Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:28 Mam rozstępy na udach, pośladkach i to bardzo widoczne. Czy może ktoś zna jakiś dobry krem żeby chociaż trochę zeszły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola20 Re: Rozstępy IP: 213.155.188.* 24.05.09, 13:46 zacznij chodzic na silownie i kup sobie paczke sterydow to najlepszy lek na rozstępy a dodatkowo kąp sie w wrządku Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Rozstępy 06.07.09, 09:53 Ja też mam ten sam problem Używałam jakiegoś kremu, ale bez widocznych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Rozstępy IP: *.knc.pl 06.07.09, 19:41 tez mam rozstepy w tym samym miejscu od tego ze za szybko urosłam..niestesty nie da sie tego usunac ewentualnie drogimi zabiegami kosmetycznymi,ale zeby ich nie powiekszac sprobuj kremo dla kobiet w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Rozstępy 02.09.09, 21:41 przyznam, mam ten sam problem ... uzywałam kilku kremów, najpierw ziajki, ale to badziewie, potem jakeigos z apteki, a teraz uzywam takiego mocnego z apteki, w formie kremo-żelu, pomaga po miesiacu uzywania widze ze pomaga polecam Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Rozstępy 03.09.09, 18:44 oo ja znam...Tez mialam ale zniknely... po pierwsze kiedy jestes w wannie musisz te miejsca pocierac gabka (mocna...tak zeby cie bolalo)po wyjsciu z kapieli uzyj roll-ona z garniera.drogi ale zdaje egzamin...rób to 2 razy dziennie.A krem...ja stosuje eveline cosmetics slim extreme 3d we filetowej tubce...Chlodzi... ja stosuje ten krem 2 razy dziennie...zauwazysz zmiany po 10 dniach!! Odpowiedz Link Zgłoś