Dodaj do ulubionych

PROPONUJĘ PRZEPROWADZKĘ

05.01.06, 05:29
ponieważ macki cenzury dopadły nas i tutaj, proponuję przeprowadzkę

Załatwiłem odpalenie forum w takim martwym portaliku (niektórzy znają, widziałem tam np. bonczka): www.wroclaw.mixol.org

Idea portaliku na razie upadła i nic się na nim nie dzieje, ale myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy rozmawiali tam.

Forum jest takie zwyczajne, może kiedyś się pobawimy wyglądem jak nam się będzie nudzić.

W każdym razie działa:
wroclaw.mixol.org/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
Serwer mixol org to projekt mojego przyjaciela, znanego byc może niektórym z forum wrocław gdzie występuje jako robak_wroc. Serwer stoi w miejscu totalnie niezależnym od nikogo poza robakiem (no, chyba, że mu prąd odetną) więc co jak co, ale tam cenzury się nie powinniśmy bać.

Administratorem portaliku jest robak no i jestem ja, ale ja jestem lamer, to wolę nic nie ruszać smile

Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • tomek854 robak_wroc pisze 05.01.06, 05:39
      Robak jest niedodany przez no.logo do tego forum, wiec wklejam co pisze:

Tutaj dzabut i macki packi GW nie siegna. Jedyne co moga to sobie odciac samemu dostep do servera gdzie stoi to forum, ale nikomu innemu. Jesli chcemy to sami mozemy ich tam zmoderowac ;] Milej zabawy zycze. Orys jest glownym zarzadzajacym forum. Ja bede sie opiekowal strona techniczna. Wszelakiej masci sparwy techniczne
      kierowac do mnie, a sprawy forumopodobne do Orysia. Jak bedzie wygladalo forum, zalezy tylko i wylacznie od Was samych.
      • tomek854 Re: robak_wroc pisze 05.01.06, 05:40
        Jesli Orys wyznaczy kogos jeszcze na moderatora, to ten ktos nim bedzie. Cala strona, a nie tylko forum jest do uzycia. Im bedzie wiecej ludzi, tym strona ciekawsza, a GW bedzie mialo kolejna zagwozdke - tym razem "Orys Gate" czyli jak go powstrzymac przed wolnym slowem ;]
        • tomek854 Znowu ja piszę: 05.01.06, 05:40
          Ale mi posłodził tongue_out
    • map4 Re: PROPONUJĘ PRZEPROWADZKĘ 05.01.06, 09:47
      Czemu nie ?

Właśnie dodałem się tam do listy użytkowników.
      Mail na moje konto gazetowe przyszedł, lecz nie mogę na razie się tam zalogować.

Komunikat brzmi:
      Logowanie nieprawidłowe! Spróbuj jeszcze raz...

Ki diabeł ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka