lovatic 30.09.11, 17:51 ktoś z was to robi? ja tak dla Demi,bo ona też kiedyś to robiła chcę poczuć to co ona dlatego się tnę,a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhmm.zuz Re: Samookaleczanie się... 30.09.11, 17:57 no to zbyt mądra nie jesteś skoro robisz to "dla Demi" Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Samookaleczanie się... 30.09.11, 18:30 Nie udaję robię to na prawdę z resztą lubię czuć ból... Odpowiedz Link Zgłoś
odrutowana_ Re: Samookaleczanie się... 05.10.11, 19:11 Człowieku, mówisz że robisz to dla Demi? hah, ok ale jeśli jesteś jej fanką to możesz w inny sposób to okazywać ale się nie kaleczyć! Przepraszam, ale moim zdaniem powinnaś się do kogoś zgłosić. Bo to już poważna sprawa skoro ty "lubisz czuć ból" Odpowiedz Link Zgłoś
marimix Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 21:19 poczuć to co ona ? nie bierz do siebie ale to trochę dziwne . zazwyczaj tnie się bo ktoś Cię rzucił albo masz kłopoty w domu.. ja się ciełam .. czasem to jeszcze robie ale nie aż tak jak wcześniej... na ręce mam duuużo blizn.. w sumie mi nie przeszkadzają jak teraz ale był powód ..a ty nie masz powodu ... to samo w sobie nie jest wcale przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
demiii Re: utop sie 30.09.11, 23:18 gdybyś była prawdziwą fanką demi, wiedziałabyś, że ona podzieliła się z nami swoimi problemami żebyśmy ICH NIE POWTARZALI! a nie żebyśmy robili to co ona kiedyś żeby się z nią utożsamić. której części nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oolcciaa : / 30.09.11, 20:01 Też tak miałam ze się ciełam...miałam dużo problemów i tylko to sprawiało mi ulgę...ale to nie jest dobre rozwiązanie ...nie rób tego więcej...bo później będziesz żałować jak chcesz pogadac to pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Samookaleczanie się... 30.09.11, 20:08 Widocznie nie jesteś prawdziwą fanką Demi. Gdybyś była, wiedziałabyś, że nie chce, aby jej fani się kaleczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj ... 30.09.11, 20:09 nie tnę się, bo z psychiką u mnie wszystko ok. nie piszę tego, bo jestem chamska, ale ty jesteś chyba chora psychicznie, bo to normalne nie jest ... tak samo ja mogłabym zacząć ćpać czy palić, bo mój idol Lil Wayne to robi i chcę się poczuć jak on, ale nie jestem jego psychofanką i mam własny rozum ... radzę ci iść do psychologa bo to normalne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: ... 30.09.11, 22:33 Ciełam się, bo nie widziałam innego rozwiązania w moich problemach, nie umiałam sobie z tym wszystkim poradzić. Wtedy czuła ulgę i wydawało mi się, że to było dobre rozwiazanie, ale teraz, kiedy patrzę na te okropne blizny na moich rękach to żałuję tego i mam nadzieję, że już wiecej nie będę w takim okropnym stanie, żeby się znów ciąć. A Ty, jeśli tniesz się bo Twoja idolka tak robi, to nie obraź się, ale jesteś nienormalna. Nie wiem co to znaczy ciąć się z jakiegoś ważnego powodu, nie znasz tego bólu, nie bólu fizycznego, ale tego psychicznego. A poza tym Demi opowiedziała światu swoją historię, żeby właśnie zapobiec cięciu się, żeby pomóc ludziom,którzy też to robią, a nie żeby jej fani ( psychofani) zaczęli to robić, żeby poczuć to co ona. Nigdy nie poczujesz tego co ona, bo ona miała prawdziwe problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: ... 30.09.11, 22:34 Nie wiesz co to znaczy ciąć się z jakiegoś ważnego powodu...* Odpowiedz Link Zgłoś
wercia Re: ... 21.10.11, 22:01 nie masz co robic? jesli lubisz czuć ból to znaczy że cos z toba nie tak pogadaj z kimś o tym a według mnie nie robisz tego dla demi tylko dla szpanu myślisz ze to innym imponuje to grubo się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
demetria_ Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 07:56 Dobrze się czujesz?Demi teraz mówi o jej problemach,żeby jej fani i inni tego nie powtarzali.I ty się nazywasz fanem Demi pff... Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 10:58 ja od dzisiaj już tego nie robię zrozumiałam to dzięki pewnej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 ło kur*a ;o 01.10.11, 11:02 hahahaha jestes tak wielka fanka demi że się tniesz ? nie uważasz ze to lekka przesada ? tniesz sie tylko dlatego że ona to kiedys robiła ? przecież ludzie którzy się tną mają jakies powody i tną się tylko dlatego żeby im ulżyło, żeby poczuły ból cięcia się a nie ból czegoś tam. A nie z powodu jakiejś głupiej gwiazdki disneja ! Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 11:04 Bez obrazy, ale... je*nięta jesteś. Tniesz się DLA DEMI, BO ONA TAK ROBIŁA? TO CHORE, CO TY ZE SOBĄ ROBISZ! Mówię Ci, będziesz tego gorzko żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 11:32 nie tylko dlatego z resztą po co ja wam to piszę mam tez inne powody,których wy i tak nie zrozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
danka_96 Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:20 Ja się nie tnę, bo uważam, że to głupie...A jak mam jakieś problemy to rozmawiam z mamą lub przyjaciółką bo wiem, że tego nie rozpowiedzą nikomu... Teraz się tniesz, a później? Będziesz tego bardzo żałowała! Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:37 Ja kiedyś się pocięłam i strasznie tego żałuję...Prawie straciłam przyjaciółkę i teraz mam małe kreski na nadgarstku....MASAKRA...Nie polecam takiego rozwiązywania problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
palola. Re: Samookaleczanie się... 15.10.11, 07:54 właśnie piszesz to po to zeby idiotke z siebie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
tuamorrbd Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:37 W zeszłym roku nie wytrzymałam ;\ NIe umiałam sobie poradzić z problemami. I się pocięłam . Teraz wie, ze to nie jest ucieczka od problemów . Ślad mam ale mały .Nadal bardzo tego żałuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:30 jprd przecież ona jaja sobie z was robi. Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:45 Kiedyś też próbowałam,bo chciałam być emo.... Rzuciłam z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 01.10.11, 12:55 hhahahahah fanatyzm to choroba lecz się dziecko. a co do pytania to nie tnę się . gumka na ręce to 100 razy lepsze rozwiązanie . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 12:56 Raz spróbowałam, lecz nie odczuwałam ulgi w bólu psychicznym czy też przyjemności, dlatego zaprzestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi facepalm! 01.10.11, 13:00 nie jestem aż taka głupia i aż tak zdesperowana, żeby się ciąć. nie warto...w niczym to nie pomoże, nie rozwiąże problemów, a tylko zadaje ból. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Aha. 01.10.11, 14:31 To durne i żałosne . Przestań to robić . A żeby to dla Demi robić , nawet nie skomentuje Mam nadzieje , że uda Ci się przestać i nie wracać do cięcia się . Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fanclubkovu Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 15:16 Ludzie mi mówią że jestem najnie normalniejszą osoba jaką znają. Ja jestem z tego dumna . Ale ty jesteś jednym z BARDZO małej liczby dowodów że jednak nie jestem najnie normalniejsza. Demi mówiła o tym żeby jej fani nie robili tego błędu co ona. Jednak mam nadzieję że przestaniesz . Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 15:32 to co piszesz nie ma w ogóle sensu. jejstes slepo w nia zapatrzona... to się nazywa fanatyzm! obyś zmądrzała Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 01.10.11, 15:38 Albo prowokujesz, albo po prostu masz nasrane we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: # 01.10.11, 15:42 ja nie prowokuję i nie mam nasrane we łbie!nie zrozumiecie tego co czuję NIGDY NIGDY! Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: # 01.10.11, 15:48 nie pisz tak.zrozum,że ludzie mają problemy psychiczne ja nie cięłam się tylko dla Demi,ale z innych powodów TEŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: # 01.10.11, 15:51 a ja mam takie pytanie, z czystej ciekawości, zero złośliwości: w czym pomaga/pomagało ci cięcie się? rozwiązało to jakoś twoje problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil @lovatic, słońce. 03.10.11, 20:18 Przykro mi, ale jesteś kolejną, za całym szacunkiem, jebniętą nastolatkom, która pie... w kółko, że jej nie zrozumiemy, bo jesteś inna. Zostań IMOŁ. Będziesz miała w tym mój doping. Napisałaś, że robisz to dla Demi, później zmieniłaś zdanie i stwierdziłaś, że masz problem. No okej, zajebiście. Każdy je ma, wiesz? Albo ruszysz dupsko i coś z tym zrobisz, albo dalej będziesz odpie...ła takie głupstwa. Swoją drogą - myślisz, że ona by tego chciała? Ech. W podsumowaniu: Kóp se musk. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 ? 01.10.11, 15:53 skoro mówisz, że TEGO NIE ZROZUMIEMY to po co tutaj wgl o tym piszesz? Mega facepalm Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 16:01 dla Demi? Zastanów się co ty mówisz! Dziecko nienormalna jesteś? Konsekwencje tego, że się tniesz będą bardzo poważne! Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 16:05 Wcale mi cb nie żal, ponieważ nie żal mi osób, które mają pusty łeb i nie myślą. Rób tak dalej, daleko nie zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 16:20 Po co wy się produkujecie jeżeli to PROWOKACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
cold_ Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 16:50 ja nie wiem czy to taka prowokacja widać,że ona jest fanką Lovato i może faktycznie się samookalecza,ale skoro jesteś jej wielką faneczką dlaczego to robisz?ona przecież ciągle namawia,żeby tego nie robić(co doprowadza mnie do szału) więc nie tnij się to nawet problemów nie rozwiązuje,a blizn się nie pozbędziesz zostaną ci do końca życia.piszesz też,że masz jakieś inne powody więc jakie? rodzice cię wkurzają,w szkole gnębią czy co? tak czy inaczej okaleczaniem się niczego nie załatwisz musisz porozmawiać z pedagogiem szkolnym,psychologiem,bo masz na prawdę poważne problemy nie lekceważ tego... z całym szacunkiem cold_ Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 16:54 ty jesteś normalna ? ! dla Demi ?! hahaha. ty jesteś taka pusta , czy tylko udajesz ? wiesz , nigdy takiej głupoty nie słyszałam. rozwaliłaś mnie , dziewczynko. nie robiłam tego i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 17:04 Dla Demi? Chcesz poczuć to, co ona?! Ona czuła ból i nie akceptowała siebie. A ty tniesz się właściwie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 17:08 Demi cięła się, ale podzieliła się z nami swoimi problemami, chcąc przestrzec, żebyśmy NIE POPEŁNIALI JEJ BŁĘDÓW, bo cięcie się nie jest rozwiązaniem. Ja również jestem wielką fanką Demi, ale nigdy bym się nie pocięła 'dla niej'. Ona pewnie wolałaby, żebyśmy tego nie robili. Chyba twoje uwielbienie zaszło za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 17:21 Cięłam się też dlatego,że znajomi ze szkoły dokuczali mi,że lubię Demi i Miley często mnie wyzywali np. gruba jak demi!ty widziałaś jej nogi takie grube masz podobne,a cyruska to ćpała jakich ty masz idoli debilko!! albo kopali i chcieli się ze mną bić na początku to było dla mnie śmieszne,ale potem nie mogłam tego znieść więc zaczęłam się ciąć,bo miałam tego dość... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka026 Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 17:29 a gdyby Demi kazałaby ci wziąć rękę do ognia to byś dała ? alboo zabiła byś mamę dla niej ? to jest głupie ja myślę że osoby które się tną to jacyś .. z wariatkowa. Ja nie za bradzo przepadam za Demi . a na koniec mam do ciebie tylko jedno : ŻAL MI CIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Samookaleczanie się... 01.10.11, 18:06 Podałam wcześniej powód dlaczego to robiłam czytaj może! A i słowa 'żal' są dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś