apf 15.09.03, 16:19 Jak za chwilę dowiecie się że, już sam tytuł jest prowokacyjny, bo przyjdzie ten wamp energetyczny i z każdego pozytywnego słowa wypije soki i będzie to kolejny odcinek waszej ulubionej bajeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: Tekla 15.09.03, 16:43 Jedyna Tekla jaką znam była w "Pszczółce Mai";)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Tekla 15.09.03, 17:23 Nie drzaźnij. Te odcinkowe bajeczki są monotonne, ale usypiają nieźle. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Witaj, Prowokatorze :) 15.09.03, 20:13 apf napisał: > pajęczyca się zbliża, hehehehe:) Bardzo jestem podobna - hiiii, do Mai. A wiesz, co piszą na klatkach: "Nie karmić zwierząt"? Umiesz czytać? Pozdrv.:) P.S. I tu następuje wybuch... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf konik polny 15.09.03, 20:25 to chyba moja rola w tym dramacie, wogóle ciekawi mnie pierwsze słowo tekli, co w dzisiejszym odcinku usłyszymy? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: konik polny 15.09.03, 20:56 apf napisał: > to chyba moja rola w tym dramacie, > wogóle ciekawi mnie pierwsze słowo tekli, > co w dzisiejszym odcinku usłyszymy? Jaki dramat? Myślisz, że Pszczółkę jakieś coś udusi? Albo wciągnie w sidła Gucia? Zapowiadasz tragikomiczny odcinek horroru sensacyjnego? Bo tylko taki rodzaj filmowy mi pasuje. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf wyjaśnienie trudnego pojęcia 16.09.03, 09:03 Dla wszystkich, którym obcy jest współczesny język polski niniejsze wyjaśnienie trudnego pojęcia: "dziką satysfakcję" odczuwa się wtedy gdy ktoś kogo ani się specjalnie nie lubi, ani nie szanuje - daje dupy, błaźni się, hehehehe:) także trudno jest uznać, że inputowanie "doznań przyjemności" w tym kontekście ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: wyjaśnienie trudnego pojęcia 16.09.03, 09:18 No gdzie ta mysz, co na nią pułapkę zastawiłeś ?? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aly gowniarze z podstawowki. IP: 62.121.128.* 16.09.03, 09:34 dawno dawno temu w czasach "pszczolki Maji" gralam na skrzypcach w szkolnym zespole. niektorzy rowiesnicy na widok skrzypiec z daleka podnosili jazgot "tekla tekla". od tego czasu ten kto imienia tego uzywa w celach obrazliwych jest dla mnie takim tepym gowniarzem z podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka Re: gowniarze z podstawowki. 16.09.03, 21:38 wiecie co, w ogole nie wiem o co wam chodzi z tą Teklą. Dokładnie nie pamietam mai, bo to chyba dawno temu puszczali. Korzystajac jednak z okazji niezmiernie gorąco pozdrawiam mojego ukochanego apfika, janka , messje, belba, calineczke i wszystkich weteranow. zazdroszcze wam determinacji no i czasu.Caluje mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: gowniarze z podstawowki. 17.09.03, 00:09 Jako pierwszy odwzajemniam, więc mam nadzieję, że buziaki dla mnie będą dłuższe i słodsze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf debestofkropeczka ja ciebie też 18.09.03, 10:00 debestofkropeczka napisała: > gorąco pozdrawiam mojego ukochanego apfika, .... równie gorąco pozdrawiam, całuję jak zwykle namiętnie. Odpowiedz Link Zgłoś