cullen_ka 26.07.11, 13:21 Witajcie. Mam pytanie: Dlaczego (według was) ludzie tak bardzo chcą mieć autograf idola? Przecież właściwie to taki sam człowiek ja my, nie? Więc czemu ludzie nie chcą np. podpisanego zdjęcia sąsiadki z góry ? Czekam na odpowiedzi Cullen_ka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzata.14 Re: Psyche: autograf 26.07.11, 15:42 A ty nie chciałabyś mieć podpisu jakiejś sławnej osoby? Niby tak się mówi, że to zwykła osoba... Jednak coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Psyche: autograf 26.07.11, 15:42 A ty nie chciałabyś mieć podpisu jakiejś sławnej osoby? Niby tak się mówi, że to zwykła osoba... Jednak coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Psyche: autograf 26.07.11, 17:43 dlatego, że sąsiadka z góry nie imponuje mi swoimi osiągnięciami, nie wniosła do mojego życia nic ważnego. poza tym mogę z nią na co dzień spokojnie porozmawiać. z kimś sławnym nie ma za bardzo takiej opcji i chciałabym, żeby została mi jakaś pamiątka po tym jak go/ją spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Psyche: autograf 28.07.11, 11:57 nie wiem od czego to zależy, ale ja też osobiście marzę o autografie po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Nie o tomi chodzi.... 28.07.11, 15:09 ja też marzę o autografie.Chodzi mi raczej o to czemu ja go chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Nie o tomi chodzi.... 14.08.11, 15:21 nie wiesz czemu chcesz autograf? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Nie o to mi chodzi.... 16.08.11, 14:30 Jeżeli traktujesz swojego idola tak samo jak sąsiadkę, to ja raczek nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
merley_ Re: Nie o to mi chodzi.... 16.08.11, 15:09 no chyba to logiczne czemu chcesz. ._. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Nie o to mi chodzi.... 16.08.11, 15:14 Ja osobiście nie marzę o czyimś autografie. Raczej o wspólnych zdjęciach np. z Marsami, Ianem, Niną... Mogłabym tak jeszcze w nieskończoność wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Psyche: autograf 16.08.11, 15:18 Nie wiem co tutaj nie rozumieć . x3 Kochasz kogoś za całokształt a nie jesteś w jego klasie .. on jest klasa A a ty B . Różnią was 2 różne światy (bajka jak z kopciuszka. ;p) . Nie możesz się z nim spotykać , widywać .. no to srasz w gacie jak go widzisz i prosisz o autograf twojego idola .. bo bardzo go lubisz a takie spotkanie zdarza się raz na tysiąclecie xD To tak samo jak nie widzisz chłopaka dużo czasu a później się z nim spotykasz.. to tak samo z gwiazdą. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś