Dodaj do ulubionych

czy kupujecie w lumpeksach ?

21.07.09, 21:31
mam pytanie .
czy kupujecie w lumpeksach . ?
u mnie była dziewczyna , którą przyłapano na kupowanie
w lumpeksie , teraz ma przechlapane . nie ma żadnych przyjaciół . ;/
moim zdaniem , nie ma w tym nic złego . jak ktoś nie ma kasy , to co
ma zrobić .?! . pozatym , czasami można znaleść tam fajne rzeczy .
ja osobiście nie kupuję w lumpeksach , ale 2 razy kupiłam
super jeansy , i 2 super koszulki . ; d.
Obserwuj wątek
    • demcialove nieee 21.07.09, 21:37
      .nie mam nic
      do kupujących w lumpiee .
      ale sama nie odwazyla bym sie
      tam niczego kupic ;|
      woel kupic Orginalen i nie uzywane rzeczy .

• rosaline14 Re: nieee 21.07.09, 21:40
        masz rację , ja wolę orginalne . <333.
        np. kooocham kupować w new yorkerze . ; 3x .
        loove . wink .
        • demcialove Re: nieee 21.07.09, 21:43
          rosaline14 napisał(a):

> masz rację , ja wolę orginalne . <333.
          > np. kooocham kupować w new yorkerze . ; 3x .
          > loove . wink .

taa . ;d . tez uwielbiaam new torker .serce
          . cudnyy jest . ;d
          • donkey Re: nieee 25.07.09, 17:22
            ja kupuję ; ) .
            można tam się orginalnie ubrać .
            nie jestem biedakiem xD .
            kupuje w orginalnych sklepach :
            h&m , zara , bershka, Atmosphere, cubus, pull & bear i w innych, ciuchy za wielkie
            pieniądze .
            a w lumpie moge kupić tanio, modnie, i z metką .
            niektóre ciuchy tam sa nie używane .
            po prostu ludzie nie mieli co z nimi zrobić, a metna z lacoste : D.
            jak ktoś kupuje w lumpeksie, fajne ubrania, i umie w nich chodzić, a nie kryje się to to jest
            prawdziwa ikona mody, ma własny styl i nie obchodzi jej że jakiejś barbisi się to nie
            podoba big_grin .

• gomezka Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 21.07.09, 21:39
      `hmm
      `ja się tam sama nie pokazuje tylko czasami mam za mnie chodzi xD
      `żeczywiście czasami można tam wywęszyć coś fajnego =)
      • wampirekxd Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 21.07.09, 21:58
        A ja kupuję... I to, że ma się ciuchy z lumpeksu nie znaczy wcale, że ma się mało kasy... Ja
        poprostu lubię. Zawsze znajduję coś ładnego za bardzo bardzo małe pieniądze... Później w
        domu wystarczy przeprać i jak nowe smile
        • daria1150 Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 12:43
          ja czasem kupuje i kiedyś znalazłam cudne spodnie były za małe ale i tak je kupiłam i
          dałam kuzynce smile
          • bucikowa Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 12:56
            Według mnie to jest żałosne śmianie się z czyjś ubrań. Ja osobiście czasem
            chodzę po lumpeksach. No proszę! Raz widziałam czadową bluzkę z NEXTA za 2
            złote. Ale była za mała. W lumpeksie można upolować niezwykłe firmówki (prawie)
            za darmo! I tylko głupi ludzie śmieją się z powodu kto, gdzie i jak kupuje.
            Tylko "plastikowe barbie" śmieją się z tego ponieważ nie mają za grosz rozumu w
            głowie. Sorry jeśli kogoś uraziłam ale taka jest prawda angry
            • mileydemi Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 13:03
              ja nie kupuje w lumpeksach, wole fajne sklepy typu croppa. No ale jak niektórzy nie mają
              kasy to muszą sie w cos ubrać, jak dla mnie to żałosne śmiać sie z kogoś. Moje koleżanki
              mówiły że tam są fajne ciuchy i nie drogie, może kiedyś sie skusze na taki zakup. ale
              apsolutnie nie jestem za wysmiewaniem sie z kogoś, to chamskie i mało dojżałe.
              • sysiek4444 Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 14:38
                Ja nie mam ani rzadnej rzeczy z lumpeksa, czasem tam chodze ale nic mi akurat nie wpada
                w okoO ! Wole normalne sklepy.....
    • miss_mimi094 Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 16:54
      niee ja tem nie kupuje...
      ale mam kolezanke ktora bywa w lumpeksach, nie mam nic przeciw bo to tez jest sklep..
      a poza tym to nie szata zdobi czlowieka big_grinbig_grin
    • oxygeniumoflife Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 17:09
      Ja z reguły nie kupuję, ale też nie mam nic przeciwko tym, którzy to robią.
      Kiedyś byłam z siostrą w takim sklepie i widziałam kilka naprawdę niezłych
      ciuchów. big_grin Myślę, że nieważne, gdzie się kto ubiera, tylko jak te ubrania ze
      sobą połączy. Nawet w ubraniach z lumpexu można wyglądać modnie i niebanalnie big_grin
      A poza tym, to że ktoś się tam ubiera, nie znaczy wcale że jest biedy. Przecież
      tyle gwiazd korzysta z takich sklepów! surprised
      • m.i.l.e.y Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 22.07.09, 17:21
        `Ja osobiście także nie mam nic do lumpeksówm ale tam nie kupuje. Wole croppa albo
        hausa. I tak jak wy uważam że śmianie się z kupujących w tych tanich sklepach to
        strasznie chamskie.
    • blackvogue Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 24.07.09, 13:28
      Lumpeks nie ma nic w wspólnego z miłością czy przyjaźnią.
      Nie powinno się patrzeć jak ktoś się ubiera i na tej podstawie wybierać sobie
      partnera.
      JA może nie często ale kupuje nieraz w lumpeksach.
      Bardzo są tam fajne rzeczy nieraz leprze nić np. Croopie czy New Yorkerze ;]
    • lady_girl Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 24.07.09, 14:13
      ` ja osobiście uważam, że lumpeks tez jest sklepem. ;D można tam baaardzo fajne
      rzeczy znaleźć za prawie bezcen wink ja osobiście nie kupuje w lumpeksach ale moja
      przyjaciółka często robi tam zakupy i nigdy bym nie pomyślała że są z lumpeksu. ;D
    • olka15 Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 25.07.09, 15:50
      tak!!!!!!!!!!!!!! wiecie co tam można znależć ?! versace, marks spencer, chanel....
      nie ma znaczenia czy mieszkasz w krakowie czy małym miasteczku można tam fajne
      rzeczy kupić za psie pieniądze!
      • jane_ Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 25.07.09, 17:16
        mam pieniądze, a wczoraj kupiłam w secondhandzie przecudną bluzkę jakiej szukałam od trzech miesięcy w polskich galeriach. dałam 18 zł. i co? i jest fajnie, ładnie wyglądam, jest śliczna, w stanie nienaruszonym. nie wiem, jak ktoś mógł ją oddać.
        tak samo, na końcu Polski, bo aż pod samą granicą z Litwą wyczaiłam z trzy dni temu świetną sukienkę, końcówkę serii. ze sklepu, którego w życiu nie widziałam na oczy. była szalenie niecodzienna, ale niestety - rozmiar xs już nie dla mnie. została.
        lumpeks nie lumpeks. większość rzeczy w nich to nic ciekawego, ale najczęściej znajduję dla siebie jedną, cudowną rzecz. i jestem oryginalna. a nie jak Wy, kiedy podczas spaceru widzę 29845793487 osobę w tej samej bluzce z tego samego croppa czy new yorkera.
        • donkey Re: czy kupujecie w lumpeksach ? 25.07.09, 17:25
          jane_ napisał(a):

> mam pieniądze, a wczoraj kupiłam w secondhandzie przecudną bluzkę jakiej szukał
          > am od trzech miesięcy w polskich galeriach. dałam 18 zł. i co? i jest fajnie, ł
          > adnie wyglądam, jest śliczna, w stanie nienaruszonym. nie wiem, jak ktoś mógł j
          > ą oddać.
          > tak samo, na końcu Polski, bo aż pod samą granicą z Litwą wyczaiłam z trzy dni
          > temu świetną sukienkę, końcówkę serii. ze sklepu, którego w życiu nie widziałam
          > na oczy. była szalenie niecodzienna, ale niestety - rozmiar xs już nie dla mni
          > e. została.
          > lumpeks nie lumpeks. większość rzeczy w nich to nic ciekawego, ale najczęściej
          > znajduję dla siebie jedną, cudowną rzecz. i jestem oryginalna. a nie jak Wy, ki
          > edy podczas spaceru widzę 29845793487 osobę w tej samej bluzce z tego samego cr
          > oppa czy new yorkera.

zgadzam się ; ) .
          i dla tego jane_ ma styl big_grin .

CROPP JEST BADZIEWNY, odkąd otworzyli go w moim mieście, codziennie widuje
          8475897549 osób w tej samej bluzce ; /
          devil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka