noicomipowiesz 01.09.11, 14:55 Chciałam poznać wasze zdanie na temat WF- u. Tzn Jesteście dobrzy z WF- u czy nie ? Ja osobiście nie jestem wysportowana, jadę na samych 3 i 4. Jeżeli nie jest się dobrym z WF - u, to warto się tym przejmować? Odpowiadajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:16 ja nienawidziłam wuefu przez 2 i 3 klasę gimnazjum, bo pani była w stosunku do mnie nie w porządku. teraz mam nadzieję, że nauczyciel w nowej szkole uczący wuefu będzie milszy/milsza Odpowiedz Link Zgłoś
stepini333 Re: WF - lubicie czy nie ? 10.04.12, 18:04 Nienawidze WF-u.Moja pani jest zarozumiala zrzedliwa baba czepiajaca sie wszystkiego.Zawsze gramy w 2 ognie !To juz mnie zaczyna powoli wnerwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
kololova Re: WF - lubicie czy nie ? 10.04.12, 21:00 Ja uwielbiam wf.! Mam same 6 i 5. Ale też miałam bezsensowną nauczycielkę więc nie ma się czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: WF - lubicie czy nie ? 13.08.13, 18:29 Przez całe gimnazjum nienawidziłyśmy z przyjaciółkami WF-u. Może to przez nauczycielkę, sama nie wiem... Bo chociaż jestem sprawna i szybka to miałam same 4 i 3 Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:22 Według mnie warto się starać z Wf, bo to ci może podciągnąć średnię na koniec. U mni z wf - em jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19990108 Wf 04.11.13, 15:03 Mam panią, która praktycznie zawsze daje nam wycisk czasem niechętnie musze przyznać że np po rozciąganiu czuje się lepiej ale to są wyjatki wf w mojej szkole nie jest przyjemny jeśli się nie jest wysportowanym a na lekcjach i tak od razu mamy zdawać cos co robimy pierwszy raz w życiu.Dlatego nie lubię wf Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 23.04.12, 17:38 Pamiętam, że w podstawówce miałam beznadziejną babę I w II gimnazjum też, bo ta, która uczyła mnie w pierwszej, była na macierzyńskim, ale teraz już wróciła i jest OK W podstawówce < klasy 4-5 > miałam 5 z WF, a przez całe gim i w szóstej klasie miałam 6. Teraz, na koniec gimnazjum, mam nadzieję, że też bd miała 6, wychodzi mi, bo mam tylko kilka piątek na 430483-4083-408308582358 szóstek Ale WF jest jak dla mnie fajny, więc jednocześnie łatwy xd Ale ty się nie przejmuj, przecież nikt nie każe ci być najlepszym ze wszystkiego Ważne żebyś "wykazywała chęci" xd Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:28 nie cierpię wuefu, przede wszystkim gier - koszykówka, siatkówka itp. ble. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 19:35 mia. napisał(a): > nie cierpię wuefu, przede wszystkim gier - koszykówka, siatkówka itp. ble. -,- ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 20:16 aaasia napisał(a): > mia. napisał(a): > > > nie cierpię wuefu, przede wszystkim gier - koszykówka, siatkówka itp. ble > . -,- > > > ja tak samo I ja! Odpowiedz Link Zgłoś
blainerific Re: WF - lubicie czy nie ? 06.09.11, 20:06 olcissia_1998 napisał(a): > aaasia napisał(a): > > > mia. napisał(a): > > > > > nie cierpię wuefu, przede wszystkim gier - koszykówka, siatkówka it > p. ble > > . -,- > > > > > > ja tak samo > I ja! Dołączcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:29 Nienawidzę Całkiem olewam ten przedmiot Jade na samych 3 Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:33 lubię wf, ale nie jestem dobra z wf. Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 Ja nie cwicze ale cwiczylam w podstawówce ... 08.09.11, 20:54 i nie lubialam Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: WF - lubicie czy nie ? 13.02.12, 20:24 lubię i jestem w miare dobra z wf. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_nothing Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:38 Jestem dobra, więc lubię. A właściwie byłam bo poprzez kontuzję kolana nie mogę na niego chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 01.09.11, 15:39 może i głupio brzmi ale nie jestem dobra z W-F nie lubię W-F i jestem z tego dumna Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:45 Nie warto się tym przejmować A jeśli chodzi o mój stosunek do WF,to jest jedna z moich ulubionych lekcji.po kilku godzinach siedzenia w ławce trzeba się trochę rozprostować Odpowiedz Link Zgłoś
syla11 Re: WF - lubicie czy nie ? 10.04.12, 16:15 zależy co na nim robimy . xD osobiście to nienawidzę gimnastyki tego stania na rękach , przewrotów itd . nie idzie mi najgorzej ale nie lubie zbytnio . lubie biegać więc to mi daje największą satysfakcje że chociaż z tego jestem dobra . Odpowiedz Link Zgłoś
saandii Re: WF - lubicie czy nie ? 10.04.12, 16:44 Lubię i to bardzoo. Wtedy mogę się wyżyć <na piłce jak coś> -,-. A czy jestem wysportowana>? wydaje mi się ,że tak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
koralowiec UGH! 10.04.12, 18:40 U mnie jest strasznie..Jestem wysoka chuda itd. itp. Nienawidzę biegać na 600 m. , wizja tego wydarzenia napawa mnie przerażeniem. Nie umiem stać na rękach.Jako jedyna z kalsy.Jestem za duża ...czytaj : 174 , waga 52 kg gdy pani jest niższa i mniej waży i mowi , że : Pomagac mi przez to nie będzie bo jestem za "ciężka " . Przy moim wzroście mam wciąż niedowagę. I na jutro mamy umiec na tip-top zasady (WSZYSTKIE ) koszykówki ! GRRR! Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Re: UGH! 10.04.12, 19:56 też jestem wysoka i chuda. podobnie do ciebie - 172 wzrostu a waga 50 kg. na szczescie teraz mamy lekcje z panem, a dziewczyn jest u mnie w klasie tylko 5 dlatego mamy fory ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ania98 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:47 kocham w-f najbardziej gdy biegamy lub gramy w nogę jak dziewczyny grały w ping ponga to ja z własnej woli przez cała lekcje biegałam Odpowiedz Link Zgłoś
killedbylove Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:50 ja jade na 4 , 5 ; ) ale nie nawidze bo trzeba biegac i mi od razu slabo jest xddd i wes porazka !! Odpowiedz Link Zgłoś
ladymay Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:56 U mnie to tak: Lubie sport ale zalezy !jaki! Badminton czy Tennis to tak Lovciam ;D ale pilka nozna Gdzie chlopaki lataja za pilka to raczej nie dla mnie Moim zdaniem nie jest warto sie pszejmowac ;D Przeciesz kazdy jest tu czy tam troche gorszy A z czegos innego moze byc Lepszy od reszty Ja bym ci taka rade dala: - znajdz sport ktory lubisz - zapisz sie na dodatkowe zajecia tego sportu moze sie wydawac ze nie dasz rady, nie chce ci sie.. itd. sprobuj sport nie jest taki zly Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 15:58 Nienawidzę wfu Lecę na 2,3 czasem 4 Mam go gdzieś Jestem beznadziejna w siatkówkę w kosza itp Biegać lubię sama dla siebie a nie po to żeby dostać jakaś nędzne oceny typu 2 Poza tym nie lubię wuefistow w mojej szkole Wf to jakaś porażka Ciagle tylko myśle jak się wymigac od ćwiczenia I nie nie warto się przejmować takim gownianym przedmiotem Odpowiedz Link Zgłoś
kama552 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 16:04 ja nawet lubię nie jestem wysportowana ja lubię sobie poćwiczyć fajnie jest tylko musi być fajny nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 16:07 u mnie wszyscy mają piątki na koniec, ewentualnie szóstki przy udziale w zawodach. nawet lubię WF. Odpowiedz Link Zgłoś
aga457 O nie ;-) przypomniałaś mi że nie mam stroju ;V 01.09.11, 16:29 a wf mam jutro ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzemoor_ Re: ## 01.09.11, 16:44 Lubie wf, ale tylko wtedy gdy nie ma zajęć z gimnastyki,. Nienawidzę gimnastyki -,- Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 17:46 ja z wf tez maam same 4 i 3, a uwielbiam go xd a po za tym to my zdajemy coś na ocenę raz na półrocze, więc.. cały czas gramy w siatkę, a chłopaki w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 ♥ 01.09.11, 17:53 ja na zakończenie 1 kl. gimnazjum miałam 4 ale to tylko dlatego, że jeżdżę konno <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 17:56 ja też nie przepadam za wf, mam 4 i 5 a to czy się przejmować zależy od twojej klasy jeśli oni śmieją się z gorszych od siebie to przygotuj sobie parę ciętych ripost, może się odwalą jeśli są wyrozumiali, to nie ma co się dręczyć Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:06 lubie. zwłaszcza biegi na 300m i grę w kosza. a moje oceny to 5,6 i 4 (z biegów na setkę i skoków w dal) Właśnie w tym roku mam zamiar poprawić się z skoków w dal Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:13 Nie znoszę! Też jadę na samych 3 i 4... Po mamie mam nienawiść do gier zespołowych, tylko gimnastyka jest dla mnie znośna. Jakbyśmy grali czasem w badmintona to byłabym zachwycona, ale niee nikt nie chce poza mną. Ciągle tylko nożna, siatka, kosz, nożna, siatka, kosz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:15 Zawsze dostaję 5, ale zdarzają się też 6. Nienawidzę tego przedmiotu, przyczyny nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:17 Wf miałam tylko w podst. i go dosyć go lubiłam. Tylko biegać nienawidziłam. Teraz w gimn. w mam taniec i basen i dopiero w liceum wróci normalny wf, a taniec zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:21 noicomipowiesz mam tak jak ty jakoś się nie przejmuję Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: WF - lubicie czy nie ? 01.09.11, 18:30 Nie lubię. Dla mnie to strata czasu i niepotrzebne pocenie. Odpowiedz Link Zgłoś