katsuumi_17 15.06.09, 15:14 Podzielcie się swoimi opiniami! Lubicie grać? Jakie lubicie kluby, jakich piłkarzy? : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 Re: Fani piłki nożnej! 15.06.09, 15:26 Nie gram ale jestem kibicem Mój ulubiony klub to Manchester United,niedawno nawet wysłałam list do Manchesteru i dostałam autografy od zawodników Lubie Cristiano Ronaldo,ale głównie za gre i wygląd,no i jeszcze Fernando Torresa,Nuno Gomesa,Nani.Na Euro 2008 chciałam żeby wygrała Portugalia I nie moge się doczekac na Euro 2012>333 Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani piłki nożnej! 15.06.09, 15:30 Mamy podobnie, chociaż za manchesterem nie przepadam, za to kocham AC Milan! : ) Ale zgadzam się co do Portugalii- grają fajnie i właściwie od tej reprezentacji zaczęła się moja przygoda z piłką. Polska i tak nie ma wiekszych szans, więc lepiej mieć swojego faworyta Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Fani piłki nożnej! 15.06.09, 15:38 ,a nie wiesz może jak Polska stoi z eliminacjami do mś.2010??Kiedy jest jakis mecz?bo słyszałam że dopiero we wrześniu gramy Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:40 , oł tak . ! Kocham piłke nzoną . ! { .lov. } gram w szkolnej ruzynie jakies 4 lata . i w klubieee . ;] a naj lubie Manchester United, .wrecz kocham . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:43 Pamiętam, jak miał byc finał Euro,nie mogłam go oglądać bo musiałam wyjechać,normalnie się popłakałam wtedy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:46 Uwielbiam piłkę nożną !!!! Kocham !!!!!!!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . . . .. . . . . . I Love you !!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:51 5 września gramy z Irlandią Północną. Miejmy nadzieję, że Boruc nie zrobi takiej gafy jak poprzednio, kiedy puścił tę kuriozalną budę^^. Lubicie Boruca? Ja szczerze za nim nie przepadam, taki nadęty bufon się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:54 Ja go lubiłam,ale potem mu woda sodowa do głowy uderzyła Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:55 .dla mnie Boruc był Boski . ale po tym jak zostawił swoką zone dla kogos innego to juz nie był dla mnie ani boski ani lady .;/ głupio sie zachował . Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:56 A co sądzicie o transferze Cristiano do Ralu Madryt??Ja nie jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 15:57 Ja podobnie... jak jeszcze rok temu grał naprawdę dobrze, tak teraz jego kłopoty osobiste przekładają się na jego grę, która aktualnie jest słaba (przyajmniej w reprezentacji, ale z tego co słyszałam w Celticu też ma problemy). Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani piłki nożnej 15.06.09, 16:03 Ostatnie transfery Realu Madryt w ogóle nie są korzystne (z punktu widzenia fanów, bo dla nich jak najbardziej). Jak widać za olbrzymią kasę można pozyskać sobie najlepszych piłkarzy świata, jak ostatnio Ronaldo i Kaka' (jestem wkurzona, że Kaka' odszedł do Realu, bo mówił, że z żadne pieniądze nie odejdzie z Milanu, ale jak widać za 65 mln euro jednak się skusił. Nie wierzmy w cuda ). A potem taki Real Madryt udaje, że sam "wytrenował" sobie super drużynę. Nie sztuką jest sobie wykupić najlepszych piłkarzy na świecie. Wiem, że to zabrzmi dość złośliwie, ale nawet bym była zadowolona, gdyby C. Ronaldo i Kace nie powiodło się w Realu. Może by wtedy zrozumieli, że lepiej wrócić "na stare śmieci" i tam spokojnie się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NinkA Re: Fani piłki nożnej IP: *.chello.pl 15.06.09, 16:13 Lubię nawet piłkę nożną jestem fanką Liverpoolu! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Fani piłki nożnej 16.06.09, 15:43 Ninka- Liverpool jest spoko, ale mocno przereklamowany. : / Odpowiedz Link Zgłoś