> Uciekam Marsowych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:38 Papa, Marsowych. Ja jeszcze posiedzę Zobaczę co tam nowego na tłiterze Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:39 dobranoc w sumie tez powinnam isć spac, mam pociąg o 6 znacie jakieś zespołu w stylu Mindless Self Indulgence albo Gorillaz? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:42 ja też chce zobaczyć koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:44 jak się dowiedziałam o Tomo i Vicki to zaczęłam skakać po materacu (żeby łóżka nie połamać xd) i się cieszę ;D ostatnio o tym rozmawiałam z kilkoma osobami i się zastanwiałam kiedy w y w końcu się pobiorą ;DD no to pijemy za Tomo i Vicki!!! :piwo: Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:49 wiecie co, ja chyba już idę spać. bd spać 5 godzin zajebiście długo. dobranoc(życzcie mi świadomych snów) Papapaaa Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:50 marsowy_odlot napisał(a): > wiecie co, ja chyba już idę spać. bd spać 5 godzin zajebiście długo. do > branoc(życzcie mi świadomych snów) > Papapaaa a i życze wam marsowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 07.07.11, 23:56 Marsowych, marsowych A jest tu ktoś jeszcze oprócz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:00 Ja jeszcze jestem xD miałam spadać ale wróciłam żeby pochwalić znalezisko Józefa nie mogłam się oprzeć, sorry! <br /> jaredleto.com/thisiswhoireallyam/2011/07/07/i-found-a-bone/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+jaredleto%2FNPnx+%28This+Is+Who+I+Really+Am%29&utm_content=Twitter Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:18 O bosz.... Józef znalazł kość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:21 Tak! Archeolog z niego że hej! zapytałam się go gdzie ją znalazł ciekawe czy odpowie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:23 Jak odpowie, to spadnę z krzesła xd Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:26 Kurdę nie mam czasu nadrobić ponad 600 postów xD Kiedys nadrobie Zajebiście się cieszę, że Tomo i Vicki sie pobrali SZCZĘŚCIA!!! Pamięta ktos o mnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 00:28 Ja tysz dostanę Letogazmu kuźwa <br /> Dobra teraz spadam na pewno bo moje plecy zaczynają kwiczeć z bólu xD<br /> Do za pare godzinuff i marsowych again Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 10:53 @love_rock mnie od południa nie było a one już nową kolumnę strzeliły ^^ gdzie on tą kość znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 11:18 Sąsiadki xD nie miał co robić i poszedł kopać siemka Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 11:18 Nie wiem. Tylko obstawiam,że chciał choć przez jakąś tam część swojego życia być psem i pewnie ganiał koty,jadł chrupki,wykopywał kości...taki tam kryzys wieku średniego. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 11:25 to jest pewnie kosc jakiegos letozaura ;x Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 12:08 @mab jesteś geniuszem ^^ "Letozaur" przypomniało mi się hasło z filmu RRRrrr "pływasz jak jakiś piesozaur" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 12:13 Ta też oglądałam,najbardziej pamiętam cytat: "Kto się przyzna dostanie kanapkę!". Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 12:52 Ja tu jestem ale cicho bo się ukrywam więc jak coś to mnie nie widziałyście ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:05 ok TOSHANNED. nie mozemy wam powiedziec, ze widzialysmy tutaj TOSHANNED. bo TOSHANNED sie ukrywa. ciiiiichoooo ! ;x Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:09 @mab dzięki za ukrywkę xD teraz na pewno mnie nikt nie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:16 Jeśli chodzi o mnie to będę milczeć,jak mi kupisz frugo. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:18 Kupiłam, trzymaj leci! <frugo leci> Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:24 *łapie*, ej,ale chciałam to czarne a nie zielone! Wymień mi! *odrzuca frugo* Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:29 ;C napilabym sie frugo ;c tutaj nie ma ;x Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:31 O cholera... song krzywo rzucasz nie złapałam i się rozwaliło ide po czarne czekaj... tup, tup,tup! weszłam do sklepa: "Hello chciałabym czarne frugo c'nie? dobra, dzięki" wychodzę ze sklepa ^^<br /> trzymaj czarne frugo <czarne frugo leci> ! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:42 Dziękujem. *odkręca frugo* łyk,łyk,łyk...mlask,mlask...*wyciera usta ręką*...*patrzy się z zaciekawieniem na zakrętkę*...*bawi się zakrętką* lol, jaka zabawna zakrętka! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:46 C'nie? też ją podziwiałam jak wracałam ze sklepu Frugo ma lepsiejsze nakrętki niż Tymbark Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:49 Nom :3 Wgl. cieszę się ,że frugo wróciło Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 13:53 He he wiesz co...? a ja go nigdy w życiu nie piłam xD i pomegranatowego pojęcia nie mam dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:00 No to musisz kiedyś łyknąć, frugo jest zajebiaszcze Zwłaszcza czarne Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:03 Ok, skoczę później do sklepu i wykupie całą lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:01 ło jezu, jeden dzień mnie nie ma i nowa kolumna @toshanned ja też jeszcze chyba frugo nie piłam xDD albo piłam i nie pamiętam. znając mnie to pewnie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:24 @ramen piłaś na pewno xD tylko ja tu taka nie ogarnięta jestem zonk<br /> @song promysuje Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:29 Ignorancja na glitery włączona* Co robicie marsjanki??? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 14:32 witam drogie siostry ja siedze na facebooku, słucham muzyki i ogólnie nudze sie .. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 15:03 Witam Was Ja siedze na nk, fejsbuku i słucham marsowe bad romance JA TEŻ NIGDY NIE PIŁAM FRUGO! xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 15:25 Jak tu cały czas piwo chlejemy,to się nie dziwie ,że niektórzy nie słyszeli o innych napojach Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 08.07.11, 15:49 też chyba nie piłam frugo . ja się nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Wristband! 08.07.11, 16:09 allegro.pl/bransoletka-30-seconds-to-mars-jared-wristband-i1708300117.html Ja już kupiłam (właściwie to moja mama, ale dla mnie xd), bo ostatnio w dwa dni sie rozeszły. Jak ktoś chce, to kupujcie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Wristband! 08.07.11, 17:50 ehhh.... kupiłabym sobie, ale muszę zbierać na bilet ;pp w ogóle... jaka ja zmęczona jestem... koleżanka u mnie nocowała i tak nam odwaliło.... a co najgorsze większość tego jest na tt xdd Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wristband! 08.07.11, 18:16 Kupiłabym,ale ostatnio zmawiałam tą triade i rodzice na razie nie pozwolą na kolejne przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Wristband! 08.07.11, 20:11 Ale mnie długo nie było xD @Song czemu? Zamawiaj na Alledrogo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Wristband! 08.07.11, 20:34 @gossip na Marsów chcę ich więcej i więcej xdd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Wristband! 08.07.11, 20:34 Żyje tu ktoś, czy wszyscy zdechły na "fg" xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Wristband! 08.07.11, 20:43 Ja chyba nie brzmię zbyt naturalnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Wristband! 08.07.11, 20:49 JA nie zdechłam! Żyję! Jestem tutaj!! A co do biletów, to ja też zbieram. No pozatym wydatkiem xd Ale wszystko z urodzin itp. Odkładam na koncert A tak wgl, to nie orientujecie się ile kosztowały bilety, gdy byli w Warszawie? Interesują mnie Golden Ticketsy Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Wristband! 08.07.11, 20:52 Będzie koncert? Proszę zdać relacje! xD Gdzie, kiedy, ile bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wristband! 08.07.11, 21:03 Jedynie w naszych snach. Akurat koncertują po całej europie ,ale do nas to kuźwa nie przyjadą. Foch. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 :o 08.07.11, 21:05 Za co nie przyjadą?! *bierze kartkę i pióro* Już pisze skargę! D: Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: :o 08.07.11, 21:08 z resztą i tak to ze mam kase to nic nie daje gdybym jej nie miała to ojciec by mi dał a trzeba jeszcze ich namówić zeby pozwolili jechać Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :o 08.07.11, 21:23 Uwaga zapytywuje was-Czy u was w sklepie też sprzedają lizaki "Leto" ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :o 08.07.11, 21:30 kwejk.pl/obrazek/129663/jared-leto.html lato-leto :3 Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :o 08.07.11, 21:30 Niech będzie...*rzuca lizaka* A teraz ładnie podziękuj ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: :o 08.07.11, 21:35 Song mi też!! przeglądłąm kwejka i tak mi sięskojarzyło z wami Kwejk Tekst z Valhalli i.... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: We are the Echelon 08.07.11, 21:44 Ja przetłumaczę: bla bla bla ...coś tam coś tam...piwo! A na serio to nie znam angola,także ten...rzucam wam wszystkim lizaki *rzuca* ....*przypadkowo jebła się lizakiem w łeb* ała... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: We are the Echelon 08.07.11, 21:45 u mnie nie ma takiego lizaka, albo nie widziałam go Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: We are the Echelon 08.07.11, 21:51 Dzięki za lizaka, @song A We are the Echelon to chyba znaczy: Jesteśmy Echelonem. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: We are the Echelon 08.07.11, 22:29 Taki różowy,smakuje jak truskawka-malina,coś takiego. O ja pierdziu...różowy...pomegranatowy Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel oglaszam wszem i wobec! 08.07.11, 22:37 ze, zostaje kotkowym ABSTYNENTEM! a oto moje ostatnie piwo : amen <3 ojapie..., teraz w kazdym sklepie bede sie ogladala za lizakiem LETO. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: oglaszam wszem i wobec! 08.07.11, 22:40 Że, się tak wyrażę,to jakiś "chiński" lizak. Tani jak barszcz i taki...dziwny. A nad tym "e" w napisie "Leto" jest jakaś kreska,także ten... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Pooooowracam! ;ddd 08.07.11, 22:49 cześć co się działo tu? opiszcie mi dokładnie dopiero wróciłam i zażeram pizzę :3 Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pooooowracam! ;ddd 08.07.11, 22:51 I się nie podzieliłaś? No wiesz ty cu... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 01:16 no właśnie marsowy!! dzielić się pizzą, ale to już! ja idę dziisaj wcześniej wstać, bo jutro jadę na zakupy i pobudka po 8 kto zostaje abstynentem?! pogięło Was?! ja pije nie żałuje ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 10:38 Kto zostaje tym asystentem? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 11:35 oj no soooryy! jeden kawałek został i to mój wybaczcie, ale bylam głodna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 12:02 Witajta!<br /> powracam jak Fenix z popiołów i zapytowuje się co u was? <br /> Ja dopiero z wyra wstałam i muszę się napić Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 12:44 JA JESTEM ABSTYNENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w szkole nauczyciel zapytal mnie co produkuje polska na skale swiatowa a ja mialam w glowie tylko piwo i pierogisy ! ale w koncu powiedzialam VODKA i wszyscy wiedzieli o co chodzi ;x Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 12:48 Abstynentem jesteś? czemu? przecież nasz piwo jest guuuut! <br /> I co dostałaś za odpowiedź? xD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 12:53 ' vodka ?' 'vooooodka???' 'VOOOODKAAAAAAA??????' o wlasnie. jestem abstynentem bo postanowilam prowadzic zdrowy styl zyciaaa xD okej, zobaczymy ile wytrzymam bez toastu ;o p.s. wiem, ze nasze piwo jest gut i shón ; d Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:01 Jak na Polkę przystało odpowiedziałaś zgodnie z prawdą, powinien to docenić Jesteś okrutna, nie chcesz z nami toastów wznosić? o Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:26 ej znacie takie powiedzenie"Z frajerami nie piję"? ABSTYNENCI, ZABIJEE! XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:30 Witam Was! Jak mija Wam ten wszkaże marsowy dzień? xd Co Wy kurde tak rono piszecie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:29 hej ho ja po ostatnim openerze chyba też powinnam zostać abstynentem, ale i tak nie zostanę właśnie zbieram moc, by zacząć sprzątać, uff kiepsko mi to wychodzi... a tak wogóle to Marsi (bo to jest chyba forum o marsach, nie?) wczoraj na koncercie w Portugalii zaczeli od K&Q i ludzie nie bardzo wiedzieli o co kaman swoją drogą to pewnie gdybym była na ich koncercie to też bym się mocno zdziwiła Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:35 Hahahaha! wyobrażam sobie jaką publika musiała mieć minę jak usłyszała pierwsze K&Q "jeszcze się dobrze nie zaczęło a oni już kończą?" ha ha ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:38 tak, to by było niezłe. nadal nie wierzę, ze nasz tomo ma żonę ^.^. kufa, cieszę się z jego szczęścia, chociaż to do mnie nie dociera xD wogle mi sie wydaje, że chlopaki zaczęli wracac do formy Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:43 ale skądś wynaleźli polską wódkę, a propos @mab Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:43 mi już nie raz się wydawało, że wracają do formy, więc wolę nic nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:45 Popieram milenkę ze mną było to samo a później miałam wielkiego smuta bo Marsiaki grali itp jakby chcieli a nie mogli... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:48 dobrze, ze chciaz przez chwile jest dobrze. wole jak jest tak, niz byłoby zla cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:52 marsowy_odlot napisał(a): > dobrze, ze chciaz przez chwile jest dobrze. wole jak jest tak, niz byłoby zla c > ały czas *zle chodziło mi o to, że nie chciałabym, zeby było tak, że na 1 koncercie mają mega power, a na następnych słabo Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:52 Oby po tej trasie sobie dobrze wypoczęli i nabrali tego "pazura". Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:54 mraaau! Tygryski! XD @song- a właściwie, to ja nie mam twojego gg Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:56 @song i ja tysz nie mam Twojego gg Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:56 Znając Marsów pewnie po tej trasie wdupią się w kolejną i nici z odpoczynku... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 13:56 a moze zostali ABSTYNENTAMI ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 14:00 w YCD na tvn (powtórka) było CTTE <3333 WWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 14:04 odlot-też z tego zacieszam moje gg-36653498 a ja waszych też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 14:03 ??? ile to ja juz razy rozpisywałam się, żeby zrobili sobie przerwę i nagrali nową płytę bez sensu my tu możemy płakać, wrzeszczeć i co tylko ale to jest przecież 30 seconds to mars! nie wiem czy pamiętacie ale trasa abl też ciągnęla się w nieskończoność, płytę wydali w 2006 a w 2008 zrobili jeszcze teledysk do beautiful lie, teraz jest podobnie- płyta w 2009, teledysk do noth w 2011 chodzi mi o to, że WTEDY DALI RADĘ TO I TERAZ DADZĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 14:07 Wtedy byli młodsi i silniejsi mieli więcej wigoru Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pooooowracam! ;ddd 09.07.11, 14:12 @shanned podaj gg moje: 21927215 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: . 09.07.11, 14:22 To jest forum Kotkowego Echelonu. Jest to forum dla fanów Seconds To Mars, a ściślej mówiąc dla Echelonu. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 14:24 dziewczynko(gorzata.14) ty tego nie zorzumiesz. sorry. spadalam na obiad dzefczyny Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 14:25 gorzata.14 napisał(a): > Co to wlg. jest? Kużwa, gó*wno,zjedz je równo jak nie wiesz co to jest echelon to wujek google służy pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: . 09.07.11, 14:30 Dobra, Echelon ma klasę. Co się przejmujemy jakimiś niedoświadczonymi laskami xd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: . 09.07.11, 14:53 @song dzięki! ratujesz mi życie po raz kolejny! dzięki temu nie zdechnę z głodu! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 14:58 smaka mi narobiłaś,też idę do kuchni po wafla,a co! tak wygląda moja dieta: pół paczki czipsów,dwa czekoladowe lody,trzy batoniki i pepsi...nie ma co dieta cud Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: . 09.07.11, 14:56 Dobra teraz to ja spierdzielam na obiada! trzymajcie za mnie kciuki żebym się nie udławiła Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 14:59 trzymam kciuki! xd jeść mi się chce ale obiadu nie dokończyłam Mądra madzia Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: . 09.07.11, 15:08 też zjadłam obiad, ale nie uwierzycie co miałam! pierogis z jagodami!!! pycha Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: . 09.07.11, 16:01 ojej ile postów XD 1)moje gg 23689359 2)ja też sie ciesze ze tomo wziął ślub teraz jeszcze czekam na JJ i Shannimala 3)ja nie bd abstynentem Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: . 09.07.11, 16:02 heeejj właśnie wróciłam do domu i tyle czasu jechałam..... takie korki, że masakra ;/ wszyscy ciągną nad morze spaaaććć!!! ale jest taki upał, że idę nad jeezioro Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 16:17 No, jak się wróci z morza,to jest się strasznie śpiącym.Tak jakoś to działa Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: . 09.07.11, 16:25 @song z nad morza a nie z morza my niestety syrenkami nie jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: . 09.07.11, 16:40 A ja chce do LA! <br /> ciekawe czy Shanana też ma ogon... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: . 09.07.11, 16:43 syren jeden ;D ja też bym chciała sobie w morzu popływać długo, a tu dupa ukradniemy mu ogon ;D a ja nie byłam nad morzem ;p pojechałam w przeciwnym kierunku, ale wrócić do domu nie mogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: . 09.07.11, 16:54 A ja sie z Wami zegnam skoro juz mowimy o morzu to ja jade na Majorke a przed tym na tak jakby kolonie/wycieczke (nie wiem jak mam to nazwac ) wiec nie wiem kiedy wroce moze to smiesznie brzmi ale bede tesknic Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: . 09.07.11, 16:56 co tam ze zimne, jest zajebiste zeby jeszcze większe fale były to już w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 17:58 song napisał(a): > Gdzie wśunkiście moi mili??? wśunkliście * je*ana klawiatura Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 18:10 heloł, aj em hijer wiecie, że w SpongeBobie Kanciastoportym są bohaterowie: SYRENAMEN I SKORUPIN xD jared i shann? czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 18:16 Całkiem możliwe A w "Ja w kapeli" jest taki kujon "Jared",ale to już pewnie wiecie . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 18:20 ja nie wiedziałam ale okeej xd ja to takie niepowiadomione dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 18:25 E tam,ja się o tym dowiedziałam dopiero kilka dni temu Myślałam,że wy już o tym wiecie,bo zazwyczaj to ja jestem taka zacofana Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 18:33 a wiecie, że w USA kinder niespodzianki są zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ;d 09.07.11, 18:43 Czemu??? Boją się,że coś z nich wskoczy...takie coś co jest niec...dobra,zostawię to dla siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ;d 09.07.11, 18:44 Nic nie łapię Nie ma człowieka 2 godzin a tu zapisałyście całe forum! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Prosba 09.07.11, 18:50 Wiem ze sie zegnalam ale mam taka sprawe jezeli ktos ma twitter moze to przeslac Marsom ? Fajnie by bylo jakby odpowiedzieli a ja nie mam The Message to 30 Seconds to Mars Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Prosba 09.07.11, 18:53 ja niestety nie mam! :< A co oni tam mówią? Moja znajomość J. Angielskiego powala na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 PROŚBA NR.2 09.07.11, 18:57 Podpisujcie się! :C www.kotek.pl/kotek_forum/02,3001,126867432,,Co_sie_dzieje_.html Błagamy razem z Song.! :C :C :C Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 graty Song! <3 09.07.11, 19:04 Kurde! Widzieliście, ze Song jest najaktywniejszym kociakiem? Brawo Song! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: graty Song! <3 09.07.11, 19:20 E tam, wcale mi na tym nie zależy, samo wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: graty Song! <3 09.07.11, 19:47 Ja im to na TT wyślę ale wątpię że odpowiedzą...<br /> @song gratulejszyn Odpowiedz Link Zgłoś
song ... 09.07.11, 19:49 oj tam,oj tam, bez przesady ,nie gratulujcie już,bo nie ma czego Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Jaka skromna! 09.07.11, 19:53 Karolina- otóż informuje Cię że byłaś w najaktywniejszych ja tez, Ada, Klaudia, Martyna z MCRmy też Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Jaka skromna! 09.07.11, 19:56 Większość z nas jest najaktywniejsza,bo właśnie dużo udzielamy się na forach fanowskich Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: Misja zakończona 09.07.11, 19:59 Zrobione! <br /> Wiadomość do Marsów wysłana xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Jaka skromna! 09.07.11, 20:02 A ja nie byłam! xD Ale co tam kiedyś będę.... w dalekiej przyszłości.... xd Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Jaka skromna! 09.07.11, 20:08 Ej, pytanko. Jestem tu chyba z pół roku albo mniej ,więc chyba mam prawo nie wiedzieć. Co robicie na tych "marso-konferencjach"??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Jaka skromna! 09.07.11, 20:26 Na morso - konfach? Gadamy sobie poprostu Nie ma jakiegoś ustalonego tematu, zawsze samo się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Wyjazdy 09.07.11, 20:43 no właśnie! dawno nie było marsokonferencji i naszego gadania o ch...ach xdd gratulacje song jakie macie plany na niedziele? ja może pojadę nad morze... brrr.. też go nie lubie, bo jest zimne. A tak w ogóle gdzie wyjeżdżacie na wakacje, a może już gdzieś byłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wyjazdy 09.07.11, 20:45 A kiedy planujecie zrobić najbliższą konfe? klaudusss: też jadę nad morze ,ale dopiero pod koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Wyjazdy 09.07.11, 21:05 ja nad morze mam jakieś 20 minut a jadę do Paryża od 18 lipca na tydzień i jakoś od 11 sierpnia do Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wyjazdy 09.07.11, 21:07 klaudusss-A gdzie ty mieszkasz?Bo też mam blisko nad morze Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wyjazdy 09.07.11, 21:08 kuźwa,ja cię jeszcze nie dodałam do znajomych, dziwne ,myślałam,że mam cały echelon w znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Wyjazdy 09.07.11, 21:12 jak ja wam zazdroszcze ze mieszkacie blisko morza w tym roku nie jade i ubolewam ja byłam u babci i będe tylko u babci...chociaż mama powiedziała ze moze za tydzień do wawy pojedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Wyjazdy 09.07.11, 21:16 Wiesz, chociaż mam blisko to i tak tam rzadko jeżdżę chciałabym pojechać do wawy,zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:33 Wy sobie nie pozwalajcie. Nie będziecie mnie nazywały jak wam się podoba jasne? Kieruje to do dziecka "song". Nie podskakuj mała bo jesteś młodsza ode mnie i sobie nie pozwolę... Doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss ekhm... 09.07.11, 21:39 ekhm.... jeśli nie umiesz czytać to jest Forum Kotkowego Echelonu, jeśli nie wiesz kto to jest Jared, Shannon i Tomo oraz jaką tworzą muzykę, to po prostu tu nie wchodź i nikogo nie obrażaj. @song, ja mieszkam tak bliżej Międzyzdrojów, Dziwnów, a Ty? Ale ja też rzadko jeżdżę nad morze jedynie jak przyjedzie ciocia z gór ;p Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:40 Ale o co chodzi? Bo, nie za bardzo rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:42 klaudusss-Bliżej Gdańska . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:48 Gorzata chciała ci przetłumaczyć song, żebyś jej nie obrażała, ponieważ jest starsza Dobra! Żeby nie było nie trzymam żadnej strony! xD Ponieważ obie z was lubię Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:50 Ale kiedy ja ją obrażałam? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: song... dziecko zajrzyj tu.. 09.07.11, 21:50 Cześć . Parę dni mnie nie było może mnie jeszcze pamiętacie. Nie chciało mi się czytać wszystkich postów więc możecie mi w skrócie napisać co się tu działo ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 @Song 09.07.11, 21:52 gorzata.14 napisał(a): > Co to wlg. jest? Kużwa, gó*wno,zjedz je równo jak nie wiesz co to jest echelon to wujek google służy pomocą. Sądzę, że tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: @Song 09.07.11, 21:59 Oj i o co tej "gorzacie" się rozchodzi? przecież @song dała jej tylko radę<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: @Song 09.07.11, 21:59 Sama nazwa wskazuje :Forum kotkowego Echelonu. Skoro nie wiesz co to Echelon,to po co się ... A nie ważne, nie chce mi się dyskutować na ten temat. I tak jestem dzisiaj wkurzona na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: @Song 09.07.11, 22:01 Sprawy osobiste. i trochę się wkurzyłam na braci Leto,ale to długa historia. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: @Song 09.07.11, 22:02 spokojne song puść sobie jakąś piosenkę Marsów i sobie poskacz Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: @Song 09.07.11, 22:05 dlatego właśnie słucham CTE...podniesie na duchu. sorry ,za użalanie się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: @Song 09.07.11, 22:09 A opowiesz chociaż za co jesteś tak obrażona na Leto? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Spokojnie.. 09.07.11, 22:09 Ja nikogo nie obrażam tak? Więc po co tyle szumu? Spokojnie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:15 Jak się spotkamy to Cię zaźgam przy okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:30 Bo zacznij pisać o marsach a nie kłócisz się z Echelonem! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:32 Co o marsach mam pisać skoro wy nawet nie piszecie... Ostatnio widziałam ze o jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:42 haha... jaka ty mądra jesteś Nie było lizaków tylko pizza była xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:45 LIZAKI tysz były! :< Ej nie czepiaj się naszej pizzy! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:45 A czy ja się czepiam pizzy... Mówisz tak jakbym jej nie lubiła Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:50 Ejj.. Bo ja jak się spotkamy w przyszłam tygodniu to cię zadźgam tak jak papugę wasza Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Spokojnie.. 09.07.11, 22:58 Sorry dziewczyny,ale to forum echelonu,ostatnio nawet chcieliśmy sobie zrobić przerwę,bo zamiast o marsach gadaliśmy o pierdołach,ale jednak trochę to "naprawiliśmy",więc ten...nie chcę się tu wywyższać ,ale od takich rozmów jest gg... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 ? 09.07.11, 22:51 Kurde, czy gorzata jest w Echelonie? Chyba nie, więc przenieście swoją dyskusje gdzieś indziej xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ? 09.07.11, 23:01 Spoko Pozatym nasza song jest dosyć nerwowa i trzeba ją zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ? 09.07.11, 23:02 Patrzajta-demotywatory.pl/3213989/andquot;Na-koncu-wszystko-bedzie-w-porzadku Nowy demot z Shanem Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 . 09.07.11, 23:04 Dobra już znudziło mi się wkurzanie was ;P Postaram się nie wracać ale nic nie obiecuję xd Może wrócę jak mi się zachce. I nie myślcie sobie ze jestem nie wiadomo jaka. Po prostu mi się nudziło i napisałam ;P Dobranoc dziewczyny Życzę kolorowych snów. P.S. Nie bądźcie takie nietolerancyjne. Miałyście taki test. Ale zareagowałyście bardzo ostro. Szkoda... Ale spoko. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: . 09.07.11, 23:07 @gorzata przetestuj sama siebie i nie denerwuj mnie bardziej błagam! wdzięczna będę jeśli posłuchasz dziecko <br /> <br /> @song dzięki kurde syndrom jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: . 09.07.11, 23:14 Czy Wam też nie chce się spać? Wejdę na tłitera Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: . 09.07.11, 23:16 Wracajcie do rozmowy o Leto. Nie przeszkadzam więcej. P.S. Nie ma tego złego. Zmotywowałam was żebyście wróciły do tematu o jakim piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 23:13 @gorzata-zareagowałyśmy ostro, bo nie lubimy ludzi, którzy nie wiedzą nic o tym, co tworzymy. po prostu. dokształć się, a my przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami Przegraliśmy mecz Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 23:19 @song- a czy przypadkiem nie siedzisz na niewidocznym? Chodzi o konfę na gg, nawet dziś Klaudio Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 09.07.11, 23:22 Klaudia- podaj, to zrobie Powiedzcie tylko kto chce być na konfie, ok? Wrzuciłabym też haitsu, ok? kwejk.pl/obrazek/245632/jared.html xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: . 09.07.11, 23:24 To naprawdę męczoncę nie no,żartuję oczywiście odlot-ja chcę być na konfie! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ja tysz! 09.07.11, 23:26 już Klaudio, czemu masz cegłę na awku? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: . 09.07.11, 23:25 To ze mną zróbcie kiedy indziej, bo rodziców na laptopie jestem a moje mi się nie chce włączać xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:28 W jakim sensie ma się dokształcić? Na jaki temat? Marsów czy jak bo nie wiem? xd Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:30 @gorzata ponoć miałaś stąd iść więc co tu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:31 no co to Echelon, kim są Marsi itp. jeśli słuchasz Rocka, a nie bimbera to już dobrze provehitoinaltum.blog.onet.pl/ stąd dowiesz się wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:38 no dziewczyny, dajmy jej szansę. się zobaczy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:41 @Magda poważnie? Przecież ona sobie z nas żarty robi... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:42 czemu nie? możemy się pobawić w dwie strony skoro tak uważasz Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:43 może jeszcze ją zmarsujemy Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:48 Nie słucham Biebra ani gwiazdek disneya. Słucham popu i hip hopu. A co do marsów to już mnie Klaudia trochę wprowadzała w ich piosenki Nawet mi się podobają Tylko nie znam ich za dużo... Podsuniecie mi jakieś fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:49 Czekaj czekaj bo teraz to ja na tą złą wychodzę nie mam nic przeciwko żeby ją do nas "przyjąć" ale jeśli będzie tak jak kilka postów wyżej czyli będzie się kłócić z kimś o błahostki i nas "testować" to nie wiem jak Ciebie ale mnie to nie przekona... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:53 zoobaczy się. polecam NOTH(night of the hunter) ABL(a beautiful lie) i EOTE(edge of the earth) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 09.07.11, 23:56 This is war Closer to the edge The kill King & Queen Może Gorzata przejdzie na naszą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:01 klaudia_25 napisał(a): > This is war > Closer to the edge > The kill > King & Queen > Może Gorzata przejdzie na naszą stronę! ekhem, KingS&QueenS Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:02 Oj odlot, zjadłam 2 literki xD Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:01 Sorry że tak was zaatakowałam ale byłam ciekawa co odpiszecie. Nudziło mi się to dlatego. Nie gniewajcie się na mnie. Już tak nie będę robiła. Obiecuję. I dziękuje za piosenki to posłucham ich sobie jutro bo dzisiaj to trochę za późno jest Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:02 posłuchaj se całe ABL Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:03 Słuchawki i jedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:05 okk, to ja spadam z kota. dobranoc, pchły na noc a karaluchy pod kanapki. marsowych Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:05 Ta.. jasne. 12 w nocy słuchawki i jedziesz ;P Chyba jade ale zaraz do łóżka ;D Bo jutro się nie zwlekę z łózka żeby wyjść z psem xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:11 Tylko ja nie śpię?! * jestem po kryjomu! * Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:15 Klaudio, konfa jest Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:17 marsowy_odlot napisał(a): > Klaudio, konfa jest a nie, juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 00:51 jej... dziewczyny po dzisiejszej pierwszej w moim życiu konfie zdałam sobie sprawę, że nie mam w ogóle waszych numerów =.= mimo że na bieżąco czytam forum to Waszych imion też nie pamiętam ;< płakać mi się chce! czy zgłosiłby się jeden dobry człowiek, który napisałby mi wszystkie numery gg wraz z nickami i imionami? wiem, że jestem okropna, ale bym chciała mieć wszystkie wasze numery ;< Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 11:17 no to dziś pewnie też zrobię konfe to Ci napiszę na prywatnym, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: marsowy_odlot wejdź jak możesz.. 10.07.11, 11:18 no to dziś pewnie też zrobię konfe to Ci napiszę na prywatnym, ok? Dzieeeń dooobryy! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Dobry :D 10.07.11, 11:35 Te konfy mnie wkurzają xD Mam zapisanych: odlot i song Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Dobry :D 10.07.11, 11:40 wow, ja mam 27 echelonów na liście ;p co tam u was ludki? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Dobry :D 10.07.11, 11:45 a mnie strasznie dawno na konfie nie bylo ;c nie mam czasu ;x Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Dobry :D 10.07.11, 11:56 a dziś znajdziesz czas?? o dziwo pamiętam Twoje imię. Olivia :] Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Dobry :D 10.07.11, 12:01 dzisiaj chyba nie. ;C a wgl to w wielkim skrocie, co sie dzialo na forum przez ta jedna kolumne? wtf, czytalam moze cztery posty i cos mi nie gra ;o co to za wpieprzajaca sie w nie swoje sprawy, nie potrafiaca czytac ze zrozumieniem laska? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 :-P 10.07.11, 12:09 Chodzi Ci o Gorzatę? To jest moja siostra cioteczna! Miała dzisiaj posłuchać piosenek i czy będzie tutaj pisać czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 12:10 klaudia... bez obrazy ale ... dziwnie wku...ajaca jest. sorry ale... okej. przynajmniej na razie ; o Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 12:18 Jak się ją lepiej pozna jest naprawdę fajna! N-A R-A-Z-I-E! * Żeby nie było! xD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 12:25 okeeej, tylko wez napisz jak bedzie miala z nami pisac to ja OCHRZCIMY xd jezeli oczywiscie zostanie echelonem ; d ale znajac zycie, z taka kuzynka to nie potrwa dlugo xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: :-P 10.07.11, 12:27 Ochrzcicie? Jak? xd Dajcie mi troche czasu... Musze zobaczyć o czym wy tu piszecie i w ogóle czy tutaj pasuję... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 12:30 Próbujemy przekonać Gorzatkę song Z tego co napisala to popatrzy o czym piszemy i zobaczy czy tutaj pasuję Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 12:37 gorzta- Tak na wstępie:Chcę zakopać "topór wojenny",bo chyba sympatią do mnie nie pałasz. Także,pokój, nie?No I : Prawdziwy "echelończyk" czuje ich muzykę w sercu...,to trochę trudno wytłumaczyć...Echelonem po prostu trzeba się czuć Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 12:53 jaka gwara, odlociku ? zgadzam sie z song. trzeba to CZUC. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 12:54 aaaaa, juz wim. ja, ja. trza byc hanysem zeby godoc po slonskuu ; o Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 12:55 Song jak co napisze to wszyscy się zgadzają! xD Ja również jestem za. Trzeba to czuć Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 12:58 no to jedymy to gwaro! XD pamiętacie taki serial "Święta wojna"? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:05 ja fajnie gadali ^^ ymmm... obiadek zjedzony! Weeee polecicie mi jakieś piosenki do nauczenia się na gitarze? xo Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 13:05 A ja nie pamiętam! ; < Ściągłam Mr. Nobody, ale po angielsku! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 13:08 A ja pamiętam tą "Świętą wojnę" i tysz tak bede gadać, a co! odlocik-Hymmm...*myśli* weź jakąś Nirvany Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 13:12 GODOC nie gadac. the pretty reckless! albo nirvane ; d jak ktos gra na gitarze marsow to mi sie nigdy nie podoba. mysle, ze tylko tomo ma prawo do zajebistego grania. no, ewentualnie jay. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 13:18 Prośbę mam: polecicie mi jakieś piosenki,bo mi się nudzi i bym czegoś nowego przesłuchała. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:18 ej ci/ di ci jak to mój kolega mawia XD a może MCR planetary go? xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:21 jo pier...... MCR- My Chemical Romance MSI- Mindless Self Indulgence (chyba tak się to pisze) rozumisz tero? xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 13:22 Przykro mi, ale co do skrótów jestem bardzo toporna! xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:23 nu, ale tero romuisz. kuwa, gadom gwaro cały czos o.O Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:27 ale jakuś ni umiem xd jak juz wlazłom w tą gwarę to nie umim wyleźć xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 13:29 magda! masz zly akcent ; d znam sie na sloooonskim to wim, jak sie godo. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 13:27 Wiecie,wpadliśmy z Nedi na taki pomysł: Zrobimy mecz piłki nożnej-batony kontra polski echelon. Jak my wygramy mecza,to batony będą musieli zagrać u nas koncert. A jak wygrają oni...damy im pieroga! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:28 a jak wy chcecie zrealizować ten pomysł? xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:35 aha xdd okk, ale Ada już kiedyś mówiła, że jeśli NIE DOSTANĄ ZAPROSZENIA to nie przyjadą. taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:39 kufa, chodzi o to, że Nedi i Song wpadły na pomysł, że rozegrać mecz: Marsi vs. Echelon Polski. jak my wygramy, oni przyjezdzają na koncert, jak oni wygrywają dostają pierogi. problem w tym, ze nie ma jak tego zorganizowac. CZAISZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 13:41 tak Nie gniewaj się na mnie! :C Dzisiaj mózg mi przumuula! :C Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 13:40 no to ja im narysuje ladna laurke i wysle zaproszenie. KURWA ... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:41 @mab dobry pomysł. odezwie się w nich ojcowski instynkt xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:48 XDDD a tak w ogle, to spotkałyście kiedyś jakieś marsowe znaki na mieście czy gdzieś? ja kilka razy ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 13:59 a ja na chodniku widziałam wieeelką triadę i glify ok, teraz oglądam jak zrobić krushersa Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 14:02 albo spdam. ładna pogoda, nie będę przy kompi siedzieć. ide spac. narka Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: :-P 10.07.11, 14:16 @marsowy spać idziesz? ja jadę nad morze połazić ) może coś sobie kupie.. chociaż nie... odkładam kase na bilety nie piszcie za dużo, bo nie nadrobię! triada w kościele.... xdd pójdę chyba po to, aby też narysować Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: :-P 10.07.11, 14:22 ja jak zawsze na czas, jak wszyscy poszli ;P dzięki marsowy_odlot ;D łał, jesteś jedyną osobą jakiej imię znam ;D na razie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 14:23 E tam nikt na tą triadę uwagi nie zwrócił, ja np.dziś do kościoła ubrałam czarną,potarganą bluzkę,wytarte dżinsy,wysokie,czarne buty,wisiorek z triadą i też nikt uwagi na mnie nie zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: :-P 10.07.11, 14:25 song! ja bym od razu uwagę zwróciła! jak byłam ostatnio w kościele to z tyłu siedział taki fajny koleś... glany, tunele i te sprawy, to ja się ciągle odwracałam, a on się na mnie patrzył jak na wariatkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 14:27 Mogłaś zagadać do niego "podryw na chrześcijanina" Btw-nasz ksiądz jest podobny do Tomo Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: :-P 10.07.11, 14:29 tak, zagadać do niego w kościele, tyle, że miał jakieś 40 lat i żonę obok siebie xD a ja dopiero wstałam... jem obiad i idę dalej spać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 14:26 ja nie widzialam. ale rysuje triady gdzie sie da xd zal... slonce swieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 14:42 mab-Zasuwaj do mnie,u mnie deszcz pada ,łiiiiiiii!!!!! Szczerzę? Jednak nienawidzę słońca. Jesień rlz Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: :-P 10.07.11, 15:06 @song nie nawidzisz słońca? Jestemw szoku xD Kurde, czy Wo choć raz może cie tak nie mknąć? xd Wiedziałam że będzie następnja kolumna, niewiem czy oblewałyuście, ale piwko trza wypić Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 15:27 Spoko ;d Pod warunkiem, że ma chociaż 1% alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :-P 10.07.11, 15:33 Hej Niezłe tempo przez 2 dni Opowiecie w skrócie co sie działo? Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: :-P 10.07.11, 15:35 *targa wielką lodówkę* *otwiera* *rzuca wszystkim Frugo* ... a kto chce jakieś procenty? *patrzy na półki pełne piwa* Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 16:15 ja nie,obżarłam się lodami i teraz wpieprzam wafelki i oranżadę Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 16:16 ja tak doprawiam soczki xd nie spirytusem ale jakims ruskim czyms ; o a tak wgl ==== to jestem abstynentem juz. ; x chce deszcza ale to slonce jest tak uparte, ze sie nie chce schowac wiec ja sie musze chowac za zaslona ;x zostaje wampirem ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 16:18 JESTEM ABSTYNENTEM ! i sie tego nie wstydze ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Marsowy temat :D 10.07.11, 16:29 Hmm ... Dlaczego Jared uważa swoje BlackBerry za swoje dziecko? xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 16:32 @gorzata- do picia z nami musisz troche poczekać, nie masz jeszcze chrztu. spokojnie, na razie musisz się zacieszać frugo. ok,bierzecie udział w tej akcji dla mofosa? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 16:34 A propo,słyszałam że jest jakaś akcja z okazji jego urodzin,ale nie wiem o co chodzi. Wyjaśni ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 16:38 wiesz, ja sama do końca tej akcji nie czaje. chyba o to chodiz, żeby do Arsine wysyłać wywiady z tomo, potem poszczególne miasta dostają jakieś teksty do powiedzenia i gestykulowania jak tomo i to nagrywają... chyba o to chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 16:41 Taka "mozaika" Pokręcone troszkę, ale ciekawe jaki będzie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 16:51 no nie wiem, mi się ta akcja nie podoba. niestety a jak myślicie, jaka akcja będzie dla dziada? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :-P 10.07.11, 16:52 Zauważyłyście, że na płycie TIW i 100 Suns brzmią jakby były połączone? Przyznam, że się dzisiaj skapłam dopiero bo słucham całej płyty w skupieniu Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 16:53 no bo one chyba były polączone. ja ściągnęłam wersję tiw+100suns, więc są połączone. od tiw jest gitarowe przejście na 100 słoneczek Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: :-P 10.07.11, 17:03 cos w stylu ; toRwaRRRRRRRRRRRRRRR ! etc. tomo wgl fajnie mowi ; d Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :-P 10.07.11, 17:05 wyobraziłam sobie tomo w roli pirata x| XDDDD aRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: :-P 10.07.11, 17:07 Tak czułam, że wiecie, ale co tam xD Mi ta akcja sie tak sobie podoba, no ale nie jest też aż taka zła. Na początku nie ogarniałam o co chodzi, ale już załapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: :-P 10.07.11, 17:16 Ale mnie nie było xd Nudzi mi się na tym kocie. Nie ma fajnych artykułów i wgl ! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: :-P 10.07.11, 17:21 Ja oglądam plotkarę,więc jakoś czas leci. Jak chcesz ,dam ci link ; iitv.info/plotkara/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 17:38 Coś mi sie wydaje, że za jakiś miesiąc będziemy myśleć kto zakłada FKE5 xD Mi się też teraz nudzi, ściągnęłam sobie grę, ale nie moge przejść jednej planszy Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 17:56 demotywatory.pl/3264181/Wegetarianin-Okreslenie-starozytnych-plemion Wychodzi na to,że Żared nie potrafi polować Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:02 ja gossip girl ogarniam juz na biezaco xd a ja widzialam jakiegos jaredowo-johnowego kwejka ; p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:22 Żared nie jest podobny do małpy! ; << Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:22 omg cały dzien mnie nie było a tu dwie nowe kolumny ;/ nie chce mi sie czytać tego, a kwejk jest dobry XD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:25 to chyba nie ten kwejk, o ktory mi chodzilo xDDDD to ten Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:35 kolejny kwejk.pl/obrazek/247874/mr.,nobody.html Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 18:39 Dosyć dużo dziś kwejków . kwejk.pl/obrazek/247782/marsy,%3C3.html to klaskanie Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:06 dwa dni mnie nie ma a tu tyle nowych kolumn! od jutra będę częściej bo te ostatnie dwa dni miałam trochę zajęte. moje gg jak co: 36199315. zaraz będzie fke 5! uważam, że powinnyśmy dostać jakąś nagrodę Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:08 taak powinniśmy dostać nagrode a jak ktoś nie ma jeszcze mojego nr gg to daje - 23689359 Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:25 co do petycji o kotku to się podpisałam teraz to na kota wchodzę tylko na fke. koteczek zszedł na psy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:26 no w ogóle dziwie sie ze jest tak mało podpisów Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:44 Moje gg na profilu Ja już wcześniej pisałam, że wchodze na kotka tylko żeby zerknąć na FKE, czasem tylko zobacze na główną, ale i tak żadko mnie coś interesuje. Do dziś nic się nie zmieniło A o jakiej petycji mówicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:47 @morelka o tym wiesz i tak pewno to nic nie pomoże, ale warto wiedzieć ile osób jest nie zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:56 WY JESTEŚCIE NISAMOWITE!! Zostawić Was na kilka godzin, a te już następna kolumna! Ojj..... kocham Was. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 19:59 @paulinka_us5 to ja przez cały dzień nie wchodziłam dopiero gdzieś tak o 18 a tu dwie nowe kolumny *.* Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:01 Coś nam słabo idzie z tą petycją,ale mam plan: 1.czekam aż redaktorzy kotka zaakceptują moje zaproszenie do znajomych(bo,wiecie,że redaktorzy mają tutaj swój oficjalny profil)2. wyślę im wiadomością link do naszej akcji i coś tam napiszę 3. Poczekam aż odpiszą. Ciekawe co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:08 @song - pomysł bardzo dobry. gorzej z chęciami redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:42 Ten..... no...... bo w sprawie tych profilów redkacji to jestem ciemna..... więc tego...... poda ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:51 @song dobry pomysł, jak sama nie dasz rady to my (w sensie że wszyscy "zgadzam się" ) Ci pomożemy. Też się podpisałam. Ej! Ja chcę tu Marsów, no! A nie Biebera po raz setny Już nawet o Cyrusce tak nie piszą jak kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:54 Najgorsze jest to,że czekam 3 miesiące,aż szanowna redakcja przyjmie moje zaproszenie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 20:59 Odlocik-Robimy taką akcje,żeby kot pisał mniej o durnowatych gwiazdkach disneya itp. www.kotek.pl/kotek_forum/02,3001,126867432,126867432,Co_sie_dzieje_.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 21:08 @song dzięki okazało się że ja też mam w znajomych. To mam pomysł. Może wszyscy którzy mają kotka w znajomych niech wyślą do niego link z tym wątkiem? Takie masowe wysyłanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan :) 10.07.11, 21:22 nie było mnie przez weekend na FKE. Co się działo ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Nowa Kolumna 10.07.11, 21:21 kurde.... zostawić Was na kilka godzin i później postów nie można nadrobić wróciłam z nad morza i udało mi się zobaczyć jednego aktora to mi przypomniało jak rok temu z jednym się zderzyłam i dopiero później dowiedziałam się, że to aktor xd kupiłam sobie przypinke Metallici, bo Marsowych nigdzie nie ma! i nareszcie strój kąpielowy wysyłać do tych od kota! mam dosyć tych gwiazdek disneya...;// Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 21:35 DZIEWCZYNY! w sierpniu (27) bedzie zlot Echelonuy w łodzi! oto info z twitterarzypominamy o wpłatach na Ogólnopolski ZLOT ECHELONU "BLOODBALL". 35zł od osoby, DO 15 LIPCA! [Łódź, Klub Lizard King, 27 Sierpnia 2011] ale sie cieszę ale mama Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 21:38 taaa szkoda ze mam daleko do Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 21:48 w Łodzi, mam jakieś 3-4 godziny jazdy chyba, chciałabym pojechać! musze się zorientować czy wtedy nic nie mam zaplanowanego interesuje się ktoś siatkowką? lece mecz dalej ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 22:01 ja się interesuje! kurde, ruskie mają przegrać!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 22:02 marsowy_odlot napisał(a): > ja się interesuje! kurde, ruskie mają przegrać!!!!!!!!!!!! kwejk.pl/obrazek/249706/30stm.html Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ZLOT W ŁODZI!!!!! 10.07.11, 22:10 Ja mam ok. 30 minut drogi do łodzi, ale rodzice mnie nie puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Czesc Wszystkim :) 10.07.11, 22:37 Ogłaszam wszem i wobec, że po dłuższej przerwie powracam do Was moje kochane echelonki Niestety nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, więc nie za bardzo będe w temacie. Co u Was ? Jak mijają wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Eszelon xd 10.07.11, 22:16 nie było mnie jeden dzień, wchodzę... a tu co?... a tu co?... 4 nowe kolumny.... Nie nadrobie... Byłby ktoś tak miły i uratował mnie i streścił co się działo? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Eszelon xd 10.07.11, 22:21 Weszła Gorzatka (moja siostra cioteczna; gorzata.14) zapytała się co to wgl. jest? Więc się dziewczyny na nią wkurzyły, potem jakaś akcja i mecz. A no i jeszcze zlot Echelonów w ŁODZI! No mniej więcej xD P.S Fajny avatar Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Eszelon xd 10.07.11, 22:47 Ja za Tobą Też no i za większością reszty nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 10.07.11, 22:48 o tak Karola ONLY WELCOME BACK!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE JESTEŚ! PIWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Eszelon xd 10.07.11, 22:57 Odlot ty się w końcu upijesz tym internetowym piwkiem! Postaw na FRUGO! SO GO FRUGO Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Eszelon xd 10.07.11, 23:12 only!!!! patrzcie jak naśladuje ojca gg mi się tnie, więc uciekłam z konfy Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Eszelon xd 10.07.11, 23:49 ojej nadrobiłam Was, tyle postów już napisałyście, a byłam tu jeszcze po południu xD niektóre z Was wiedzą, że byłam na koncercie Acid Drinkers... no tak, widziałam kiedyś takiego kwejka 'uwaga, naku...am pogo' tak... pasuje jak ulał! teraz nie mogę się ruszyć... wiem też, żeby nie chodzić na koncerty metalowe w trampkach, kiedy inni są w glanach ;< czekam na koncert 30 Seconds to Mars w Polsce, tam to by było dopiero zabawa! Co do zlotu... hm... kusi, kusi, tylko nie wiem co na to rodzice, w sumie to Łodzi nie tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:23 co u was?? plany na dziś? wiecie co, ściągne sobie mjuzik mejkera i przerobie piosenki marsów *....* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:31 Dodało moją wypowiedź czy nie? ;3 Jeśli nie to; nie wiem co dzis będę robić x3 Jeść pizzę i przepijać lemoniadą Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:36 aha xD ciekawy plan xp ja szobie toszeczke pomikszuje XD ale dziwnie gadam xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:38 DJ będziesz? Tylko marsów nie zniszcz ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:42 nie zniszczę pododaje efekty, dźwięki, nic nie poprzestawiam booo nie umiem XD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:44 Wow Chcesz coś zrobić a nic nie umiesz? xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 10:52 coś tam umiem, już kiedyś tworzyłam muzę z tym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Eszelon xd 11.07.11, 11:02 nauuuczy sie ; d kweeeeeeejkszyn gardlo mnie boli ;c i dzisiaj snil mi sie harry potter. ja bylam potterem i walczylam z jakims czyms ;x o.O Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 11:06 spróbuje xD ale ja umiem to obsługiwać, tylko nie wiem czy w najnowszej wersji można "przycinac" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Eszelon xd 11.07.11, 11:10 ogarnę. dla Echelonu. XD ależ poważnie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Mam tłitera! 11.07.11, 11:13 Za pomoc nad założeniem konta dziękuję odlocikowi! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:19 Hahahah nie ma za co xD Song, załóż twittera <proooosi> *oczy kota ze shreka* Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:22 co jest dobre na boloce gardlo ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:23 miód, czosnek, mleko? nie wiem, ale moze tabletki? Piwo! D Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:24 mab-herbata z miodem i wgl.miód. odlocik-Może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:27 @song- to kiedyś ma nastąpić w ciągu kilku minut, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:28 w celach leczniczych oczywiscie ; p Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:41 Song- no można śledzić(follow) ludzi, szefa, marsów itp. follow-widzieć ich posty;tak jakby"mieć ich w znajomych" no, jak beziesz maiłą to obzcaisz. od nasz się nauczyysz xd dobra, instaluje mjuzik mejkera Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Mam tłitera! 11.07.11, 11:45 Tylko,że nie znam anglika i bym nic nie zrozumiała z tych postów i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception :) 11.07.11, 11:45 No to na gardło zrób sobie tak : Nałóż do garnuszka odrobinę masła roztop to na ogniu, wlej mleko, pokrój drobno czosnek i zagotuj. Gorące trzeba wypić i mi zawsze po tym przechodzi ból gardła Ohydne, ale działa :p No i ja chciałam jeszcze dodać, że kilka osób wiedziało czemu odeszłam, ale już nie chce mówić na ten temat. ;P Stęskniłam się za wami i wgl, gdy słuchałam Marsów to stali sie wtedy mniej marsowi, ale już jest wszystko okej , bo to ja wróciłam na swoje miejsce I powiedzcie mi czy ktoś odszedł i czy sie cos zmieniło gdy mnie nie było.. Chodzi mi o członków, bo o Marsach wiem wszystko :p Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: :) 11.07.11, 11:51 @only- wiesz, czasem zgląda do nas paramorehayley i green_alien, ale teraz wyjechały. a tak to.... nie wiem sama i nic nie poprzerabiam e tym programie, bo ściągnełam demo, czyli dupa Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: :) 11.07.11, 11:58 jak ja tu dawno nie byłam... tak więc wszem i wobec , wracam ! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 11:53 dużo osób odeszło ale jest też dużo nowych ja na dziś nie mam planów chce sobie kolczyki zrobić więc bd cały dzień myśleć z czego Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:05 ja odeszłam . ale wracam do was xDD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:12 no, to @only widzisz. wracają, odchodzą. to się zmienia XD Karola- ja robie przypinki z koralików, przezroczystego kleju i tuszu do długopisu. tusz jest po to, zeby zabarwić klej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:14 marsowy_odlot napisał(a): > no, to @only widzisz. wracają, odchodzą. to się zmienia XD > Karola- ja robie przypinki z koralików, przezroczystego kleju i tuszu do długop > isu. tusz jest po to, zeby zabarwić klej ^^ to może w ten sposób zrób kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:13 Weeee, ludzie do nas wracają! kwejk.pl/obrazek/251571/30,seconds,to,mars.html Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:16 ja chyba se zrobie kolczyki z masy solnej XD ej wiecie gdzie można ściągnąć filmiki z yt?? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:19 jeeej, dziekuje only ;* wyprobuje ... ja mam kolczyki recznie robione z jakis drucikow i koralikow. moze triady ? ; o xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:21 triady też se zrobie ale narazie mam inny pomysł ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:22 ja mam zamiar sprezentowac sobię naszyjnik z triadą na gwiazdkę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:27 spadam na obiad, pa Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:52 A propo marsowych rzeczy - cały net przeczesałam w poszukiwaniu marsowych butów i...i nic! kwejki-dzisiaj jakieś nudne kwejk.pl/obrazek/250543/jared%3C3.html kwejk.pl/obrazek/250878/jareeedowy,%3C3.html kwejk.pl/obrazek/251409/30,seconds,to,mars.html Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 12:56 mam nadzieje, ze dotrzymaja slowa. francji musieli chyba obiecywac, ze wroca 25465879151359871618 razy ;c bo tak czesto tam graja ;x spadam do szkoly ;x Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 13:22 bardzo dobrze że ludzie wracają ktoś się pytał jak ściągać filmiki z ty? keepvid genialna stronka. kopjujesz link z yt, wklejasz, wybierasz format i akceptujesz java. można jeszcze ściągać samo mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 13:34 O ja ;P wrzuciłaś tu mojego kwejka ;p Ten co po środku była obracająca sie triada :pp Tam akurat mam nick onlynine . Ogólnie obracam sie po necie z nickiem only_exception lub onlynine. Z wyjątkiem twittera gdzie mam ridlowa I na pewno skorzystam z tej stronki od filmikow z YT Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 14:00 @only , fajnego kwejka zrobiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 14:04 Podajcie tego kwejka którego zrobiła @only, co? A tak wgl, to wigam i chciałam się pochwalić! Dziś kupiłam pomarańczowe frugoooo!! Moja koleżanka kupiła czrne i było lepsze, ale cóż ona zawsze musi mieć to, co ostatnie xd Oblewam! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 14:11 paula-kwejk.pl/obrazek/251571/30,seconds,to,mars.html Nom,kwejk bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 14:11 kwejk @only . gdzie kupiłaś Frugo ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 14:13 Dzięki za linka a Frugo kupiłam w spożywczaku xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 A wiecie że.... 11.07.11, 14:15 Ten gif jest taki sam, jak główne menu na DVD This is War Deluxe. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 14:47 aktualnie siedzę na kocie i na fejsbuku Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 14:50 ja bym chciała założyc konto na twitterze , ale nie wiem co i jak xDD aktualnie oglądam Plotkarę Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 14:50 ja bym chciała założyc konto na twitterze , ale nie wiem co i jak xDD aktualnie oglądam Plotkarę Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 14:51 ja teraz bd jeść obiad i oglądać beverly hills Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:12 a ja dopiero wstałam o 14.10 fuck! nienawidzę tak długo spać ubrałam się i teraaz czekam na mamę, bo muszę posprzątać, a mam nowy odkurzacz i nie mam pojęcia jak się go włącza a później idę gdzieś z koleżankami, ale zimno jak nie wiem.... fajny kwejk only! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:14 sasetka-Dobra,za jakieś 2 godziny będzie na kocie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:18 @song już się nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:20 no , ja też kurde , zazdroszcze wam . zajebiście rysujecie i wgl , a ja jakieś krzywe kreski łącze : // Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:28 E tam, też nie rysuję za ładnie,ale się pomału uczę Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:36 Ten tłiter wciąga ;3 Ale dużo napisałyście! Song zmieniła avatar Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:38 ja też brzydko rysuje ale co tam warto próbować ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 15:42 dzięki ; ) odwołuję : właśnie skończyłam szkicowac Batmana i jest zajebisty ! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:02 za jakieś pół do godziny możliwe , że mój Batman zawita do Kotek City xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:02 ja kiedyś rysowałam cudnie, ale wtedy odkryłam takie coś co się nazywa telewizor i totalnie straciłam talent, a gdzieś mam mam naszkicowanego Jay'a. macie się pochwalić swoimi rysunkami Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:10 kurde , mama wyciąga mnie z domu : // jak wrócę , Hayley ma już byc gotowa @song Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:16 Dobrze,ale to może potrwać trochę dłużej,bo wzięłam się za kolorowanie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:24 Artystycznie? ;d Ja też coś tam bazgrole, ale rysunkami bym tego nie nazwała Song wstaw swoje rysunki! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:29 Kuźwa, jednak dzisiaj jej nie skończę,nie wyrobię się. Ewntualnie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 16:45 @song, pamiętaj, my będziemy czekać A tak wgl, to chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj napisałam po angielsku (!) piosenkę. Najpierw miała być taka zwykła, ale potem jakoś wyszło że jest o Echelonie. To moja pierwsza piosenka po angielsku, więc jak są jakies błędy językowe, to mnie poprawcie Look on the stars, they save everyone. Give me your hand You not have to understand You gonna belive, Because it isn't a dream We go together now......... ref: Our family is bigger than sky, We olny belive and we understand. Our family is army from Mars. We love it, and we jump to the sky! 2.zwr: Some people don't understand because they don't know us. They thinking we're stupid but we're from Mars. It's our Magic, it's our home We're the Echelon! I jak? Wiem, troche bez sensu, ale mnie wena naszła xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 17:18 jak dla mnie jest świetne ja bym nawet po polsku nie napisała Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 17:50 Wow Ja nigdy nie napiszę żadnej piosenki ;c (brak "talentu") Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 17:59 @klaudia_25 nie tylko Ty ;d ja to juz kompletnie nic bym nie napisałA Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: A wiecie że.... 11.07.11, 17:59 wróciłam ! @song , czekam do jutra @paulinka_us5 , zajebista piosenka ! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Zagadka ;d 11.07.11, 18:19 na wczorajszej konfie chyba wszyscy zasnęli było za duzo piwa czy za mało??? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Zagadka ;d 11.07.11, 18:36 czyzby Shann znowu mu ukradł ciasteczka! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Zagadka ;d 11.07.11, 18:39 Jared i ciasteczka...nie. Gdyby jadł ciasteczka,to nie był by taki chudy Myślę,że Szanana posunęła się do najgorszego...blacberry! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Zagadka ;d 11.07.11, 18:40 Hahaha xd ja też powróciłam no i ten, spróbuje odpalić ten mjuzik mejker z płyty, ale istnieje niebezpieczeństwo, że popsuje coś xD już raz tak był(staerownik karty graficznej-nie pytajcie) no tak, powróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Wohoooo 11.07.11, 19:05 chyba idę na Zlot D Klaudiush, Ada i Dominika jakby namówiły rodziców też D sory, ale normalnie wybucham! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Zagadka ;d 11.07.11, 19:06 a kiedy jest zlot ? wiem , jestem słabo poinformowana . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Zagadka ;d 11.07.11, 19:29 nie wiem, ale wpłaty są do 15 (lipca! ) Ja nie jadę ;cc Chętnie bym pojechała Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Zagadka ;d 11.07.11, 19:34 NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! Organizujemy OGÓLNOPOLSKI zlot Echelonu. Tematem przewodnim jest BLOODBALL - czyli wszystko co krwiste i zainspirowane teledyskiem The Kill. Świetna zabawa w szalonym gronie gwarantowana. Dużo alkoholu, śpiewów, tańca. Konkursy na najlepsze przebranie. Wyświetlanie koncertów. Karaoke. Zlot odbędzie się w Łodzi, w klubie LIZARD KING lizardking.pl/city.php/pl/2 Wejście płatne z góry (wynajęcie klubu + ochrona). Im więcej osób tym taniej - musimy uziberać powyżej 100 osób. Koszt wejściówki dla 1 osoby to 35zł. 2000zł - wynajęcie klubu. 15zł od osoby za wynajęcie ochrony. NOCLEG NIE JEST OBOWIĄZKOWY! Nocleg: Hostel Flamingo - lodz.flamingo-hostel.com/ W hostelu znajdują się 44 miejsca noclegowe w konfiguracji: 2 x 8 os. 2 x 6 os. 2 x 3 os. 5 x 2 os. Jeżeli chodzi o cenę, to jest podana na stronie, podobnie jak galeria, można się zapoznać z wyglądem Hostelu. Mogę jednak zapewnić, że jeżeli wynajmiemy cały Hostel, to Kierowniczka obiecała mi zniżkę dla wszystkich. Music Hostel - www.music-hostel.pl/pl Posiadają 36 miejsc noclegowych + dwie dostawki, co raz daje 38 miejsc. Koszt wynajęcia całego hostelu wynosi 1200 złotych, co wychodzi na osobę 31 złotych, podejrzewamy, że pan jeszcze coś ciuteńkę opuści, także mamy już dwa hostele. Pracujemy jeszcze nad trzecim w pobliżu, tak żeby +- mieć 100 miejsc noclegowych Śniadanie, jest wliczone w cenę. Pobyt zajmował będzie dwie noce, przyjechalibyście do Łodzi w piątek, a w sobotę na spokojnie możnaby było spędzić cały dzień razem. Wieczorem odbyłaby się impreza w klubie, a w niedziele na spokojnie, po południu, każdy wróciłby do domu. Prosiłabym, jeżeli już na 100% zdecydujecie się na udział w Zlocie - żebyście zbierali się w większe grupy, gdyż w Łodzi są dwa dworce - KALISKI i FABRYCZNY: Na Kaliski przyjeżdżają wszystkie pociągi, oprócz Warszawy. Natomiast na Fabryczny przyjeżdżają tylko pociągi warszawskie i wszelakie autobusy, busy, autokary. Wszystkie grupy zostaną odebrane z dworców przez organizatorów i bezpiecznie dowiezione do hosteli. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU. PRZEDNIA ZABAWA DO BIAŁEGO RANA. Nie dyskryminujemy nikogo. Co z nieletnimi? Również będą mogli bawić się z nami do białego rana, jedynie nie będą mogły spożywać alkoholu. Z opiekunem albo za zgodą rodziców (pisemną, dostarczoną w dniu zlotu). W razie wypadku nie chcę, żeby ktoś z organizatorów musiał być za tę osobę odpowiedzialny. Aczkolwiek impreza będzie zamknięta, tylko dla fanów. Nikt z zewnątrz wpuszczany nie będzie. Tu wszystko jest. Organizują to "Gwiazdy" polskiego Echelonu. mam mi pozwoliła, ale koleżanka za tydzień wraca i nie ma jak wpłacić Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Zagadka ;d 11.07.11, 19:37 nie możesz wpłacić za nią? Zapytaj się na tłiterze! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 19:39 czemu w Łodzi ?! nie mogą w Łomży zrobić?? chociaż nie bo wtedy to ja bym tylko przyszła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 19:43 Właśnie! Żeby jeszcze koncert w Łodzi zrobili *-* @Song: A co! Mam tłitera to się cieszę ;d Poza tym już odlocikowi odpowiedzieli na jedno pytanie. Ta grupa co to organizuje jest na tłiterze Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 19:49 To ile osób się z FKE wybiera? Pytam z ciekawości bo ja i tak nie będę Mi we Wrocławiu pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 19:57 ja niestety nie mogę wtedy, ale wiecie co, ten koncert w Łodzi to byłaby świetna sprawa, atlas arena to mega hala rozmarzyłam sie Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:20 Macie może konto na forum 30sekunddomarsa? Tak myślałam, żeby założyć, ale sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Znalazłam!! :D 11.07.11, 20:27 mam te jego suuuper czapkę! www.shopthetrendboutique.com/spirithoods1.html?page=2&sf=&sd=a#sortblock Tą z uszami! Jest na 2 stronie, ale 135$ Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:30 nie, zakładam własnie twittera, tylko po to, by podpisać petycje Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:32 Właśnie! Poda ktoś link do tej petycji? Kompletnie zapomniałam! ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:47 Cieszę się że piosenka się spodobała A co do zlotu, to ja raczej nie pojadę Ale trudno, jeszcze nie raz będzie coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:49 Jeszcze milion razy, ale pewnie za rok będzie, np. w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:48 dawajcie wszystkie petycje xDD a na zlot raczej nie jadę . eszelon gotowy na mojego Batmana ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:50 No kto ma ten link do petycji? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:56 ESZELON GOTOWY NA BATMANAAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 20:58 Zmienimy tekst piosenki closer to the edge i wyjdzie YES YES YES! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:08 dajcie linki do tych petycji . Batman zawitał do Kotek City do domu sasetki czeka na was xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:11 zarąbisty! *-* www.shopthetrendboutique.com/sphohu.html Jak zamówić ta czapkę? bo nie widzę przycisku kup ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:11 batttmaaaan ! wiecie, ze prenumeruje batmana ; o ja na zlot nie jade ale koncert moze byc gdziekolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:15 Wiesz co @klaudia_25 raczej przycisku "kup" nie będzie bo to angielska strona xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:17 ale serio nie ma takiego przycisku , nawet po ang . ja bym chciała taką , jaką ma Gee < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:18 ahaha, baaaardzo smiesznee ;x chodzilo mi o to, ze gdziekolwiek w POLSCE xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:19 ktoś pytał, czy ktoś ma konto an 30sekund do mars. ja mam, dziś założyłam no i ten, petycja:twitition.com/4wpdr Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:26 Ktoś pożyczy 400zł na czapkę Jareda? xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:28 @klaudia_25 , dam ci stówe , jak znajdziesz mi taka czapkę jaką ma Gee xDD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:30 Ja Ci dam następną stówę, ale jak Marsi będą w Polsce, to mi stawiasz bilet xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:38 jak mi taką znajdziesz , to dam Ci stówe i bilet na Marsów xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:38 Ja do Łodzi mam troche daleko... Jakieś pół Polski... xd A więc: @paulina piosenka zaje... zaje... @sasetka Batman super wyczepisty... Dziś mi wali cały dzień... Razem z koleżanką śpiewałyśmy Closer to the Edge na boisku a koledzy z klasy grali tam w piłkę i się dziwnie patrzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:41 Jeb! www.blacklabelboutique.com/spirit-hoods-husky-3110 Może być taka? ;d Marsi w Polsce? Zobaczę co da się zrobić ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:46 Ja narazie idę, ale potem jeszcze wejdę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:47 Jestem powalająca! + 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:47 ej , a to nie jest ta ? shop.spirithoods.com/products/Details.aspx?p=725&cats=0 sorry , że tak o Gee ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:47 Weeeeeeeeeeeeeeeeee! www.blacklabelboutique.com/spirit-hoods-panda-2547 Czapa P!nk! Kuźwa, ja kce taką! Kce ,kce ,kce i jeszcze raz kce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:48 Oho xd www.blacklabelboutique.com/spirit-hoods-husky-3110 Ta lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:50 A nie ,bo ta-www.blacklabelboutique.com/spirit-hoods-panda-2547 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:53 It's RED <3 Biała lypsza! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:51 heej jednak moje marzenia o zlocie rozbiły się gwałtownie w pył jak rodzice po wczorajszym koncercie stwierdzili, że słucham 'szatańskiej' muzyki, to nie jest dla mnie, pogo to zuo, szatan, glany to jeszcze większy szatan i takie tam inne... matko, co ja mam z takimi rodzicami, powiedziałam im, że nie mają pojęcia o wychowaniu dzieci, i że jak chcą to niech sobie słuchają disco polo i chodzą na dyskoteki, ale ja się poniżać nie będę. Tak, od tej pory nie za bardzo się do nich odzywam xP sorry, że Wam tak przynudzam, ale się musiałam wyżalić! ze zlotu nici, z koncertu Gienka Loski nici, ze wszystkiego wyszło jedno wielkie gó..., bo oni nie wiedzą, co to rock i metal, szlag mnie trafia! co do piosenki - jest super! co do rysunku - też jest świetny! zazdroszczę, że Wam się chce xD ja miałam iść do szkoły plastycznej, ale nie chciało mi się pracować, tak wiem, leń... o której była wczorajsza konfa? dzisiaj będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:56 Łee, no nie masz za dobrze cooma. Wypij piwo na poprawę nastroju Kuźwa, zrobiłam 5 rysunków Hayley i każdy jest do kitu Mam nadzieję,że jutro złapie mnie wena i narysuję coś dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:57 moja mama jak posłuchała tego co ja słucham , miała tylko jedno słowo : hałas . na jakim koncercie byłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 21:59 @cooma mam to samo.. jestem dzieckiem szatana i mogę•iść pod opiekę księdza natanka.. on by mnie nawrócił konfa była wczoraj o 23.. i na koniec byłam ja i milenka Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:00 Moja mama nawet nie wie co to jest xD Nie słuchała i jest dobrze Song wrzuć rysunki :3 Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:03 ksiądz Natanek powinien uczyc kolorów - jaskrawy czarny . @song - wrzucaj ! jaka konfa ? gadac mi tu ! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:01 Właśnie,jaki koncert? Btw-moja mama nawet nie słyszała żadnej piosenki,której słucham. Tylko mój brat przeglądał moją "play listę"(czy jak to się nazywa), jego wzrok zatrzymał się na nirvanie i zaczął się zacieszać,że słucham jego ulubionego zespołu. Tak właściwie,to jestem dla wszystkich takim małym,tajemniczym ktosiem Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:02 klaudia-nie,bo są brzydkie. Jak jutro coś mi wyjdzie,to wtedy wstawię. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:04 Ech przejmujesz się xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:07 ej , jaka konfa ? mogę się dołączyc ? ; ) @song , dawaj , nie przejmuj się ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:10 Właśnie! Dla mnie nawet bazgroły 5 latka są ładniejsze od moich A no i Żared <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:09 ejj wstaw ja też brzydko rysuje i wstawiłam (no teraz to już usunełam XD ) i jutro jade do wawy i mnie nie będzie ale neta bd mieć więc moze napisze a potem w srode do babci i w sob wracam i tam juz nie bd mieć neta Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:11 Może wstawię...zobaczy się. kara-Ty malujesz b.ładnie,a ja ...bardzo amatorsko. I trochę się waham... Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:12 Byłam na koncercie Acid Drinkers, no to wiecie.. ludzie byli tacy troszkę metalowcy no xD dzisiaj zobaczyli, że mam na całym ciele odbite glany, mam zakwasy na szyi, nie mogę podnosić rąk i jestem ogólnie cała poobijana po pogo... no się zdenerwowali xD kazali mi przestać słuchać metalu i rocka! a ja na złość teraz chodzę po domu ze słuchawkami w uszach i ich ignoruję xD muszę się odstresować! ;P ja chcę dzisiaj dołączyć do konfy jak coś, ale nie tak późno, dziewczyny! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:18 ja Wam zazdroszczę, że Wam się chce rysować, mnie najpierw złapie wena, a potem naszkicuję i już mi się nie chce... dlatego moje rysunki się skupiają na samcyh szkicach, moi rodzice nie mogą tego przeżyć, bo mnie chcieli do liceum plastycznego wysłać.. o takie dziecko by im się podobało, maluje, nic nie mówi, grzeczne, ubiera się na różowo xD ale takie, szatan! xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:22 no , ja też . szatanie xDD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:19 cooma- Właśnie ignoruj,prawidłowo Zazdroszczę ci,też bym chciała brać udział w pogo,choć bym miała przy tym rękę złamać btw- Jednak definitywnie rysunek wstawię jutro. Dzisiaj nie chciało mi się szukać ołówka i rysowałam długopisem, a że co jakiś czas mi się coś rozpieprzyło ,to nie mogłam tego zetrzeć,wgl. nie mogłam zrobić cieniowania i tusz mi się rozmazywał -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:22 oj song! musisz to nadrobić! pogo jest niesamowite... Ci ludzie! po prostu taki klimat! a jak upadłam to od razu się wszyscy rzucili, żeby mnie podnieść, piękne! ;P tyle, że mnie teraz wszystko masakryczne boli, ale było warto! tylko pamiętaj, glany, nie trampki! xD Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:26 Kurde, dziś nie siedziałam prawie wcale na kocie (ani nigdzie) i znowu mam zaległości. Zrobiłyście dziś nową kolumnę, a nie mam czasu nadrobić. Ale od jutra już nie rozstaję się z FKE Możecie powiedzieć co się dziś tu działo ? Proszę Was bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:31 no więc tak.. z tego co pamiętam : szukałyśmy czapek Jaredowo-Gerardowych , @song miała wstawic swoją Hayley , ja wstawiłam Batmana , a @cooma dowiedziała się od rodziców że jest szatanem xDD jak o czymś zapomniałam , to nie udupcie o co chodzi z konfami ? xD bo mi nikt nie odpowiedział *foch forever* Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:26 Jeszcze do mojego pierwszego pogo trochę daleko,ma dopiero 13 lat (niestety) i nie mogę jeździć na koncerty. Czemu nie mogłam się urodzić wcześniej? kurna,zakochałam się-i2.pinger.pl/pgr392/b7b9b453000a62b14a329338/czarne+trampki.jpg nie wiem jak i jakim sposobem,ale je zdobędę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:29 Nie podobają mi się te buty Wolę kupić tę czapkę Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:30 ja mam 15 lat i na koncerty nie mogę jeździć JUŻ. od dzisiaj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:27 sasetka54 - nie mam Twojego gg, podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:32 jeny... przerażacie mnie.... wychodzę z domu na kilka godzin, wracam a tu nowa kolumna ;p nie mam nawet czasu, żeby wszystkiego nadrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:35 Haha xd Dziwne nikt nie ma czasu żeby nadrobić Ej! Nie piłyśmy jeszcze za nowa kolumnę Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:35 one są straszne ;D ja też zaglądam co parę godzin i ciągle muszę nadrabiać ;p przydałoby się FKE w telefonie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:35 czyżby @cooma miała dziś urodzinki ? gg sasetki raz : 36454214 . Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:38 nie chodziło, że mam od dzisiaj 15 lat, tylko, że od dzisiaj nie mogę jeździć na koncerty, bo rodzice dzisiaj uznali, ze jestem szatanem ;P ja ciągle nadrabiam! wszystko czytam! ;P dzięki za gg Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:40 mój brat tańczył pogo szkoda ze tego nie widziałam i mnie tam nie było ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:39 Martyna, dziękuję macie linka do tych czapek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:41 spirithoods.com/ www.shopthetrendboutique.com/spirithoods1.html?page=0&sf=&sd=a#sortblock prosze ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:43 kara 4454 - najlepsze pogo jakie w życiu widziałam było chyba na Woodstocku jak grało Papa Roach, była po prostu masakra jakaś, jeszcze to błoto ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:45 martyna, dziękuję świetne czapki, ale drooogie.. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:44 gossip-w poprzedniej kolumnie podawaliśmy linki,znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:46 A co będziesz czapki kupować? Ej gdzie moja stówa za znalezienie czapki? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:49 Tutaj da się kupić www.blacklabelboutique.com/spirit-hoods-husky-3110 Skoro tęskni to dlaczego nie przyjedzi? ;c Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:49 klaudia-*rzuca 100 zł*masz, trzeba cię nagrodzić za tą ciężką pracę Weeee, zrobiłam sobie tatuaż długopisem i zacieszam jak głupia. Weeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:51 tylko mnie nakręciłyście na te pogo Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:50 nie znalazłaś mi takiej samej , to stówy nie dostaniesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:53 sasetka-Nie płacz,uszyję ci taką samą i będziesz jak Gerard Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:56 Pozwólcie, że się z Wami pożegnam, bo raczej nie będę już tak często wchodzić na FKE. Może czasem zerknę co się tu dzieje. O powód nie pytajcie. Więc żegnaj Echelonie Jak coś dostępna jestem na GG Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:55 kara4454- prawidłowo! ja na każdym koncercie idę w pogo, potem chodzę obolała przez kilka tygodni, ogólnie wyglądam jakby mnie ktoś pobił od góry do dołu, ale jest niesamowicie! te czapki są odjechane! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 22:58 ej , dajcie mi swoje gygy , bo mam tylko te , co są ma MCR3 : )) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:00 Martyno to moje masz to ja też chce taką czape i chce wyglądać jak Gee !! Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:03 coraz więcej osób odchodzi, ale i przybywa albo powraca, co się dzieje? ludzie przychodźcie, ale nie odchodźcie morelka227 - będziemy tęsknić ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:05 @morelka właśnie, nie zapomnij o nas Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:07 @morelka , nie zapomnij o nas i wracaj szybko ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:05 morelka227-[*] ,ale wróć kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:08 haha Song ci uszyje? Juz lepiej kupic Szkoda kasy na szycie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:16 Ale ja jej dam za darmo,rodzinie się nie płaci Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:19 oh , dziękuję no bo Echelon to jedna rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:31 Song, to ja też zamawiam u Ciebie Echelon = rodzina idę, . marsowych Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:39 ja też lecę ; * Song , do kiedy składac zamówienia ? xDD Dżaredowo-Szanonowo-Tomowych snów ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 11.07.11, 23:50 ja też już ide jak bd w wawie to moze napisze pa Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 12.07.11, 08:49 Morelko wracaj tu często i nie zapimnij o nas moge gee gee: 12616172 Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ only_exception wróciła?! 12.07.11, 01:50 ja pier.dol.ę! AAAAAAAAAAAAAA!!! siema znów, stara Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Oj song, song :D 12.07.11, 09:27 Ale to ty musisz wydać kupę kasy żeby to uszyć! xd Tylko nie zabij lisa i huskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:03 jestem chora, KURWA, chora jestem, qrwa. ;CCC nie zabijajcie zwierzatek! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:15 Dlatego ja wolę kupić w necie i mieć pewność, że zwierzaki nie ucierpiały ;P Ale myślę, że song też nie zabije zwierzątek ;] Powrotu do zdrowia życzę mab Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:16 Ado- tak, wróciła własciwie to cześć. nadrobiłam do połowy i dalej nie dam rady xD opowiecie co sie dziao? ja o zlocie tez pomarzę, bo koleżanka.... wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:19 Nie denerwuj się odlot. Kiedyś pojedziesz! (; Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:23 dobry @mab - wracaj do zdrowia ; ) a tak wgl to kto organizuje ten zlot ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Oj song, song :D 12.07.11, 10:26 Polski Echelon. a konkretniej, jamiejester z twittera i ktoś jeszcze .w każdym razie, to znane osoby z PE Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Akcja. 12.07.11, 10:34 Dzień dobry Chciałam Was poinformować że moje Siostry z nk tworzą filmik na yt dla Marsów. Ja biorę udział, niewiem jak Wy Więcej macie tuatj: Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Akcja. 12.07.11, 10:52 @odlot - nie musisz mieć nk, wystarczy mieć meila żeby wysłać.' @klaudia - to zrób teraz Ja czekam na wristband, bo zamówiłam z allegro i teraz czekam, o chcę żeby był na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
song Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 10:51 Też nie mam nk . A zwierzaki nie ucierpią,nie martwcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 10:56 Nie musicie mieć nk xd Wystarczy mieć meila A tak wgl, @song co Ty masz z tym pstrongiem?! xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 10:56 wstawisz te rysunki? ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:06 Jeszcze nie skończyłam. Btw-Król Julian raz powiedział "onga,onga,onga,laski lubią pstronga" i mi ten tekst zapadł w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:09 ja nie jem ryb. i wgl to jestem tak niefotogeniczna, ze na pewno swojej foty nie wysle. ja nie z takich co robia sweet focie na nk badz fejsa o.O Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:17 @marsowy_odlot, a dlaczego nei mogę tej dziewczyny na twitterze dodać ( help me ! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:21 tak, ja też nie mogłam. ona ma ochronę danych i trza "poprosić" o to, żeby ją follownąć. także mnie przyjęła za... 5 czy 6 razem. jest na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:55 możecie się na mnie fochnąc czy cuś , ale ja nie robię tego zdjęcia . ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 11:56 Bierzecie udział w tej akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 12:02 chyba nie... chcialabym ale wiecie... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 12:08 ja nie , sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Onga, onga,onga! Laski lubią pstronga! 12.07.11, 12:31 To teraz nie kwejk tylko kiepy.. tak dla odmiany klik Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Łaa 12.07.11, 12:38 Paramore :p Jaki zaciesz ;. Tak wróciłam ;pp Przybij żółwia :pp W akcji moze wezme udzial, zalezy czy kumpele pomoga mi zrobioc cos fajnego Zrobiłam sb wczoraj tipsy i jaram sie caly czas.. A dzis o 15 jade poznac moja nową klase ;p Mam nadzieje, ze nie będą to jakies pustaki :pp Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Łaa 12.07.11, 13:23 @only- dasz zdjęcie na kota tych tipsów? chce zobaczyć, z czego się jarasz ja też nie wysyłam, sory, ale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: kwejk 12.07.11, 15:03 Ja też xd Ale byłoby to dziwne, wszyscy się na niego lampią, takie o ślepska: |O.O| A Jared, ewangelia według... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: kwejk 12.07.11, 15:14 ja nawet na religie do pana Dżeja mogłbym chodzic z przyjemnością xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: kwejk 12.07.11, 15:39 mysle, ze chodzilabym do kosciola codziennie. na wszystkie rozance, majowe, drogi krzyzowe, zywe rozance, obchody dnia marhewki, spowiadalabym sie 2 razy w tygodniu, etc. matkooooooo <3 zostalabym ministrantem, lektorem, koscielnym... wszystkim co sie da. mialabym tyle podpisow w ksiazeczce do bierzmowania, ze z biegu by mnie dopuscili. 'od kogo masz podpisy? o.O' 'od ksiedza LETO!' Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: kwejk 12.07.11, 16:15 mab-miejsce minstrantów zaklepali by Szanana i Tomo,także się już nie załapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: kwejk 12.07.11, 16:31 A u mnie odchodzi katechetka, może zatrudnią pana Leto? xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: kwejk 12.07.11, 16:36 paula- Jak zatrudnią,to przenoszę się do twojej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: kwejk 12.07.11, 16:58 Spoko I cały PE się przeniesie i będzie taka wieeeelka klasa "Echelon" xD Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: kwejk 12.07.11, 16:59 Weeeee, Nauczyciele nie wytrzymają z nami psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kwejk 12.07.11, 17:37 siema ! jestem właśnie w waiw e tam tylko ksiądz Leto by nas uczył ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: kwejk 12.07.11, 17:50 łeeee, to ja bym się na chrześcijaństwo nawróciła XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: kwejk 12.07.11, 17:51 Nowa kolumna jeszcze tylko 400 postów do FKE 5! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: kwejk 12.07.11, 17:54 ej no... teraz nowa kolumna, bo się coś potegowało -.- WEZWANIE DLA CAŁEGO ECHELONU! Oficjalnie rozpoczął się TYDZIEŃ NIGHT OF THE HUNTER!!! Jesteśmy pewni,że zgodzicie się z nami,że jest to niezwykle wyjątkowa MARSOWA piosenka.Piosenka,o której nigdy nie pomyślelibyśmy,że otrzyma szansę.Jednak teraz kiedy ją ma musimy się zjednoczyć i wspierać ją dzieląc się naszym podekscytowaniem i wiarą. Możecie to zrobić kilkoma sposobami:tworząc avatary NIGHT OF THE HUNTER,street art,virale,a także przemawiając za tą piosenką i dając znać radiostacjom,że chcecie usłyszeć HUNTER na ich codziennych listach! Jeśli jesteście w AUSTRALII to piosenką,która obecnie potrzebuje wsparcia w radio jest THIS IS WAR,a we Francji jest to CLOSER TO THE EDGE! Przyślijcie nam swoje screencapsy i zdjęcia,żebyśmy mogli zobaczyć waszą pracę. Będziemy oglądać i wybierać najlepsze z najlepszych.Nagrodą są bilety,spotkanie z zespołem,tweety,retweety i rozmowy telefoniczne z samym zespołem! DZIĘKUJEMY WAM,MARSARMY! Oto nadająca się do druku ulotka NIGHT OF THE HUNTER,którą możecie rozlepić w całym swoim mieście!Wydrukujcie tę ulotkę i pamiętajcie,żeby rozciąć ją pod każdym ‘thirtysecondstomars.com’,tak żeby ludzie mogli oderwać tę etykietkę i zatrzymać ją dla siebie! thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/wp-content/uploads/2011/07/noth_lrg.jpg obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
cooma kolumna 12.07.11, 18:09 jejku, ale Wy pędzicie ;* ale fajna akcja! ;D kurczę tylko nie mam jak tych ulotek wydrukować, a nawet nie mam z kim się za to zabrać, cierpię na brak marsowych przyjaciół ;< w ogóle to miałam marsowo-rockowy sen dzisiaj, tzn, nie tylko o marsach, ale też się przewinęli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: kolumna 12.07.11, 18:16 ja może wydrukuję te ulotki, jeśli drukara nie zawiedzie. no i jeśli znajdę kogoś, z kim chcialoby się ze mną rozwieszać xd mam pomysł na awatar na NOTHweek, ale wam na razie nie zdradzę, bo nie wiem czy się uda ;o także trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: kolumna 12.07.11, 18:18 Również cierpię na brak marsowych przyjaciół. W realu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: kolumna 12.07.11, 18:21 no moi przyjaciele słuchają 30STM, dzięki mnie, a raczej przeze mnie, znają większość piosenek, ale wątpię czy by im się chciało, niestety ;< Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: kolumna 12.07.11, 18:28 ale pędzicie . ja niestety też nie mam nikogo kto słucha , a raczej ZNA Marsiaków. . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: kolumna 12.07.11, 18:52 Ja już raz rozwieszałam ulotki. Poprosiłam przyjaciółkę i koleżankę. Poszły żeby się przejść, a ja rozwieszłąm ulotki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 ................ -.- 12.07.11, 18:54 Ej... tak czytam o tej akcji z NOTH i nie kapuję tego z tymi awatarami xD Chodzi że wymyślamy coś i ustawiamy na swój awatar? Np. Robimy sobie z zdjęcie z napisem "NOTH" i dajemy na awatar? Weźcie mi to rozjaśnijcie, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ................ -.- 12.07.11, 18:56 Ksiadz LETO, ksiedzem LETO ale... co z celibatem ? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: ................ -.- 12.07.11, 19:13 witam dawno mnie tu nie było za nową kolumnę Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 19:29 Za nową kolumnę! I przyłączam się do pytania. O co chodzi z tymi avatarami? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ................ -.- 12.07.11, 20:21 avatarki można robić samemu np. łączysz różne zdjęcia. avatary zaliczają sie do kolejnej rzeczy z serii 'wiem co to, ale za cholerę ci tego nie wytłumaczę' @mab właśnie dlatego Jay nie jest księdzem na pełen etat. czasem bierze urlop na bliżej nieokreślone... wypady xDD wyobraźcie sobie księdza Leto śpiewającego psalmy nie raz nie dwa, miałam ochotę włamać się do kościoła i puścić jakąś piosenkę marsów np. taką spokojną Battle of One xDD mohery by tego nerwowo nie wytrzymały Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:26 @ramen , ja chciałam babce od religii puścic Nirvanę xDD nie dośc , że już mnie lubiła bo nie chodziłam na religie , to jeszcze zobstałabym klasowym szatanem ! xD ks Leto i celibat ? O.o żart czy co ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ................ -.- 12.07.11, 20:31 @sasetka miota tobą szatan czasem mam ochotę księdzu ( którego serdecznie pozdrawiam środkowym palcem :] ) tez zacząć machać triadą czy glifami. raz na lekcji miałam koszulkę z triada i już czekałam na jakąś złośliwą uwagę. bo ta czarna zjawa uwielbia wypytywać o wszystko. grr Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:34 ja to wgl jestem szatan , mam pomalowane paznokcie na jaskrwy czarny @ramen , jak skomentował nasz Marsowy trójkąt ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ................ -.- 12.07.11, 20:39 no właśnie nie skomentował! co mi w pewnym sensie odpowiada, a w pewnym nie bo chętnie bym się z nim pokłóciła, ba cała klasa by się chętnie pokłóciła z nim ale daję słowo trochę dziwne sie na mnie patrzył. w przyszłym roku na tablicy napisze ' Tomo Milicievic is fucking Jesus!' Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:45 a nie lepiej 'Tomo Milicevic is fucking Jesus i ch.uj. ' ? xDDD wybaczcie słownictwo . Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 20:46 Gdybym nosiła triade do szkoły to uznali by mnie za antychrysta Jestem ciekawa kto nawymyślał te wszystkie "znaki szatana". W piśmie świętym nie ma tam żadnej wzmianki o jakichś znakach,a się ludzie czepiają Np. Ostatnio czytałam,że motyl to znak szatana. Czyli mam satanistyczny avatar?Aha, fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:49 Song , jeśli masz znak satanistyczny na swym avatarze , to wiedz , że coś się dzieje . odpierdziela mi trochę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Triada 12.07.11, 20:53 Kupował ktoś triadę? Jeśli tak to: Gdzie, i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 20:55 Palisz-nie Narkotyki-nie To może...motyle? klaudia-Obecnie mi wyskakuje jakiś błąd i nie mogę wstawić zdjęcia,spróbuję jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:57 ok A co z tą triadą? Masz może song? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 20:59 A zdradzisz gdzie kupiłaś i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:00 No przecież pisałam,że na allegro za 45 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ................ -.- 12.07.11, 21:05 jak znajdziesz tansze to napisz. jakby się udało, to w czwartek rozwieszam ulotki. a dziś awatar. i chodzi w tym o to, moim zdaniem, żeby wyrazić marsowo jak rozumiesz noth. tak ja myśle, wy róbcie jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:07 odlot-Pochwalisz się avatarem jak skończysz? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:08 Będę szukać, ale na razie na allegro znalazłam przywieszkę [45zł ] bransoletkę [65zł ] i pierścionek [55zł ] *ceny liczone z przesyłkami* Strasznie drogie ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: ................ -.- 12.07.11, 21:13 ksiądz Leto . hah triady są drogie do tych co mają z allegro: A dobnrej jakości chociaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:16 jezu zostawić was na 3 godziny i już 1000 postów XD no więc co sie działo, bo mi sie nie chce czytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ................ -.- 12.07.11, 21:20 wiem, że powinnam to dać na wątek MSI, ale coo tam: demotywatory.pl/1941531/Zanim-kogos-skrytykujesz Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:16 gossip-Raczej opłacało się kupić, zrobione z prawdziwego srebra,nie brązowieje mimo tego,że przez przypadek wpadła mi do wody. I dali jeszcze niebieski rzemyk gratis. Ale moim zdaniem trochę za długo trzeba czekać, aż 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ................ -.- 12.07.11, 21:23 kurcze, dałam link nie tu gdzie trza. sorry! ale fajny jest ;o Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: ................ -.- 12.07.11, 21:28 ja nie mam triady. a bardzo bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:34 Tutaj macie linka na allegro do triady co ja kupowałam: Triada Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:35 paulinka, też z tond brałam, przybij żółwia Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: ................ -.- 12.07.11, 21:39 mnie by było jak na razie stać, ale chcę sobie kupić płytę MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:35 Ja też kce! ;c Ale jeśli miałabym wybierać między triadą a ta włochatą czapką... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:39 wy wszystkie macie triady a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ................ -.- 12.07.11, 21:39 @klaudia - ja bym wybrała chyba triadę..... Nie no niewiem xD @song - zółwiiik! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:44 Weeeee,znalazłam kwejka- kwejk.pl/obrazek/256497/30stm,family.html Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: ................ -.- 12.07.11, 21:41 Cześć. Dwa dni mnie było i tyle postów, wszystkie przeczytałam mistrzu jestem Byłam u babci i albo mi jedzenie wpychała( 3 razy więcej niż zwykle jem , a potem skarżyła rodzicom , że nic nie jadłam) albo mnie wyciągała na rower albo rolki. 1.Ja chce triadę !! Niestety mój jakże wspaniały tata nie pozwala żebym sobie kupiła. 2. Jared jako ksiądz był by świetny. Wyobrażam sobie jak na psalmie śpiewa 'Enemy of mine I'll fuck you like the devil' albo He said, "You'd better pray to Jesus" She said, "I don’t believe in god" a wszystkie mohery za nim powtarzają nie wiedząc o co chodzi. 3. Ja mam fajnego pana od religii , słucha rocka i metalu , gadamy o czym chcemy na religii. Mówił , że znaki satanistyczne to znaki boga przekształcone przez satanistów. 4. only_ wróciłaś !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ................ -.- 12.07.11, 21:47 lovesick-wymiatasz bez miotełki jak to mówi "paramooore" Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ................ -.- 12.07.11, 22:02 Wow gratulacje! ;o A oto co znalazłam na tłiterze! AgataEchelon napisała: 30SECONDSTOMARS PLEASE STOP ADDING TOUR DATES twitition.com/5k9yl No i jest petycja w sprawie, no przerwy dla Marsów. Jesteście za czy przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ................ -.- 12.07.11, 22:05 @lovesick , chciałabym zobaczyc jak Jared wykakuje moherom z 'Buddha For Mary' Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 ehh ;d 12.07.11, 22:13 a ja znów nie wiem o co chodzi nie ma mnie w domu całymi dniami i teraz nic nie wiem ;o Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: ehh ;d 12.07.11, 22:25 kara, nie martw sie, ja tez nie mam triady ;o ;c Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: ehh ;d 12.07.11, 22:57 Ja z początku też nie,ale @marsowy_odlot mi pomogła za co bardzo jej dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ehh ;d 12.07.11, 23:37 Co do Tłitera to spoko, się połapiecie. Ja sie sama połapałam. A do dziewczyn co nie mają triad: Napiszcie zażalenie do Bronka! xd Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ehh ;d 12.07.11, 23:50 a Bronek połączy się z nami w bulu i nadzieji ? xDD lecę Echelonki ; ** Echelońskich snów Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ehh ;d 13.07.11, 09:11 Przecież Bronek nie skuma o co łazi i poleci na marsa w poszukiwaniu triad. Wiecie jaki on przymulony Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: ehh ;d 13.07.11, 09:21 Może Bronek kupi nam bilety na marsa w biurze podróży triada . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ehh ;d 13.07.11, 10:19 ej, ludki pamiętacie ten filmik z krakowa co jay robił se zdjęcia z kilkoma dziewczynami? jadna z nich to wlasnie jamiejester. ale nie ona sie wy.je.bała XD w każdym razie, na fb wszystko jest. cześć nadrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ehh ;d 13.07.11, 10:32 Odkryłam tajemnicę na skalę światową - kwejk.pl/obrazek/258169/jared,leto.html Detektyw song rozwiązała kolejną zagadkę Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ehh ;d 13.07.11, 10:59 Klaudia- nie trza mieć fb żeby zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ehh ;d 13.07.11, 11:42 kurde... awatar nie wyszedł ( a to wszystko przez tomo i jego nos Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: ehh ;d 13.07.11, 12:29 @odlot , czekamy na twój NOTH av . ; ) @song - Hayley poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception No... 13.07.11, 12:35 Wróciłam wróciłam, ale nie nadążam za waszymi postami ;p Nie wiem ile wy siedzicie na kompach i piszecie :pp Juz zaraz zrobię zdjęcie moim tipsom, ale ostrzegam, ze one nie sa idealne , bo robi mi je zawsze koleżanka, a ona nie jest żadną kosmetyczką czy coś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: No... 13.07.11, 13:48 hej laski mam pytanie - wiecie gdzie można kupić jakieś literki-cyferki koraliki? bo na allegro nie ma w sklepach też a chciałabym zrobić sobie takie marsowe bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: No... 13.07.11, 13:48 właśnie song dawaj rysunki miały już dawno być ! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: No... 13.07.11, 13:59 o ludzie, nie ma człowieka na forum dzień czy dwa, a tu nowe 2000 postów! zaczęłam czytać wczoraj "my dzieci z dworca zoo", wszyscy mi o tej książce mówieli, i... kurde, nie wiem co jest ale po prostu nie mogę tego czytać, zawsze jak jakaś książka mi się podobała to nie mogłam się od niej odleić, a tu przeczytam 20 stron i muszę zrobić przerwe i dopiero za jakieś 2-3 godziny mogę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: No... 13.07.11, 14:09 Nie o to chodzi, ci co czytali to wiedzą, myslę, że tej książki nie da się oceniać w kwestii podoba się/ nie podoba. Ona jest cholernie ciężka, a ja chyba jestem za słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: No... 13.07.11, 14:25 morelka czytaj, czytaj! wgl, to witam Was xd Mój wristband już przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: No... 13.07.11, 15:08 u mnie jedna laska w klasie przyniosłą kiedyś 'my dzieci z dworca zoo' i większość dziewczyn zawsze jakoś dorwała się jej do tej książki. naprawdę ciężka, ale chętnie bym ją przeczytała. na pewno nie dla każdego bo jest tam dużo ostrzejszych scen. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: No... 13.07.11, 15:09 oglądałam film i był zajebisty :d Musze wypożyczyć książkę i przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: No... 13.07.11, 15:22 jeny!!! ale lecicie!! ;D a ja nie mogę wchodzić za bardzo, bo mam zawirusowany komputer i cholernie się muli ;// ja książki czytam i właśnie poszukuje jakiejś dobrej ;p czy tylko mi się chce tak spać? ;;p Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: No... 13.07.11, 15:36 @klaudusss- mi też chce się spać ;o toast Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: No... 13.07.11, 16:22 A ja jakoś nie xd @song wrzucisz te rysunki czy nie? ;c Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: No... 13.07.11, 16:56 song! nie unikaj tematu rysunkow! tez chce spac, klaudio, wiec nie jestes osamotniona w tym pragnieniu. ;d chyba przeczytam ta ksiazke jak skoncze pottera... czyli za jakies 2 dni ;d Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: No... 13.07.11, 17:17 ja nie czytam dużo książek a mi spać się chce cholernie bo kurcze mać do 3 nad ranem Marsów słuchałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:00 Kurcze...w tym roku to mam zjebane wakacje noo;/ bachora muszę pilnować...alee na całe szczęście.. Marsi trzymają mnie na duchu A co tam u was moje pierdołki?/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:05 Odmawiam! Nie jestem pierdołą! Jestem Klaudiush! A wakacje zajebi.... z siostrą cioteczną jadę! tak z gorzatą! I nie bedzie mnie 2 tygodnie ;cc Buuu xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:15 gorzta to twoja siostra cioteczna?! O.O srry, nie czaje xp Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:17 I to jestem mało kumata. Tak, tak i jeszcze raz tak! Wiem, że was wkurzyła, ale ja ją naprawdę lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:18 Klaudia_25 jesteś pierdołą Ale marsowym pierdołą;P ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:21 Dzięęki! Pierdoło xd *marsowa pierdoło! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:22 Odlocik jaka reakcja xD Tak Klaudia jedzie ze mną I to moja cioteczna siostra Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:23 No! Closer To The Edge! <3 Ale wiec, że czeka cię proces zmarsowania gorzata! xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:24 XD sory za moją reakcje, ale jakos tak xd i do cholery, nie jestem pierdołą! nie jestem w humorze, lepiej ze mną zadzierać, więc ten. ameeeen. Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:26 marsowy_odlot..a czego w humorze nie jesteś>??? sorki jak coć;* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:27 Przyłączam się do pytania tylko nie bij! *robi pancernika* Tyle razy ile mnie dzisiaj zdzieliłaś za tego gimpa starczy Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:27 Z tego co widzę niedługo będziecie mieć Forum Kotkowego Echelonu 5. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:40 Idę cośzszamać bo głodomorra mnie dopadła xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:49 jestem nie w humorze, bo pierwszy awatar mi nie wyszedł. a zara przedstawiam wam nowy, troche do dupy ale bd robić kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:53 otooo mój awatar na NOTHweek (trochę nie wyszło, ale co tam xd) Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: jjjeezuu;/ 13.07.11, 17:55 ojj nie przejmuj się napij się piwa humor ci się polepszy xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Pytanie ;d 13.07.11, 17:49 Czy Gorzata będzie mogła do nas dołączyć? Zaczęła już słuchać piosenek i co nieco wie o zespole Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 17:54 ta, tylko oficjalne chrzciny i.... mojego awka nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 17:56 marsowy_odlot napisał(a): > ta, tylko oficjalne chrzciny i.... mojego awka nie widać o jednak widać D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 17:57 Super avatar ?<3 Ja tez spróbuję coś tam zrobić xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:01 Jakie chrzciny? Jak one miałby przebiegać? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Pytanie ;d 13.07.11, 17:59 dziewczyny. ale pędzicie ! Nie nadążam naprawde... Cały dzień na kocie dziś spędziłyście ? Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:01 szczerze?? no ja akyualnie to tylko do klpa wychodziłam a tak to caaluutki dzień na kocie siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:00 mówi to ktoś kto nie miał chrcin xD to co, podwójne chrzciny w piwie? o 20? xd Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:05 tylko problemik mamy bo mnie o 20 na kotku nie będzie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:14 Ale tak no ej...bezemnie?? nie można tak to oszukaństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:18 Najwyraźniej kurcze...noo..chyba raczej jutrol* Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:18 no to szybkie chrzciny (mam nadzieję, że pozostałe dziewczyny się na mnie nie obrażą ) Piwo i Pierogis to dania najważniejsze na forum tym. Reszty się uż pewnie domyśliłyście, to ten. ameeen kiedyś was dochrzcimy, bo teraz nie mam pomysłu na kazanie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:22 A no i ten tego ma się rozumieć Amen xD! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:24 Tak gorzata1! Jesteśmy w rodzinie zwanej echelonem..A teraz trzeba to pobłogosławić xD! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:24 ale echelonem musisz się czuć. chrzest to była tylko zabawa, tak dla picu xd Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:27 Wejdź na mój profil i zobacz od ilu lat ja jestem w ECHELONIE:p Kopara ci opadnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:29 xdxdfankaxdxd - od 8 lat jesteś ich fanka? WOW Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:31 Tak wiedziałam że się zdziwicie dziewczynki.... Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:34 Miałam trudne życie i może dla tego właśnie Oni są dla mnie najważniejszą rodziną jaką mam Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:33 no cóż, to dość dziwne, że w wieku 7 lat Echelon, ale tophsze, nie sprzeczam się. sajo nara, spadalam, bo mnie łeb napier.dala. ała. piwo. i need piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:36 marsowy_odlot...nie znasz mnie jak narazie...kiedyś w odległej przyszłości ci wszystko wytłumaczę... narazie 3maj się Marsowych snów ci życzę;*** Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:40 hahahaaa dokładnie jak moja jebnięta sąsiadka;P i na dodatek kuraki trzyma w domu i i im zadki myje xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:43 Haha xd Tydzień oryginalności muszę nosić avatar wybrany przez ....... [nie pozwala się ujawnić xd] bo ten ktoś myśli, że jak miałam poprzednie avatary to jestem "nieoryginalna". Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:45 klaudia - współczuję ci avatar będziesz miała bardzo oryginalny nie ma co xd a tak wgl. wiem o kim mówisz xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:44 xdxdfankaxdxd - Haha... To musi być straszne xD klaudia_25 - ty to spać nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:45 A ty spać możesz teraz? Ja bym nie usnęła xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:47 O ja pierdzielę... Źle zrozumiałam xd Myślałam że mówisz o sobie o tej 5.30 xd Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:46 Straszne??!! to jest masakryczne kutwa xD! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:47 No raczej xd Tak zaczęłyśmy pisać, że skończymy to forum lada moment Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:48 Oj no bo mamy o czym pisać hahah a jaki był wasz najdziwniejszy sen?? Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:53 Mi się śnił sen z Jaredem..jak ktoś mu kulkę w łeb wpakował..a zgadnij kto to zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 18:57 ha jak nie kto inny jak...bimber...no słuchaj taki zjebany sen jak ch... noo Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Pytanie ;d 13.07.11, 19:04 hej wam jutro wyjeżdżam na jakieś dwa tygodnie, ale mam darmowy net w komórce, także będę się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:08 avrilkaskate - fajnie masz Też chce mieć za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:09 co ty gadajesz??? nie możesz!! wyjechać!! Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:15 taa kutwa samą mnie zostawcie a jak Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:20 ja też dziś wyjezdzam do babci i nie bd miec neta ;p nowa kolumna !! Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:23 ok, dziewczyny, nie obraźcie się, ale czytam już 3 wątek echelonu na kocie i coraz bardziej zaczynam wątpic, czy wiecie co robicie. zatracacie się na offtopie, a dużo uważa, że szczytem fanostwa, oddania będzie wstawienie kwejka z marsami, czy czegoś podobnego. piszecie o wszystkim, a tak naprawdę oprócz wyrywek typu "ksiądz leto, mrr < 3", "pierogis", "piwko" nie ma tu nic innego. zaczynam wątpic, śmiem wątpic, jako osoba, która do echelonu nie należy, że nie wiecie chyba na czym to polega. że echelon to dla was jak fan, co za różnica... a bycie fanem 30stm nie czyni cię echelonem. widziałam wiele dziewczyn, które przewijały się przez tematy, kolumny, w końcu posty, by zdobyc uznanie, potem czar prysł i koniec bajki z echelonem. w jakiś sposób odczuwałąm złośc, bo w końcu czytałam cały czas te sześc tycięcy postów, i, jeśli pamięc mnie nie myli, nikt nie mówił nic o żadnym promo, czy czymś w tym stylu. nie chodzi mi o to, że bycie echelonem= promo na mieście, obowiązkowy koncert... ale z waszych rozmów czuję emocje fanów. nie spotkałam się tu z rozmowami na temat akcji, oprócz kilku "nie byłam na SDP", ale spotkałam się z rozmowami na temat koszulek JJ. nie spotkało mnie tu normalne przywitanie, a, tu wybaczcie, durny chrzest, mimo, że był wymysłem, zabawą, zatracałyście cechy prawdziwego echelona. mącenie, rozmowy, zabawy... nie spotkałam się częściej niż raz na parestet postów (kolumn) wracaniem do prawdziwego wątku, do jego tematu, który powinien byc jak macierz. ale nie omieszkałyście cieszyc się z każdej nowej kolumny, mimo, że poprzednia była prawie cała w spamie... liczę na normalną rozmowę, dziękuję za uwagę. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:28 My intentions never change What I want it stays the same And I know what I should do It's time to set myself on fire Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:29 leanne ale żeś się rozpisała bavooo Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:41 leanne - Masz rację...i strasznie głupio mi się zrobiło Przepraszam,bo też zachowywałam się jak narwana fanka. Kurde, trzeba coś z tym zrobić ,naprawdę. Oby fke5 było bardziej...no wiecie. Musimy się wszyscy o to postarać. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:43 @leanne zgadzam się. dobra laski. wysilamy mózgi. kto ma pomysł na fajną marsowa akcje na koncert nawet jakby nie przyjechali to warto mieć choć malutki zalążek jakieś akcji. więc? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pytanie ;d 13.07.11, 19:46 Dobry temat ramen Hmmmm...lepiej zrobić coś innego niż jakieś kartki,bo to się pomału staje oklepane. To musi być coś wyjątkowego.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan przerwa 13.07.11, 19:45 Dziewczyny. Oficjalnie ogłaszam sobie przerwę z FKE. Szczerze ? Nie chce mi się tu już wchodzić i nadrabiać Waszych postów, w których za mało rozmowy o 30STM ... myślę, że wrócę może nawet niedługo, ale narazie mam dość. Paa ! marsowych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
ramen akcja ;D 13.07.11, 19:49 każdy, nawet najgłupszy pomysł. @song masz rację to musi być coś takiego po czym chłopacy słowa nie będą mogli wydusić. prośba - jeśli nie masz marsowego tematu - nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: akcja ;D 13.07.11, 19:57 Możemy zrobić jakąś akcje ze światełkami ,że tak to ujmę. Możemy coś zrobić z jakimiś elementami świetlnymi,tylko nie wiem dokładnie co to może być. macie pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: akcja ;D 13.07.11, 20:09 z tego co czytałam na koncercie w grudniu miałą być akcja z latarkami i triadą. ludzie z sektorów z wymienionych miejsc mieli się ustawić w triadę, ale nie wypaliło bo był problem z organizacją. ale sam pomysł + determinacja ludu bardzo dobry. chciałbym żebyśmy coś wspólnie wykombinowały Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: akcja ;D 13.07.11, 20:13 Kurde nie mam pomysłu xd No nie wiem to ze światełkami jest dobre! teraz jeszcze te avatary... Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: akcja ;D 13.07.11, 20:14 na 3 godziny was kurde same zostawic . 2 nowe kolumny ! w skrócie : co się działo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: akcja ;D 13.07.11, 20:18 @sasetka - postanowiłyśmy zmianę czy. nie piszemy o pierdołach. i przez ostatnie kilka postów zastanawimy się nad akcjami na koncert, pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: akcja ;D 13.07.11, 20:28 Może znów zrobić tą triade,tylko właśnie z tych światełek. Część ludzi (nazwijmy ich grupą 1.)dostanie jakieś tam pałeczki świetlne czy cokolwiek świecącego. Ich światła będą miały kolor np. biały. Oni ustawią się w triadę. Reszta ludzi (grupa nr.2) też będzie miała światła,ale innego koloru np. czerwone. Oni będą robili za "tło". Dla przykładu spójrzcie na ten obrazek. To tak jakby grupa 1 tworzyła białą triadę,a grupa 2 czerwone tło. Czaicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: akcja ;D 13.07.11, 20:30 mysle, ze to byloby urocze ;3 ja widze jeszcze takiego wieeeelkiego pieroga ze swiatelek ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: akcja ;D 13.07.11, 20:31 @song dobre. wręcz bardzo dobre! ja czaję o co chodzi. najlepiej zebrać jak najwięcej pomysłów, a potem będzie co wybierać. przepraszam z góry za to, że będę was teraz męczyć tym pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: akcja ;D 13.07.11, 20:36 Nie dręczysz Racja, trza czekać na inne pomysły i wybrać najlepsze Nawet próbowałam coś tam podpatrzeć od innych akcji fanowskich,ale wszyscy ograniczali się do wyciągania karteczek Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: akcja ;D 13.07.11, 20:56 Kurde! Zdjęcie jest u mnie w profilu. Robić jeszcze inny? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: akcja ;D 13.07.11, 21:26 Teraz z całym zespołem! >CLICK< Ten czy tamten? xd Odpowiedz Link Zgłoś
jjl Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 21:43 pije z sercem przepełnonym miłoscią do wszyskich Marsowych siostr i braci! Dziękuje ze jeseście w moim życiu i jeśli mozna dołczyc, to dołaczam i podążam dalej z Wami FKE i dobrym piwkiem które tu pijecie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:04 ookeej, może mało tu teraz marsowych tematów, ale to nie znaczy, nie niektóre dziewczyny się nie starają. owszem, nie byłam na SDP ani na The Thingu, ale tylko z przyczyn rodzinnych (mama) na zlot też nie bo mama się rozmyśliła. od czegoś się zaczyna, sory, że reaguje tak ostro, ale walcze o to co robię. myslcie o mnie co chcecie, ja wierzę tylko w ludzi i marzenia. Możecie wierzyć albo nie, ale dldzięki Marsom troche zmieniło sie moje zycie i zaczełam dostrzegać różne rzeczy. dziękuję. może i tak, jestem wredna albo przewrażliwiona , ok, wywalcie mnie za to. aaavee Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_aa Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:27 @odlocik zgadzam się z tobą w 100%.. Ale to jest wątek kotkowego Echelonu, right? i to jest the fucking war, right? i musimy mieć prawdziwie marsowe tematy, right? nie wiem dlaczego to napisałam... tak jestem dziwna... Akcja ze światełkami jest meeega... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:40 Wszyscy jesteśmy dziwni, ale jesteśmy rodziną...! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:41 ołkaj. @zakochana dzięki że sie zgadzasz. a propos marsowych tematów: tak sobie przeglądam forum 30sekunddomarsa..... macie konto? a akacja całkiem fajna, ja chyba zaraz biorę się za robienie awatara i jeszcze poszperam na forum czegoś. może podrukuję ulotki, czy coś... a wy planujecie robić coś marsowego? pamiętacie?: THIS IS KURW,A WAR! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:42 marsowy_odlot napisał(a): > ołkaj. @zakochana dzięki że sie zgadzasz. a propos marsowych tematów: tak sobie > przeglądam forum 30sekunddomarsa..... macie konto? > a akacja całkiem fajna, ja chyba zaraz biorę się za robienie awatara i jeszcze > poszperam na forum czegoś. może podrukuję ulotki, czy coś... > a wy planujecie robić coś marsowego? > pamiętacie?: THIS IS KURW,A WAR! *akcja, kufa -.- Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 13.07.11, 22:49 Przepraszam, ale nie nadrabiałam całej kolumny! xd Co do akcji jestem zadowolona że już teraz nad tym myślicie P.S. Nie ma jeszcze koncertu prawda?! Z odlotem się zgadzam bo dzięki marspm moje życie też się zmieniło. a co do awatarów to widzę że mój pomysł jest do bani -.- Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Pobudka! 14.07.11, 09:52 Witam Was moje drogie siostry. Koleżanka mnie rano obudziła z tąd moja obecność tak rano -.- A co tam Wam się śniło, Marsowe? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pobudka! 14.07.11, 10:01 A no to szkoda xd A ja miałam jakis taki pokręcony xD Ale nie marsowy Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pobudka! 14.07.11, 10:05 Mi się nie śniło nic marsowego tym razem. Macie jakieś nowe pomysły na te akcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 10:06 Lan ujęła w tym co napisała powód dla którego odeszłam.. Klaudus o tym wiedziała , bo gadałyśmy na ten temat razem.. Ale Lan pominęła jeden ważny element, który był kluczowa decyzją mojego odejścia- wtedy na forum ( oczywiście oprócz tych paru osób co sa prawie od początku ) były same FG. nie wiem czy dziewczyny tego nie widziałyście ale tak było.. No i jeszcze jedno.. w 90 % zgadzam sie z tym co Lan napisała , ale Echelon nie jest tylko od gadania o Marsach.. Echelon = Rodzina, a rodzina musi sie poznać.. W połowie FKE3 zatraciłyśmy tematykę Marsów potem ja odeszłam wiec nie wiem jak bylo. teraz lekko sie przewijała ich tematyka, ale to na prawde malo. Ale od tej pory musimy powrócić do nich, bo inaczej nie ma sensu pisać tutaj , bo co jak co, ale Echelon , to Echelon i ma swoje żelazne zasady. Jak powiedział J. Leto - Nie da sie zostac Echelonem, to po prostu trzeba czuć... Dobra nie powiedział tak, ale sens jest taki sam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 10:13 Zgadzam się z only_exception. @song co do akcji na koncert to nic nie wymyśliłam Aha no i jeszcze jedno Wczoraj było TIW na vivie w najdroższych tekedyskach i na reblu też podobno było. Na vivie wiem na pewno bo mam nagrane I jeszcze jedno xd Na fajsie jest Wydarzenie żeby byli Marsi znowu w Polsce Kto jeszcze nie kliknął to klikać Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 10:26 Ja nie mam fejsa i nie mogę zobaczyć! ;cc Ktoś kliknie za mnie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 10:44 witam za mnie też kliknijcie c; Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 11:07 @only- ja też się zastanawiałm, czy nie odejść, ale miałam odchodzi akurat kiedy powróciły Ada i Dominika, to zostałam. Także tego. Jest tak jak jest. Ja proponuję, żeby FKE5 zacząć kilka dni po zakończeniu 4. Chyba wiecie czemu. aaameen Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 11:11 Jak mam być szczera to już czasami nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Bo z jednej strony to trudno mi będzie Was zostawić, a z drugiej to jest forum kotkowego ECHELONU. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 11:18 a ja mysle, ze takie pisanie w stylu :'odchodze bo...' 'to nie jest juz stare kotkowo echelonowe forum' ' nie ma juz marsowych tematow' 'moze powinnysmy zrobic sobie przerwe' etc. tez jest bezcelowe ;C Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 11:56 ale, (zawsze mam jakies ale ) taka jest niestety prawda smutna prawda. chyba że znajdzie sie jakieś rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 12:15 dobrze, dobrze. ja wiem, ze to prawda ;c a tak na marginesie to dlaczego krwa zawsze jak mam marsowy sen to pamietam tylko najbardziej absurdalny fragment?! o.O ten fragment to jay w czapce z .. kurczaka ;x Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 14.07.11, 12:20 Obiecałam pokazać moje tipsy, wiec przed chwila zrobiłam im zdjęcie ( telefonem wiec sory za jakość ) i55.tinypic.com/2i6hvn4.jpg i56.tinypic.com/2gxqy9v.jpg i53.tinypic.com/2946pw6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:38 Ej dziewczyny nie ma zabawy...musimy się wziąść do roboty....Wczoraj cholernie mi się zrobiło głupio.... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:44 fajne tipsy. @xdxdfankaxdxd - a co chcesz zrobić? miałam kiedyś pewnien pomysł na wspólną Kotkowo-Echelonową akcję, ale czekam do września kiedy wszystkie dziewczyny już będą. Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:46 tak..jak czytałam wasze wpisy..i ta akcja z triadą...zrobiona ze światełek..nie jest aż taka zła... ale...trzeba po prostu zrobić burzę muzgów....xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:53 ahym. to prosze bardzo, rób burzę mózgów, jeśli to coś da(przypominam, że my nie mieszkamy w jednym miescie, jesteśmy porozmieszczane po Wszechświecie). Czyli to musi być coś takiego, zeby funkcjonowało przez internet. xdxdfankaxdxd- nadążasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:58 marsowy_odlot napisał(a): > ahym. to prosze bardzo, rób burzę mózgów, jeśli to coś da(przypominam, że my ni > e mieszkamy w jednym miescie, jesteśmy porozmieszczane po Wszechświecie). Czyli > to musi być coś takiego, zeby funkcjonowało przez internet. xdxdfankaxdxd- nad > ążasz? dobrz. nie wyraziłam się jasno. ah, nevermind. nie umiem tłumaczyć inaczej. jak coś wymyślicie, to good Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Ok Ok do bani z tym.. Echelonie... 14.07.11, 12:58 ooo takk nadążam.. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception @Odlocik 14.07.11, 12:59 wymiatasz :pp Ja myśle, podobnie jak odlot ;p Musi to być coś prostego, ale takiego żeby chwytało za serca i żeby Marsi zwrócili na to uwgae na tt. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: @Odlocik 14.07.11, 13:09 o no no właśnoe. czyli odpada filmik itp. ps. 16 lipca premiera The Thinga (będzie zawieral Argusy! ) Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: @Odlocik 14.07.11, 13:13 zdradzę wam pomysł, ale dopiero jak wrócą wszystkie dziewczyny, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: @Odlocik 14.07.11, 13:31 oh, mrau, odlot ma pomysl ;> okej, okej. czekamy ... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: @Odlocik 14.07.11, 13:45 hej zgadzam się z tym co kilkanaście postów dalej napisała Only.... jesteśmy rodziną i tematy nie muszą być TYLKO marsowe, ale pisanie 2 kolumn o jakiś owocach i innych pierdołach, to chyba przesada? Jesteśmy rodziną i musimy się poznawać, ale prawdą jest, że FKE1 i FKE2 było inne od tych.... tak jakbyśmy pisały głupoty, byle tylko tworzyć nowe... A co do akcji, to podoba mi się ta Song, z tam triadą i tłem, ale spokojnie.... najpierw zróbmy coś, aby PRZYJECHALI, więc: twitition.com/4wpdr jest źle.... tylko tyle powiem ;/<br /> Provehito In Altum! Noi oczywiście: Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: @Odlocik 14.07.11, 13:53 cześć klaudusss. Błagam Was, jak juz gadamy o owocach to nie więcej niż 30 postów xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: @Odlocik 14.07.11, 14:34 i bez postow typu "hahaha xD" blaaaaaagam ;d anonimowy alkoholik zaczyna pic znowu fuck yeah <pierogis> Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 @gossip 14.07.11, 16:33 przeczytałam posta gossip i myślę dokładnie tak samo wczesniej naprawde lubiłam tu wchodzić i wymieniać z wami opinie, pomysły, spostrzeżenia ale ostatnio z tym forum jest co raz gorzej jasne, nie samymi marsami zyjemy, można nawet powiedziec, że troche się znamy, jestesmy na tym forum długo i normalne, ze gadamy o róznych rzeczach nie tylko o 30stm, ale kiedy te inne rzeczy zaczynaja zapełniac 90% postów to staje się kompletnie bez sensu kiedyś narzekalismy, że "starzy" odeszli z tego forum, patrząc na to jak z każdą kolejną dopisywana do fke cyferką nasze forum się stacza, wcale się im nie dziwię napisałam "nasze forum", bo nie chcę na zawsze tego forum zostawiac, ostatnio rzadko tu wchodze, ale za bardzo te forum lubię i za bardzo, może to głupie, ale za bardzo się do was i do tego forum przywiązałam, by z niego odchodzic szczerze to lata mi co sobie pomyslicie o moim komentarzu, ale mam nadzieję, że stare, dobre, moje fke tu wróci Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: @gossip 14.07.11, 17:02 @Milena- zgadzam się z Tobą. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Provehito in Altum 14.07.11, 17:14 Wiecie co... możecie sobie pomyśleś o mnie co chcecie ale mam do was szacunek Moje Siostry... Ale powiem wam coś co..dla mnie jest ważne.. Gdy pierwszy raz usłyszałam muzykę 30STM..OD RAZU PRZENIKŁA DO MOJEJ DUSZY...DOCIERAJĄC DO NAJGŁĘBSZEGO ZAKĄTKA MOJEJ ZJECHANEJ PSYCHIKI...I zmieniając na pozytyw częściowo moje życie.Ona podarował mi chęć do życia..radości..i marzeń...eliminując strach i smutek jaki kiedyś mnie ogarniał...Muzyka ta mnie zahipnotyzowała..stałam się jej ofiarą..zajrzało do mojego zauroczonego nią zimnego serducha ukazując mi drogę wiary i ku... siły... Więc..proszę was..nie zaniedbujmy siebie na wzajem...ECHELON ma żyć wiecznie..pamiętajcie o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Provehito in Altum 14.07.11, 17:18 dobrze, ale między czasie: przegrywamy. Działać!!www.albumvsalbum.com/content/428-muse-resistance-vs-30-seconds-mars-war Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Provehito in Altum 14.07.11, 17:32 Ja też zagłosowałam i dodałam..no przyznam sie niestosowny komentarz xD Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Provehito in Altum 14.07.11, 17:50 oj bo nie którzy mnie tam wkur....ili xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:09 A co oni ci zrobili? Oprócz wkurzenia! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:13 urodzili sie xd nie noo jeden typ napisał że 30stm muza jest do dupy itd..to pojechałm mu po bandzie i ch... Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:11 aaaa taaaaam.. glupie glosowanie. my i tak jestesmy tak zajebisci, ze jakby nam sie chcialo to bysmy wszystkie glosowania wygrali.. tylko nam sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:24 ej no to... ja wam daje głosowanie, żeby nie gadac o pierdołach a tu.... błech, nevermind Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:25 Nie gadamy o pierdołach! Tłumaczymy dlaczego Marsi przegrywają! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:26 a tak w ogóle, to jeszcze nic nie wiadomo o teledysku do NOTH? jak go sobie wyobrażacie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Provehito in Altum 14.07.11, 18:34 Pioruny, burza... Ogólnie mroczny x3 Odpowiedz Link Zgłoś
cooma ;) 14.07.11, 18:47 macie rację, tylko tyle. co do teledysku, ja jak słyszę tę piosenkę to zawsze sobie wyobrażam taką zajebistą burzę, pioruny walą wszędzie, jest tak bardzo jasno od tych wyładowań, czuję takie świeże powietrze przepełnione ku... marsową energią! z jednej strony przerażające, ale z drugiej piękne i dające kopa... to zawsze widzę jak tego słucham ;P fajnie jakby ten teledysk dawał właśnie takiego kopa Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ;) 14.07.11, 18:49 ja sobie to wyobrażam tak: bez piorunów i burzy, ale za to z mhrocznym lasem, dużą ilością krwi i shannonem zajebiście walącym w bębny *...* no i jezusowo-mroczny mofo Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: ;) 14.07.11, 18:52 a no i mogłyby być jakieś duchy czy coś, takie mroczne twarze w jakimś lesie... taaak... takie wiecie... białe zjawy z przerażającymi twarzami... jakieś duszki leśne czy coś, tylko takie złe ;P matko, jestem dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: ;) 14.07.11, 19:25 A ja sobie to tak wyobrażam: Jakiś tajemniczy,ciemny zamek czy coś w tym stylu,jakaś mgła, i właśnie te pioruny , huragan,duchy,upiorne "stwory",jakieś ,umarlaki,krew,czyiś płacz,samobójstwa,morderstwa,rozpacz itp.. Trochę szaleńczo to brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ;) 14.07.11, 19:38 ja chciałbym w teledysku cos mrocznego i oczywiście Shannon'a walącego w bębny jak oszalały Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ;) 14.07.11, 19:53 Ja zawsze sobie wyobrażam jakiś taki las, w nocy, pełnia i że tam wilki łażą i mają takie niebieskie oczy i potem jest burza........ To zawsze widzę Odpowiedz Link Zgłoś
