alienated 01.04.08, 09:28 Nowy lub używany do samobiczowania pilnie kupię. Postanawiam poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Bicz 01.04.08, 09:32 Używany??Absolutnie odradzam.Jak wiadomo,biczowanie prowadzi do nacięć skóry i kontaktu z krwią,więc używanie go raz jeszcze wobec innego biczowanego jest zwyczajnie niehigieniczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Tym większa będzie moja kara 01.04.08, 09:47 Jak chcesz się ukarać to odmów sobie tego co najbardziej lubisz na miesiąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Myślę 01.04.08, 10:37 że sensem mojego życia stanie się terminowe dostarczanie produktów wysokiej jakości przy optymalnym wykorzystaniu zastępowalnych zasobów ludzkich, które mam do dyspozycji. Kariera, psze Pani Analityczki. Jak widzę, jak moich kolegów to kręci, to mam poczucie winy, że mnie trochę mniej. To moja kara. Że mnie akurat władza nie uderza do głowy jak narkotyk. Cóż, różne są zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Myślę 01.04.08, 12:19 Kariera Waszmość Pana Alienated'a to w moim pojeciu świadomość spełnienia i realizacji,a nie klasyczna "woda sodowa" na pokaz kolegom:)Jak nie uderza do głowy to gratuluję,Waćpan jest człowiekiem silnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Nie chodzi o siłę tylko o proporcje motywatorów 01.04.08, 13:15 Już koniec z wywnętrzaniem, bo zacznę kreślić kontekst w realu, czego bym potem mógł żałować. Przyjmijmy, że to był mój Prima Aprilisowy żart :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Bicz 01.04.08, 09:46 Jedź do SPA, bicze wodne, ciepłe zimne do wyboru do koloru, hurysy do masażu (choć wolę męską łapę bo na ogół większa i całą łopatkę obejmie jednorazowo) Od razu Ci się poprawi i nad postanowieniami nie będzie trzeba czuwać nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Już mi się poprawiło 01.04.08, 09:52 Wczoraj sobie pomyślałem, że lepsze trzy Piękne niż obcowanie w pracy z pracoholikiem. Nie wszędzie moda na yuppies przemija. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Zamiast się biczować czy umartwiać 01.04.08, 12:05 lepiej zrobić coś dobrego dla innych, to też może być jak biczowanie, nie koniecznie przez wykorzystanie fachowej siły roboczej dla dostarczenia produktów najwyższej jakości (bo ta wykwalifikowana siła robocza może wcale nie mieć ochoty uczestniczyć w tym biczowaniu):DDD Ja mam dzisiaj bicz, dopiero południe, a mam wrażenie, że siedzę już tutaj z dobę, ale z drugiej strony jest miło, tylko wysiedzieć na miejscu mi trudno... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Bicz 01.04.08, 18:08 Skóra się robi z bliznami jak się mocno uderza. Potem głupio rezebrać się u lekarza, na plaży albo w salonie masażu bo to od razu podejrzane. Jak się postanawia poprawę to najlepiej do lustra prosto w oczy. Potem jakoś się dogadacie, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogiczna Re: Bicz IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.08, 18:15 Lepsza wlosienica - bardziej dotkliwa i masz ja zawsze przy sobie, zupelnie jak natrętne myśli... ale moze nie bede Ci zyczyc takich tortur :) Odpowiedz Link Zgłoś