Dodaj do ulubionych

mam problem

08.02.06, 09:09
Czy to normalne aby podczas leczenia mieć poważne problemy z psychiką? jestem
rozbity wewnętrznie, nie wiem czasami co się ze mną dzieje, mam jakbym żł w
takimletrgu, mam dużo psychoz i nie wiem jak sobie z nimi poradzić.
Pozdrawiam Butrym1
Obserwuj wątek
    • nowajulka Re: mam problem 08.02.06, 11:21
      No pewnie, że normalne.............ja np po zjedzeniu czegos słodkiego wpadałam
      na nastepny dzień we wścieklosc.najpier myslałam, że zwiariowałam i sobie to
      wymyslam...ale potem, po przeczytaniu tekstu dr Janusa o szkodliwym działaniu
      białych krysztalków uzmysłowiłam sobie, że to on jest winny.odkąd nie jem cukru
      jest ok..........jednak nawet teraz wpadam czasami w panike..........ale to
      była zasługa leczenia drożdżaka - objawy, które kiedyś ustąpiły nasilaja
      sie...........mnie postawiło na nogi noni..........super dziala na
      psychike............
      • emila25 Re: mam problem 08.02.06, 12:01
        Mnie natomiast boli głowa,mocno, nasila się jak jest ciepło na dworze.
        Nie wiem co robić.
        • homeopatkaqq Re: mam problem 10.02.06, 05:20
          ja przez pierwsze 4 miesiace diety tez mialam ten okres die-offu i psychika mi
          zupelnie szwankowala, wszystko zapominalam, nie wiedzialam gdzie co polozylam,
          co powiedzialam,, pamiec zupelnie nawalala a ja czulam frustracje i agresje.
          Chodzilam obrazona na caly swiat i mialam czesto doly i placzliwosc...
    • butrym1 Re: mam problem 10.02.06, 10:02
      Widzisz homeopatkaqq ja już od kilkunastu lat jak pojawiła się u mnie candida
      mam obniżone nastroje. teraz to co się dziej podczas diety i zarzywania
      lekarstw to zupełny horor. Mam lęki, dziwną nierealność świata (tak jakbym stał
      za jakąś szybą), nerwicę i doszła ostatnio deprecha.Dopiero dieta trwa 2,5
      tygodnia i nie widać poprawy, tylko objawy chorobowe ustąpiły( nie czuję ucisku
      w gardle,bólu pęcherza, bólu wątroby i trzustki). Boję się że może się to dla
      mnie skończyć rozstrojem psychicznym, dlatego zastanwiam się czy to normalne, i
      czy ktoś tak jak ja reagował psychiką w ten sposób.
      • balamutka Re: mam problem 10.02.06, 18:29
        Skoro drożdzak potrafi nawet sprawic, że chora osoba unika leczenia jak ognia i grzyb steruje jej zachowaniem, to co dopiero depresja czy nerwica. Wydaje mi sie ze u kazdego sypie sie najbardziej cos innego, u kogos bedzie to psycha, u innego skóra a u innego jelita. Mi padło na jelita, z psychiką jest nieźle. Tak więc nie martw się!
        Spróbuj może noni, duże dawki magnezu i lecytyne, do tego zioła działają super na psychikę, joga, muzyka relaksacyjna smile
    • wodnik07 Re: mam problem 10.02.06, 23:15
      Moja candida kazala mi wstawac w nocy o 2-3 godz.i zjadac cos slodkiego.
      Musiala byc to kanapka z dżemem, potem wymyslila ciasto z owocami, ktore
      namiętnie pieklam. Oblęd. W pewnym okresie czulam, ze ktos mna dyryguje, wbrew
      mojej woli.
      Zerwalam prawie wszystkie kontakty towarzyskie, w tym z moją siostrą, którą
      kojarzylam z wampirem energetycznym. Lecze sie prawie rok, dzisiaj mogę
      powiedzieć, że jestem sobą i te koszmary juz sie skonczyly. Ale pracowalam na to
      bardzo ciężko - ok.3 godz. dziennie w internecie + kilkadziesiat przeczytanych
      ksiązek, testowanie na sobie produktów,ustalanie metod leczenia, itd. Jednym
      slowem oplacilo się - jestem innym czlowiekiem. Dodam, że moimi lekarzami sa:
      Artur i Andrzej Janus oraz forumowicze - jestem im bardzo wdzięczna za dobre
      rady.Mysle Butrym, że trzeba powiedziec glosno DOŚĆ i popracowac nad sobą.
      Twoim pierwszym sukcesem jest to, że znalazles to forum i wiesz co oznacza
      Candida.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka