kolejar Re: Poznaj prawdziwego punka! 19.05.12, 07:53 Nie mam czasu, żeby odsłuchiwać, oglądać, czytać Twój kolejny link bez komentarza. Daj se już spokój z linkologią debila. Jak nie stać Cię na jakąkolwiek wypowiedź, to daruj se już nędzne link-podpórki. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Poznaj prawdziwego punka! 19.05.12, 11:19 kolejar napisał: > Nie mam czasu, żeby odsłuchiwać, oglądać, czytać Twój kolejny link bez komentar > za. Daj se już spokój z linkologią debila. Jak nie stać Cię na jakąkolwiek wypo > wiedź, to daruj se już nędzne link-podpórki. Ja ten link nie dla Ciebie. Ty jesteś zbyt prymitywny muzycznie i na dokładkę nie masz czasu. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poznaj prawdziwego punka! 19.05.12, 12:20 napoj.chmielowy napisał: > kolejar napisał: > > > Nie mam czasu, żeby odsłuchiwać, oglądać, czytać Twój kolejny link bez > > komentarza. Daj se już spokój z linkologią debila. Jak nie stać Cię na jakąkolwiek > > wypowiedź, to daruj se już nędzne link-podpórki. > > Ja ten link nie dla Ciebie. Ty jesteś zbyt prymitywny muzycznie i na dokładkę nie > masz czasu. chmielowy! do jasnej cholery przestań obrażać naszego arcypoważnego twórcy pieśni żałosnych. jego brak czasu wynika zapewne z mąk miłosnych i głębokiego pożądania blond warkoczy julki t. Odpowiedz Link
zbyleon Re: Poznaj prawdziwego punka! 19.05.12, 12:25 poloeschatolo napisała: > chmielowy! > do jasnej cholery przestań obrażać naszego arcypoważnego twórcy pieśni żałosnyc > h. > jego brak czasu wynika zapewne z mąk miłosnych i głębokiego pożądania blond war > koczy julki t. A Ty zejdź z kolejara i poczytaj co napisał map. Odpowiedz Link
zbyleon Civilization, Phaze III 20.05.12, 06:39 zbyleon napisał: Niektórych znajdziecie na w/w LP Franka Zappy Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Civilization, Phaze III 20.05.12, 11:34 zbyleon napisał: > > Niektórych znajdziecie na w/w LP Franka Zappy których? mógłbyś przybliżyć profanowi Odpowiedz Link
zbyleon Re: Civilization, Phaze III 20.05.12, 14:46 poloeschatolo napisała: > zbyleon napisał: > > > > > Niektórych znajdziecie na w/w LP Franka Zappy > > których? mógłbyś przybliżyć profanowi niech se profan poszuka i posłucha. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Civilization, Phaze III 21.05.12, 01:42 zbyleon napisał: > poloeschatolo napisała: > > > zbyleon napisał: > > > > > > > > Niektórych znajdziecie na w/w LP Franka Zappy > > > > których? mógłbyś przybliżyć profanowi > > niech se profan poszuka i posłucha. nie gustuję w zappie (to mało powiedziane, bo właściwie wisi mi). ale wrócę do swojego pytania - sprawdzałem i nigdzie nie znalazłem informacji o jakichkolwiek punktach stycznych zappy i muzyków z huun huur tu. na czym zatem opierasz swoją opinię? na wykorzystaniu alikwotycznej (throat singing) techniki wokalnej, która jest przecież dość popularna w środkowej azji Odpowiedz Link
zbyleon Re: Civilization, Phaze III 21.05.12, 02:41 poloeschatolo napisała: > > nie gustuję w zappie (to mało powiedziane, bo właściwie wisi mi). > ale wrócę do swojego pytania - sprawdzałem i nigdzie nie znalazłem informacji o > jakichkolwiek punktach stycznych zappy i muzyków z huun huur tu. na czym zatem > opierasz swoją opinię? na wykorzystaniu alikwotycznej (throat singing) technik > i wokalnej, która jest przecież dość popularna w środkowej azji > Nie gustujesz i nie znalazłeś. Ja gdzieś mam fil,ik z ich spotkania. Frank Zappa Civilization, Phaze III (Zappa/Barking Pumpkin Records 1995) - Kaigal-ool Khovalyg Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Civilization, Phaze III 21.05.12, 09:44 zbyleon napisał: > Nie gustujesz i nie znalazłeś. > Ja gdzieś mam fil,ik z ich spotkania. > [b]Frank Zappa Civilization, Phaze III (Zappa/Barking Pumpkin Records 1995) - [ > color=red]Kaigal-ool Khovalyg[/color][/b] zgadza się Odpowiedz Link
zbyleon Re: Civilization, Phaze III 21.05.12, 11:36 poloeschatolo napisała: > zbyleon napisał: > > > Nie gustujesz i nie znalazłeś. > > Ja gdzieś mam filmik z ich spotkania. > > Frank Zappa Civilization, Phaze III (Zappa/Barking Pumpkin Records 1995) Kaigal-ool Khovalyg > > zgadza się Cieszę się , że zdałem kolejny etap egzaminu na sprawność serczera. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Civilization, Phaze III 21.05.12, 14:12 zbyleon napisał: > Cieszę się , że zdałem kolejny etap egzaminu na sprawność serczera. serczera czwartego stopnia Odpowiedz Link
wubecja Re: Poznaj prawdziwego punka! 20.05.12, 11:44 napoj.chmielowy napisał: proszę przybliżyć prostej babinie co to punk prawdziwy, Wasza Magnificencjo. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Poznaj prawdziwego punka! 20.05.12, 13:39 wubecja napisała: > proszę przybliżyć prostej babinie co to punk prawdziwy, Wasza Magnificencjo. Szanowna Pani. To był tylko okrzyk zachwytu. Lepszego nie znalazłem w swej schorowanej mózgownicy Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poznaj prawdziwego punka! 20.05.12, 13:48 wubecja napisała: > proszę przybliżyć prostej babinie co to punk prawdziwy, Wasza Magnificencjo. wielce szanowna wyrocznio wubecka proszę okaż swą łaskę i rozjaśnij moje wątpliwości czy eskimosi mogą grać punka? objaśnij też, uniżenie proszę, jaka to mogłaby być muzyka i tekst Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poznaj prawdziwego punka! 20.05.12, 12:20 huun huur tu to klasyka. panki to yat-kha Yat Kha choć również w repertuarze mają również klasyków A Song About A Giraffe (Vladimir Vysotskiy), ??????? ??? ?????? Odpowiedz Link