Dodaj do ulubionych

Wiceprezes Jacek Obłękowski

01.04.11, 21:44
Gratulacje dla Pana Jacka Obłekowskiego za ponowne wybranie na Wiceprezesa Banku.
Mam nadzieję, że nie sprowadzi Pan do Banku Beaty Bieniaszczyk, która pracowała już w PKO a dała sie poznać jako mobber. Miała sprawy w sądzie o mobbing. Przez nią umierała kobieta w Centrali, która w ostatniej chwili została uratowana przez współpracowników.
Bank nie mogąc jej zwolnić, (sama nie wiem czemu Bank tego nie mógł) zlikwidował jej stanowisko pracy zastepcy dyrektora w Departamencie Kontrolingu Detalicznego (likwiadacja stanowiska nastapiła na początku lipca 2008r.).
Bieniaszczyk podobno złożyła juz wypowiedzenie w PKP Cargo aby przyjść do Banku.

Mobberzy odchodzą
nbrcm 06.07.08, 19:56 zarchiwizowany
Powoli dostają wypowiedzenia mobberzy, którzy byli chronieni przez
ekipe Podsiadły, ekipe Juszczaka z pionu byłego Wicka Obłekowskiego.
Na początek wypowiedzenie dostała Beata Bieniaszczyk. Nareszcie cos
sie zaczeło dziac. Ale zostało jeszcze sporo mobberów. Precz z
mobberami.
Obserwuj wątek
    • redek9 Re: Wiceprezes Jacek Obłękowski 02.04.11, 15:26
      a co z tymi sprawami w sądzie? zakończyły się już?
      • nbrcm1 Re: Wiceprezes Jacek Obłękowski 04.04.11, 20:45
        Sprawa jedna zakończona ugodą z pracownikiem. Pracownikowi wypłacono połowe żądanej przez niego kwoty.
        Dzisiaj słuchy mnie doszły że dla Bieniszczyk jest szykowany departament, gdzie ma zostać dyrektorem.
        Boże chroń Bank i tych ludzi którzy będą pod nią pracowac!!!
        Dlaczego Bank musi ponosic koszty błednego zarządzania przez takiego dyrektora. Za takie sprawy Bank powinien obciążać kosztami tak osobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka