hassio 08.11.03, 07:45 mam 29 lat i szukam przyjaciol. Tez jestem romantyczny wiec pomyslalem ze tutaj uda mi sie kogos romantycznego poznac. Bo inne foruma nie maja tak rozbudowanej struktury i widze ze tutaj jest duzo osob. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queenslanderka Re: chce poznac jakis ludzi 08.11.03, 08:11 hassio napisał: > mam 29 lat i szukam przyjaciol. Tez jestem romantyczny wiec pomyslalem ze > tutaj uda mi sie kogos romantycznego poznac. Bo inne foruma nie maja tak > rozbudowanej struktury i widze ze tutaj jest duzo osob. > Pozdrawiam ja tez nie wiedzialam jak jest forum w mnogiej liczbie.Ktos powiedzial jest fora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: chce poznac jakis ludzi 08.11.03, 11:32 albo sfora... ;-))) jeśli chcesz poznać ludzi z tego forum, to najlepiej popisz tu trochę, a może uda ci się przenieść jakieś znajomości do realu. jeśli chcesz "szybszych" znajomości, to spróbuj na specjalnych serwisach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
hassio Re: chce poznac jakis ludzi 08.11.03, 16:45 probowalem troche w internecie i na razie to poznalem takie dziwne tylko dziewczyny przez internet ale zanda nie chciala sie spotkac, i mowily ze maja juz chlopaka. To ja sie ich pytam po co mi zawracaja dupe, skoro kogos maja. A ty poznalas juz kogos tak na zywo kto sie z toba umowil? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: chce poznac jakis ludzi 08.11.03, 18:04 Na FR można poznać ludzi ciekawych, Hassio. Tylko w tym celu trzeba czytać i pisać na forum - uczestniczyć w jego wirtualnym życiu. Ja osobiście znam z tego forum kilka osób w realu i naprawdę są to osoby sympatyczne, miłe i inteligentne. Sądzę, że trzy superlatywy wystarczą, by osoby, o których mowa nie wbiły się "w dumę". ;D Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: chce poznac jakis ludzi 09.11.03, 00:37 Dziewczyn tu nie braknie, tylko czy chcesz na pewno w ten sposób? W sieci? Ta metoda ma wiele mankamentów i wiele zalet, ale przede wszystkim wiele odwrotności względem metod poznania w realu. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ;-DDDDDDDDD 09.11.03, 02:28 ja_nek napisał: > W sieci? Ta metoda ma wiele mankamentów i wiele zalet, ale przede wszystkim > wiele odwrotności względem metod poznania w realu. Mógłbyś to przetłumaczyć? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Wiec hassio szuka kumpli??? 09.11.03, 10:57 Stary napisz cos o sobie. Gwarantuje, ze pozniej jedna z druga beda sie przescigac w zlosliwosciach... Taka juz babska natura. Zwiewaj stad poki czas... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ;-DDDDDDDDD 09.11.03, 13:48 jmx napisała: > ja_nek napisał: > > > W sieci? Ta metoda ma wiele mankamentów i wiele zalet, ale przede wszystki > m > > wiele odwrotności względem metod poznania w realu. > > Mógłbyś to przetłumaczyć? ;-))))))) > jmx nawet ty sugerujez, ze janek czasami pisze bez sensu:))))))) koniec swiata:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ;-DDDDDDDDD 09.11.03, 23:05 A ja już parę razy pisałam, że nikt nie jest doskonały; ani ja ani nawet - Janek (chociaż trudno w to uwierzyć, szczególnie jego zagorzałym wielbiciel(k)om...) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ;-DDDDDDDDD 10.11.03, 01:26 jmx napisała: > > A ja już parę razy pisałam, że nikt nie jest doskonały; ani ja ani > nawet - Janek (chociaż trudno w to uwierzyć, szczególnie jego zagorzałym > wielbiciel(k)om...) > ja rozumiem, ze trudno ci uwierzyc (ja nie jestem wielbicielka janka, ani tym bardziej nigdy nie twierdzialam, ze janek jest doskonaly:PPP), ale zeby tak zaraz przy ludziach go wytykac, zeby wrogowie janka mieli satysfakcje?:) co sie stalo?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ;-DDDDDDDDD 10.11.03, 02:08 Jak to nie? Cały czas o nim i do niego mówisz i wytykasz mu błędy - wnioski z tego wypływające nasuwają się same. Przecież osób, do których się nic nie czuje tak się nie traktuje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly jmx, myslisz ze messja i ja-nek... 10.11.03, 02:27 ...no tego... lubia sie??? Tak! Ja juz to dawno podejrzewalem! To na zasadzie plusa i minusa, ognia i wody. Najtrwalsze zwiazki jakie zna przyroda... Ale ja-nka gdzies wcielo. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jmx, myslisz ze messja i ja-nek... 10.11.03, 02:45 Z ognia i wody powstaje... para ;-D Hmm, ale w tym konkretnym przypadku jest to zainteresowanie dość... jednostronne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jmx i ja-nek... 10.11.03, 21:43 jmx napisała: > > Z ognia i wody powstaje... para ;-D > Hmm, ale w tym konkretnym przypadku jest to zainteresowanie dość... > jednostronne ;-) mowisz o sobie? faktycznie janek ci jeszcze nie odpowiedzial na twoja zlosliwosc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: jmx, myslisz ze messja i ja-nek... 10.11.03, 21:36 quickly napisał: > ...no tego... lubia sie??? tak w pewnym sensie: ja lubie sie z janka posmiac, a janek (jak np. na tym watku lubi sie osmieszac, co nawet wyknela mu wierna do tej pory wielbicielka jmx. ciekawe co jej zrobil, ze nawet jemu oblewa teraz oczy kwasem:PPPP > > Tak! Ja juz to dawno podejrzewalem! To na zasadzie plusa i minusa, ognia i > wody. Najtrwalsze zwiazki jakie zna przyroda... > oj quicky, alesz pierdoly opowiadasz: przeciez janek nie lubi kobiet. nie zauwazyles?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ;-DDDDDDDDD 10.11.03, 21:40 jmx napisała: > > Jak to nie? Cały czas o nim i do niego mówisz i wytykasz mu błędy - wnioski z > tego wypływające nasuwają się same. Przecież osób, do których się nic nie > czuje tak się nie traktuje... ;-) jak "caly czas" skoro akurat na tym watku ty i w.f. nabijacie sie z biednego jjanka. wnioskow nie bede wyciagac, zal mi janka:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Co masz na myśli? :) 09.11.03, 17:14 ja_nek napisał: Ta metoda ma wiele mankamentów i wiele zalet, ale przede wszystkim > wiele odwrotności względem metod poznania w realu. > > Pozdrawiam > janek Co miałeś na myśli, Janek? Nie mogę nijak zrozumieć, co chciałeś powiedzieć, a nie sądzę bym w ciągu jednej chwili zgłupiała na tyle, że nie rozumiem słowa pisanego. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś