Dodaj do ulubionych

Bill Kaulitz

10.03.12, 20:29
Teraz tyle mówi się o Adamie i Billu.
Nie chcę być nie uprzejma, ale uważam osobiście że Bill wygląda jak dziewczyna.. Musiałam użyć wyszukiwarki żeby przekonać się że to chłopak. W każdym razie. Uważam że Adam ma mężniejszą postawę niż Bill. A w każdym razie według was, który lepszy??<br />

Ps. Pracuję w gazecie i wiem jak brukowce potrafią nakłamać. Przecież to tylko media. Adam nie kopiował by stylu chłopca młodszego os siebie , bo jest on na swój sposób wyrafinowany.
Obserwuj wątek
    • miss_demiselena TUTAJ :) 10.03.12, 20:36
      Cóż, uważam, że Bill może i nie wygląda do końca 'po męsku', ale ma swój oryginalny, nietypowy styl. Adam może i się inspirował jego wyglądem, ale dla mnie coś takiego podchodzi pod kopiowanie czyjegoś wizerunku...
      • nijala112 Re: TUTAJ :) 10.03.12, 20:40
        Całkowicie się z Tobą zgadzam , każdy ma inny gust co do wokalistów. Ale Adam nie kopiuję stylu Billa. To że w branży muzycznej jest, że tak się wyrażę , kolejny znany gej nie znaczy że Adam kopiuję wizerunek Billa. Jest homoseksualistą tak jak i Bill. Ale nie należy okazywać o to do niego żalu.
        • miss_demiselena Re: TUTAJ :) 10.03.12, 20:51
          Chciałabym tylko sprostować: chłopcy mają podobny, niezwykły wygląd, ale z tego co mi wiadomo, Bill chyba nie jest homoseksualistą. Chociaż, kto to wie?
          • nijala112 Re: TUTAJ :) 10.03.12, 20:56
            Bill ma chłopaka stąd wiem że jest homo ;> A mimo iż kocham Adam, muszę stwierdzić że mają podobny styl. Ale wciąż jestem za swoją tezą że brukowce potrafią sprasować sprawę tak aby wyszła na niekorzyść oczernianej osoby . w tym przypadku : Adama.
    • sweeneylady Bill Kaulitz to transwestyta 10.03.12, 20:36
      A właściwie jak dla mnie to kobieta z ładnym głosem , ale wygląda obleśnie ; chuda anorektyczka ze szczurzą mordką .
      Nadrabia talentem .
      Adama Lamberta nie znam i nie chcę poznać .
      Tj . imię i nazwisko znam ale ani piosenek nie słucham ani nie kojarzę jak wygląda .
      • nijala112 Re: Bill Kaulitz to transwestyta 10.03.12, 20:42
        Rozumiem Cię. Ale na przyszłość zachęcam do wysłuchania niektórych piosenek Adama. Jego niepowtarzalny styl w byciu sobą dodaje mu uroku mimo jego natury. smile
    • pauluskaaa Re: Bill Kaulitz 18.03.12, 09:47
      Bill po prostu jest już tak zbudowany.Chudy,wysoki,ale drobny.No trudno. smile Nikt tu nikogo nie kopiuje,ale o ile mi wiadomo,w którymś z wywiadów Adam Lambert przyznał,że ,,inspiruje się'' Billem Kaulitzem i jego wyglądem.Ale to przecież chyba nic nie znaczy ? wink
      Aha,i pragnę sprostować fakt,że Kaulitz nie jest ani transwestytą,ani też homoseksualistą. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka