no.logo 08.05.06, 20:28 Czy u Was też, że tak zacytuję nieśmiertelną "Hydrozagadkę" komary rypią? Bo u mnie straszliwie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brody Re: Komary! 09.05.06, 17:18 u mnie w domu (okolice Carrefoura) się jeszcze nie pokazały, ale w parku Grabiszyńskim już tak Odpowiedz Link
rita78 Re: Komary! 10.05.06, 09:09 w okolicach Parku Szczytnickiego i w samym parku wyjątkowo złośliwe i agresywne są bestie, ....jakieg wygłodniałe widac po zimie...w skrócie: TAk u mnie tez rypia Odpowiedz Link
brody Re: Komary! 10.05.06, 14:50 tylko, że ja bliżej Carrefoura niż ty, bo przy jednostce wojskowej Odpowiedz Link
tomek854 Re: Komary! 10.05.06, 15:45 To i tak rzut beretem... (hmm. wszyscy wiedza gdzie mieszkam? Jestem sławny ) Odpowiedz Link
map4 Re: Komary! 10.05.06, 15:48 tomek854 napisał: > To i tak rzut beretem... > > (hmm. wszyscy wiedza gdzie mieszkam? Jestem sławny ) Chciałbyś Gdzieś kiedyś opisywałeś Twoją małą, prywatną wojnę z jednym z dostawców internetu podając z tej okazji dość dokładnie okolicę w której mieszkasz. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Komary! 11.05.06, 19:24 Wiem wiem Ja tam sie nie kryję. A wojna jest nie tylko moja - zerknij ile wpisów jest (tak pozbieranych przeze mnie kiedyś jak i świeżych) na stronce naszej antygeneracjowej www.generacja.be Odpowiedz Link
brody Re: Komary! 12.05.06, 18:17 tomek, może nie zauważyłeś, ale ja na forum nie jestem od wczoraj i chociaż nie udzielam się tak często jak ty to jednak parę razy już ze sobą dyskutowaliśmy poniżej artykuł o akcji przeciw komarom: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3338969.html Odpowiedz Link
cieplekapcie Re: Komary! 11.05.06, 16:39 Na Biskupinie rypią na potęgę! BTW: Witam wszystkich na forum Odpowiedz Link
no.logo Re: Komary! 11.05.06, 22:27 A jakie wielkie są! Jak ruskie czołgi! BTW: Fajnie Cię widzieć Odpowiedz Link
kklement Na Maślicach ani jednego. Ciekawe, dlaczego ? ... 11.05.06, 23:34 A z reguły są tu ich miliony ( liczne zbiorniki wodne, w których mogą się rozmnażać ). Pewnie dlatego, że Maślice są najzimniejszą częścią Wrocławia ( w zimie różnice temperatur pomiędzy centrum a Maślicami Wielkimi sięgały nawet 8 stopni !!! ) i tutejsza przyroda jest krok do tyłu za ciepłymi, burżujskimi Biskupinami, Grabiszynkami i innymi takimi Odpowiedz Link