cooma teledysk 14.07.11, 20:25 mnie jeszcze się zawsze wydawało, że to taka kobieta w białym tak biega po tym lesie, a potem wybiega na jakąś polanę, na środku stoi jedno drzewo (tak, tylko jedno) a ta kobieta ma takie czerwone, szatańskie oczy, takie ogromne, ogólnie jest taka blada i bardzo ładna no i gdzieś mi się tam jeszcze kruki jakieś, jastrzębie, jakieś takie duże ptaszyska przewijają. nie, dobra, to jest dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: teledysk 14.07.11, 22:42 mi tak z ciemnym lasem, mgła i może wilki mające oczy chłopaków xdd na pewno mroczny! każda z Was podpisała petycje? Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: teledysk 15.07.11, 09:56 widze, ze odlocik ratuje nasze fke ; d teledysk... oczywiscie zobaczyc shanna z takimi epickimi bebnami to moje marzenie. ale stosujac sie do tekstu... REVENGE. zemsta... moja wyobraznia galopuje wlasnie w takim tepie, ze nie potrafie jeszcze tego opisac. ogarne to zrelacjonuje ; d AVE Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: teledysk 15.07.11, 10:18 Ja sobie na razie nic nie wyobrażam , bo znając chłopców oni jak zawsze wymyśla coś odmiennego od naszych oczekiwań i chce byc zaskoczona ;p Ale mimo wszystko to słuchając tej piosenki widze czarny las, burze z piorunami, niespokojne, wszędzie uciekające zwierzęta i coś w ten deseń ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Nowa kolumna ;) 15.07.11, 10:56 Niieee! Jak będzie FKE5 to mnie nie będzie ;cc Ale na razie trza to oblać! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Nowa kolumna ;) 15.07.11, 10:59 Przez całe FKE 5 Cię nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Nowa kolumna ;) 15.07.11, 11:00 Jak wy tak szybko piszecie i wykończycie w ok. 2 tygodnie to taaak xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Nowa kolumna ;) 15.07.11, 11:03 Kurde! Połowa FKE5 mnie ominie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Nowa kolumna ;) 15.07.11, 11:51 jak zrobicie fke piateczke to sobie ja poobserwuje. a tak btw. to zgadzam sie. biorac pod uwage hurricane to mysle, ze zadne z naszych wyobrazen sie nie spelni in chlopcy wymysla cos tak zajebiscie dziwnego, ze bedzie trzeba rozkminiac caly teledysk i piosenke od nowa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:00 1. w poniedziałek na kanale e4me (kanał 159 na cyfrowym polsacie) będzie jakiś program o Marsach ps to jest bodajże program arabski więc będzie ciekawie 2.vimeo.com/26450861 ogladałam ten minutowy filik chyba z milion razy, te skrzypce mrrr całe MTV unpugged bedzie mozna obejrzeć nocą z wtorku na środę na mtv.com (ale to pewnie już wiecie) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:23 A ja ma kilka pytać do MTV. Bo to będzie leciało na naszym Polskim MTV, prawda? I to będzie na DVD prawda? Sorry że tak pytam, ale ciemna jestem -.- I oblewamy, oblewamy Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:26 ja se nie obejrze bo nie mam mtv -,- trudno, w końcu od czego jest necior Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:29 Ja mam MTV, ale niewiem czy obejże bo zaniedługo jade na wakacje -.- A tam, sćiągnę sobie Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:32 najpierw to będzie w necie na mtv.com znając naszą telewizję, to obawiam się, że może tego nie być w tv a DVD powinno wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:43 To musze mieć kase na DVD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:44 uhu, czyli muszę uprosić mamę o DVD z Marsami i o Salę Samobójców ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: ogłoszenia parafialne 15.07.11, 12:54 to mam nowy cel w życiu: kupić to DVD Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception ♥ 15.07.11, 13:38 Uwielbiam jak im towarzyszą na występach skrzypce Ja sobie raczej nie kupie tego DVD . Zbieram na buty :pp Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: ♥ 15.07.11, 14:06 Ale jak kupisz buty, to możesz DVD xd Te skrzypce mnie powaliły Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: 15.07.11, 14:16 zawsze jak słyszę skrzypce to mam ciarki a jak słyszę Lux Aeterne to już w ogóle umieram Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: 15.07.11, 14:26 O taak... lux aeterna demotywuje i... relaksuje xd przynajmniej mnie. xp Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: WTF?! 15.07.11, 18:41 To będzie DVD 30 Seconds to mars - MTV Unplugged Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: P.S. 15.07.11, 20:35 Mój zespół i moi fani to unikatowe jednostki, które nazwałem Szczeblami. Szczeble te są rozproszone po całym świecie i są podzielone na armie miłości. My band and my fans are a unique entity, which I named Echelon. Echelons are spread throughout the world, and they are divided into armies of love. (ang.) I wszystko jasne dlaczego jesteśmy Echelonem Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: P.S. 15.07.11, 20:46 ale paczcie: szczeble-drabina-wysokość=NIEBO ku...! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: P.S. 15.07.11, 22:20 no to jesteśmy szczeblami fajnie być szczeblem xd ja nie mogę się już doczekać tego koncertu!!! ;D dzisiaj przyjechała do mnie moja chrzestna i na początek jak mnie zobaczyła, to jak tam na koncercie, i że widziała hurricane i to zajebisty teledysk, i że słyszała kilka piosenek i są zajebiste i żebym jej zgrała inne i później gadałyśmy skąd są chłopaki z Marsa, i o tym, że Jared wygląda baaardzo młodo jestem dumna, że mam taką ciocię moje dziecko jest chore bardzo chore.... ma mnóstwo wirusów.... a nie obejrzę tego koncertu, bo akurat wtedy będę w Paryżu.... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: P.S. 15.07.11, 22:54 Nic nie zrozumiałam, ale okey Będziesz w Paryżu? Na koncercie marsów? ;c Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: P.S. 15.07.11, 23:00 @klaudia_24 Co się smucisz?? Dobrze że będzie! Polak potrafi! @klaudusss weź dużą POLSKĄ FLAGĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: P.S. 15.07.11, 23:18 Powiem wam że coraz bardziej lubię Marsów. Jakoś dziwnie mi z tym xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: P.S. 16.07.11, 11:59 @klaudia_25 myśl pozytywnie! Jeszcze na nie jednym koncercie będziesz! @gorzata.15 Dziwinie się z tym czujesz? Tutaj masz taką wspanialą rodzinke, która czeka, a Ty się dziewnie czujesz? xD A tak wgl, to co tak cicho totaj dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: P.S. 16.07.11, 12:15 cisza że masakra. widziałyście The Thinga na yt? Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception gorzatka 16.07.11, 13:53 @ gorztka. Skoro sie z tym dziwnie czujesz to sie nie ujawniaj, bo każda z nas czuje sie z tym cudownie. @Klaudus bez flagi nie pojedziesz ;p Może Marsi bd tam przypadkiem i jak zobaczą flagę to zdecydują sie odwiedzić Polske ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: gorzatka 16.07.11, 14:09 Dziwnie nie znaczy źle. Jestem tym zdziwiona bo jakoś szybko ich polubiłam. A tak na dobrą sprawę nie miałam nigdy jakiś ulubionych zespołów. A tu nagle... Nie wiem jak się to w ogóle stało. To chyba dzięki wam Uzależniłam się od ich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: gorzatka 16.07.11, 14:57 gorzata-To chyba znaczy ,że "to" poczułaś Poczułaś tą muzykę w sobie Do Echelonu ci coraz bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: gorzatka 16.07.11, 16:19 Tak.... cicha nadzieja, że idę sobie ulicą w Paryżu i nagle przede mną wyłania się Święta Trójca a flagę oczywiście, że biorę. Mam taką flagę Polski z '30 STM' 'ECHELON' i triadą i postanowiłam, że będę ją wszędzie ze sobą brała-na koncerty, wycieczki i takie tam ona jest już nieźle poturbowana po Pradze a wybaczcie, że nie kupię Wam pamiątek z Paryża, ale zbieram po cichutku na goldena Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: gorzatka 16.07.11, 16:54 hej powróciłam po całym tygodniu nieobecności tęsknił ktoś? ^^ mam duużo do nadrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: gorzatka 16.07.11, 17:04 doobry! tęskniłyśmy, tęskniłyśmy piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: gorzatka 16.07.11, 17:05 a no a co tam nowego? widzę, że mamy nowy "nabytek" w Echelonie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: gorzatka 16.07.11, 18:23 tak nowy 'nabytek' bardzo się z tego ciesze nareszcie trochę słonka u Was też? ale ja będę za Wami tęsknić... na piwo zawsze jest czas i ochota właśnie mam koncert u siebie w domu xd Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: gorzatka 16.07.11, 18:32 @klaudusss my tyz będziemy tęsknić. promys u mnie ładna pogoda, ale ja dzisiaj cały czas w domu ^^ Rano tylko z pidżamki w dres wskoczyłam i tak sobie siedzę teraz przed kompem, szczęśliwa, że wreszcie do Was wróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: gorzatka 16.07.11, 19:35 @paramooore wróciła! Ja dość często bywam na dworze ;o Dzisiaj przeczytałam kolejne opowiadanie, o! let-it-all-burn.blog.onet.pl/przygoda-na-marsie.blog.onet.pl map-of-the-world.blog.onet.pl/ Te nadal czytam bo nie są skończone Przeczytałam to: we-will-fight.blog.onet.pl/ Wow! Całkiem dużo tego xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Pobudka! 17.07.11, 11:33 witam, co u was? marsowo? ja dziś chcę znaleźć jakieś łatwe chwyty do marsowych piosenek. a wy co planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception . 17.07.11, 11:39 o , przeglądnę sb to później, a na razie idę się opalać ;p Bo w te wakacje obiecałam sobie, ze zjaram się na czekoladkę :pp paramoreee ♥ Jasne, że tęskniłyśmy :pp Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: . 17.07.11, 11:45 A ja będę wyglądać jak wampir Zresztą jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: . 17.07.11, 11:53 hej hmm... ja powinnam dokończyć pakowanie i sprzątnąć ciuchy z całego pokoju, ale mi się nie chce i chyba pojadę nad morze, bo ciocia ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 17.07.11, 12:00 też chce nad morze! a musze gnić w mieście...wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: . 17.07.11, 12:47 a ja w sierpniu wracam do polski zeby wrocic na wrzesien i zaczac edukacje w uk ;x ej, ja myslalam, ze jak mnie wczoraj caly dzien nie bylo to tu juz bedzie FKE5 ;o Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 17.07.11, 13:12 @mab- to już na stałe będziesz w wlk. brytanii? @aga- jaki wzór? Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: . 17.07.11, 16:49 Siemka widzę, że zwolniłyście tempo Dzisiaj widziałam na e4me reklamę tego programu o marsach (on jest o 18:30 chyba a nie o 17:30) i zapowiada się bardzo obiecujaco a tak wogóle to ten e4me to całkiem fajny kanał, wczoraj w południe przez dwie godziny leciał program z muzyka rockową, w koncu mogłam sobie pooglądać jakies normalne kawałki w tv! czy wam też się chce tak spać? ja nie mogę, a jeszcze wieczorem ognisko... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 17.07.11, 17:34 nie mam tego progrmau a spać mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: . 17.07.11, 18:50 też nie mam tego programu -.- ogólnie to nie cierpię stacji muzycznych bo nic ciekawego, ale VH1 European jest spoko i z tego co czytałam MTV Rocks Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: . 17.07.11, 20:54 Cześć. Przepraszam że nie pisałam, ale byłam u babci. Nie nadrabiałam, no przepraszam no! xd Możecie oposać co się działo? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: . 17.07.11, 20:56 nic sie nie dziao. nie masz dużo do nadrabiania Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Bum szakalaka ; > 17.07.11, 21:09 Postanowiłyśmy zwolnić, żeby nie sprowadzić Echelon na samo dno ;p Mówiąc prosto z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Bum szakalaka ; > 17.07.11, 21:17 serio? a ja myslałam, ze wam sie nie chce tu wchodzić o...O xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Bum szakalaka ; > 17.07.11, 21:32 Ja myślałam, że wszyscy wyjechali xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Do zobaczenia ;** 18.07.11, 00:38 Siostry Opuszczam Was na tydzień i wyjeżdżam do Paryża. Przepraszam, ale nie kupię Wam pamiątek, ponieważ muszę uzbierać jak najszybciej kasę na Marsów wiem, że zrozumiecie Będę za Wami cholernie tęsknić Już powiedziałam, że jak wydarzy się coś cholernie ważnego, np. ślub Jareda z jakąś panną, albo jak pojawią się w Paryżu, to chcę o tym wiedzieć Mam nadzieję, że za tydzień się 'zobaczymy'. Kurde.... wybaczcie, ale przed podróżą mam stresa i pieprzę takie głupoty Provehito In Altum! Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Do zobaczenia ;** 18.07.11, 11:51 do zobaczenia i miłej podróży ;** Będziemy tęsknić;* Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: . 18.07.11, 01:49 @marsowy_odlot moda.allegro.pl/koszulka-30-seconds-to-mars-koszulki-t-shirt-tanio-i1686874147.html#gallery 2c kobiecą ;d Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 NOTH week 18.07.11, 10:11 z bloga Boxerki i Kate: "@ms_unbeliever proponuje szturm na listę NRD w radio Eska Rock. Wejdźcie na listę NRD,zagłosujcie na jakiś utwór,a w miejscu propozycje nowych utworów na listę wpisujcie 30 Seconds To Mars 'Night Of The Hunter'.Róbcie to po kilka razy dziennie i namawiajcie do tego znajomych.Rozgłoście wiadomość gdzie się da." Myślę, że to dobry pomysł, prawie codziennie tam głosuję więc wpisanie tej propozycji nie stanowi żadnego problemu. Do dzieła Echelonie! PS Będziemy tęsknić klaudusss Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: NOTH week 18.07.11, 10:14 Klaudusss- będę tęsknić! Bezpiecznej podróży! Trzymaj się sis a w NRD już zadziałałam Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: NOTH week 18.07.11, 10:31 No i nie zapomnij Flagi ;p Bo jak coś to my cie tam znajdziemy ;> A co do głosowania to głosuje głosuje. No, ale nie chodzi mi o to, żeby przestać pisać, tylko żeby się ograniczyć o gadaniu o niczym :pp Chyba wy też tak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: NOTH week 18.07.11, 10:49 mi o to też chodzi only. chodzi o to, że gadanie dwie kolumny o owocach i o farbowaniu włosów to przesada była xDD co do głosowania - zacznam zaraz głosować Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: NOTH week 18.07.11, 10:56 tak, to była przesada, ale starłam się jakoś zmarsować ponownie to forum. to że nie wyszło, to już nic nie poradzę. ave botox foeva Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: NOTH week 18.07.11, 10:58 marsowy_odlot napisał(a): > tak, to była przesada, ale starłam się jakoś zmarsować ponownie to forum. to że > nie wyszło, to już nic nie poradzę. ave botox foeva ave botox foeva- oto moje nowe powitanie i pożegnanie xo Odpowiedz Link Zgłoś
alice7778 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 11:07 Nareszcie Love Shannon,Jared,Tomo <3 Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 11:18 @odlot , nawet nie pierdziel, że chcesz odejść.. Dziewczyny ! Pamiętajcie, że jesteśmy Armią ! A Armia tak szybko się nie poddaje ! Armia nigdy się nie poddaje! Bycie Echelonem ma swój obowiązek. I jeśli nim jesteś , nie dasz rady odejść. To już pozostaje na zawsze.. Może po jakimś czasie przestaniemy tak bardzo to okazywać, ale w naszych sercach pozostanie wspomnie. naszym wnukom będziemy opowiadać jak to pisało sie z dziewczynami rozsianymi po całym świecie, nigdy sie ich na oczy nie widziało, a jednak łączyło je więcej niż przeciętnych przyjaciół. Łączyła je duma z bycia Echelonem, Miłość i Wiara w 30 Seconds To Mars. Ja tak szybko się nie poddam i będę walczyć o FKE5. Jak powiedział kiedyś Jared “Żyję według zasady,że powinno się podążać za swoimi marzeniami...nieważne co robisz,powinieneś za nimi podążać.” I ja mam zamiar kierować się tą myślą . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 11:24 Jezku, jak nie będzie FKE5 to nie przeżyję. @only walczę z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 11:47 FKE5 będzie nawet jak będzie koniec świata! Bedziemy pisać jako zombie, ale będziemy. Fajnie jest znaleźć takich ludzi którzy mają takie same zainteresowania jak ty. Radzimy sobie nawzajem, polecamy różne rzeczy i nawet jak któś chce to może sie zwierzyć. Moim zdaniem lepiej pisać mniej, ale konkretniej niż byle co, byle byśmy miały jak najwięcej postów. Tak, będę opowiadać swoim wnukom o tym. A wiecie co moim zdaniem jest najlwpsze? To, że zauważamy problem Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 11:54 Jestem jeszcze na chwilę o 15 wyjeżdżam... Only..... jejku.... po Twoich słowach jeszcze mam łzy w oczach.... naprawdę..... i zgadzam się z Tobą w 100%!!! NIe możemy się poddać!!! Echelon to najwspanialsze co mi się przydarzyło.... mogę z Wami pisać o wszystkim, chociaż jesteśmy rozsiane po całym świecie i być może nigdy się nie spotkamy, ale czuję to więź między nami. Inni tego nie rozumieją, że rozmawiam z osobami poznanymi w necie i traktuję je jak rodzinę, ale my naprawdę jesteśmy rodziną jak powiedział pewien mądry facet: "Echelon- To jest coś specjalnego. Nie dla wszystkich. To tylko dla tych którzy to rozumieją" Provehito! ;** Powracam za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:21 @klaudusss jedź, weź polską flagą, idź do Jared'a i wepchnij mu tą flagę do otworu gębowego! Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:24 @only_exception aż się wzruszyłam jak przeczytałam Twoje słowa... i zgadzam się z Tb @klaudusss ps. wczoraj nie było mnie pół dnia, myślałam, że zdążycie już zacząć FKE5 a tu co..? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:27 Ehhh..... klaudusss-jak spotkasz tam gdzieś w Paryżu chłopaków, to napisz mi sms no i flagę weź. i trzymaj się mocno to co girls, FKE5 jeszcze dziś? xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:29 koniecznie! musimy się postarać ^^ zaraz zaprzęgę @toshanned do roboty, ona nam pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:37 mi tam szczerze mowiac lata jakie bedzie to FKE5 jak bedzie ciekawe i jak nie odejdziecie to ja tez tam bede, jak zacznie sie robic huiowo to sie zmyje jak na porzadnego slizgona przystalo ;x PROVEHITO! ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:38 jay jared jest ze slytherinu Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:44 Jak mnie dawno tu nie było, ale wiecie wakacje i w ogóle. Szczerze mówiąc jestem nie w temacie. Bo jakbym miała czytać te wszystkie posty, które napisałyście to chyba bym musiała poświęcić na to cały tydzień jak nie więcej ;P Wiecie myślałam o tym by założyć jakiś czat FKE, ale nie wiem czy to ma sens jak tu piszemy (albo piszecie, bo ja tam rzadko) o wszystkim. Z drugiej strony na czacie jest chyba wygodniej. Tylko muszę wiedzieć co o tym sądzicie, bo założyć można, ale muszą być też ludzie którzy na nim piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:38 toshanned nas opuściła na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 12:55 @paramoore- jak to na dobre?! ej,. zaczynam się niepokoić O.O Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:00 nie wiem, tez byłam zdziwiona jak mi powiedziała... Ale opuściła Tylko FKE, Echelonu raczej nie ma zamiaru opuścić Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:02 wiedziałam że coś będzie. musiało coś być. ja pier.dole..... Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:07 @odlot calm down jak chcesz to ją uproszę żeby do nas wróciła... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:09 dupa nie kalm dałn... w sumie to nie wiem czemu jeszcze nie opuściłam FKE. może to przez to że wy uzależniacie xo Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot 5postów do końca?! O.O 18.07.11, 13:10 ej ludzie.... zaraz fke 5 xD Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:12 może dlatego, że atmosfera jakiś czas temu była naprawdę zaje.bista..? nie mam pojęcia co się stało i jest mi naprawdę przykro z tego powodu bo co ja tu za rzeczy widzę? @odlot dlaczego chcesz nas opuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:13 teraz was nie opuszcze, zara fke 5. ludzie! come here!!! tylko 2 jesteśmy xD Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Forum Kotkowego Echelonu 4 18.07.11, 13:20 jeszcze tylko dwa posty do końca dziewczyny! siostry! mam nadzieję, że FKE5 spędzimy w milszej atmosferze, niż zakończenie czwartej części Odpowiedz Link Zgłoś