Dodaj do ulubionych

DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU!

07.02.06, 12:59
TO NIE JEST DLA WAS FORUM!
Jasno temat jest określony: Mobbing w PKO BP SA
Więc zechciejcie nie zaśmiecać wątku prośbami o informacje, o odwiedziny
waszych stron, wypisywanie itp.
Jeśli szukacie materiałów do prac, to mozecie do każdego z osobna
napisac /żeby sie tu zalogowac trzeba mieć konto, wiec każda z osób tu
piszących je ma-adres jest -wystarczy kliknąć na nicka/, poprosić o kontakt,
o opisanie swojej historii.
Wasze prośby o pomoc zaśmiecaja nasz wątek i informacje które my wstawiamy.
I są nie na temat.

Obserwuj wątek
    • sylwia_a_s Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 07.02.06, 13:20
      Moim zdaniem sa na temat, bo mozna cos doradzic, ale skoro sobie nie zyczycie,
      to ok. Uszanuje. Wyjscia brak. Nie wiem tylko, po co, takie uniesienie...

pozdrawiam
    • sylwia_a_s Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 07.02.06, 13:24
      Po drugie, dla Twojej wiadomosci - pisalam o mobbingu w pko bp, stad moje
      zainteresowanie wlasnie TYM forum. Jakbys przeczytal wczesniejszy post wiedzialbys.

Po trzecie - czy wiesz, ze glosne mowienie o mobbingu i "roztrzasanie" spraw
      moze mu zabobiegac ????

• myszka1972 Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 15.03.06, 23:53
        A czy Ty wiesz, że "roztrząsamy" te sprawy od kilku lat, że ludzie sami
        zwalniają się z pracy nie dlatego, że pracować im sie nie chce, że praca jest
        mało ciekawa, że wynagrodzenie za niskie, tylko dlatego że psychicznie nie
        wytrzymują tego co sie dzieje ?
        • sylwia_a_s Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 16.03.06, 09:24
          Nie wiedzialam, ze roztrzasacie sprawy od kilku lat.
          Rozumiem, ze odchodza ze wzgledu na psychicznie dreczenie - przeciez o tym jest
          forum.
          Brak mi slow - przykro mi ze posadzacie mnie o prowokacje itp. Czlowiek ma swoja
          cierpliwosc.
          Dziekuje, ze chociaz Ty zrozumialas, ze ktos potraktowal mnie za ostro.
          Poprosilam o pomoc, a zostalam obrazona i urazona (prosze dokladnie i
          obiektywnie przesledzic moje wypowiedzi)

jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tak niemilym odzewem.
          • myszka1972 Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 16.03.06, 19:21
            Sledząc niektóre wypowiedzi również zauważyłam, że zostałaś ostro potraktowana,
            ale naprawę nam się nie dziw, brak nam już sił, gdyż tak naprawdę nie jesteś
            nam w stanie pomóc i zdajemy sobie sprawę, że z tym problemem zostaniemy sami
            stąd nasze rozgoryczenie i nieufność wobec Ciebie.
            • sylwia_a_s Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 16.03.06, 19:27
              Rozumiem. Coz moge powiedziec - jest mi przykro, ale nie umiem Cie zapewnic o
              moich dobrych intencjach, bo przeciez to tylko Internet.
              Chciałam pomóc, ale nawet nikt nie dał mi szansy. Zwątpiłam po tym co się tu stało.
              Pozdrawiam i zycze, zeby sie udalo zwalczyc kiedys to cholerne drecznie w
              miejscu pracy.
              • myszka1972 Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 16.03.06, 19:33
                Wierzę, że masz dobre intencje, ale chyba naprawdę osiągneliśmy "dno" i teraz
                potrzeba cudu, by nas z tego marazmu, upodlenia i poczucia bezsilności
                wyciągnąć.
                Również pozdrawiam i życzę spotkania bardziej otwartych ludzi, ale na tym forum
                ich chyba nie znajdziesz.
                • sylwia_a_s Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 16.03.06, 19:45
                  Ciebie znalazlam :)
                  Dzieki trzymaj się.
                  • miood_w_uszach Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 17.03.06, 00:58
                    Ciekawe to wszystko. Naprawdę ciekawe. A najbardziej to jest ciekawe, jak twoja praca magisterska może nam pomóc. Bo że tobie pomoże to wątpliwości nie mam. Znów jakiś studencik wybije się, po plecach innych, w "wyścigu szczurów".
                    • czuk1 Re: DO PISZĄCYCH JAKIEKOLWIEK PRACE O MOBBINGU! 26.03.06, 09:13
                      Do Sylwii. Nie dość Ci dosadnie powiedzieli? Jak śmiesz żerować na krzywdzie
                      ludzkiej?
                      Na podstawie wypowiedzi internetowych takiej pracy nie powinnaś pisać.
                      Idziesz na łatwiznę, na skróty. Takie żebranie jest nieetyczne i świadczy
                      o lenistwie, a także niskiej randze tej Twojej szkółki i Twojego promotora.
                      m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka